Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Giorgis4 είπε

Λοιπόν, (ημερομηνίες κατανάλωσης, όχι έκδοσης)

10/9 βγαίνει εκκαθαριστικός (Ήρωνας)

29/9 τελικός από Ήρωνα (μεταπήδηση σε ελπεντισον)

30/9 - 10/11 έχω 2 έναντι από ελπεντισον

13/12 έναρξη εκπροσώπησης από Ήρωνα

24/1 έναρξη εκπροσώπησης από Volton (μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία)

Δεν έχω λάβει λογαριασμό μετά τον τελευταίο έναντι της ελπεντισον (κατανάλωση έως 10/11).

Αύριο ήθελα να κάνω αλλαγή παρόχου (αφού τελειώνει ο μήνας με τα δωρεάν 500kw)

Τι φάση;

Καλημερα... Ολα αυτα που ρωτας θα παρεις τηλεφωνο στον Δεδδηε  8004004000 να σε ενημερωσει για τις αλλαγες που εχουν γινει.. Απο ποτε και με ποιες ενδειξεις..  Σε παροχους... Αυτοι εχουν ολα τα στοιχεια...

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Καλημερα... Ολα αυτα που ρωτας θα παρεις τηλεφωνο στον Δεδδηε  8004004000 να σε ενημερωσει για τις αλλαγες που εχουν γινει.. Απο ποτε και με ποιες ενδειξεις..  Σε παροχους... Αυτοι εχουν ολα τα στοιχεια...

Τις ημερομηνίες και τις ενδείξεις για κάθε έναρξη τις έχω και τις έχουν και οι εταιρείες. Με τους λογαριασμούς που δεν εκδίδουν τι γίνεται. Συμβαίνει και σε άλλους το τελευταίο χρονικό (4μηνο) διάστημα;

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση.. Αν είναι από μια κατηγορία ανθρώπων που ψάχνονται με τέτοια στοιχεία, μπορούν να  τα βρουν εύκολα  κάποια στοιχεία..

Καλημέρα.
Αυτό υποψιάζομαι και εγώ, ότι στέλνουν αιτήματα εκπροσώπησης εν αγνοία του πελάτη σε ''δικά'' τους ονόματα ώστε να φανούν οι ενεργές παροχές στα συγκεκριμένα ονόματα για να μπορούν να περνάνε αιτήσεις ΚΕΑ (που ειναι προϋπόθεση το να καταχωρίσεις μια ενεργή παροχή και μάλιστα στο όνομά σου για να ολοκληρωθεί η αίτηση). Και πες ο τύπος έκανε λάθος στον αριθμό την παροχής, έκανε λάθος και στην διεύθυνσή του και έβαλε την δική μου;  
Από τον ΔΕΗΔΔΗΕ με ενημέρωσαν προς έκπληξή μου ότι η ίδια υπάλληλος του  ΗΡΩΝ έστείλε αίτημα όχι μόνο για τον εν λόγο κύριο , αλλά και για άλλο ένα  όνομα για εκπρόσωπηση, μιας γυναίκας αυτή την φορά, που κράτησε τρεις μέρες. (μήπως για να κάνει και εκείνη αίτηση ΚΕΑ μήπως;)
Ζήτησα από ΔΕΔΔΗΕ να μου στείλει αρχείο με το ιστορικό αιτημάτων και τα ονόματα των υπαλλήλων.
Ψήνομαι για εξώδικα, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω οικονομικά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Demetroula είπε

Καλημέρα.
Αυτό υποψιάζομαι και εγώ, ότι στέλνουν αιτήματα εκπροσώπησης εν αγνοία του πελάτη σε ''δικά'' τους ονόματα ώστε να φανούν οι ενεργές παροχές στα συγκεκριμένα ονόματα για να μπορούν να περνάνε αιτήσεις ΚΕΑ (που ειναι προϋπόθεση το να καταχωρίσεις μια ενεργή παροχή και μάλιστα στο όνομά σου για να ολοκληρωθεί η αίτηση). Και πες ο τύπος έκανε λάθος στον αριθμό την παροχής, έκανε λάθος και στην διεύθυνσή του και έβαλε την δική μου;  
Από τον ΔΕΗΔΔΗΕ με ενημέρωσαν προς έκπληξή μου ότι η ίδια υπάλληλος του  ΗΡΩΝ έστείλε αίτημα όχι μόνο για τον εν λόγο κύριο , αλλά και για άλλο ένα  όνομα για εκπρόσωπηση, μιας γυναίκας αυτή την φορά, που κράτησε τρεις μέρες. (μήπως για να κάνει και εκείνη αίτηση ΚΕΑ μήπως;)
Ζήτησα από ΔΕΔΔΗΕ να μου στείλει αρχείο με το ιστορικό αιτημάτων και τα ονόματα των υπαλλήλων.

Από τον Δεδδηε δύσκολο να σου δώσουν τα ονόματα.. Μήπως από το ΗΡΩΝ κάτι παίζει.. Μήπως είναι κανένας εξωτερικός συνεργάτης τουν ΗΡΩΝ που είχε συναλλαγές με κάποια κατηγορία ανθρώπων.. Γίνεται αυτό.. 

19 λεπτά πριν, Giorgis4 είπε

Τις ημερομηνίες και τις ενδείξεις για κάθε έναρξη τις έχω και τις έχουν και οι εταιρείες. Με τους λογαριασμούς που δεν εκδίδουν τι γίνεται. Συμβαίνει και σε άλλους το τελευταίο χρονικό (4μηνο) διάστημα;

Πάρε τηλέφωνο τους παρόχους να δεις.. Και μετά καταγγελίες στην ΡΑΕ για  την μην έκδοση των λογαριασμών.. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Καλημέρα.

OFF TOPIC 

Πριν μερικά χρόνια μου ήρθε ένα εξώδικο στο σπίτι ότι έχω οφειλή σε μεγάλη εταιρεία κινητής για δύο πολύ μεγάλα και τότε ακριβά συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας έπεσα από τα σύννεφα έψαχνα να βρω τι συμβαίνει με χίλια ζόρια βρήκα ότι ένας τύπος είχε υποκλέψει τα στοιχεία μου συγκεκριμένα ταυτότητα(!) και εκκαθαριστικό(!)και πήγε και έκανε δύο ακριβά συμβόλαια στο όνομά μου ,δεν κινήθηκα νομικά αλλά ασχολήθηκα αρκετά και τελικά μου ζήτησε συγγνώμη η εταιρεία κινητής κάποιοι άλλοι ψαχτήκανε και κινήθηκαν κανονικά κατά του τύπου γιατί τον βρήκανε.Ευθυνη φέρει προφανώς ο τύπος για πλαστογραφία κλπ αλλά και η εταιρεία γιατί δεν κάνει λεπτομερή έλεγχο για τον αν τα στοιχεία και το πρόσωπο είναι αληθή ,προφανώς γιατί θέλουν οι πωλητές να κάνουν όσο τον δυνατόν περισσότερα συμβόλαια.Γι αυτό τον λόγο όταν επικοινώνησα με την εταιρεία αμέσως ζήτησαν συγγνώμη και απέσυραν εξώδικα κλπ.Πιστευω ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί και σε σένα Μάλλον για να πάρει ΚΕΑ.

Δημοσ.

Τελικά έκλεισε ο μήνας στη Volton με 840/1000kw.

Έφυγε σήμερα η αίτηση για ΕΛΠΕ .

Κανονικά και τα 2 Promo 50+35 ήρθαν με το συμβόλαιο όπως είχαμε συνεννοηθεί με την πωλήτρια της elpedison.

Για να δούμε σε πόσες μέρες θα γίνει η αλλαγή πλέον.

Screenshot_2024-02-23-09-34-41-83_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα, προηγούμενος πάροχος elpedison σε 2 παροχές, από 24/1 είμαι volton με βάση τον ΔΕΔΔΗΕ, ωστόσο η elpedison δεν έχει εκδόσει τελικούς και στη volton βλέπουν μόνο την μια από τις 2 παροχές ακόμα. Οπότε στη μια μπορώ να ζητήσω βεβαίωση εκπροσώπησης στην 2η όμως; Μπορώ να στείλω λογαριασμό elpedison στην elpedison; 😁 

Επίσης τις προηγούμενες μέρες γράφατε εκτός από τα 50 στο ρεύμα +35 Σκλαβενίτη ανά παροχή ότι υπήρχε και το 65 edenred + 35 Σκλαβενίτη, το έχει πάρει κανένας τώρα ή πάει αυτό;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Παιδιά καλημέρα, προηγούμενος πάροχος elpedison σε 2 παροχές, από 24/1 είμαι volton με βάση τον ΔΕΔΔΗΕ, ωστόσο η elpedison δεν έχει εκδόσει τελικούς και στη volton βλέπουν μόνο την μια από τις 2 παροχές ακόμα. Οπότε στη μια μπορώ να ζητήσω βεβαίωση εκπροσώπησης στην 2η όμως; Μπορώ να στείλω λογαριασμό elpedison στην elpedison; 😁 

Επίσης τις προηγούμενες μέρες γράφατε εκτός από τα 50 στο ρεύμα +35 Σκλαβενίτη ανά παροχή ότι υπήρχε και το 65 edenred + 35 Σκλαβενίτη, το έχει πάρει κανένας τώρα ή πάει αυτό;

Νομίζω ήταν 60  + 20 Σκλαβενίτη 

• Like 1
Δημοσ.

Μια γρήγορη ερώτηση

Στον λογαριασμό που έλαβα από ΔΕΗ (myHome4All) εκκαθαριστικός, δεν υπάρχουν καθόλου χρεώσεις για

ΕΦΚ και ΔΕΤΕ

Στο excel του  doomnx όμως υπάρχουν κανονικά και υπολογίζονται.

Τι μπορεί να συμβαίνει ? Εχουν καταργηθεί ?

Δημοσ.

Από τον Δεδδηε δύσκολο να σου δώσουν τα ονόματα.. Μήπως από το ΗΡΩΝ κάτι παίζει.. Μήπως είναι κανένας εξωτερικός συνεργάτης τουν ΗΡΩΝ που είχε συναλλαγές με κάποια κατηγορία ανθρώπων.. Γίνεται αυτό.. 

Εκπρόσωπος Ηρων στο τηλ μόλις τώρα:
''Δεν γνωρίζουμε αν ισχύουν αυτά που λέτε, μπορείτε να μας στείλετε ένα παράπονο μέσω μαιλ να το δούμε''
Μετά από μερικά ..καντήλια (ευγενικά πάντα) δικά μου:
''Ετσι και αλλιώς εσείς δεν θα χρεωθείτε για το διάστημα που δεν εκπροσωπηθήκατε.''
Γι αυτό έβλεπα όλους σας να λέτε ''μου άλλαξε ένα τελικό ψηφίο'' στον αριθμό παροχής και εμένα αλλάζανε δύο δυο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ekrepali είπε

Ανύπαρκτο πλέον τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης

καθυστέρηση λογαριασμών και σε ρεύμα και σε αέριο.

συμφορουμήτης δε μπορεί να γραφτεί στο myelin

Πολλοί αποτρεπτικοί λόγοι για 5 ευρω πάγιο και 1 λεπτό λιγότερο. Μένω εδώ που είμαι. Πλέον με ενδιαφέρει πιο πολύ η εξυπηρέτηση παρά η τιμή. 

Δημοσ.

Τσεκαρετε καλα τους τελικους ΗΡΩΝ γιατι κανουν λαθη 

Ειχαν χρεωσει ξανα τα ποσα των εναντι και τους πηρα τηλ και θα στειλουν διορθωτικο 

Απο βολτον με πηραν χτες για να παραμεινω με αλλες 500 αλλα ειπα οχι 

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Demetroula είπε

''Δεν γνωρίζουμε αν ισχύουν αυτά που λέτε, μπορείτε να μας στείλετε ένα παράπονο μέσω μαιλ να το δούμε''
''Ετσι και αλλιώς εσείς δεν θα χρεωθείτε για το διάστημα που δεν εκπροσωπηθήκατε.''
Γι αυτό έβλεπα όλους σας να λέτε ''μου άλλαξε ένα τελικό ψηφίο'' στον αριθμό παροχής και εμένα αλλάζανε δύο δυο.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ και επικίνδυνο

• Sad 1
Δημοσ.
27 minutes ago, Demetroula said:

στη θεση σου δεν θα εστελνα μειλ στον ηρων.

θα ανοιγα αιτημα στο myrae και στον ΣτΚ.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα, έχω πρόταση από Elpedison στο πρόγραμμα Smart Day και μου δίνουν 50€ στον λογαριασμό + 40€ για Σκλαβενίτη. 

Πολύ καλά θα έλεγα. Έχει πάρει κανείς κάτι καλύτερο από Elpedison;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...