Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Για επαγγελματικο Γ21 μαλλον σταθερο (με το ζορι ασχολουμαι για το σπιτι καθε μηνα, μην τρώω χρονο και για του γραφειου) τι προτεινουμε? Μιλαμε για γραφειο λογιστή οποτε οχι καμια τεραστια καταναλωση

Αν δε θες να ασχολείσαι βάζεις πράσινο. Η κιλοβατώρα δεν είναι τόσο πιο ακριβή σε σχέση με τα αντίστοιχα κίτρινα για να κάτσεις να σκάσεις. Δηλαδή για 100 κιλοβατώρες το μήνα, με 2,5 λεπτά διαφορά θα έχεις 2,5€ επιπλέον. Άντε βάλε και μισό ευρώ φόρους και τα λοιπά να πας στα 3€. Φυσικά μιλάμε για ενεστώτα χρόνο.

Εγώ προτείνω την πρώην κρατική εταιρία.

Επεξ/σία από gpapas640
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, gpapas640 είπε

Αν δε θες να ασχολείσαι βάζεις πράσινο. Η κιλοβατώρα δεν είναι τόσο πιο ακριβή σε σχέση με τα αντίστοιχα κίτρινα για να κάτσεις να σκάσεις. Δηλαδή για 100 κιλοβατώρες το μήνα, με 2,5 λεπτά διαφορά θα έχεις 2,5€ επιπλέον. Άντε βάλε και μισό ευρώ φόρους και τα λοιπά να πας στα 3€. Φυσικά μιλάμε για ενεστώτα χρόνο.

Εγώ προτείνω την πρώην κρατική εταιρία.

Εμένα πάντως σύμφωνα με το excel του doomnx, τα πράσινα μου βγαίνουν χαμηλότερα από τα κίτρινα. Ίσως παίζουν ρόλο οι υψηλές μου καταναλώσεις, δεν ξέρω.

λοιπον με βγηκε λογαριασμος ηρων 163 εκκαθαριστικο,δεν ειναι διαθεσιμος ακομη ο λογαριασμος,με φαινονται πολλα,δειτε λιγακισ το scrreen shot.Ημουν στο generous home και απο 6 Δεκεμβριου πηγα στο guarade με προστασια τιμης .Υπαρχει περιπτωση να επηρεασε αυτη η αλλαγη;σκφτομαι να φυγω,εχτε να προτεινεε κατι για  να μην εχω τετραμηνιαιο εκκαθαριστικο;2024-02-16222100.png.c455474b92daa04e76c93a769a71857d.png

Spoiler

1 λεπτό πριν, iliata2410 είπε

με φαινονται πολλα,

εμένα λίγα

1 λεπτό πριν, iliata2410 είπε

εχτε να προτεινεε κατι για  να μην εχω τετραμηνιαιο εκκαθαριστικο;

δεν το γλυτώνεις τον εκκαθαριστικό , κάτι έχεις μπερδέψει

κατέβασε το excel του doomnx και δες επιλογές , ότι συγκεκριμένο δεν καταλαβαίνεις ρωτάς

• Thanks 1

Εβαλα τα στοιχεια μου στη σελιδα της Ελιν για να με τηλ να μπω στο πρασινο, πηρα και τηλεφωνο αλλα δεν τους ειδα ζεστους...εχουμε πολλες αιτησεις θα σας παρουν μολις ερθει η σειρα σας και τετοια...εχει κανενας αποψη επι του θεματος? θα παρουν σε καμια βδομαδα και θα περασω σ αυτους σε καμια 10-15 μερες ή πολυ υπολογιζω?

3 λεπτά πριν, paul2 είπε

Εβαλα τα στοιχεια μου στη σελιδα της Ελιν για να με τηλ να μπω στο πρασινο, πηρα και τηλεφωνο αλλα δεν τους ειδα ζεστους...εχουμε πολλες αιτησεις θα σας παρουν μολις ερθει η σειρα σας και τετοια...εχει κανενας αποψη επι του θεματος? θα παρουν σε καμια βδομαδα και θα περασω σ αυτους σε καμια 10-15 μερες ή πολυ υπολογιζω?

έχει αναφερθεί και απο άλλους οτι το τμήμα πωλήσεων έχει σκαλώσει τελείως

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, paul2 said:

Κάτι τρέχει τελευταία... στο θέμα του αερίου ένας συμφορουμήτης δε μπορεί να κάνει εγγραφή. Έξτρα τεμ για γ21 δεν τα έχουν πληρώσει ακόμα. Στο τηλέφωνο όταν παίρνεις αντί να το σηκώνει κάποιος αρμόδιος... κρατάνε στοιχεία επικοινωνίας και λένε "θα σας καλέσει σύντομα το αρμόδιο τμήμα" και δε καλούνε ποτέ.

Νομίζω πως είναι η χειρότερη χρονική στιγμή για αίτηση στο ρεύμα, γιατί πέρα απ'τις μέρες που θα περιμένεις μέχρι να σε ειδοποιήσουν, ποιος ξέρει και πόσες μέρες θα περάσουν μέχρι να προωθήσουν τη αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ. Μπορεί να έχεις δηλαδή και θέμα με καθυστερημένη αλλαγή και παλιές ενδείξεις.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2

19 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν το γλυτώνεις τον εκκαθαριστικό , κάτι έχεις μπερδέψει

Οταν μιλάω για εκκαθάριστικο μιλάω για να είναι μηνιαίο και όχι τετραμηνιαιο 

3 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Οταν μιλάω για εκκαθάριστικο μιλάω για να είναι μηνιαίο και όχι τετραμηνιαιο 

η εκκαθάριση γίνεται όταν παίρνει ο ΔΕΔΔΗΕ ή κάνεις αλλαγή πάροχου

οι ενδείξεις που δίνεις (αν έδινες , ή αν γνώριζες οτι μπορείς να δίνεις) εκκαθαρίζονται , δλδ είναι έναντι πελάτη 

αν θες πραγματική εκκαθάριση μηνιαία , για λόγους άσχετους , τότε δες προγράμματα της Φυσικό Αέριο , We Energy και Ελίν . Δεν γνωρίζω αν συνεχίζουν να βγάζουν μόνο εκκαθαριστικούς

Ελίν και we δεν υποστηρίζουν app και θα δίνεις με email και τηλέφωνο αντίστοιχα

όμως περι Ελίν διάβασε την ίδια σελίδα

Αν εννοούσες κάτι άλλο , γράψε 5-10 γραμμές τουλάχιστον να μην υποθέτουμε αλλά νομίζω σε κάλυψα

26 minutes ago, paul2 said:

Τι ζούμε ρε, οι άλλοι να ΜΗΝ θέλουν πελάτες! Καλό κλείσιμο στην Ελίν...

• Like 1

6 λεπτά πριν, korakios είπε

Αν εννοούσες κάτι άλλο , γράψε 5-10 γραμμές τουλάχιστον να μην υποθέτουμε αλλά νομίζω σε κάλυψα

Με καλύψες, θα κάνω έρευνα και θα αποφασίσω

4 hours ago, zestikios said:

Έκανα αίτηση πριν 4 μέρες στο κίτρινο της ζενίθ βράδυ. Την επόμενη το πρωί με πήραν τηλ αλλά δεν με βρήκαν λόγω εργασίας. Με ξαναπήραν και τις επόμενες 2 μέρες και δεν μιλήσαμε. Σήμερα με ξαναπήραν και τα καταφέραμε να μιλήσουμε. Για κάποιο λόγο δεν είχαν ανέβει τα αρχεία που τους έστειλα, φώτο μετρητή, iban για πάγια εντολή, αριθμός παροχής κλπ. Μου προώθησε λοιπόν εκ νέου ένα μέιλ με όλα τα ζητούμενα δικαιολογητικά.

Σκέφτομαι να κάτσω κάνα 2-3 μήνες να ηρςμησουν λίγο τα πράγματα αλλά κι εγώ. Κατανάλωση έχω νορμάλ γύρω στις 250-280 τον μήνα οπότε σύμφωνα με εξελακια η ζενίθ έβγαινε η φθηνότερη έτσι κι αλλιώς. Ηρών με τις χοντράδες  που διαβάζουμε δεν πρόκειται να ξαναπάω. Ήμουν για 28 μέρες πριν τα χγεννα και ευτυχώς δεν έγιναν λάθη. Volton μια από τα ίδια. Τώρα είμαι ελπε, φάγαμε το 100αρικο και την κάνουμε. 

Έτσι το σκέφτομαι και εγώ. Θα κάτσω κάνα 50ήμερο Elpedison, να φαγωθούν τα 85€, & μετά στο choice της Ζενίθ (αν υπάρχει μέχρι τότε) για το καλοκαίρι. Έχει βγει σε κανένα Ζενίθ-ικό λογαριασμός για όλο το Ιανουάριο να δούμε τλκ τιμή κιλοβατόρας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Έτσι το σκέφτομαι και εγώ. Θα κάτσω κάνα 50ήμερο Elpedison, να φαγωθούν τα 85€, & μετά στο choice της Ζενίθ (αν υπάρχει μέχρι τότε) για το καλοκαίρι. Έχει βγει σε κανένα Ζενίθ-ικό λογαριασμός για όλο το Ιανουάριο να δούμε τλκ τιμή κιλοβατόρας;

Να σφίξουμε τα δόντια να πάμε Ήρων ένα μήνα πριν το choice ή θα έχουμε αναγούλες με δαύτους;

Επεξ/σία από archiezulu

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...