Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

45 λεπτά πριν, panagiotiskd είπε

παιδια καλημερα, εχω μια παροχη στο χωριο με μηδενικη καταναλωση αυτους του μηνες στο elpedison bright. Δεν ξερω αν γνωριζετε κατι για αυτο αλλα αγνωοουν τις ενδειξεις μου. για παραδειγμα εδωσα ενδειξη με μηδενικη καταναλωση 02/02 και αυτοι βγαλανε λογαριασμο 01/02 με δικη τους εναντι καταναλωση.

Καλησπέρα.. Να δίνεις την ένδειξη στον Δεδδηε όταν ανοίγει να πάρει τις μετρήσεις.. Ασε τον πάροχο.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 hour ago, gkany said:

Δυστυχώς επαρχία μόνο ένα κατάστημα έχει εδώ. 

μπορεις να το κανεις και remotely με καταστημα.

μιλας μαζι τους τηλεφωνικα στην αρχη, και μετα θα στειλεις τα δικαιολογητικα στο μειλ του καταστηματος.

• Like 1

2 ώρες πριν, Geoponer είπε

Το MyElpedison (web & app) είναι εκτός λειτουργίας εδώ και ώρα, πήγα να περάσω εκ νέου πάγια εντολή τώρα που επέστρεψα στην Elpedison αλλά δεν με θέλει :-D

Επιβεβαιώνω και το άφησα τελευταία μέρα να δώσω μετρήσεις , ίσως αν λειτουργεί το chat τους δώσω από εκεί 

• Like 1

16 λεπτά πριν, korakios είπε

Επιβεβαιώνω και το άφησα τελευταία μέρα να δώσω μετρήσεις , ίσως αν λειτουργεί το chat τους δώσω από εκεί 

Ναι παιδια δεν λειτουργει απ το πρωι...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά! Επειδή σε λίγες μέρες θα χρειαστεί να ξανακάνω τουρισμό, γνωρίζετε μήπως κάποιο κατάστημα Elpedison ή κάποιον υπάλληλο καταστήματος που να δίνει τα 50+35+2x20 δωροεπιταγές Σκλαβενίτη (θα μεταφέρω 3 παροχές) (ή και τα 5×20 για παλιούς πελάτες που επιστρέφουν) στο Smart γιατί δεν έχω στην περιοχή μου κανένα κατάστημα Elpedison; Θέλω να στείλω τα δικαιολογητικά μέσω email

Επεξ/σία από HAthinaia

46 λεπτά πριν, razkal είπε

μπορεις να το κανεις και remotely με καταστημα.

μιλας μαζι τους τηλεφωνικα στην αρχη, και μετα θα στειλεις τα δικαιολογητικα στο μειλ του καταστηματος.

42 λεπτά πριν, akaloith είπε

δηλαδη αν φυγεις και ξαναπας elpe, heron κτλ σου ξαναδινουν δωρο;;

Ναι,αφού είσαι "νέος "πελάτης.

• Thanks 1

Καλησπερα, εγω ημουν watt&volt που εγινε Protergia πλεον, δεν με πηρε ποτε κανεις τηλεφωνο για τις αλλαγες στα τιμολογια σε πρασινα, μπλε κτλ και απ οτι εχω καταλαβει με εβαλαν σε μπλε τιμολογιο αλλα μεχρι στιγμης μου ρθαν 2 εναντι λογαριασμοι με τιμη κιλοβατορας 0,142600 τη μερα και ακριβως την ιδια τιμη σε νυχτερινο. Αυτο παλι πως γινεται;
Θελω να φυγω αλλα δεν με αφηνει ουτε η εφαρμογη ουτε η σελιδα να βρω τους παλιους εκκαθαριστικους για να δω ποσες κιλοβατορες καιω σε 4μηνο για να συγκρινω και να αποφασισω που με συμφαιρει. Απο τους 2 εναντι που μου εχουν ερθει δεν μπορω να βγαλω καποια πληρη εικονα για το ποσο καιω, οποτε αναγκαστικα πρεπει να περιμενω τον εκκαθαριστικο; Για να μη μιλησω οτι οταν πηγα στη W&V ειχα δωσει εγγυηση που στον λογαριασμο μου τωρα δειχνει μηδενικη εγγυηση.
Δεν εχω καταλαβει τι συμβαινει.

10 λεπτά πριν, ri3per είπε

Καλησπερα, εγω ημουν watt&volt που εγινε Protergia πλεον, δεν με πηρε ποτε κανεις τηλεφωνο για τις αλλαγες στα τιμολογια σε πρασινα, μπλε κτλ και απ οτι εχω καταλαβει με εβαλαν σε μπλε τιμολογιο αλλα μεχρι στιγμης μου ρθαν 2 εναντι λογαριασμοι με τιμη κιλοβατορας 0,142600 τη μερα και ακριβως την ιδια τιμη σε νυχτερινο. Αυτο παλι πως γινεται;
Θελω να φυγω αλλα δεν με αφηνει ουτε η εφαρμογη ουτε η σελιδα να βρω τους παλιους εκκαθαριστικους για να δω ποσες κιλοβατορες καιω σε 4μηνο για να συγκρινω και να αποφασισω που με συμφαιρει. Απο τους 2 εναντι που μου εχουν ερθει δεν μπορω να βγαλω καποια πληρη εικονα για το ποσο καιω, οποτε αναγκαστικα πρεπει να περιμενω τον εκκαθαριστικο; Για να μη μιλησω οτι οταν πηγα στη W&V ειχα δωσει εγγυηση που στον λογαριασμο μου τωρα δειχνει μηδενικη εγγυηση.
Δεν εχω καταλαβει τι συμβαινει.

Για την εγγύηση ρώτα μέσω myrae 

Για το μπλε αποκλείεται να μπήκες αυτόματα και μάλλον δεν είσαι σε μπλε μιας και το 0,14 δε συμβαδίζει 

στο λογαριασμό θα λέει και το πρόγραμμα που είσαι 

Ο λογαριασμος λεει " Protergia Οικιακό Ν - Value\ Special " δεν μπορω να καταλαβω αν ειμαι σε μπλε η πρασινο. Η αληθεια ειναι πως λιγο με "τρομαζει" η κατασταση με τα τιμολογια μιας και δεν καταλαβαινω τιποτα, εχω μπερδευτει και παιζω στον αυτοματο.
Πρεπει ομως να το δω λιγο γιατι τους τελευταιους μηνες πληρωνω τα μαλλιοκεφαλα μου και εχω παρει και το επιδομα ρευματος που δεν ξερω αν μπαινει η οχι αυτοματα και αν φαινεται καπου στον λογαριασμο. Εχω χασει τη μπαλα με λιγα λογια

1 λεπτό πριν, ri3per είπε

Ο λογαριασμος λεει " Protergia Οικιακό Ν - Value\ Special " δεν μπορω να καταλαβω αν ειμαι σε μπλε η πρασινο. Η αληθεια ειναι πως λιγο με "τρομαζει" η κατασταση με τα τιμολογια μιας και δεν καταλαβαινω τιποτα, εχω μπερδευτει και παιζω στον αυτοματο.
Πρεπει ομως να το δω λιγο γιατι τους τελευταιους μηνες πληρωνω τα μαλλιοκεφαλα μου και εχω παρει και το επιδομα ρευματος που δεν ξερω αν μπαινει η οχι αυτοματα και αν φαινεται καπου στον λογαριασμο. Εχω χασει τη μπαλα με λιγα λογια

Λογικο είναι ότι χρυσοπλήρωνες στη w&v , να υποθέσω πηγές εποχές προγράμματος Zero ? Γενικά ήταν φαρμάκι 3,4 χρόνια 

Σε τετοιες περιπτώσεις προτείνω σταθερό μιας και θέλει τουλάχιστον μια το μήνα να αφιερώνει 10 λεπτά κάποιος να δει τιμές 

Το πράσινο value special αποκαλείται να έχει 0,14 μιας και η αρχική του ήταν 0,22 . Εκτός αν σου βάλανε απευθείας τη συνέπεια για την κατανάλωση που δεν αφορά προηγούμενο λογαριασμό . Γενικά είναι σε μαύρη λίστα 

Παραδόξως έχει βγάλει ένα σταθερό με τίμια τιμή κιλοβατώρας ,6μηνο , αλλά με μεγάλο πάγιο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...