Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτές είναι οι τιμές χρέωσης kWh για 6 διαφορετικές παροχές Elpedison smart για καταναλώσεις Ιανουαρίου (διαφορετικός αριθμός ημερών):

0,11758

0,11285

0,11777

0,12016

0,13646

0,10496

Αυτό σημαίνει ότι η τιμή παίζει κάθε μέρα στα κίτρινα και χρεώνει ανάλογα τον αριθμό ημερών μέσα στον Ιανουάριο πχ;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, geodimis είπε

αυτές είναι οι τιμές χρέωσης kWh για 6 διαφορετικές παροχές Elpedison smart για καταναλώσεις Ιανουαρίου (διαφορετικός αριθμός ημερών):

0,11758

0,11285

0,11777

0,12016

0,13646

0,10496

Αυτό σημαίνει ότι η τιμή παίζει κάθε μέρα στα κίτρινα και χρεώνει ανάλογα τον αριθμό ημερών μέσα στον Ιανουάριο πχ;

Κανονικά έτσι πρέπει στα κίτρινα expost βάσει ΤΕΑ

Όμως μπερδεύει με την ΕΛΠΕ το θέμα μιας κα είχε λάθος τον τύπο υπολογισμού 

αυτά που είναι βάσει ΜΤΑ (ΑΔΜΗΕ) , θα είναι γρίφος , υποθέτω ανα μήνα θα τιμολογούνται 

10 minutes ago, doll said:

Τηλέφωνο ΕΛΠΕ για επιστροφή με δώρο 85 ευρώ. Τι λέτε? Μπορώ να ζητήσω και τίποτα άλλο?

Δώρο Σαρακοστής, δώρο Πάσχα και επιταγές σκλαβενίτη για αρνί, τσουρέκι και ουίσκι... 😁

• Like 1
  • Haha 3

Η ελιν τι λέει σαν εταιρία; Σκέφτομαι να πάω εκεί το επαγγελματικό. Είναι η πιο συμφέρουσα στο πράσινο και με μηδέν πάγιο. Τι εμπειρία έχετε όσοι είστε;

• Sad 2

Βρε παιδια σε αλλαγη παροχου δε περναει ο ΔΕΔΔΗΕ να καταχωρησει ενδειξεις;;;  

Στις 13/02  και  στις 23.00 εκανα ηλεκτρονικα τα χαρτια για ΔΕΗ τους δινω εγω μετρησεις (οτι εγραφε εκεινη την ωρα ο μετρητης) , 23.05  στελνουν mail οτι θα ελεγχουν τα δικαιολογητικα και στις 15/02 μου στελνουν mail οτι ολα οκ και προωθησαν εντολη   στον ΔΕΔΔΗΕ (με εκτιμηση οτι θα υλοποιηθει εντος δυο ημερων).Απο  εκει και μετα ΔΕΔΔΗΕ δεν περναει απλα μου στελνει ενα μηνυμα οτι η επομενη προγραμματισμενη καταμετρηση ειναι στις 27/02 .Ηδη  εχω περασει στη δεη και σημερα βλεπω στην εφαρμογη της ελπε να υπαρχουν οι μετρησεις που εδωσα στη δεη με την ενδειξη ΔΕΔΔΗΕ με ημερομηνια 14/02 .Τι φαση;; 

2 λεπτά πριν, tengai34 είπε

Στις 13/02  και  στις 23.00 εκανα ηλεκτρονικα τα χαρτια για ΔΕΗ τους δινω εγω μετρησεις (οτι εγραφε εκεινη την ωρα ο μετρητης) , 23.05  στελνουν mail οτι θα ελεγχουν τα δικαιολογητικα και στις 15/02 μου στελνουν mail οτι ολα οκ και προωθησαν εντολη   στον ΔΕΔΔΗΕ (με εκτιμηση οτι θα υλοποιηθει εντος δυο ημερων).Απο  εκει και μετα ΔΕΔΔΗΕ δεν περναει απλα μου στελνει ενα μηνυμα οτι η επομενη προγραμματισμενη καταμετρηση ειναι στις 27/02 .Ηδη  εχω περασει στη δεη και σημερα βλεπω στην εφαρμογη της ελπε να υπαρχουν οι μετρησεις που εδωσα στη δεη με την ενδειξη ΔΕΔΔΗΕ με ημερομηνια 14/02 .Τι φαση;; 

Δεν ανακατεύεται ο ΔΕΔΔΗΕ στις αλλαγές μιας και έτσι προβλέπεται 

• Like 3

3 λεπτά πριν, tengai34 είπε

Μπα δεν περνάνε. Εγώ το Δεκέμβριο έκανα αλλαγή, δεν πέρασαν ποτέ. Εφόσον πέρασες στη δεη όπως λες, δεν σε απασχολεί.

• Like 1

54 minutes ago, 1comment said:

Η ελιν τι λέει σαν εταιρία; Σκέφτομαι να πάω εκεί το επαγγελματικό. Είναι η πιο συμφέρουσα στο πράσινο και με μηδέν πάγιο. Τι εμπειρία έχετε όσοι είστε;

Ανύπαρκτο πλέον τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης

καθυστέρηση λογαριασμών και σε ρεύμα και σε αέριο.

συμφορουμήτης δε μπορεί να γραφτεί στο myelin

Έξτρα τεμ Δεκεμβρίου 2022 & Ιανουαρίου 2023 δε τα έχουν πληρώσει ακόμα λόγω τεχνικών προβλημάτων που θα λυθούν "συντομα", "προσεχώς", "τις επόμενες μέρες" κλπ. Μήνες ακούμε την ίδια κασέτα.

• Like 1

12 ώρες πριν, gkany είπε

Δυστυχώς επαρχία μόνο ένα κατάστημα έχει εδώ. 

Δοκίμασε να πάρεις τηλ σε ένα από τα κεντρικά στην Αθήνα, και να ζητήσεις αν μπορούν να τους στείλεις μέσω μαιλ τα δικαιολογητικά να σου φτιάξουν αυτοί την αίτηση και να την προωθήσουν για να πάρεις το δώρο.
Μην πεις αν έχει ή δεν έχει κατάστημα στην περιοχή σου.
Πες ''Τηλεφωνώ από τάδε μέρος, ενδιαφέρομαι για το τάδε πρόγραμμα της εταιρίας, μπορείτε να γίνει η αίτηση μέσω εσάς για να πάρω το δώρο εγγραφής;''
Πολλοί το έκαναν έτσι, όχι γιατί δεν είχαν κατάστημα στην περιοχή τους αλλά για να μην τρέχουν όταν μπορεί η όλη διαδικασία να γίνει σε ένα 15λέπτο από το κινητό/pc σου.
Ζήτησε και την έξτρα δωροεπιταγή των 20 ευρώ.

Μόλις τώρα, katsios2010 είπε

μου προσέφεραν 30 ευρώ πίστωση για να συνεργαστούμε και μελλοντικά μέσω myrae. 

έχω αρχίσει να τρομάζω.

• Like 2

Μόλις τώρα, ev_trantos είπε

Επιτέλους μετά από τις καταγγελίες στο ΣτΚ και myΡΑΕ η Ήρων διόρθωσε το λάθος λογαριασμό που αφαιρούσε το δώρο των 50€.

Να ζητήσω τα 20€ πιστωτικό που δικαιούμαι σε τραπεζικό λογαριασμό για σπάσιμο;

Δεν είμαι πλέον πελάτης τους και ούτε πρόκειται να ξαναγίνω.

Εγώ λέω να προσπαθούμε να εξαντλούμε τα δώρα σε κατανάλωση χωρίς πολλές ''καφρίλες'' γιατί θα γυρίσει εναντίον μας συλλογικά.
Φανταστείτε ας πούμε ξαφνικά να αρχίσουν να δίνουν δώρα με προϋπόθεση ξέρω 'γω πχ 5 μήνες παραμονή κλπ.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, θέλω την προσοχή σας γιατί και είναι σοβαρό ώστε να προσέχετε να μην συμβεί και σε εσάς, αλλά και γιατί πιστεύω ότι κέρδισα το βραβείο κατάχρησης προσωπικών δεδομένων από ΗΡΩΝ.
Έχουμε και λέμε.
Παίρνω χθες δυο ανοιγμένες πανομοιότυπες επιστολές από το τοπικό ΔΙΠΠΗ ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής μου με θέμα 
''Επανέλεγχος ηλεκτρικής εγκατάστασης και υποβολή νέας ΥΔΕ''. 
Όλα οκ, στην μία αναγράφονται σωστά το ονοματεπώνυμό μου, η διεύθυνση μου και ο αριθμός παροχής.
Στην άλλη αναγράφεται το όνομα κάποιου εντελώς αγνώστου, η ίδια διεύθυνση και ο ίδιος αριθμός παροχής, δηλαδή ο δικός μου.
Λαμβάνω επίσης και ένα ανοιγμένο φάκελο με μια προπληρωμένη κάρτα ΚΕΑ στο όνομα του κυρίου.
Παίρνω τηλ το απογευμάτακι στον ΔΕΔΔΗΕ, απαντάει κάποιος που μάλλον ενοχλήθηκε γιατί τον διέκοψα από το gaming του-νιαούριζαν και κάτι γάτες μαζί- και του λέω για ποιόν λόγο λαμβάνω επιστολή με άλλο όνομα στην παροχή μου;
''Αγνοήστε την, μου λέει και φροντίστε να επικαιροποιήσετε την ΥΔΕ σας''.
Ξαναπαίρνω τηλ σήμερα το πρωί, απαντάει άλλος εκπρόσωπος, εξηγώ το περιστατικό και μου απαντάει το εξής:
Το όνομα που μου λέτε φαίνεται να το εκπροσώπησε ο ΗΡΩΝ από  22/11/23 μέχρι 22/12/24. Στις 20/11/2023 υπέβαλε το αίτημα εκπροσώπησης ο ΗΡΩΝ.
''Πως μπορεί να γίνει αυτό εν πλήρη άγνοια μου;'' ''Θα ρωτήσετε τον ΗΡΩΝ για αυτό''.
Εν το μεταξύ εμένα τότε ήταν το πρώτο αίτημα εκπροσώπησης σε ΗΡΩΝ μετά από ΔΕΗ και επειδή δεν ήξερα νόμιζα ότι είναι λογικό να κάνει ένα μήνα να φτάσει να εκπροσωπηθεί η παροχή.
΄΄Τώρα, μου λέει, η δική σας παροχή εκπροσωπείται κανονικά από την Ελπέδισον,''
Εν το μεταξύ ο τύπος έκανε αίτηση για ΚΕΑ με την δική μου διεύθυνση και τον δικό μου αριθμό παροχής, του εγκρίθηκε, και ήρθε σε μένα η κάρτα.

Τι έχετε να πείτε;

Γνώμες, ιδέες, προτάσεις;
(σημειωτέον ο ΗΡΩΝ δεν μου έχει στείλει ακόμα τελικό)

Επεξ/σία από Demetroula
  • Sad 1

36 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Λοιπόν, θέλω την προσοχή σας γιατί και είναι σοβαρό ώστε να προσέχετε να μην συμβεί και σε εσάς, αλλά και γιατί πιστεύω ότι κέρδισα το βραβείο κατάχρησης προσωπικών δεδομένων από ΗΡΩΝ.
Έχουμε και λέμε.
Παίρνω χθες δυο ανοιγμένες πανομοιότυπες επιστολές από το τοπικό ΔΙΠΠΗ ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής μου με θέμα 
''Επανέλεγχος ηλεκτρικής εγκατάστασης και υποβολή νέας ΥΔΕ''. 
Όλα οκ, στην μία αναγράφονται σωστά το ονοματεπώνυμό μου, η διεύθυνση μου και ο αριθμός παροχής.
Στην άλλη αναγράφεται το όνομα κάποιου εντελώς αγνώστου, η ίδια διεύθυνση και ο ίδιος αριθμός παροχής, δηλαδή ο δικός μου.
Λαμβάνω επίσης και ένα ανοιγμένο φάκελο με μια προπληρωμένη κάρτα ΚΕΑ στο όνομα του κυρίου.
Παίρνω τηλ το απογευμάτακι στον ΔΕΔΔΗΕ, απαντάει κάποιος που μάλλον ενοχλήθηκε γιατί τον διέκοψα από το gaming του-νιαούριζαν και κάτι γάτες μαζί- και του λέω για ποιόν λόγο λαμβάνω επιστολή με άλλο όνομα στην παροχή μου;
''Αγνοήστε την, μου λέει και φροντίστε να επικαιροποιήσετε την ΥΔΕ σας''.
Ξαναπαίρνω τηλ σήμερα το πρωί, απαντάει άλλος εκπρόσωπος, εξηγώ το περιστατικό και μου απαντάει το εξής:
Το όνομα που μου λέτε φαίνεται να το εκπροσώπησε ο ΗΡΩΝ από  22/11/23 μέχρι 22/12/24. Στις 20/11/2023 υπέβαλε το αίτημα εκπροσώπησης ο ΗΡΩΝ.
''Πως μπορεί να γίνει αυτό εν πλήρη άγνοια μου;'' ''Θα ρωτήσετε τον ΗΡΩΝ για αυτό''.
Εν το μεταξύ εμένα τότε ήταν το πρώτο αίτημα εκπροσώπησης σε ΗΡΩΝ μετά από ΔΕΗ και επειδή δεν ήξερα νόμιζα ότι είναι λογικό να κάνει ένα μήνα να φτάσει να εκπροσωπηθεί η παροχή.
΄΄Τώρα, μου λέει, η δική σας παροχή εκπροσωπείται κανονικά από την Ελπέδισον,''
Εν το μεταξύ ο τύπος έκανε αίτηση για ΚΕΑ με την δική μου διεύθυνση και τον δικό μου αριθμό παροχής, του εγκρίθηκε, και ήρθε σε μένα η κάρτα.

Τι έχετε να πείτε;

Γνώμες, ιδέες, προτάσεις;
(σημειωτέον ο ΗΡΩΝ δεν μου έχει στείλει ακόμα τελικό)

Υπάρχει περίπτωση.. Αν είναι από μια κατηγορία ανθρώπων που ψάχνονται με τέτοια στοιχεία, μπορούν να  τα βρουν εύκολα  κάποια στοιχεία.. Υπάρχει και η περίπτωση να έχει γίνει  κάποιο λάθος.. 

Πάρε τηλέφωνο τον Δεδδηε να δεις τι γίνεται και να σου πει πότε έδωσε τις ενδείξεις στον ΗΡΩΝ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, (ημερομηνίες κατανάλωσης, όχι έκδοσης)

10/9 εκκαθαριστικός (Ήρωνας)

29/9 τελικός από Ήρωνα (μεταπήδηση σε ελπεντισον)

30/9 - 10/11 έχω 2 έναντι από ελπεντισον

13/12 έναρξη εκπροσώπησης από Ήρωνα

24/1 έναρξη εκπροσώπησης από Volton (επιβεβαίωση ημερομηνίας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία)

Δεν έχω λάβει λογαριασμό μετά τον τελευταίο έναντι της ελπεντισον (κατανάλωση έως 10/11).

Αύριο ήθελα να κάνω αλλαγή παρόχου (αφού τελειώνει ο μήνας με τα δωρεάν 500kw)

Τι φάση;

Επεξ/σία από Giorgis4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...