Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι γίνεται με τους λογαριασμούς? Δεν μου έχει έρθει ούτε ο τελικός από ελπε ούτε στη βολτον εμφανίζεται κάτι. Επίτηδες το κάνουν για να μην φεύγουμε? 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 ώρες πριν, Captain_AMeAKA είπε

Καλησπέρα ενημερώνω οτι σήμερα παρέλαβα την διατακτική της ELPEDISON για Σκλαβενίτη και πήρα να ρωτήσω και για τις endered, είπαν οτι επικοινωνούν απο τις 15 Φεβ για να σταλούν μέσω email. Οπότε να έχουμε τον νού μας...Εντωμεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω λάβει τους πόντους της Εθνικής απο Οκτώμβριο

Τους πόντους δεν τους έχω λάβει ούτε εγώ. Από Οκτώβριο επίσης. Έστειλα ΡΑΕ όπου μου αντάρτης αν να μιλήσω με εθνική. Είμαι τώρα  σε επικοινωνια με εθνική όπου σαν απάντηση μου λέμε τους όρους της προωθητικής. Έχω επιμείνει βέβαια ότι  άλλοι πήραν τοτς πόντους τον πρώτο μήνα. Θα επανέλθω εάν έχω κάποια εξέλιξη. 

• Like 1

προς ενημέρωση

αποχώρηση από ελπε και ηρων στις 9-1-2024

ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΗΡΩΝ με ημερομηνία έκδοσης 30-1-2024, μπήκε σαν ενημέρωση στην εφαρμογή περίπου στις 5-2-2024 με ανάρτηση του pdf περίπου στις 12-2-2024

και ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ με ημερομηνία έκδοσης 18-1-2024 μπήκε σαν ενημέρωση στην εφαρμογή περίπου στις 20-1-2024 με ανάρτηση του pdf περίπου στις 25-1-2024 ...

οπότε όποιος περιμένει ΤΕΛΙΚΟΥΣ λογαριασμούς ας οπλιστεί με υπομονή...

Καλημερα,

Εχω φυγει απο Ηρων σε Volton απο 22/1. Χθες εμφανιστηκε και ο εκαθαριστικος απο τον Ηρων και τον οποιο και πληρωσα αμεσα..

Εχω ηδη καταναλωσει γυρω στις 700kwh μια και η βασικη μας θερμανση ειναι το ρευμα..

Να κανω αμεσα αιτηση σε αλλο παροχο ή να περιμενω μεχρι μεθαυριο στις 22 που κλεινω μηνα?  Ή δεν παιζει ρολο?

Αν κανω αιτηση παλι στον Ηρων θα ξαναπαρω το 50αρικο??

Ευχαριστω πολυ!

1 ώρα πριν, kokos23 είπε

προς ενημέρωση

αποχώρηση από ελπε και ηρων στις 9-1-2024

ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΗΡΩΝ με ημερομηνία έκδοσης 30-1-2024, μπήκε σαν ενημέρωση στην εφαρμογή περίπου στις 5-2-2024 με ανάρτηση του pdf περίπου στις 12-2-2024

και ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ με ημερομηνία έκδοσης 18-1-2024 μπήκε σαν ενημέρωση στην εφαρμογή περίπου στις 20-1-2024 με ανάρτηση του pdf περίπου στις 25-1-2024 ...

οπότε όποιος περιμένει ΤΕΛΙΚΟΥΣ λογαριασμούς ας οπλιστεί με υπομονή...

Εμενα μου ειχε πει η ελπε οτι θα βγει 18/2 ο τελικος και τιποτα 

Η βολτον πεταει αετο ακομα 

Οποτε θα κανω online αιτηση σε ελπε με τον παλιο τους λογαρασμο τον εναντι για τα 50ε αντι για τα 85

• Thanks 1

11 ώρες πριν, Captain_AMeAKA είπε

Καλησπέρα ενημερώνω οτι σήμερα παρέλαβα την διατακτική της ELPEDISON για Σκλαβενίτη και πήρα να ρωτήσω και για τις endered, είπαν οτι επικοινωνούν απο τις 15 Φεβ για να σταλούν μέσω email. Οπότε να έχουμε τον νού μας...Εντωμεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω λάβει τους πόντους της Εθνικής απο Οκτώμβριο

Μετά απο πόσο καιρό απ την έναρξη συμβολαίου σου την εστειλαν;;

Επικοινωνησαν μαζι σου προτου τη στειλουν;

Εγω ειμαι ηδη 2 βδομαδες εκει κι ακομα δεν εχω κανένα νέο! Πλιζ, οσοι εχετε λάβει edenred + διατακτικες πειτε μου πότε τις στελνουν

• Like 1

Εκπροσώπηση 24/1 στην ΕΛΠΕ

Σήμερα 20/2, δεν έχω λάβει την δωροκάρτα των 60

Επικοινώνησα την προηγούμενη βδομάδα και μου είπαν να περιμένω

Προφανώς είναι πολιτική τους για να μην έχουν μεγάλη ζημιά

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Στις 12/1/2024 στις 5:10 ΜΜ, kacey είπε

Αίτηση σε ELPEDISON 30/11/2023

έναρξη εκπροσώπησης στις 5/12/23
λήξη εκπροσώπησης στις 20/12/23 (λόγω αίτησης σε ΗΡΩΝ στις 14/12/23)

9/1/24 έκδοση 1ου και μοναδικού ---> τελικού λογαριασμού με πίστωση 100€ στο σύνολο του λογαριασμού ---> 76,80 πιστωτικός, περιμένω οδηγίες για να τα πάρω.

ΥΓ1 + 34,30€ από επιστροφή της εγγύησης ΔΕΗ (αφού είχε πληρωθεί και το υπόλοιπο μέχρι την διακοπή) ---> 110€
ΥΓ2 Αναμένω τα ~ίδια και σε 2η παροχή. Την 20ευρη του σκλαβενίτη λόγω referral της 2ης αυτής παροχής την έχω φάει ήδη.

ΥΓ3 Και περιμένω και το 50άρικο του ΗΡΩΝα, έχω ήδη φύγει για τις δωρεάν 500kWh της Volton. Θα ενημερώσω.

Έλαβα τα παραπάνω πιστωτικά (και της 2ης παροχής που αναφέρω παραπάνω αλλά δεν έχω βάλει λεπτομέρειες) , στα IBAN που είχα δηλώσει. ~10 εργάσιμες.

ο ΗΡΩΝ έβγαλε 1ο και ταυτόχρονα τελευταίο, εκκαθαριστικό λογαριασμό στη μία από τις δύο παροχές και "ξέχασε" να πιστώσει τα 50€. Τους έχω ενημερώσει προφορικά και γραπτά ότι αναμένω καινούριο διορθωμένο λογαριασμό, για να πληρωθούν ;)

1 hour ago, ppetros said:

Καλημερα,

Εχω φυγει απο Ηρων σε Volton απο 22/1. Χθες εμφανιστηκε και ο εκαθαριστικος απο τον Ηρων και τον οποιο και πληρωσα αμεσα..

Εχω ηδη καταναλωσει γυρω στις 700kwh μια και η βασικη μας θερμανση ειναι το ρευμα..

Να κανω αμεσα αιτηση σε αλλο παροχο ή να περιμενω μεχρι μεθαυριο στις 22 που κλεινω μηνα?  Ή δεν παιζει ρολο?

Αν κανω αιτηση παλι στον Ηρων θα ξαναπαρω το 50αρικο??

Ευχαριστω πολυ!

Ναι κάνε την αφού φύγει ο μήνας (30 μέρες) & καλύτερα σε κατάστημα. H Elpedison δίνει 85€ σε καταστήματα.

• Thanks 1

11 ώρες πριν, bilham είπε

Ναι, μπορείς να κάνεις ένα πέρασμα, κακό δεν κάνει 🙃

Τα δίνουν μέσα από γραφεία, σαν το δικό μας, είναι για λίγους 😛 😂

Οι τιμές πέφτουν βασικά λόγω πτώσης της ΤΕΑ που και αυτή πέφτει λόγω άφθονου αποθηκευμένου LNG αλλά και εξαιτίας της αύξησης παραγωγής ΑΠΕ που και για τα δύο υπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό είναι ο ...καλός μας ο καιρός! 😉

απο που προκυπτει οτι αυξηθηκε η παραγωγη ΑΠΕ;; 

Αντιθετα, αυξηθηκε το μειγα σε λιγνιτη, φυσικο αεριο και υδροηλεκτρικη.

Μην αρχισω να γραφω το ποσο ανοητοι ειμαστε σε αυτη τη χωρα (που ειναι μαζι με την Κυπρο η πιο ηλιολουστη στην ΕΕ και) αντι να γεμιζουμε με φωτοβολταικα ΠΑΝΤΟΥ(χωραφια, ταρατσες κλπ) εμεις αυξανουμε τα κερδη των εταιρειων ενεργειας και τα εργοστασια λιγνιτη.

• Like 1

1 ώρα πριν, paranoid_android είπε

Μετά απο πόσο καιρό απ την έναρξη συμβολαίου σου την εστειλαν;;

Επικοινωνησαν μαζι σου προτου τη στειλουν;

Εγω ειμαι ηδη 2 βδομαδες εκει κι ακομα δεν εχω κανένα νέο! Πλιζ, οσοι εχετε λάβει edenred + διατακτικες πειτε μου πότε τις στελνουν

Μετά απο 3 βδομάδες περίπου, τέλη γενάρη έκανα αίτηση

23 ώρες πριν, ANTONIOS67 είπε

Τελικά ήρθε σήμερα και τα είπαμε από κοντά , τελικά προτίμησα τα 50+35 και δύο επί 20 1 διατακτικές Σκλαβενίτη ώστε να υπάρχουν πλέον περιθώρια τουρισμού αν βρεθεί κάτι άλλο στο μέλλον.

Βασικά οι 2*20 αφορούν το ότι έχω ήδη 2 ακόμα παροχές στην ΕΛΠΕ οπότε της θεώρησε σαν συστάσεις και στους Πελάτες Θεσσαλονίκης τις φέρνει η ίδια οπότε θα έρθουν και αρκετά σύντομα.

Επίσης έκανα αναφορά στο φόρουμ μας και ζήτησα αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποια προσφορά για τα μέλη.

Αυτό που μπορεί να δώσει είναι 50+35+20 δωροεπιταγη Σκλαβενίτη η εναλλακτικά το 50+5*20 για πρώην πελάτες Ελπεντισον και πιθανόν το +35 ταυτόχρονα όσο υπάρχουν περιθώρια.

Επίσης δεν πρέπει γεωγραφικός περιορισμός μόνο για Θεσσαλονίκη.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να μου στείλουν πμ να τους προωθήσω τα στοιχεία της.

Καλημέρα σας όπως με ενημέρωσε προ ολίγου η πωλήτρια οι διατακτικές Σκλαβενίτη τείνουν να εξαντληθούν λόγω της αναπάντεχα μεγάλης συμμετοχής που υπήρξε από χθες που ανέβασα το ποστ.

Ισχύει κανονικά το 50+35 σύνολο 85 € πίστωση στον λογαριασμό έστω και τηλεφωνικά με αποστολή των pdf promo μαζί με το συμβόλαιο μέχρι νεωτέρας.

1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε

απο που προκυπτει οτι αυξηθηκε η παραγωγη ΑΠΕ;; 

Αντιθετα, αυξηθηκε το μειγα σε λιγνιτη, φυσικο αεριο και υδροηλεκτρικη.

Μην αρχισω να γραφω το ποσο ανοητοι ειμαστε σε αυτη τη χωρα (που ειναι μαζι με την Κυπρο η πιο ηλιολουστη στην ΕΕ και) αντι να γεμιζουμε με φωτοβολταικα ΠΑΝΤΟΥ(χωραφια, ταρατσες κλπ) εμεις αυξανουμε τα κερδη των εταιρειων ενεργειας και τα εργοστασια λιγνιτη.

Δεν ξέρω τι κατάλαβες, αλλά με τον ηλιόλουστο καιρό καιρό που έκανε Ιανουάριο και Φεβρουάριο η παραγωγή ειδικά στα φωτοβολταϊκά ανέβηκε στα ύψη

1 hour ago, ANTONIOS67 said:

Καλημέρα σας όπως με ενημέρωσε προ ολίγου η πωλήτρια οι διατακτικές Σκλαβενίτη τείνουν να εξαντληθούν λόγω της αναπάντεχα μεγάλης συμμετοχής που υπήρξε από χθες που ανέβασα το ποστ.

Ισχύει κανονικά το 50+35 σύνολο 85 € πίστωση στον λογαριασμό έστω και τηλεφωνικά με αποστολή των pdf promo μαζί με το συμβόλαιο μέχρι νεωτέρας.

Πριν 1 ωρα που μιλησα μαζι της μου ειπε οτι εχουν ηδη τελειωσει..

Από τις 13 Φεβρουαρίου άλλαξε το ψηφίο στην εφαρμογή του δεδδηε αλλά ακόμα τίποτα!!

Πάντως θα είμαι πελάτης του Ήρων από 13 Φεβρουαρίου η ΟΧΙ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...