Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγώ που πάτησα πράσινο στο myrae και έχουν περάσει 6 μέρες και δεν μου έχουν στείλει διορθωτικό τελικό και 28 λήγει ο λανθασμένος που μου έχουν στείλει τι κάνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 8/1/2024 στις 12:35 ΜΜ, not1s_ είπε

@doomnx Ημουν σιγουρος. Ευχαριστω. Κριμα (και παρανομο?) να τους ρωταω ποσο ειναι η τελικη τιμη και αυτοι να ψευδονται, αλλα αυτο ειναι ιστορια για αλλη φορα.

πρέπει κάποια στιγμή για να τελιώσουν τα αστεία ο εκπρόσωπος των εταιρειών που λέει το όνομά του (αν είναι και αληθινό πάντοτε) να υπάρχει το όνομα του εκπροσώπου ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ που υπογράφουμε

ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ & ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

Παρακαλουσα ενα μηνα τη βολτον να με φτιαξει στο συστημα 

Χτες εκανα αιτηση ελπε 

Μολις τωρα μου εστειλε μηνυμα η βολτον οτι με καλωσοριζει απο τις 10/1

Γελαει ο κοσμος   

31 minutes ago, adi32 said:

Παίζει να σε πάρουν τηλέφωνο κάνα μεσημεράκι για το καλωσόρισμα. 😆 Εγώ είχα πάει νομίζω αρχές Οκτωβρίου... και αρχές Δεκεμβρίου με πήρε μια από Volton για ενημέρωση,  κι άρχισε να μου λέει 'εχετε υπογράψει αυτό κι αυτό...' πήγαινε να κάνει ανάλυση όλη τη σύμβαση! Της λέω στοπ... ξέρω τι υπογραψει, για ποιο λόγο πήρατε; Και λέει 'για να σας καλωσορίσουμε'

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Παίζει να σε πάρουν τηλέφωνο κάνα μεσημεράκι για το καλωσόρισμα. 😆 Εγώ είχα πάει νομίζω αρχές Οκτωβρίου... και αρχές Δεκεμβρίου με πήρε μια από Volton για ενημέρωση,  κι άρχισε να μου λέει 'εχετε υπογράψει αυτό κι αυτό...' πήγαινε να κάνει ανάλυση όλη τη σύμβαση! Της λέω στοπ... ξέρω τι υπογραψει, για ποιο λόγο πήρατε; Και λέει 'για να σας καλωσορίσουμε'

Για να μεινω θα με παρουν σημερα αυριο 

Ραντεβου το Μαρτιο θα τους πω 

Καλημερα καλησπερα καληνυχτα 

βεβαια στο Site τους ακομα λεει 

Δεν υπάρχουν δηλωμένες Παροχές στον λογαριασμό σας.
  Επεξ/σία από adi32
  • Like 1

41 λεπτά πριν, adi32 είπε

Χτες εκανα αιτηση ελπε 

Γελαει ο κοσμος   

6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Είναι ευγενικοί και δε σας αρέσει; Μα τί άνθρωποι είστε εσείς πχιά;😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, adi32 είπε

Δεν υπάρχουν δηλωμένες Παροχές στον λογαριασμό σας.

Αν επιλέξεις στο "Μετρηστε μόνος σας" την παροχή σου και επανέλθεις στο κεντρικό μενού, τότε στην εμφανίζει. Έτσι λειτουργεί από αρχές Γενάρη.

Επεξ/σία από Nekro87
  • Thanks 2

7 ώρες πριν, gpapas640 είπε

Θέλεις να πεις ότι τέτοιες κινήσεις δίνουν την εντύπωση ότι κάνουμε τα πάντα για τα δώρα και μπορεί να αποθαρρύνουν τη συνέχιση τους;

Σαφως! Μη βιαζεστε να φυγετε απο μια εταιρεια.

Eχω εκκαθαριστικο απο elpedison ημ/νια εκδοσης 8/2 που ληγει στις 29/2 και χρωσταω 69,76. Eνεργοποιω την παγια εντολη.

Και 16/2 εκδιδουν ΕΝΑΝΤΙ με την επιστροφη της εγγυησης(88,30). Αρα πιστωτικο υπολοιπο! 

1 hour ago, adi32 said:

Χτες εκανα αιτηση ελπε 

Γελαει ο κοσμος   

Eίχες λογαριασμο απο volton για να πας ελπε;

χθες που με πήραν από befon για να επανέλθουν στην ελπεντισον οι δυο παροχές που μετέφερα πριν κάνα 20ήμερο στον ήρωνα δεν μου ζήτησαν καν την βεβαίωση εκπροσώπησης. Ούτε παλιό ελπε. Ρώτησε αν έχω λογαριασμό, όχιο λέω ο Ήρων αργεί αλλά μπορώ να στείλω βεβαίωση εκπροσώπησης, οκ λέει, δεν χρειάζεται.

Για την ιστορία δώσανε 50 + 5Χ20 για κάθε παροχή και με ολίγη πίεση δώσανε και 20€ Σκλαβενίτη. Δεν είμαι καλός στα παζάρια γαμώτο... :)

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Πήγα βολτον 28/10, έφυγα, ξαναγύρισα 1/2 και στο τηλέφωνο μου κάνει η κύρια βλέπω έχουμε μια αίτηση σε εκκρεμότητα από τον Οκτώβριο. Θέλετε να την συνεχίσουμε ή έχετε κάνει καινούρια; 

Κάθε αλλαγή παρόχου είναι και μια μοναδική εμπειρία.

Εσκασαν και σε μενα σημερα οι λογαριασμοι για το δικο μου και το πατρικο απο Ελπε ξανα πιστωτικοι και οι δυο με αφαιρεση της εγγυησης..Νομιζω ειναι περιεργο που δεν χρεωσαν καθολου καταναλωση, ουτε χρεωσεις Δημου ερτ κτλ τιποτα, τι λετε;;...Πηρα στην εξ.πελατων το σηκωσε δυστυχως ενας που σα να μην ηξερε τι του γινονταν, οτι και καλα εγινε επιστροφη εγγυησης και γιαυτο δεν χρεωθηκε καταναλωση ε ειναι να γελας😄 το εκλεισα...

Δε με πειραζει που ειναι πιστωτικοι αλλα προφανως θα τα χρεωσουν ολα μαζι στον επομενο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...