Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

Δε λέει σαν πρόγραμμα , πρέπει να είσαι στα όρια καταναλώσεων για να μη σε τρώνε τα πάγια , υπάρχουν φθηνότερα 

@doomnx μάλλον η Προτεργια όντως βάζει συνέπεια απευθείας , αν τριτώσει πιστεύω θα είναι στάνταρ 

Καλά ναι, σου είπα μετά το κράξιμο το άλλαξε... Και πάλι είναι ρίσκο αν σου ξεφύγει η προθεσμία.

7 λεπτά πριν, korakios είπε

Πχ https://www.in.gr/2024/02/14/economy/oikonomikes-eidiseis/koinoniko-oikiako-timologio-ekstra-enisxysi-gia-730-000-noikokyria/

δεν μπαίνω στη σελίδα του ΥΠΕΝ μιας και θα χαλαστώ 

Ευχαριστώ! Δεν το είχα δει καθόλου!

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αν τώρα είσαι βέβαιος ότι δε θα επιστρέψεις εννοείται τα ζητάς σε iban.

Σοβαρά τώρα, υπάρχει η πιθανότητα να τα δώσουν;

Εγώ για πλάκα το είπα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, korakios είπε

https://www.in.gr/2024/02/14/economy/oikonomikes-eidiseis/koinoniko-oikiako-timologio-ekstra-enisxysi-gia-730-000-noikokyria/

δεν μπαίνω στη σελίδα του ΥΠΕΝ μιας και θα χαλαστώ 

Δηλαδή εμείς με κοτΒ για τον Ιανουάριο αντί για  0.045€ θα πάρουμε έκπτωση 0.071€;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, GreekGames είπε

Δηλαδή εμείς με κοτΒ για τον Ιανουάριο αντί για  0.045€ θα πάρουμε έκπτωση 0.071€;

Ναι , όσοι φύγατε από τον πάροχο σας θα τα πάρετε με έκτακτο πιστωτικό , συνέχεια στο ΚΟΤ νήμα 

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, 6/2 μου ήρθε μήνυμα στο viber ότι ο ΗΡΩΝ υπέβαλλε αίτημα εκπροσώπησης στον ΔΕΔΔΗΕ από ΕΛΠΕ και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι από τις 11/2(μετρήσεις ΔΕΔΔΗΕ σε ΕΛΠΕ) εκπροσωπούμαι από τον Ήρωνα. Τώρα θα βάλω και την πάγια για να μην έχω χρέωση εγγύησης και θα περιμένω για να απολαύσω την εμπειρία Λογαριασμός Ήρων. Ή μήπως να ξαναγυρίσω σε ΕΛΠΕ σε 10 ημέρες;

Επεξ/σία από peragialos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, ev_trantos είπε

Σοβαρά τώρα, υπάρχει η πιθανότητα να τα δώσουν;

Εγώ για πλάκα το είπα.

Είναι υποχρεωμένοι να στα δώσουν αν έχεις πιστωτικό και τα ζητήσεις, αλλά καλό είναι να εξαντλουμε τα δωρα και να μην αφήνουμε πιστωτικά, ώστε να μη σταματήσουν στο μέλλον. 

Άστα κάβα για όταν ξαναπάς για γρήγορη τράμπα στο μέλλον. 

6 λεπτά πριν, peragialos είπε

Λοιπόν, 6/2 μου ήρθε μήνυμα στο viber ότι ο ΗΡΩΝ υπέβαλλε αίτημα εκπροσώπησης στον ΔΕΔΔΗΕ από ΕΛΠΕ και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι από τις 11/2(μετρήσεις ΔΕΔΔΗΕ σε ΕΛΠΕ) εκπροσωπούμαι από τον Ήρωνα. Τώρα θα βάλω και την πάγια για να μην έχω χρέωση εγγύησης και θα περιμένω για να απολαύσω την εμπειρία Λογαριασμός Ήρων. Ή μήπως να ξαναγυρίσω σε ΕΛΠΕ σε 10 ημέρες;

Από ΔΕΔΔΗΕ ποτέ σου είπαν ότι ξεκίνησε η εκπροσώπηση? Όχι από 06/02 που κατατέθηκε το αίτημα?

1 ώρα πριν, Nekro87 είπε

Υπάρχει άλλος τρόπος πίεσης για την έκδοση τελικού - εκκαθαριστικού λογαριασμού πέρα του αιτήματος μέσω myrae; Έχω κάνει σε volton πριν από 10 ημέρες χωρίς να λάβω απάντηση και σε Ήρων πριν 5 μέρες με απάντηση προ ολίγου ότι επίκειται η έκδοση (γενικά και αόριστα). Εννοείται πάτησα κόκκινο και ζήτησα την άμεση εκδοση ειδάλλως δεν θα ολοκληρώσω το αίτημα.

Αναφορά σε ΣτΚ για ποιότητα παρεχομενων υπηρεσιων και πρόβλημα σε ενδεχόμενη αλλαγή παρόχου. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
13 minutes ago, messinia3 said:

Από ΔΕΔΔΗΕ ποτέ σου είπαν ότι ξεκίνησε η εκπροσώπηση? Όχι από 06/02 που κατατέθηκε το αίτημα?

Δεν ρώτησα κάτι τέτοιο. 06/2 έστειλα το email συναίνεσης στον Ήρωνα. Πρέπει να το ρωτήσω;

Δημοσ.
9 hours ago, _vbm_ said:

Καλημέρα, επανέρχομαι στο παραπάνω, μετά από 1.5 μήνα.

Είμαι λοιπόν στο home basic του Ήρωνα.

• 31/12/2023 εκδίδεται ο 1ος λογαριασμός, με περίοδο κατανάλωσης 30/11/2023 - 15/12/2023. Τον πληρώνω στις 28/01/2024 (εμπρόθεσμα).
  • 12/02/2024 εκδίδεται ο 2ος λογαριασμός, με περίοδο κατανάλωσης 16/12/2023 - 19/01/2024. Για τον Ιανουάριο, μου έχουν χρεώσει την κιλοβατώρα στα 0,18077.

Υπενθυμίζω οτι τον Ιανουάριο ο Ήρωνας είχε ανακοινώσει έκπτωση συνέπειας 30%. Εφόσον λοιπόν πλήρωσα τον 1ο εμπρόθεσμα, δε θα έπρεπε στον 2ο να έχω πάρει 30% επί του 0,18077, για τις κιλοβατώρες του Ιανουάριου;

Μια επιβεβαίωση οτι το σκέφτομαι σωστά, θα ήθελα.

Στον επόμενο λογαριασμό θα πάρεις συνέπεια για το 0.18. Κι όταν φύγεις, θα χάσεις τη συνέπεια της τελικής κατανάλωσης... εκτός κι αν βγάλεις άκρη με καταγγελία. Χλωμό πλέον, έτσι όπως έχουν αναγράψει τους όρους.

52 minutes ago, peragialos said:

Υπόψιν πως αν βάλεις πάγια κάρτα στο MyHeron... είναι πολύ δύσκολο μετά να την ακυρώσεις. Πρέπει να στείλεις γραπτό αίτημα!

7 minutes ago, GREGORYMO said:

Πελάτης του νέου παρόχου, Δεν είσαι από την ημέρα της αίτησης αλλά από την ημέρα που αλλάξει το τελευταίο ψηφίο στο δεδδηε.

Δεν ισχύει αυτό που λες. Αν η αλλαγή γίνει με την ένδειξη τη δική μας, η αλλαγή πιάνει απ'την ημερομηνία που ο πάροχος έκανε ανάρτηση του αιτήματος στον ΔΕΔΔΗΕ... ακόμα κι αν το ψηφίο γυρίσει 3 ή 5  μέρες μετά.

Αν ο ΔΕΔΔΗΕ ολοκληρώσει την αλλαγή είτε με επιτόπια, είτε με τηλεμέτρηση... τότε η αλλαγή πιάνει μ'αυτή την ημερομηνία και τις πραγματικές κιλοβατώρες.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, peragialos είπε

Δεν ρώτησα κάτι τέτοιο. 06/2 έστειλα το email συναίνεσης στον Ήρωνα. Πρέπει να το ρωτήσω;

Γράφεις ότι σου ήρθε μήνυμα εκπροσώπησης από τον Ηρωνα από 11/02.Οι μετρήσεις που προφανώς είχες στείλει ήταν από 06/02,άρα μάλλον καθυστέρησε ο Ηρωνας η είχες επιτόπια καταμετρηση από ΔΕΔΔΗΕ.

Εγώ πάντα παίρνω στο ΔΕΔΔΗΕ και επιβεβαιώνω ότι έλαβαν το αίτημα και έχουν τις σωστές μετρήσεις για το φόβο των Ιουδαίων. Η ημερομηνία εκπροσώπησης συνήθως συμπίπτει με την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης εκπροσώπησης. 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DjTony είπε

Ναι έχω νυχτερινό. Πότε βγαίνουν τα νέα τιμολόγια; παίζει να μην υπάρχει το value της προτεργια τότε; 

Αρχες καθε μηνα βγαινουν... Θα βγουν  και αλλα... Συνεχεια πεφτουν οι τιμες...

https://www.ienergeia.gr/ilektrismos/30191/erxontai-ta-ftinotera-timologia-reymatos-martiou-sto-epikentro-ta-ble-timologia

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
28 minutes ago, messinia3 said:

Γράφεις ότι σου ήρθε μήνυμα εκπροσώπησης από τον Ηρωνα από 11/02.Οι μετρήσεις που προφανώς είχες στείλει ήταν από 06/02,άρα μάλλον καθυστέρησε ο Ηρωνας η είχες επιτόπια καταμετρηση από ΔΕΔΔΗΕ.

Εγώ πάντα παίρνω στο ΔΕΔΔΗΕ και επιβεβαιώνω ότι έλαβαν το αίτημα και έχουν τις σωστές μετρήσεις για το φόβο των Ιουδαίων. Η ημερομηνία εκπροσώπησης συνήθως συμπίπτει με την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης εκπροσώπησης. 

Στις 11/02 έστειλα την καταμέτρηση εγώ στον ΔΕΔΔΗΕ (περίμενα μπας και έρθουν) και η ΕΛΠΕ την εμφάνισε σαν καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ στο myelpedison. Η αλήθεια είναι ότι έχω χαμηλές καταναλώσεις και είναι ελεγχόμενο. Ελπίζω να μην αλλάξει αυτό τώρα...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, peragialos είπε

Στις 11/02 έστειλα την καταμέτρηση εγώ στον ΔΕΔΔΗΕ (περίμενα μπας και έρθουν) και η ΕΛΠΕ την εμφάνισε σαν καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ στο myelpedison. Η αλήθεια είναι ότι έχω χαμηλές καταναλώσεις και είναι ελεγχόμενο. Ελπίζω να μην αλλάξει αυτό τώρα...

Καλυτερα να ρωτησεις τον Δεδδηε για ολα αυτα...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Καλυτερα να ρωτησεις τον Δεδδηε για ολα αυτα...

Ναι πάρε ένα τηλέφωνο να δεις ποτέ έγινε η αλλαγή παροχου.Οπως τα λες ήσουν Elpedison τουλάχιστον μέχρι 11/02.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, peragialos είπε

Πάρε το δώρου και τρέχα...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...