Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Πρόσθεσα το Preview Μαρτίου για τα ex-ante. Κάτω από 9 λεπτά η τιμή της kWh σε ελίν και πιθανότατα σε ΔΕΗ 4All και Volton. Έχουμε άλλες 9 μέρες για την τελική ΤΕΑ.

5tym2lN.jpeg

Όσοι δεν βλέπετε υπογραφές, κάντε κλικ εδώ για να δείτε το spreadsheet.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε και tab με Γ21 στο μέλλον; 🙏

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

41 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Τελικά μήπως εκτός από την πτώση τιμής του ΦΑ δούλεψε και ο ανταγωνισμός με τα πράσινα και τα κίτρινα;

Δεν υπάρχει ιδιαίτερος ανταγωνισμός στα πράσινα. Με τα χαρακτηριστικά που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο συνεχίζουν και μάλιστα έχουν κόψει εκπτώσεις, με εξαίρεση τον ΟΤΕ. Η ελίν βγαίνει 8,5 λεπτά χωρίς εκπτώσεις, απλά και μόνο εξ'αιτίας της ΤΕΑ.

• Like 3

3 hours ago, ev_trantos said:

Ένας έναντι βγήκε και μετά ο λάθος τελικός.

Για έναν μήνα πήγα και το μετάνιωσα από την πρώτη βδομάδα...

Μάλλον δεν θ' ασχοληθώ γιατί είναι απαράδεκτοι.

Αγνόησε τι γράφει πάνω αριστερά στη 1η σελίδα.

Η εγγύηση χρεώνεται / πιστώνεται στη 2η σελίδα κάτω απ'το πεδίο της ΕΡΤ. Κοίτα στον τελικό μήπως τη πίστωσαν και δε το πρόσεξες. Ή κοίτα στον έναντι μήπως δε τη χρέωσαν.

2 hours ago, Basketikos_ said:

Τις δωρεάν 1000 κιλοβατώρες η Volton τις δίνει μόνο στο Energy Free και όχι στο Ειδικό; Σωστός;

Και στο κίτρινο και στο πράσινο τις δίνει. Εγώ πήγα σήμερα σε κατάστημα, έκανα και για οικιακό και για Γ21. Αν έχεις κατάστημα στη περιοχή σου, τράβα εκεί...μη μπλέξεις με τηλεφωνικές αιτήσεις, υπήρχαν μεγάλες καθυστερήσεις πρόσφατα.

Επιβεβαιώνω επίσης πως έχει λήξει η προσφορά για την επιταγή public, οπότε έφυγε και το ρίσκο να στείλουν αυθαίρετα κωδικό δωροεπιταγής (που είχε και 50 ευρώ ρήτρα).

Εν τω μεταξύ την ώρα που έβαζα υπογραφή στο Γ21 διαπίστωσα ότι ξέχασα στο μαγαζί τη σφραγίδα. Το τι καντήλια έριξα. Κατά τ'άλλα είχα πάει με το ποδήλατο για να μη φάω χρόνο για παρκάρισμα... κι έχασα όλο το πρωί πήγαινε-έλα. 

• Like 2
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Υπάρχει περίπτωση να δούμε και tab με Γ21 στο μέλλον; 🙏

Μπορεί αλλά δεν θα βάλω το χέρι μου στη φωτιά για τις ρυθμιζόμενες

• Like 3

13 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Καλησπέρα ,η πιο γρήγορη στην αλλαγή παρόχου εταιρεία ποια είναι ;

ΔΕΗ όσον αφορά την αποδέσμευση την έκδοση τελικού κλπ. Κατά τ'άλλα σε 2-3 μέρες υπό νορμάλ συνθήκες ολοκληρώνεται η μετάβαση σε όλους τους παρόχους.

• Like 3

Καλησπέρα παιδια, τα φώτα σας. Την Πεμπτη ή την Παρασκεύη συμπλήρωσα την φορμα της ελιν για να παω σ αυτους, απο βολτον που ειμαι σημερα, στο πρασινο τιμολογιο. Ειχε προηγηθει επικοινωνια τηλεφωνικη και στα ορια του αρχαριου μια κοπελα με ενημερωσε να συμπληρωσω τη φορμα ενδιαφεροντος και θα επικοινωνησουν αυτοι μαζι μου, όταν ερθει η σειρα μου. Σημερα ελαβα μειλ που με ενημερωνει για τα δικαιολογητικα που πρεπει να στηλω, για να με στηλουν και αυτοι με την σειρα τους το συμβολαιο για να το υπογραψω. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ έχει κανενας εμπειρια σε ποσο χρονο θα ειμαι στην ελιν αν στηλω τα δικαιολογητικα σημερα και σε ποσο καιρο θα λαβω πρωτο λογαριασμο? Πολυ απροσωπα τα πραγματα στην ελιν και πολυ ασαφη! Αν βγαζουν και τον πρωτο λογαριασμο τοσο καθυστερημενα οσοσ επικοινωνουν με τους μελλοντικους πελατες, τη βαψαμε! (θελω να παω ελιν για να ξαναγυρισω βολτον και να παρω αλλες 500kw δωρο, το σκεπτικο μου. Φοβαμαι οτι θα μπλεξω σε χρονοβορες και απροσωπες διαδικασιες)

Καλησπέρα ενημερώνω οτι σήμερα παρέλαβα την διατακτική της ELPEDISON για Σκλαβενίτη και πήρα να ρωτήσω και για τις endered, είπαν οτι επικοινωνούν απο τις 15 Φεβ για να σταλούν μέσω email. Οπότε να έχουμε τον νού μας...Εντωμεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω λάβει τους πόντους της Εθνικής απο Οκτώμβριο

• Like 1

46 λεπτά πριν, paul2 είπε

Καλησπέρα παιδια, τα φώτα σας. Την Πεμπτη ή την Παρασκεύη συμπλήρωσα την φορμα της ελιν για να παω σ αυτους, απο βολτον που ειμαι σημερα, στο πρασινο τιμολογιο. Ειχε προηγηθει επικοινωνια τηλεφωνικη και στα ορια του αρχαριου μια κοπελα με ενημερωσε να συμπληρωσω τη φορμα ενδιαφεροντος και θα επικοινωνησουν αυτοι μαζι μου, όταν ερθει η σειρα μου. Σημερα ελαβα μειλ που με ενημερωνει για τα δικαιολογητικα που πρεπει να στηλω, για να με στηλουν και αυτοι με την σειρα τους το συμβολαιο για να το υπογραψω. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ έχει κανενας εμπειρια σε ποσο χρονο θα ειμαι στην ελιν αν στηλω τα δικαιολογητικα σημερα και σε ποσο καιρο θα λαβω πρωτο λογαριασμο? Πολυ απροσωπα τα πραγματα στην ελιν και πολυ ασαφη! Αν βγαζουν και τον πρωτο λογαριασμο τοσο καθυστερημενα οσοσ επικοινωνουν με τους μελλοντικους πελατες, τη βαψαμε! (θελω να παω ελιν για να ξαναγυρισω βολτον και να παρω αλλες 500kw δωρο, το σκεπτικο μου. Φοβαμαι οτι θα μπλεξω σε χρονοβορες και απροσωπες διαδικασιες)

Καλησπερα...Να περιμενεις αρχες του μηνα που θα βγουν οι νεες τιμες... Αργουν συνηθως οι λογαριασμοι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Basketikos_ είπε

Ναι, αλλά  με κατανάλωση 2000 κιλοβατώρες και 1000 δώρο δε συμφέρει να κάνουμε πρώτα ένα πέρασμα από Volton Energy Free;

Και γιατί δεν τα έχουν εμπορικά διαθέσιμα αλήθεια;

Τελικά μήπως εκτός από την πτώση τιμής του ΦΑ δούλεψε και ο ανταγωνισμός με τα πράσινα και τα κίτρινα;

Ναι, μπορείς να κάνεις ένα πέρασμα, κακό δεν κάνει 🙃

Τα δίνουν μέσα από γραφεία, σαν το δικό μας, είναι για λίγους 😛 😂

Οι τιμές πέφτουν βασικά λόγω πτώσης της ΤΕΑ που και αυτή πέφτει λόγω άφθονου αποθηκευμένου LNG αλλά και εξαιτίας της αύξησης παραγωγής ΑΠΕ που και για τα δύο υπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό είναι ο ...καλός μας ο καιρός! 😉

Επεξ/σία από bilham
  • Like 1

1 ώρα πριν, paul2 είπε

Έχει αναφερθεί ότι τελευταία η Ελιν υπολειτουργεί με τις αιτήσεις ,δλδ και που επικοινώνησαν τόσο σύντομα δείχνει σαν βελτίωση 

Μακαρι να στρώσουν γιατί ήταν από τις καλές εταιρίες 

2 ώρες πριν, Captain_AMeAKA είπε

Καλησπέρα ενημερώνω οτι σήμερα παρέλαβα την διατακτική της ELPEDISON για Σκλαβενίτη και πήρα να ρωτήσω και για τις endered, είπαν οτι επικοινωνούν απο τις 15 Φεβ για να σταλούν μέσω email. Οπότε να έχουμε τον νού μας...Εντωμεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω λάβει τους πόντους της Εθνικής απο Οκτώμβριο

Δεν έχω καταλήξει, είναι καλύτερο να κυνηγάμε δώρα που θα μας δώσουν μειωμένο ή και με πιστωτικό υπόλοιπο λογαριασμούς ή δωροεπιταγές;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

36 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Δεν έχω καταλήξει, είναι καλύτερο να κυνηγάμε δώρα που θα μας δώσουν μειωμένο ή και με πιστωτικό υπόλοιπο λογαριασμούς ή δωροεπιταγές;

Είναι καθαρά υποκειμενικό, άλλος μπορεί να ασχοληθεί με τον τουρισμό άλλος όχι. Εγώ είμαι στην φάση που μπορώ παρόλο που στην αρχή μου φαινόταν πολύ δύσκολο (δεν είναι). Αν λοιπόν κάνεις τουρισμό κυνηγάς τα δώρα που πιστεύεις οτι σου κάνουν λόγω των κιλοβατώρων που λογικά ξέρεις πόσες καίς και αν δεν ξέρεις με ένα δυο μήνες που θα δώσεις μετρήσεις βλέπεις που κυμαίνεσαι. Τις τιμές απο το πρόγραμμα τις ξέρεις οπότε κάνεις τους υπολογισμούς. Προσωπικά κυνηγάω να έχω δώρο στον λογαριασμό και όχι επιταγές αλλα αυτόν τον μήα επειδή είχα υπόλοιπο πιστωτικό 80ε προτίμησα να πάρω και τις επιταγές απο το να πάω Ηρων για το 50αρι (ο οποίος όμως πολλές κασκαρίκες έκανε και σε πολλούς απο εμάς). Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις πάνω κάτω πως πάει

Επεξ/σία από Captain_AMeAKA
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...