Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 5/2 σκάει λογαριασμός από προτεργια για μια μέρα τιμολόγησης η οποία δεν δεν ούτε καν του Ιανουαρίου ήταν 4/12 με 5/12 στέλνω μαιλ και σήμερα μου απαντάνε αυτό 

Καλησπέρα σας.   Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία και λυπούμαστε για την καθυστέρηση που δημιουργήθηκε δεδομένων των συνθηκών.   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εκδόθηκε λογαριασμός για μια ημέρα λόγω απένταξης της παροχής σας από το ΚΟΤ στις 04/12/2023 και της επανένταξης σε ΚΟΤ στις 05/12/2023. Σε κάθε αλλαγή που προκύπτει σε ΚΟΤ παροχές,  ενημερωνόμαστε από τον Διαχειριστή του Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ) και αντίστοιχα εκδίδεται και λογαριασμός. Μπορείτε για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

δηλαδη ουσιαστικά δεν μου απαντάνε σε κάτι διότι είναι Φεβρουάριος και εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα λογαριασμός τους Ιανουαρίου,τους έχω ξανα στείλει  μαιλ εδώ και μια εβδομάδα και δεν απαντάνε,Τι να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, GreekGames είπε

Στις 5/2 σκάει λογαριασμός από προτεργια για μια μέρα τιμολόγησης η οποία δεν δεν ούτε καν του Ιανουαρίου ήταν 4/12 με 5/12 στέλνω μαιλ και σήμερα μου απαντάνε αυτό 

Καλησπέρα σας.   Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία και λυπούμαστε για την καθυστέρηση που δημιουργήθηκε δεδομένων των συνθηκών.   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εκδόθηκε λογαριασμός για μια ημέρα λόγω απένταξης της παροχής σας από το ΚΟΤ στις 04/12/2023 και της επανένταξης σε ΚΟΤ στις 05/12/2023. Σε κάθε αλλαγή που προκύπτει σε ΚΟΤ παροχές,  ενημερωνόμαστε από τον Διαχειριστή του Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ) και αντίστοιχα εκδίδεται και λογαριασμός. Μπορείτε για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

δηλαδη ουσιαστικά δεν μου απαντάνε σε κάτι διότι είναι Φεβρουάριος και εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα λογαριασμός τους Ιανουαρίου,τους έχω ξανα στείλει  μαιλ εδώ και μια εβδομάδα και δεν απαντάνε,Τι να κάνω;

Myrae , μη ζητάς αποζημίωση λόγω ποιότητας υπηρεσιών , έχουν ένα γελοίο πόσο , νομίζω ούτε ένα € δεν είναι , αν μπήκες στο πράσινο ενημερωσέ μας αν βάλουν τη συνέπεια απευθείας ή θα πληρώσεις αρχική 0,22

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

Myrae , μη ζητάς αποζημίωση λόγω ποιότητας υπηρεσιών , έχουν ένα γελοίο πόσο , νομίζω ούτε ένα € δεν είναι , αν μπήκες στο πράσινο ενημερωσέ μας αν βάλουν τη συνέπεια απευθείας ή θα πληρώσεις αρχική 0,22

Οκ θα σας ενημερώσω.Αλλα το αστείο είναι ότι έχω πάει στην ΕΛΠΕ εδώ και μια εβδομάδα και ακόμα δεν μου έχει στείλει η προτεργια τελικό 

Υπάρχει άλλος τρόπος πίεσης για την έκδοση τελικού - εκκαθαριστικού λογαριασμού πέρα του αιτήματος μέσω myrae; Έχω κάνει σε volton πριν από 10 ημέρες χωρίς να λάβω απάντηση και σε Ήρων πριν 5 μέρες με απάντηση προ ολίγου ότι επίκειται η έκδοση (γενικά και αόριστα). Εννοείται πάτησα κόκκινο και ζήτησα την άμεση εκδοση ειδάλλως δεν θα ολοκληρώσω το αίτημα.

3 ώρες πριν, takoulou είπε

Μήπως να περιμένεις τις επόμενες ημέρες που θα βγουν νέα τιμολόγια.. 

Φαντάζομαι οτι θα έχεις νυχτερινό;;

Και εγώ αυτό περιμένω... Ειδάλλως protergia

Επιτέλους μετά από τις καταγγελίες στο ΣτΚ και myΡΑΕ η Ήρων διόρθωσε το λάθος λογαριασμό που αφαιρούσε το δώρο των 50€.

Να ζητήσω τα 20€ πιστωτικό που δικαιούμαι σε τραπεζικό λογαριασμό για σπάσιμο;

Δεν είμαι πλέον πελάτης τους και ούτε πρόκειται να ξαναγίνω.

• Like 1

καλησπερα με καλεσαν και μου ειπαν για το παρακατω nrg @ cost+

εχετε αποψή ?

εγω τωρα ειμαι στο πρασνο της προτεργιας με 0,14 μοθ ηρθε γιατι εχω παγια και ετσι το εκαναν αμεσος την εκπτωση.

• Like 1

2 ώρες πριν, takoulou είπε

Θα δεις... Υπομονή 5-6 μέρες.. 

Νυχτερινό;

Ναι έχω νυχτερινό. Πότε βγαίνουν τα νέα τιμολόγια; παίζει να μην υπάρχει το value της προτεργια τότε; 

13 λεπτά πριν, ev_trantos είπε

Επιτέλους μετά από τις καταγγελίες στο ΣτΚ και myΡΑΕ η Ήρων διόρθωσε το λάθος λογαριασμό που αφαιρούσε το δώρο των 50€.

Να ζητήσω τα 20€ πιστωτικό που δικαιούμαι σε τραπεζικό λογαριασμό για σπάσιμο;

Δεν είμαι πλέον πελάτης τους και ούτε πρόκειται να ξαναγίνω.

Αν κόψει και η volton στην πορεία τα δωρα θα είναι η μοναδική εναλλακτική για τραμπες ο Ήρωνας. Αφού στο διόρθωσαν εγώ θα το άφηνα κάβα για την επιστροφή. 

Αν τώρα είσαι βέβαιος ότι δε θα επιστρέψεις εννοείται τα ζητάς σε iban.

• Like 3

2 ώρες πριν, korakios είπε

επίσης σε κυμαινόμενα με ΚΟΤ παίρνεις έξτρα ΤΕΜ 0,018 για Φεβ , υποθέτω θα είναι μικρότερη για Μάρτιο μιας και πέφτουν οι τιμές

Βγήκε νόμος;

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Βγήκε νόμος;

Το ανακοίνωσαν , δεν ξέρω αν βγήκε ΦΕΚ , για Ιανουάριο είναι 0,02κατι 

Είσαι σίγουρος ότι θες να βάλεις ΚΟΤ στο excel ? 😁

Άσχετο , μιας και στα επαγγελματικά (ευτυχώς 😛) δε θα βάλεις ρυθμιζόμενες , δεν παίρνεις όπως είναι τα φύλλο του excel μου ? Το πολύ πολύ απλά τα σπας σε αρχικές / εκπτώσεις αν σε βολεύει  , δεν νομίζω να συνεχίσω για Μάρτιο 

1 λεπτό πριν, korakios είπε

Το ανακοίνωσαν , δεν ξέρω αν βγήκε ΦΕΚ , για Ιανουάριο είναι 0,02κατι 

Είσαι σίγουρος ότι θες να βάλεις ΚΟΤ στο excel ? 😁

Άσχετο , μιας και στα επαγγελματικά (ευτυχώς 😛) δε θα βάλεις ρυθμιζόμενες , δεν παίρνεις όπως είναι τα φύλλο του excel μου ? Το πολύ πολύ απλά τα σπας σε αρχικές / εκπτώσεις αν σε βολεύει  , δεν νομίζω να συνεχίσω για Μάρτιο 

Ναι αλλά που το είδες αυτό για το 0.02; Ψάχνω και δε βρίσκω τπτ.

Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα 😅

26 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

καλησπερα με καλεσαν και μου ειπαν για το παρακατω nrg @ cost+

εχετε αποψή ?

εγω τωρα ειμαι στο πρασνο της προτεργιας με 0,14 μοθ ηρθε γιατι εχω παγια και ετσι το εκαναν αμεσος την εκπτωση.

Δε λέει σαν πρόγραμμα , πρέπει να είσαι στα όρια καταναλώσεων για να μη σε τρώνε τα πάγια , υπάρχουν φθηνότερα 

@doomnx μάλλον η Προτεργια όντως βάζει συνέπεια απευθείας , αν τριτώσει πιστεύω θα είναι στάνταρ 

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ναι αλλά που το είδες αυτό για το 0.02; Ψάχνω και δε βρίσκω τπτ.

Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα 😅

Πχ https://www.in.gr/2024/02/14/economy/oikonomikes-eidiseis/koinoniko-oikiako-timologio-ekstra-enisxysi-gia-730-000-noikokyria/

δεν μπαίνω στη σελίδα του ΥΠΕΝ μιας και θα χαλαστώ 

• Like 2
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...