Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gpapas640 είπε

Update: σε επικοινωνία με την elpedison μου ανέφεραν ότι υπήρξε γενικό συστημικό λάθος και δεν έλαβαν υπόψιν τους καμία μέτρηση που δόθηκε από πελάτες οπότε για αυτό το λόγο εκδόθηκαν μόνο έναντι λογαριασμοί. Επίσης αρνούνται να κάνουν επανέκδοση. Η εκκαθάριση θα γίνει τον επόμενο μήνα που θα μπορέσω να ξανακαταχωρήσω εγώ μέτρηση. Συνέβη σε άλλους αυτό;

Συνέβη σε εμένα το εχώ γράψει πιο πριν. Αρά για συστημικό λάθος μιλάνε και αυτοί. Για να δούμε αν θα γίνει και τον επόμενο μήνα. Γιατί τότε θα είναι σκόπιμο.

Επίσης να ενημέρωσω τι ισχύει για όσους ήταν παλιά elpedison και έφυγαν αφήνοντας πιστωτικό.

Όταν γυρίσουν για να πάρουν το πιστωτικό στην καινούργια παροχή πρέπει να επικοινωνήσουν με ελπεντισον και να ζητήσουν να μεταφερθεί το πιστωτικό στην καινούργια παροχή. Δεν γίνεται αυτόματα αν δεν το ζητήσεις.

Μια λεπτομέρεια που αν την ήξερα τώρα θα είχα λογαριασμό -150 ευρώ. Δεν πειράζει τον επόμενο μήνα θα μπουν.

Επεξ/σία από Sayonaras
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Είμαι στη ΔΕΗ στο μπλε με 0.17 με κοτ Β οπότε έκπτωση 4.5 λεπτά. Έχω 800 με 1000 κιλοβατωρες το μήνα. Σκέφτομαι να πάω στη προτεργια στα 9.5 το σταθερό που έχει. Και να γίνει 5 λεπτά με το ΚΟΤ. θα δώσω 100 στη ΔΕΗ αλλά θα τα κάνω απόσβεση αμέσως. Αξίζει λέτε η αλλαγή; 

• Like 1

3 λεπτά πριν, DjTony είπε

Είμαι στη ΔΕΗ στο μπλε με 0.17 με κοτ Β οπότε έκπτωση 4.5 λεπτά. Έχω 800 με 1000 κιλοβατωρες το μήνα. Σκέφτομαι να πάω στη προτεργια στα 9.5 το σταθερό που έχει. Και να γίνει 5 λεπτά με το ΚΟΤ. θα δώσω 100 στη ΔΕΗ αλλά θα τα κάνω απόσβεση αμέσως. Αξίζει λέτε η αλλαγή; 

Μόνος σου απαντάς νομίζω.

3 λεπτά πριν, DjTony είπε

Κατάλαβα, ευχαριστώ 

65 € το μήνα κέρδος θα έχεις. Στο 2ο μήνα θα έχεις κάνει απόσβεση και θα κερδίζεις κιόλας.

• Like 1

21 λεπτά πριν, DjTony είπε

Μήπως να περιμένεις τις επόμενες ημέρες που θα βγουν νέα τιμολόγια.. 

Φαντάζομαι οτι θα έχεις νυχτερινό;;

52 λεπτά πριν, takoulou είπε

Μήπως να περιμένεις τις επόμενες ημέρες που θα βγουν νέα τιμολόγια.. 

Φαντάζομαι οτι θα έχεις νυχτερινό;;

Πόσο πιο χαμηλά από 0.5 λεπτά η κιλοβατώρα να πάει; και αν το χάσω το σταθερό με τα 9.5?

16 λεπτά πριν, DjTony είπε

Πόσο πιο χαμηλά από 0.5 λεπτά η κιλοβατώρα να πάει; και αν το χάσω το σταθερό με τα 9.5?

Θα δεις... Υπομονή 5-6 μέρες.. 

Νυχτερινό;

• Confused 1

1 hour ago, takoulou said:

Είμαι στη ΔΕΗ στο μπλε με 0.17 με κοτ Β οπότε έκπτωση 4.5 λεπτά. Έχω 800 με 1000 κιλοβατωρες το μήνα

16 minutes ago, takoulou said:

Νυχτερινό;

Αν δεν έχει τουλάχιστον την μισή κατανάλωση σε νυκτερινό, λογικά θα χάνει το κοτ

1 ώρα πριν, operPanayotis11 είπε

Και εμένα ακόμα να με ενημερώσουν για δωροεπιταγές σκλαβ - jack daniels tenenssee whiskey

βασικα ειδη αναγκης δηλαδη😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, thanos678 είπε

Με πηραν τηλ. απο elpe για προσφορα. Ως εταιρεια λεει προτεινουν το smart γιατι το πρασινο στον εκκαθαριστικο θα εχει ρητρα αναπροσαρμογης...

Το πράσινο έχει προκαθορισμένη τιμή kwh ανά μήνα. Το smart είναι κίτρινο.

Το Γενάρη το πράσινο ήταν όντως πιο ακριβό, για Φεβρουάριο δείχνει να είναι λίγο φθηνότερο.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, DjTony είπε

την έκπτωση ΚΟΤ άστην μιας και είναι κοινή για όλα τα τιμολόγια (άσε που με τέτοια κατανάλωση θα βγεις εκτός ορίων έτσι και αλλιώς)

πήγαινε πάρε 85€ αρχικά απο ελπε να ρεφάρεις .Δε χρειάζεται να ξεκινήσεις τουρισμό , απλά πέρνα μια φορά απο εκεί και μετά δες αν σε συμφέρει να κλείσεις σταθερό (χλωμό μιας και ξεκίνησε νωρίς νεκρή περίοδος μέχρι αρχές Ιουνίου και η χοντρική χωρίς απρόβλεπτες συνθήκες θα πέφτει )

επίσης σε κυμαινόμενα με ΚΟΤ παίρνεις έξτρα ΤΕΜ 0,018 για Φεβ , υποθέτω θα είναι μικρότερη για Μάρτιο μιας και πέφτουν οι τιμές

ΥΓ. Υπόψιν ότι μπορεί (αν είσαι οριακά στο όριο ΚΟΤ αλλά δεν το χάνεις επειδή απλώνεται η κατανάλωση στο τετράμηνο , θα σπάσει με την αλλαγή αναλογικά , όποτε κάνε τις πράξεις 

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...