Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, korakios είπε

Να τσεκάρεις χρεώσεις διανομής ΔΕΔΔΗΕ και φυσικά αν βάλανε το δώρο 

Τότε να δεις αν στο τελικό ή εκκαθαριστικό «ξεχάσουν» να ξαναβάλουν το δώρο 

(Το παίρνει πίσω μιας και επιστρέφονται οι χρεωσεις έναντι αλλά επιστρέφεις και το δώρο ,διάβασε πίσω σελίδες)

Μολις βγει θα ενημερωσω να δουμε τι θα δούμε.. η χειρότερη μηχανογράφηση σε εταιρεία μέχρι στιγμής απο "τουρισμό".. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, ekans είπε

Μολις βγει θα ενημερωσω να δουμε τι θα δούμε.. η χειρότερη μηχανογράφηση σε εταιρεία μέχρι στιγμής απο "τουρισμό".. 

Γνωστό ήταν από την αρχή (βέβαια όχι για τα 50ρια, αυτό ήταν νέο κολπάκι )

23 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Τοχω ξαναγράψει εμένα έκανε ακριβώς 55 μέρες 

22 λεπτά πριν, korakios είπε

Αν λες για πρώτο λογαριασμό ,τουλάχιστον 40 μέρες , είναι στανταρακι με σπάνιες εξαιρέσεις έκδοσης έναντι 

Η Volton; Από 6/1 και τίποτα ακόμη.

3 hours ago, akaloith said:

και τι θα ζητανε στον επομενο λεφτα επειδη καναν λαθος στο λογαριασμο;;

Bαλε στην ακρη 20 ευρώ ανά 1000kw... Άμα κάνουν διόρθωση τα πληρώνεις, αλλιώς εισαι κερδισμένος.

• Like 1

Καλησπέρα, ειμαι απο τις 23-01 Volton. Ομως μεσα στο site τους δεν μπορώ να βάλω ενδειξη ημέρας. Παντα τετοιες ημέρες έβαζα. Πως θα βάλω ενδειξη ώστε να χρησιμοποιήσω το δώρο για το πρώτο μήνα?

Αν κάνω αίτηση για ΗΡΩΝ για το 50αρι δεν θα πρέπει να έρθουν να μετρήσουν και να μου βγάλουν λογαριασμό για οσο έκατσα? Δλδ ένα μηνα δωρεάν + όσο κάτσω μέχρι την αλλαγή ? Η να περιμένω να βγεί λογαριασμός και μετα αλλαγη ?

42 λεπτά πριν, nebtios είπε

Καλησπέρα, ειμαι απο τις 23-01 Volton. Ομως μεσα στο site τους δεν μπορώ να βάλω ενδειξη ημέρας. Παντα τετοιες ημέρες έβαζα. Πως θα βάλω ενδειξη ώστε να χρησιμοποιήσω το δώρο για το πρώτο μήνα?

Αν κάνω αίτηση για ΗΡΩΝ για το 50αρι δεν θα πρέπει να έρθουν να μετρήσουν και να μου βγάλουν λογαριασμό για οσο έκατσα? Δλδ ένα μηνα δωρεάν + όσο κάτσω μέχρι την αλλαγή ? Η να περιμένω να βγεί λογαριασμός και μετα αλλαγη ?

Με την αλλαγή  παρόχου που θα κάνεις θα ζητηθεί και  η ένδειξη.. Όποτε εσύ  θα φύγεις.. Μπορεί να στην ζητήσουν η μπορεί να περάσει και ο Δεδδηε ανάλογα.. 

7 ώρες πριν, doomnx είπε

Εξαρτάται από την κατανάλωση! Βάλε τιμές.

Αν είδα καλά στο excel, το πιο φθηνό σταθερό, βγαίνει της ptotergia home value safe 6μηνων;

Η κατανάλωση μου ανα μήνα : 170kwh μέρα, 120kwh νύχτα 

3 ώρες πριν, ekans είπε

Τι γίνεται ρε παιδιά ποτε έχει σκοπό ο Ήρων να βγαλει λογαριασμούς;

Εγώ περιμένω τελικούς όχι από μία φορά αλλά δύο -παρακαλώ- φορές εκπροσώπησης διάρκειας 20 μερών η κάθε μία.
Το μπέρδεμα το έχω σίγουρο.

• Like 2
  • Sad 1

9 hours ago, nebtios said:

Προφανώς δεν έχεις καταλάβει τους όρους. Το δώρο πάει βάσει ημερών εκκαθάρισης, συνεπώς δεν έχει νόημα τι ένδειξη έναντι θα δώσεις. Γιατί στον εκκαθαριστικό θα σπάσουν αναλογικά και οι ημέρες, και οι κιλοβατώρες.

Εκκαθάριση γίνεται είτε με επιτόπια του ΔΕΔΔΗΕ, είτε με αλλαγή παρόχου, είτε αν δώσεις ένδειξη στο site του ΔΕΔΔΗΕ πριν λήξει το παράθυρο διμήνου.

Για επιπλέον ανάλυση κάνει αναζήτηση σε παλιά posts, πρέπει να τα έχω γράψει περίπου 30 φορές.

24 minutes ago, ekrepali said:

Προφανώς δεν έχεις καταλάβει τους όρους. Το δώρο πάει βάσει ημερών εκκαθάρισης, συνεπώς δεν έχει νόημα τι ένδειξη έναντι θα δώσεις. Γιατί στον εκκαθαριστικό θα σπάσουν αναλογικά και οι ημέρες, και οι κιλοβατώρες.

Εκκαθάριση γίνεται είτε με επιτόπια του ΔΕΔΔΗΕ, είτε με αλλαγή παρόχου, είτε αν δώσεις ένδειξη στο site του ΔΕΔΔΗΕ πριν λήξει το παράθυρο διμήνου.

Για επιπλέον ανάλυση κάνει αναζήτηση σε παλιά posts, πρέπει να τα έχω γράψει περίπου 30 φορές.

Δεν το έχω διαβάσει το ποστ σου, οποτε καταλαβα τωρα. Προχωράω με αλλαγή παρόχου μετα το μηνα κ ειμαστε οκ.

Το δωρο για το πρώτο μήνα αφορα την αξία του ρεύματος + το παγιο, Εκτός δημος κλπ ? Καλα κατάλαβα ?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, σε όλους - τουρίστες και μη!

15 ώρες πριν, doomnx είπε

Πρόσεχε. Μη συγκρίνεις ex-post με ex-ante. Αναφέρονται σε διαφορετικό μήνα.

Κοιτόντας π.χ. σήμερα, οι τιμές του πράσινου αναφέρονται στον Φεβρουάριο και οι τιμές των κίτρινων είναι μια εκτίμηση του πόσο θα στοιχίζουν το Μάρτιο; Ή εννοείς τα πράσινα είναι του προηγούμενου μήνα και τα κίτρινα είναι εκτίμηση του τρέχοντος; Σόρυ, μπερδεύτηκα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...