Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

18 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε βλέπω κάτι περίεργο. Τσέκαρε μόνο να μη σου έχουν χρεώσει 2 φορές δημοτικά τέλη στον έναντι και στον διορθωτικό.

Spoiler

IMG_5738.jpeg.cbf100e958a9278d94e6f4d31d819f12.jpegIMG_5739.jpeg.5f15d7b4065e460b10787e2e5e381732.jpeg

Ο έναντι και ο έκτακτος διορθωτικός του έναντι… έχει λάθος στα τέλη που μου είπες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Ναι. Η ΤΕΑ σε €/kWh

ναι για το γενναρη 0,09302

και για το φλεβαρη ως τωρα 0,07534

το πρασινο ελπε προκυπτει απο καποιο αντιστοιχο τυπο;;

1 hour ago, johnmegarythmos said:

καλησπερα βγηκε ο λογαριασμος ρευματος του οικακου στην elpedison και βγηκε εναντι , ενω ητανε προγραμματισμενο να περασει η δεδδηε και εχουμε ανοιχτη την πορτα και προσβασιμο το ρολοι , δεν ξερω γιατι δεν μετρηθηκε. 

Φαίνεται στο mydeddie --> μετρήσεις --> στατιστικά καταναλώσεων --> ενδείξεις παροχής αν πήραν μέτρηση ή όχι.

Φαίνεται επίσης στο myelpedison "μετρα μόνος σου' αν έχει συγχρονιστεί η ένδειξη. Αν έπεσαν κοντά οι ημερομηνίες, είναι σύνηθες να βγάζουν έναντι... και ο εκκαθαριστικός να πηγαίνει 1 μήνα πίσω.

8 λεπτά πριν, akaloith είπε

ναι για το γενναρη 0,09302

και για το φλεβαρη ως τωρα 0,07534

το πρασινο ελπε προκυπτει απο καποιο αντιστοιχο τυπο;;

Ναι, είναι όλα στο ΦΕΚ που βρίσκεται στα Χρήσιμα στο εξελ μου, καθώς και στους ειδικούς όρους κάθε εταιρείας. Για δική σου διευκόλυνση, έχω ήδη βγάλει τις τιμές Μαρτίου στα πράσινα με την έως τώρα γνωστή ΤΕΑ.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου προσεφεραν το σταθερο ελπε με 0 παγιο και 0,169 kwh
για λιγες kwh δεν ειναι κακο με δεδομενο οτι τα κυμαινομενα εχουν 5 ευρω παγιο

ΑΛΛΑ με ρητρα αποχωρησης 10 ευρω ανα μηνα που απομενει ως το τελος του 2024
θα πρεπε εφοσον μενεις στην εταιρια και αλλαζεις απλα πακετο να εχει ελαχιστη ή μηδενικη ρητρα

Επεξ/σία από akaloith

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μηχανογραφηση του Ηρωνα είναι για χρυσό βατόμουρο. Ζήτησα έκδοση τελικού μέσω myrae.Διαστημα παραμονής 23/01-05/02.Επειδη έκανα παράπονα ότι δε μπορώ να μεταφερθώ σε άλλο παροχο εξαιτίας του ότι δεν έχω τελικό τους λογαριασμό, εκδωσανε έναντι για το διάστημα 23/01-30/01...κάνανε λάθος μέχρι και στη συμφωνημενη ισχύ (αντί για 8 kVa έβαλαν 12 kVa)

Όποιος πάρει σωστό λογαριασμό πάει μετά να παίξει και Τζόκερ. Τουλάχιστον είχε μέσα το 50αρικο του δώρου.Αντε να το φάνε στο νέο τελικό να πάω ενεργειακό διαμεσολαβητη να τον εγκαινιάσω. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Sad 2

23 λεπτά πριν, akaloith είπε

μου προσεφεραν το σταθερο ελπε με 0 παγιο και 0,169 kwh
για λιγες kwh δεν ειναι κακο με δεδομενο οτι τα κυμαινομενα εχουν 5 ευρω παγιο

ΑΛΛΑ με ρητρα αποχωρησης 10 ευρω ανα μηνα που απομενει ως το τελος του 2024
θα πρεπε εφοσον μενεις στην εταιρια και αλλαζεις απλα πακετο να εχει ελαχιστη ή μηδενικη ρητρα

Χωρίς καμία άλλη προσφορά; 36 ευρώ σου χαρίζουν την ώρα που στα καταστήματα δίνουν 85.

• Like 1

10 Φεβ κάνω αίτηση στη volton. Μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση. Προσπαθώ να μπω στο my elpedison και δε με βάζει. Από volton δεν έχω καμία ενημέρωση. Μπαίνω στο mydedie και βλέπω έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο άρα έχω αλλάξει πάροχο; 

8 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

10 Φεβ κάνω αίτηση στη volton. Μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση. Προσπαθώ να μπω στο my elpedison και δε με βάζει. Από volton δεν έχω καμία ενημέρωση. Μπαίνω στο mydedie και βλέπω έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο άρα έχω αλλάξει πάροχο; 

Παρε τηλεφωνο στον Δεδδηε... Να δεις αν εχει υπαρξει αλλαγη και απο ποτε;

Καλησπέρα,

εμφανίστηκε σήμερα στο Myelpedison (με ημ/νια έκδοσης 18/2/2024) ο πρώτος λογαριασμός της Ελπε και είναι Έναντι!
Είχα προλάβει την προσφορά των 100 ευρώ στις 29/12/2023. Η αλλαγή στο ψηφίο της παροχής έγινε στις 12/1/2024. 
Η περίοδος κατανάλωσης του λογαριασμού είναι 12/1/2024-1/2/2024.
Ο ΔΕΔΔΗΕ μέτρησε στις 2/2/2024 και εγώ συμπλήρωσα την κατανάλωση μου στο Myelpedison στις 11/2/2024 (τελευταία μέρα της περιόδου καταχώρισης ενδείξεων).
Επόμενη περίοδος καταχώρισης ενδείξεων 1/3/2024-10/3/2024 και επόμενη μέτρηση ΔΕΔΔΗΕ 4/6/2024.
Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω προκειμένου να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα & όχι έναντι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

elpedisonbill.jpg.55a3e17ac1abad4bac3970ff27ae21a1.jpg
elpedisoncheck.jpg.2e364fdd6b778e1b96b0f535f66d8897.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Δεν νομίζω ότι αρέσκεται στο κυνήγι, αλλιώς δεν θα είχε μείνει σε αυτό το πρόγραμμα!

Αν υποθέσουμε ότι μένει NRG στο ίδιο πρόγραμμα (και με δεδομένο ότι πληρώνει εμπρόθεσμα) τον Μάρτιο θα δεί ~0,12?

Ναι μεν θα είναι στο 0,12, αλλά από ότι φαίνεται (στο preview Μαρτίου στο excel του doomnx) το Ειδικό πράσινο της NRG θα είναι από τα πιο ακριβά τον Μάρτιο

Άσχετο: στο site της ΡΑΑΕΥ γιατί το σταθερό της Protergia το έχουν στον πάτο; Τιμωρία επειδή είναι 6μήνου; και της ΗΡΩΝ πουθενά... Ωραία ενημέρωση...

Επεξ/σία από bilham

11 λεπτά πριν, takoulou είπε

Παρε τηλεφωνο στον Δεδδηε... Να δεις αν εχει υπαρξει αλλαγη και απο ποτε;

Στον τελευταίο λογαριασμό που έχω της ελπε το τελευταίο ψηφίο είναι το 5 . Τώρα μπαίνω στο δεδδηε και βλέπω το τελευταίο είναι το 6 άρα λογικά έχω αλλάξει.. δε θα έπρεπε να μου στείλει κάτι η volton ότι έχω πάει σε αυτούς; Ή η elpedison να με ρωτήσει για πιο λόγο έφυγα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Στον τελευταίο λογαριασμό που έχω της ελπε το τελευταίο ψηφίο είναι το 5 . Τώρα μπαίνω στο δεδδηε και βλέπω το τελευταίο είναι το 6 άρα λογικά έχω αλλάξει.. δε θα έπρεπε να μου στείλει κάτι η volton ότι έχω πάει σε αυτούς; Ή η elpedison να με ρωτήσει για πιο λόγο έφυγα; 

Μην το ψαχνεις... Δεν τα βλεπουν γρηγορα...  Σου ειπα να παρεις  ενα  τηλεφωνο ποτε εγινε η αλλαγη στον παροχο...

Δες και τις πισω 10-15 να δεις τι παιζει  με τους παροχους...

Επεξ/σία από takoulou

Να σας ρωτήσω, η TEA απο ποιούς παράγοντες επηρεάζεται; 

εννοώ απο τις διεθνές τιμές πετρελαιού; απο φυσικο αεριο Ολλανδίας; απο τα προηγούμενα συν κάποια επιπλέον;

δηλαδή τώρα που διαβάζουμε ό,τι αυξάνονται οι τιμές του πετρελαίου, θα αυξηθεί και η ΔΕΗ ή δεν έχει καμία σχέση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...