Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 minutes ago, archiezulu said:

Να σφίξουμε τα δόντια να πάμε Ήρων ένα μήνα πριν το choice ή θα έχουμε αναγούλες με δαύτους;

όχι ρε, έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο να παίζουμε που και που με τον τουρισμό, όχι και να τρέχουμε σε ΡΑΕ & ΣτΚ για να πληρώσουμε τις σωστές κιλοβατόρες.

• Thanks 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα…αν είδα καλά στο excel, το πιο φθηνό σταθερό, βγαίνει της ptotergia home value safe 6μηνων;

Η κατανάλωση μου: 680kwh μέρα, 480kwh νύχτα

Επεξ/σία από liofagos
Δημοσ.
Spoiler

Screenshot_2024-02-16-23-43-54-298_com.google.android.gm-edit.jpg.7862afddfb6cbbcd6584bbc8b058fb07.jpg

Δεν ξέρω τι πήρατε εσείς στην ελπε, αλλά εγώ πήρα έκπτωση 15€/mWh (μιλιβατώρα) ή 15.000€/Wh ή 15.000.000€/kWh. 

Κι επειδή μου βγήκαν αναλογικά 284kWh για τον Ιανουάριο, περιμένω να μου βάλουν 4,26δις.... 

Με τόσο καταρτισμένο προσωπικό, που εχουν οι εταιρείες, καλύτερα να μην παίρνετε να τους εξηγήσετε τα λάθη. 

Δεν θα καταλάβουν.

Καλύτερα να τους παίρνετε και να τους ρωτάτε την προπαίδεια. Αν απαντήσουν, συνεχίστε παρακάτω με προσεκτικά βήματα... 

• Confused 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kozywozy είπε

Ερώτηση για αν το έχει κάνει κανείς!

Τελειώνει ο μήνας στην Volton αλλά δεν θα με χάλαγε να μείνω και ακόμα έναν με επιπλέον 500kW/h. Έχει πάρει κανείς τηλέφωνο να τους πει ότι προτίθεται να φύγει για να του κάνουν προσφορά και να γλυτώσει την ταλαιπωρία;  Αν ναι ποιο το αποτέλεσμα;

Εγώ, αλλά δεν είχα τύχη - περίμεναν να φύγω και μετά με πήραν. Δυστυχώς έχασα το τηλέφωνο και το όνομα της κυρίας που με πήρε. Ίσως αν ζητήσεις να σε συνδέσουν με το τμήμα διακράτησης πελατών (ή κάπως έτσι) να μπορέσεις να βρεις κάποιον, όμως ενδέχεται να μην μπορούν καν να σου δώσουν τις 500 κιλοβατώρες, καθώς το μόνο έντυπο που έχουν είναι αυτό της σύμβασης για νέους πελάτες. Δοκίμασε και πες μας (επίσης αν καταλάβεις και ποιο είναι το τραγούδι στην αναμονή της βολτον θα σου χρωστάω χάρη, έπαθα κόλλημα τη φορά που περίμενα μισή ώρα να με συνδέσουν αλλά δεν κατάφερα να το βρω ποτέ)

Για την ελιν, ίσως είναι καλύτερο να στείλετε κατευθείαν μεηλ - έστειλα ζητώντας να εκδοθεί έξτρα τελικός για τη συνέπεια και τον έβγαλαν σε δύο μέρες, ίσως μπορούν να στείλουν και καμία σύμβαση, αλλά άγνωστο τι θα γίνει μετά 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, paul2 είπε

Εβαλα τα στοιχεια μου στη σελιδα της Ελιν για να με τηλ να μπω στο πρασινο, πηρα και τηλεφωνο αλλα δεν τους ειδα ζεστους...εχουμε πολλες αιτησεις θα σας παρουν μολις ερθει η σειρα σας και τετοια...εχει κανενας αποψη επι του θεματος? θα παρουν σε καμια βδομαδα και θα περασω σ αυτους σε καμια 10-15 μερες ή πολυ υπολογιζω?

Βιάζεσαι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, korakios είπε

καλό αυτό μιας και πριν εβδομάδες αναφέρθηκε οτι δεν απαντούσαν για αιτήσεις

ενημέρωσέ μας αν φτιάξαν το app για να δίνεις μετρήσεις

Εχθές μετά απο 10 ημέρες αίτηση, εντάχθηκα στην ΖΕΝΙΘ. Δυστυχώς το play store δεν υποστηρίζει την εφαρμογή που θεωρεί παρωχημένη και επικίνδυνη. Κάλεσα απόγευμα στο τηλέφωνο και αφού περίμενα περίπου 15 λεπτά απάντησαν και ρώτησα αν υπάρχει (όπως μου είχαν πει)  δυνατότητα καταχώρησης μετρήσεων. Μου είπαν ότι πρώτα κάνεις εγγραφή στην ιστοσελίδα τους και πάς στην ενότητα ΑΙΤΗΣΕΙΣ , πεδίο ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ, και επιλέγεις ΑΙΤΗΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ. Δεν μου απάντησαν σαφώς αν στέλνουν μνμ για περίοδο καταχώρησης και πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως δεν απαντούν σε απλά ερωτήματα λειτουργίας δημόσια (μέσω σελίδας στο facebook ή σε messenger )  και απλά σε παραπέμπουν στο τηλεφωνικό τους κέντρο. Να αναφέρω επίσης, ουδείς ασχολήθηκε που έφυγα απο ELPE και δεν με πήρε κανείς για αντιπροσφορά. Καλημέρα..

Επεξ/σία από MICHAILKON
Δημοσ.
9 ώρες πριν, marinna είπε

Εγώ, αλλά δεν είχα τύχη - περίμεναν να φύγω και μετά με πήραν. Δυστυχώς έχασα το τηλέφωνο και το όνομα της κυρίας που με πήρε. Ίσως αν ζητήσεις να σε συνδέσουν με το τμήμα διακράτησης πελατών (ή κάπως έτσι) να μπορέσεις να βρεις κάποιον, όμως ενδέχεται να μην μπορούν καν να σου δώσουν τις 500 κιλοβατώρες, καθώς το μόνο έντυπο που έχουν είναι αυτό της σύμβασης για νέους πελάτες. Δοκίμασε και πες μας (επίσης αν καταλάβεις και ποιο είναι το τραγούδι στην αναμονή της βολτον θα σου χρωστάω χάρη, έπαθα κόλλημα τη φορά που περίμενα μισή ώρα να με συνδέσουν αλλά δεν κατάφερα να το βρω ποτέ)

Για την ελιν, ίσως είναι καλύτερο να στείλετε κατευθείαν μεηλ - έστειλα ζητώντας να εκδοθεί έξτρα τελικός για τη συνέπεια και τον έβγαλαν σε δύο μέρες, ίσως μπορούν να στείλουν και καμία σύμβαση, αλλά άγνωστο τι θα γίνει μετά 

Εμένα με πήραν εχθές από το τμήμα διακράτησης πελατών, επειδή είδαν την αίτηση αλλαγής παρόχου. Μου τα "έψαλλαν" λόγο, ότι η elpedison είναι πιο ακριβή κι ότι έχουν καλύτερη τιμή μόνο στις πρώτες 100 κιλοβατώρες κι ότι εκείνοι μου δίνουν άλλες 500 για τις επόμενες 30 ημέρες. 

Πρέπει να κάτσω να δω πόσες έκαψα στις πρώτες 30 ημέρες και να κάνω πολλαπλασιασμούς, ώστε να δω αν είναι καλύτερα να μείνω ένα ακόμα μήνα volton ή να πάω elpedison με τα -50€ και τη μια δωροεπιταγη Σκλαβενίτη 20€ (τώρα πια μου είπαν δίνουν μια, όχι δύο) και να της απαντήσω σήμερα που θα ξανακαλεσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Εμένα με πήραν εχθές από το τμήμα διακράτησης πελατών, επειδή είδαν την αίτηση αλλαγής παρόχου. Μου τα "έψαλλαν" λόγο, ότι η elpedison είναι πιο ακριβή κι ότι έχουν καλύτερη τιμή μόνο στις πρώτες 100 κιλοβατώρες κι ότι εκείνοι μου δίνουν άλλες 500 για τις επόμενες 30 ημέρες. 

Πρέπει να κάτσω να δω πόσες έκαψα στις πρώτες 30 ημέρες και να κάνω πολλαπλασιασμούς, ώστε να δω αν είναι καλύτερα να μείνω ένα ακόμα μήνα volton ή να πάω elpedison με τα -50€ και τη μια δωροεπιταγη Σκλαβενίτη 20€ (τώρα πια μου είπαν δίνουν μια, όχι δύο) και να της απαντήσω σήμερα που θα ξανακαλεσει.

Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει... Αν έχει γίνει η αλλαγή παρόχου.. Θα πρέπει να ρωτήσεις τον Δεδδηε.. Εννοω ότι μπορεί να έχει γίνει ήδη.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, liofagos είπε

Καλησπέρα…αν είδα καλά στο excel, το πιο φθηνό σταθερό, βγαίνει της ptotergia home value safe 6μηνων;

Σε κατανάλωση: 680kwh μέρα, 480kwh νύχτα

Αυτό που γράφεις είναι οριο για μηνιαία κατανάλωση;; Κι εγώ μόλις ειχα κάνει για το κίτρινο, παλι θα πρέπει να αλλαζω. . ;) πάντως εδω και δυο εβδομάδες μου λένε έχουν φόρτο και ακόμη δεν το έχουν αποστείλει το συμβόλαιο να τελειώνουμε..

Επεξ/σία από Varnavas89
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχει εκδοθεί λογαριασμός ζενίθ σε κάποιον?

Είμαι από το τέλος Νοεμβρίου στην ζενίθ και δεν έχω λάβει ακόμα λογαριασμό. Σήμερα επικοινώνησα τηλεφωνικώς και η απάντηση τους είναι πως οφείλετε σε συστημικό θέμα και δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό.

Να κάνω αίτημα σε ΡΑΕ? Ή τζάμπα κόπος?

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Έχει εκδοθεί λογαριασμός ζενίθ σε κάποιον?

Είμαι από το τέλος Νοεμβρίου στην ζενίθ και δεν έχω λάβει ακόμα λογαριασμό. Σήμερα επικοινώνησα τηλεφωνικώς και η απάντηση τους είναι πως οφείλετε σε συστημικό θέμα και δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό.

Να κάνω αίτημα σε ΡΑΕ? Ή τζάμπα κόπος?

Να κάνεις αίτημα φυσικά.. Να πάρεις τηλέφωνο στον Δεδδηε να δεις αν έχουν δοθεί  οι μετρήσεις.. 

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, takoulou είπε

Να κάνεις αίτημα φυσικά.. Να πάρεις τηλέφωνο στον Δεδδηε να δεις αν έχουν δοθεί  οι μετρήσεις.. 

Σε ευχαριστώ. Μόλις μίλησα με δεδδηε και έχουν πάρει μέτρηση στις 5-2-24. Μου είπαν ότι τις έχουν στείλει στο πάροχο και μου έδωσαν και τις μετρήσεις των kWh .

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Σε ευχαριστώ. Μόλις μίλησα με δεδδηε και έχουν πάρει μέτρηση στις 5-2-24. Μου είπαν ότι τις έχουν στείλει στο πάροχο και μου έδωσαν και τις μετρήσεις των kWh .

Αρα φυσιολογικα  θα επρεπε να εχουν στειλει τον λογαριασμο.. Αρα κανε μια καταγγελια στην ΡΑΕ..

• Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, darkmatinee said:

Τι ζούμε ρε, οι άλλοι να ΜΗΝ θέλουν πελάτες! Καλό κλείσιμο στην Ελίν...

Δεν είχα παρακολουθήσει ειδήσεις τη τελευταία βδομάδα, τώρα το πήρα χαμπάρι...

https://www.pronews.gr/oikonomia/poios-einai-o-efoplistis-spyros-karnezis-tou-opoiou-i-aderfi-kai-o-gampros-tou-dolofonithikan-simera-apo-ton-aigyptio-makelari/

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1521942/to-agnosto-oikogeneiako-symvoylio-ti-katiggeilan-oi-aderfes-karnesi-stin-agogi-tous

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αρα φυσιολογικα  θα επρεπε να εχουν στειλει τον λογαριασμο.. Αρα κανε μια καταγγελια στην ΡΑΕ..

Μόλις έκανα αίτημα σε ΡΑΕ 😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...