Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θελω να αλλαξω, αλλα δεν με αφηνει να δω τις καταναλωσεις μου για να δω που με συμφαιρει γιατι στα εναντι που μου εχουν στειλει ιανουαριο-φεβρουαριο δειχνει συμφωνα με περσι (απ οτι καταλαβαινω) μου κανει εντυπωση πως για μερα-νυχτα εχει την ιδια τιμη.
image.png.85f5d2e79a3a559de5a50caf4acc436f.png

Εχω την εντυπωση πως καπου στις 450-500 κιλοβατορες ξοδευω μιας και ειμαστε 4 μελη οικογενεια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ri3per είπε

Θελω να αλλαξω, αλλα δεν με αφηνει να δω τις καταναλωσεις μου για να δω που με συμφαιρει γιατι στα εναντι που μου εχουν στειλει ιανουαριο-φεβρουαριο δειχνει συμφωνα με περσι (απ οτι καταλαβαινω) μου κανει εντυπωση πως για μερα-νυχτα εχει την ιδια τιμη.
image.png.85f5d2e79a3a559de5a50caf4acc436f.png

Εχω την εντυπωση πως καπου στις 450-500 κιλοβατορες ξοδευω μιας και ειμαστε 4 μελη οικογενεια.

Ενδιαφέρον ,τυχερός είσαι ,όσον αφορά την τιμή (Ιανουαρίου είναι) . Άλλος που ξέμεινε Προτεργια μπορεί να επιβεβαιώσει ?

Για το ιστορικό κατανάλωσης μπες στο app του ΔΕΔΔΗΕ 

@doomnx λες να βάλανε τη συνέπεια κατευθείαν ?Η να παίζει ρόλο σαν έναντι και να βαρέσουν εκκαθαριστικό 0,22 ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, korakios είπε

Ενδιαφέρον ,τυχερός είσαι ,όσον αφορά την τιμή (Ιανουαρίου είναι) . Άλλος που ξέμεινε Προτεργια μπορεί να επιβεβαιώσει ?

Για το ιστορικό κατανάλωσης μπες στο app του ΔΕΔΔΗΕ 

@doomnx λες να βάλανε τη συνέπεια κατευθείαν ?Η να παίζει ρόλο σαν έναντι και να βαρέσουν εκκαθαριστικό 0,22 ?

Νομίζω ότι μετά το κράξιμο βάζουν τη συνέπεια εκ των προτέρων. Αλλά ο Φεβρουάριος δεν έχει ίδια τιμή. Ας βάλει ολόκληρο το λογαριασμό να βγει άκρη.

Δημοσ.

Σημερα μου ηρθε ο λογαριασμος στο elpedison smart με χρεωση 08/01/2024 - 01/02/2024 , με 0,13733 €/kWh.

Υπαρχει αλλος με τετοια χρεωση; (θυμαμαι που συζητουσατε για πολυ χαμηλοτερες χρεωσεις πριν κατι μερες)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, petrost8 said:

Σημερα μου ηρθε ο λογαριασμος στο elpedison smart με χρεωση 08/01/2024 - 01/02/2024 , με 0,13733 €/kWh.

Υπαρχει αλλος με τετοια χρεωση; (θυμαμαι που συζητουσατε για πολυ χαμηλοτερες χρεωσεις πριν κατι μερες)

εναντι:

Spoiler

image.png.466c3cfbc0228525374050e39a0569c9.png

Spoiler

image.png.7ace16bc4cfa76ea26cf4a138dd7c6f5.png

Επεξ/σία από razkal
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πείρα σήμερα τηλ Δεδδηε και μου είπε ότι από 13 Φεβ έχω αλλάξει πάροχο. Εδώ και 8 ημέρες στην volton πλέον για να δούμε πως θα πάει ο τουρισμός..

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε Ηρωνα αν δε φαίνεται ανενεργή η παροχή μπορείς να κάνεις νέο econtract?

Συμπληρώνω το 20ημερο σε elpedison,οπότε οι επιλογές μου Ηρωνας ή Volton ( οριακά βλέπω ότι το 50αρι είναι λίγο πιο βολικό)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Νομίζω ότι μετά το κράξιμο βάζουν τη συνέπεια εκ των προτέρων. Αλλά ο Φεβρουάριος δεν έχει ίδια τιμή. Ας βάλει ολόκληρο το λογαριασμό να βγει άκρη.

Ο σημερινος Εναντι λογαριασμος  ⬇️⬇️⬇️⬇️

** ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΟΛΑ ΣΕ SPOILER  **

Spoiler

image.jpeg.bf5dc44a4d17fafb6ca4120a69145a70.jpeg

Spoiler

image.jpeg.e819f8c6753b5f3e1ce28ce5c41eb94c.jpeg

Spoiler

image.jpeg.d6ce18b32ecee587189947936de23926.jpeg

Επεξ/σία από ri3per
Δημοσ.

Ρε παιδιά ειλικρινά δεν ξέρω πια τι να πω.Οι τύποι στο λογιστήριο του Ηρων πρέπει να είναι για το Lefteris Tv.Προσπαθούσα να τους εξηγήσω με συνεχή αλληλογραφία μέσω του My Rae ότι μου απέδωσαν το δώρο των 50 κουτσουρεμένο κατά 17 ευρώ συν ΦΠΑ και ότι πρέπει να μου βάλουν και τη συνέπεια.Χοντρικά τους ζητούσα να μου πιστώσουν με διορθωτικό κάπου 20 ευρώ.Σήμερα μου απαντάνε τα γνωστά για συστημικό πρόβλημα και ότι εξέδωσαν νεο διορθωτικό και μου έστειλαν και λογιστική καρτέλα.Δείτε την και κλάψτε.Μου έβγαλαν πιστωτικό 60 ευρώ και συνολικά είναι να που επιστρέψουν 69 ευρώ....Πραγματικά από το ένα άκρο στο άλλο...

1708528998909_ λογιστική καρτέλα.pdf

• Like 1
Δημοσ.

Με πήραν σήμερα από την Φυσικό Αέριο και προσπαθούσαν να μου πουλήσουν το MAXI Home. Εγώ εντωμεταξύ έχω κάνει αίτηση για Ζενιθ Power Home Choice (κίτρινα και τα δύο). Συγκρίνοντας τους τύπους υπολογισμού από τα δύο προγράμματα έχουμε:

Φυσικό Αέριο MAXI Home: α*x (=TEA + ΛΠ)+Β (Β = 0.05)

Ζενίθ Power Home Choice: X* MTAHE+Ζ, (Ζ = 0)

Εγώ λοιπόν υπέθεσα ότι το Β στο πάνω τύπο είναι το ίδιο με το Ζ στον κάτω, αλλά ο πωλητής επέμενε ότι είναι διαφορετικά. Δηλαδή ότι το Ζ είναι για αντιστάθμιση ρευματοκλοπών και παρόμοιους παράγοντες ενώ το Β είναι το κέρδος της εταιρείας... Ήθελε, τέλος πάντων να καταλήξει στο ότι το MAXI HOME είναι οικονομικότερο... Καταλαβαίνω εγώ κάτι λάθος, ή όντως Ζ=Β και και με δούλευε;

• Confused 1
Δημοσ.
2 hours ago, razkal said:

εναντι:

Reveal hidden contents

image.png.466c3cfbc0228525374050e39a0569c9.png

Hide contents

image.png.7ace16bc4cfa76ea26cf4a138dd7c6f5.png

Εμένα με 0,11€ με χρέωσαν

31 minutes ago, Lewnidas1995 said:

Εκδόθηκε έκτακτος/τελικος στον ηρων μετά το λάθος. Φαίνεται σωστός, θα επιστρέψω με το pdf

Και μένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...