Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, atom7 είπε

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, σε όλους - τουρίστες και μη!

Κοιτόντας π.χ. σήμερα, οι τιμές του πράσινου αναφέρονται στον Φεβρουάριο και οι τιμές των κίτρινων είναι μια εκτίμηση του πόσο θα στοιχίζουν το Μάρτιο; Ή εννοείς τα πράσινα είναι του προηγούμενου μήνα και τα κίτρινα είναι εκτίμηση του τρέχοντος; Σόρυ, μπερδεύτηκα...

Πήγαινε στο ιστορικό τιμών και θα καταλάβεις. Στα ex post φαίνονται τιμές Ιανουαρίου.

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους!

Πριν 2 βδομαδες πηγα στο πρασινο της ελπε και αναμενω edenred+σκλαβενιτη!

Αλλα ακομα δεν με εχει καλεσει κανεις για την αποστολη τους! Εσας ειχε επικοινωνησει κανεις μαζι σας για την παραλαβη των δωρων ή απλα σας τα στειλαν;

Μετα απο ποσο καιρο απ τη συναψη συμβολαιου τα παραλαβατε;;

Δημοσ.
Στις 16/2/2024 στις 12:34 ΜΜ, ANTONIOS67 είπε

Λόγω του ότι σε 8 μέρες κλείνει ο μήνας στην Volton στο μαγαζί και είμαι ήδη στις 700/1000 kw επικοινώνησα με πωλήτρια της Elpedison που είχε περάσει πρίν κάνα δυο εβδομάδες.

Ενώ αυτήν αρχή μου πρότεινε τα 50+35 όταν της είπα ότι γνωρίζω για τα 5*20 σε πρώην πελάτες που επιστρέφουν ,κάτι που εδειξε να αγνοεί,μου αντιπρότεινε 50+35+2*20 Σκλαβενίτη.

Μετά από λίγο επικοινώνησε ξανά και μου είπε ότι αντί για τις δωροεπιταγες Σκλαβενίτη μπορεί να μου δώσει και αυτή τα 5*20 για παραμονή 6 μήνες.

Τι λέτε να επιλέξω;;

Τελικά ήρθε σήμερα και τα είπαμε από κοντά , τελικά προτίμησα τα 50+35 και δύο επί 20 1 διατακτικές Σκλαβενίτη ώστε να υπάρχουν πλέον περιθώρια τουρισμού αν βρεθεί κάτι άλλο στο μέλλον.

Βασικά οι 2*20 αφορούν το ότι έχω ήδη 2 ακόμα παροχές στην ΕΛΠΕ οπότε της θεώρησε σαν συστάσεις και στους Πελάτες Θεσσαλονίκης τις φέρνει η ίδια οπότε θα έρθουν και αρκετά σύντομα.

Επίσης έκανα αναφορά στο φόρουμ μας και ζήτησα αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποια προσφορά για τα μέλη.

Αυτό που μπορεί να δώσει είναι 50+35+20 δωροεπιταγη Σκλαβενίτη η εναλλακτικά το 50+5*20 για πρώην πελάτες Ελπεντισον και πιθανόν το +35 ταυτόχρονα όσο υπάρχουν περιθώρια.

Επίσης δεν πρέπει γεωγραφικός περιορισμός μόνο για Θεσσαλονίκη.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να μου στείλουν πμ να τους προωθήσω τα στοιχεία της.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
39 minutes ago, ANTONIOS67 said:

Τελικά ήρθε σήμερα και τα είπαμε από κοντά , τελικά προτίμησα τα 50+35 και δύο επί 20 1 διατακτικές Σκλαβενίτη ώστε να υπάρχουν πλέον περιθώρια τουρισμού αν βρεθεί κάτι άλλο στο μέλλον.

Βασικά οι 2*20 αφορούν το ότι έχω ήδη 2 ακόμα παροχές στην ΕΛΠΕ οπότε της θεώρησε σαν συστάσεις και στους Πελάτες Θεσσαλονίκης τις φέρνει η ίδια οπότε θα έρθουν και αρκετά σύντομα.

Επίσης έκανα αναφορά στο φόρουμ μας και ζήτησα αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποια προσφορά για τα μέλη.

Αυτό που μπορεί να δώσει είναι 50+35+20 δωροεπιταγη Σκλαβενίτη η εναλλακτικά το 50+5*20 για πρώην πελάτες Ελπεντισον και πιθανόν το +35 ταυτόχρονα όσο υπάρχουν περιθώρια.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να μου στείλουν πμ να τους προωθήσω τα στοιχεία της.

Δυνατό κινητρο. Εγω πηγα volton απο ελπε απο τις 2/2 αλλά ακομα δεν το βλεπει η Volton στο συστημα της.

Οποτε λογικα ακομα δεν ειμαι παλιος πελατης.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, george1994 είπε

Εμένα 31/1 μου ήρθε ο Έναντι του Δεκεμβρίου. 

και εγώ 6/1 πήγα Ηρωνα και 31/1 βγήκε ο Εναντι.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stylish είπε

Δυνατό κινητρο. Εγω πηγα volton απο ελπε απο τις 2/2 αλλά ακομα δεν το βλεπει η Volton στο συστημα της.

Οποτε λογικα ακομα δεν ειμαι παλιος πελατης.

Εγώ είμαι από τις 22/1 και ακόμα δεν με είδε.

Για την αλλαγή έδωσα τελευταίο τελικό που ήταν πάλι από Ελπεντισον και το συμβόλαιο της Volton.

Εδώ θα φύγω και η Volton ακόμα θα με ψάχνει 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, ANTONIOS67 said:

Εγώ είμαι από τις 22/1 και ακόμα δεν με είδε.

Για την αλλαγή έδωσα τελευταίο τελικό που ήταν πάλι από Ελπεντισον και το συμβόλαιο της Volton.

Εδώ θα φύγω και η Volton ακόμα θα με ψάχνει 😁

Δεν εχει βγει ακομα τελικος απο ελπε. Λες να μπροω να φυγω χωρις θεμα; 

Εδω τι εννοεις; Μονο για Θεσσαλονικη ισχυει;

Επεξ/σία από stylish
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, stylish είπε

Εδω τι εννοεις; Μονο για Θεσσαλονικη ισχυει;

Σε όλη την Ελλάδα με email.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, korakios είπε

Παίξε τζόκερ 😛

ίσως επειδή δεν είμαι ακόμη σεσημασμένος τουρίστας αλλά νέος στο επάγγελμα 😄

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, τη βοήθειά σας pls γιατί έχω μπερδευτεί

Τέλη Δεκέμβρη πήγα στη Volton για να πάρω τη γνωστή προσφορά του Γενάρη τις 500kw. Φυσικά ακόμα δεν μου έχει έρθει λογαριασμός. Σε ένα τηλ. που τους είχα κάνει, μου είχαν πει ότι θα υπολογίσουν τις kw του Γενάρη με βάση τον εκκαθαριστικό. Η μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ για να βγει εκκαθαριστικός θα γίνει γυρω στις 9 Μαρτίου. Αν φυγω τωρα κ παω Elpedison με φωτογραφία του μετρητή, όταν η Volton εκδώσει τον Τελικό λογαριασμό, αυτός θα θεωρηθεί κ ο εκκαθαριστικός και θα υπολογίσει κ θα αφαιρεσει ανάλογα τις δωρεαν kw του Ιανουαρίου, σωστά; Δεν θα το χάσω επειδή φευγω νωριτερα... Υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, takoulou είπε

Ωραία νεα, για να τα δούμε και στην πράξη στα τιμολόγια Μαρτίου, αντε να βγεί και κανένα σταθερό της προκοπής να κλειδώσουμε ώστε να έχουμε μόνο τον κανονικού τουρισμό το καλοκαίρι, όχι και τον ενεργειακό :P

Θα βγούν τώρα τα παπαγαλάκια και θα πουν "Με τις αλλαγές στα τιμολόγια ρεύματος και τα χρωματάκια κατάφερε η κυβέρνηση να πετύχει καλύτερες τιμές για τους πολίτες" πράγμα το οποίο αν κάποιος δεν ασχολείται μπορεί να το καταπιεί αμάσιτο.

3 ώρες πριν, bilham είπε

Καλά τι έγινε αυτό το ΣΚ; Μόνο 4 σελίδες;;  🤪😂

Είχε ανοιξιάτικο καιρό, είχε βγει εξω ο κόσμος ξέχασε το ρεύμα για λίγο :P

Επεξ/σία από epir21
  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aris2022k είπε

Παιδιά καλησπέρα, τη βοήθειά σας pls γιατί έχω μπερδευτεί

Τέλη Δεκέμβρη πήγα στη Volton για να πάρω τη γνωστή προσφορά του Γενάρη τις 500kw. Φυσικά ακόμα δεν μου έχει έρθει λογαριασμός. Σε ένα τηλ. που τους είχα κάνει, μου είχαν πει ότι θα υπολογίσουν τις kw του Γενάρη με βάση τον εκκαθαριστικό. Η μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ για να βγει εκκαθαριστικός θα γίνει γυρω στις 9 Μαρτίου. Αν φυγω τωρα κ παω Elpedison με φωτογραφία του μετρητή, όταν η Volton εκδώσει τον Τελικό λογαριασμό, αυτός θα θεωρηθεί κ ο εκκαθαριστικός και θα υπολογίσει κ θα αφαιρεσει ανάλογα τις δωρεαν kw του Ιανουαρίου, σωστά; Δεν θα το χάσω επειδή φευγω νωριτερα... Υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει? 

Ναι, όταν αλλάζεις πάροχο τότε βγαίνει τελικός και γίνεται εκκαθάριση και με βάση αυτή τη μέτρηση θα υπολογίσουν το δώρο που σου αναλογεί.

• Like 1
Δημοσ.
30 minutes ago, aris2022k said:

Αν φυγω τωρα κ παω Elpedison με φωτογραφία του μετρητή, όταν η Volton εκδώσει τον Τελικό λογαριασμό, αυτός θα θεωρηθεί κ ο εκκαθαριστικός και θα υπολογίσει κ θα αφαιρεσει ανάλογα τις δωρεαν kw του Ιανουαρίου, σωστά;

Θα σπάσουν αναλογικά οι κιλοβατώρες σε όλη την εκκαθαριστική περίοδο, θα πάρεις τις δωρεάν που αναλογούν για τις 30 πρώτες μέρες της εκπροσώπησης και τις υπόλοιπες θα τις πληρώσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...