Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, energy52 είπε

Εσκασαν και σε μενα σημερα οι λογαριασμοι για το δικο μου και το πατρικο απο Ελπε ξανα πιστωτικοι και οι δυο με αφαιρεση της εγγυησης..Νομιζω ειναι περιεργο που δεν χρεωσαν καθολου καταναλωση, ουτε χρεωσεις Δημου ερτ κτλ τιποτα, τι λετε;;...Πηρα στην εξ.πελατων το σηκωσε δυστυχως ενας που σα να μην ηξερε τι του γινονταν, οτι και καλα εγινε επιστροφη εγγυησης και γιαυτο δεν χρεωθηκε καταναλωση ε ειναι να γελας😄 το εκλεισα...

Δε με πειραζει που ειναι πιστωτικοι αλλα προφανως θα τα χρεωσουν ολα μαζι στον επομενο..

Από τα καλύτερα που έχω δει σε παρόχους είναι αυτό. Όταν ενεργοποιείται η πάγια εντολή δηλαδή, εκδίδεται πολύ σύντομα λογαριασμός μόνο για την επιστροφή της εγγύησης. Να τους τα χώνουμε, αλλά όχι και για τα σωστά που κάνουν.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, motoboots είπε

Από τα καλύτερα που έχω δει σε παρόχους είναι αυτό. Όταν ενεργοποιείται η πάγια εντολή δηλαδή, εκδίδεται πολύ σύντομα λογαριασμός μόνο για την επιστροφή της εγγύησης. Να τους τα χώνουμε, αλλά όχι και για τα σωστά που κάνουν.

Βρε εννοειται εκαναν το προβλεπομενο να μου επιστρεψουν την εγγυηση, αλλα ο λογαριασμος ειναι ο 2ος εναντι και θα επρεπε να χρεωσουν εστω καποια καταναλωση σκεψου οτι εδωσα και μετρηση αυτο ειναι το περιεργο..

10 λεπτά πριν, energy52 είπε

Βρε εννοειται εκαναν το προβλεπομενο να μου επιστρεψουν την εγγυηση, αλλα ο λογαριασμος ειναι ο 2ος εναντι και θα επρεπε να χρεωσουν εστω καποια καταναλωση σκεψου οτι εδωσα και μετρηση αυτο ειναι το περιεργο..

Θα εκδόσουν λογαριασμό στον κύκλο τιμολόγησης που έχουν, αυτούς τους λογαριασμούς τους εκδίδουν για ενημέρωση στην ουσία. Είναι τυπική η elpe σε αυτά, θετικό.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν εγώ στο Bright πήρα και 2ο λογαριασμό έναντι, ενώ στο Smart τίποτα ακόμα  😂

Ο πρώτος ήταν για μια μέρα, 9 Ιανουαρίου, και ο δεύτερος για 22 μέρες, 10 με 1/2 (31/1). 

Κάτι μου λέει ότι προσπαθούν να κάνουν τους κύκλους τιμολόγησης να ταυτίζονται με την έναρξη κ τη λήξη των μηνών...

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2

1 ώρα πριν, Nekro87 είπε

Αν επιλέξεις στο "Μετρηστε μόνος σας" την παροχή σου και επανέλθεις στο κεντρικό μενού, τότε στην εμφανίζει. Έτσι λειτουργεί από αρχές Γενάρη.

Μπα, τζίφος.

11 ώρες πριν, ekrepali είπε

Ετυχες σε περίεργο κύκλο τιμολόγησης και θα λαμβάνεις λογαρισμο με ένα μήνα καθυστέρηση στην τιμολόγηση. Τα ίδια κάνει κι ο Ηρων όταν οι καταμετρησεις είναι τέλος του μήνα/αρχές του επόμενου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο τον ΔΕΔΔΗΕ κατά τις 15 Μαρτίου να σου πούνε ποτέ είναι το παράθυρο καταχώρησης 2μηνου στο mydeddie, λογικά την τελευταία βδομάδα μαρτιου. Οπότε έτσι θα λάβεις 2μηνο εκκαθαριστικό. Οι ενδείξεις στο myelpedison βγάζουν έναντι.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Θα κάνω μια δοκιμή να καταχωρίσω ένδειξη στο Myelpedison στις 1/3/2024 μήπως αλλάξει σε εκκαθαριστικό στον επόμενο μήνα.
΄Οσον αφορά τον ΔΕΔΔΗΕ υπάρχουν και εκεί συγκεκριμένες περίοδοι καταχώρισης ενδείξεων; Θα τσεκάρω και το αντίστοιχο νήμα.
Δεν είναι το πρόβλημα μου οι καταναλώσεις (είναι πολύ χαμηλές), θέλω να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να μπορώ να αλλάξω πάροχο και νομίζω ότι θα χρειαστώ εκκαθαριστικό λογαριασμό για να γίνει αυτό, ή κάνω λάθος;

8 λεπτά πριν, trif_on είπε

Δεν είναι το πρόβλημα μου οι καταναλώσεις (είναι πολύ χαμηλές), θέλω να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να μπορώ να αλλάξω πάροχο και νομίζω ότι θα χρειαστώ εκκαθαριστικό λογαριασμό για να γίνει αυτό, ή κάνω λάθος;

Δεν θα χρειαστείς εκκαθαριστικό, τους στέλνεις τον τελευταίο λογαριασμό που έχεις. Εδώ υπάρχει κόσμος που αλλάζει πάροχο χωρίς καν να έχει πάρει λογαριασμό.

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, stylish είπε

Eίχες λογαριασμο απο volton για να πας ελπε;

Εγώ από 12/01/24 Volton μετά από 34 μέρες στην elpedison. Σε κατάστημα elpe για να πάρω τα 50+35 δεν δέχονται εκ νέου εκπροσώπηση αν δεν τους δώσω λογαριασμό από Volton που φυσικά δεν έχει εκδοθεί ακόμη λόγω αναβάθμισης των συστημάτων τους.Το μόνο που μου δώσανε είναι βεβαίωση εκπροσώπησης ,που ούτε και αυτή την δέχονται. 

1 ώρα πριν, energy52 είπε

Εσκασαν και σε μενα σημερα οι λογαριασμοι για το δικο μου και το πατρικο απο Ελπε ξανα πιστωτικοι και οι δυο με αφαιρεση της εγγυησης..Νομιζω ειναι περιεργο που δεν χρεωσαν καθολου καταναλωση, ουτε χρεωσεις Δημου ερτ κτλ τιποτα, τι λετε;;...Πηρα στην εξ.πελατων το σηκωσε δυστυχως ενας που σα να μην ηξερε τι του γινονταν, οτι και καλα εγινε επιστροφη εγγυησης και γιαυτο δεν χρεωθηκε καταναλωση ε ειναι να γελας😄 το εκλεισα...

Δε με πειραζει που ειναι πιστωτικοι αλλα προφανως θα τα χρεωσουν ολα μαζι στον επομενο..

Ανέβασε το λογαριασμό χωρίς στοιχεία 🙃

9 ώρες πριν, akaloith είπε

απλα ειδα οτι για ιανουαριο φεβρουαριο ως 150kwh και με παγιο 0 το μπλε ελπε βγαινει ιδια η καλυτερη τιμη απο το κιτρινο (παντα προσμετρωντας το 5ευρω παγιο του κιτρινου)
ΑΝ ακριβυνει το ρευμα τοτε θα συμφερει το μπλε even more 
ποιες αλλες εταιριες δινουν δωρα λεφτα κτλ οταν πας;;;
αν ΞΑΝΑπας σε εταιρια σου ξαναδινουν δωρο;;;

Σε συμφέρει περισσότερο να πας ΔΕΗ και να επιστρέψεις να πάρεις τα 85. Μάλιστα σε πελάτες που επιστρέφουν κάποιες φορές δίνουν και 20 €/μήνα για 5 μήνες.

5 λεπτά πριν, Sta είπε

Καλησπέρα σας,

πέρασα από Ήρωνα και elpedison για τα δώρα, τώρα πού να πάω ρε παιδιά;

Volton?

23 minutes ago, gkany said:

Εγώ από 12/01/24 Volton μετά από 34 μέρες στην elpedison. Σε κατάστημα elpe για να πάρω τα 50+35 δεν δέχονται εκ νέου εκπροσώπηση αν δεν τους δώσω λογαριασμό από Volton που φυσικά δεν έχει εκδοθεί ακόμη λόγω αναβάθμισης των συστημάτων τους.Το μόνο που μου δώσανε είναι βεβαίωση εκπροσώπησης ,που ούτε και αυτή την δέχονται. 

δες και σε αλλο καταστημα.

χθες εκανα την ιδια κινηση με σενα με παλιο λογαριασμο ελπε.

• Like 2

Το MyElpedison (web & app) είναι εκτός λειτουργίας εδώ και ώρα, πήγα να περάσω εκ νέου πάγια εντολή τώρα που επέστρεψα στην Elpedison αλλά δεν με θέλει :-D

Σχετικά με τον Ήρωνα, από τον οποίο αποχώρησα:

1. Έχω ενεργοποιήσει πάγια εντολή και ο λογαριασμός θα πληρωθεί στις 28/2. Αν πληρώσω νωρίτερα, θα πάρω τα 1.000 Vibes επιπλέον;

2. Έχω κερδίσει κουπόνι Box από το Παιχνίδι Μνήμης στο app του Ήρωνα, αλλά έχω φύγει εδώ και 20 περίπου ημέρες (έχω κανονικά πρόσβαση στο MyHeron app όμως). Ξέρει κανείς αν θα παραμείνει ενεργό το κουπόνι ακόμη και όταν κλείσω τις εκκρεμότητές μου (πληρωθούν όλοι οι λογαριασμοί) ή απενεργοποιείται σε κάποια φάση (πριν την ημερομηνία λήξης);

51 λεπτά πριν, razkal είπε

δες και σε αλλο καταστημα.

χθες εκανα την ιδια κινηση με σενα με παλιο λογαριασμο ελπε.

Δυστυχώς επαρχία μόνο ένα κατάστημα έχει εδώ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...