Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, yianis51 είπε

Καλησπέρα σας. Σήμερα μου απάντησε ο ΗΡΩΝ σε παράπονο που έστειλα με email, σχετικά με τον λανθασμένο υπολογισμό του δώρου των 50 ευρώ στον εκκαθαριστικό. Για το συγκεκριμένο αναφέρει

"Συμπληρωματικές Χρεώσεις (πίνακας Γ)

Στο πεδίο αυτό αφαιρείται η αξία ρεύματος έναντι που έχετε χρεωθεί στους προηγούμενους έναντι λογαριασμούς. Στο συγκεκριμένο λογαριασμό δεν έχει γίνει αφαίρεση ενώ θα έπρεπε, λόγω συστημικής αστοχίας η οποία επηρέασε μία μερίδα πελατών.
Αυτό θα διορθωθεί σε επόμενο λογαριασμό, καθώς η εταιρία έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες."

myrae

34 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Έστειλα myRAE στον ΗΡΩΝ ότι βγάλανε τον λογαριασμό με έκδωση 13 ημέρες πριν τον λάβω... και ζητάω να τον ξαναβγάλουν σωστό. Είναι έως 28/2 και μου το έβγαλαν 12/2 ενώ λέει έκδοση λογαριασμού 31/1

Με ενημερώσανε πως δεν υπάρχει έκπτωση συνέπειας στο Simply Generous HOME B, και όντως μάλλον δεν υπάρχει.

Γιατί το κάναν αυτό με την πιο πίσω ημερομηνία. Να επιμείνω να τον ξαναβγάλουν με σωστή ημερομηνία; 

Ένα πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι τους έχω στείλει διορθωτική ένδειξη για την αρχή της εκπροσώπησης, και δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει. Οπότε για να μην πληρώσω αυτον τον τεράστιο λογαριασμό που μου ήρθε μέχρι να βγάλουν διορθωτικό, μήπως να τους πω να το ξαναβγάλουν...

μάλλον μπερδεύτηκες , 31/1 έχει έκδοση άσχετα το οτι σαν αργοπορημένοι τον έβγαλαν 12/2

επίσης αν προσέξεις η περίοδος κατανάλωσης είναι μήνα+ πίσω , παίζει να έχεις απο Δεκέμβριο γιατί .... έτσι βγάζει , ήταν γωνστό για τη μηχανογράφηση του Ήρων (πχ 40+ μέρες η πρώτη έκδοση )

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για επαγγελματικο Γ21 μαλλον σταθερο (με το ζορι ασχολουμαι για το σπιτι καθε μηνα, μην τρώω χρονο και για του γραφειου) τι προτεινουμε? Μιλαμε για γραφειο λογιστή οποτε οχι καμια τεραστια καταναλωση

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

myrae

μάλλον μπερδεύτηκες , 31/1 έχει έκδοση άσχετα το οτι σαν αργοπορημένοι τον έβγαλαν 12/2

επίσης αν προσέξεις η περίοδος κατανάλωσης είναι μήνα+ πίσω , παίζει να έχεις απο Δεκέμβριο γιατί .... έτσι βγάζει , ήταν γωνστό για τη μηχανογράφηση του Ήρων (πχ 40+ μέρες η πρώτη έκδοση )

Αααα ΟΚ , δεν το ήξερα... κατάλαβα, δεν θα κάνω κάτι τότε. Αλλα αφού αργούν να δώσουν και παράταση στις πληρωμές...  Ευχαριστώ τρισμέγιστε!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, elessar2020 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι κι εγώ μετά από πολύ καιρό να αλλάξω πάροχο (είμαι στο Φυσικό Αέριο με πράσινο τιμολόγιο) και σκέφτομαι για το κίτρινο της Ζενίθ που έχει την προσφορά των 60 ευρώ δώρο (που αποδίδεται ως 10 ευρώ για τους επόμενους 6 μήνες).

Ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας σχετικά με το πρόγραμμα αυτό και την Ζενίθ γενικότερα...

Σας ευχαριστώ πολύ!

Γιώργος

είναι πρόγραμμα που η τιμή θα βγαίνει όταν ανακοινώνει τιμές ο ΑΔΜΗΕ , δλδ λίγο δύσκολο για τον απλό χρήστη να επαληθεύσει τιμές

Το app της ζενίθ δε λειτουργεί λένε σε τελευταίες εκδόσεις android και σε iOS βλέπω οτι κράζουν μιας και έχει 2 χρόνια να αναβαθμιστεί και δε μπορούν να κάνουν login (λένα απο Ζενίθ "σύντομα" θα το φτιάξουν)

Κατα τα άλλα έχει αναφερθεί οτι δεν παίρνουν τηλ για να ολοκληρωθεί η αίτηση

αυτά

3 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Για επαγγελματικο Γ21 μαλλον σταθερο (με το ζορι ασχολουμαι για το σπιτι καθε μηνα, μην τρώω χρονο και για του γραφειου) τι προτεινουμε? Μιλαμε για γραφειο λογιστή οποτε οχι καμια τεραστια καταναλωση

https://weenergy.gr/prasino-reuma/prosfores/weblue/

@jasonas21 υπόψιν ΔΕΝ είναι σταθερό , αν θες σταθερό απαραίτητα , πες

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, tryfos είπε

Ναι αλλά όχι με 10€ πάγιο, κάπου έλεος δηλαδή. Δήθεν χαμηλή τιμή κιλοβατώρας και τα δίνεις σε πάγια, ακόμα κι αν καις λίγα.

Το ακριβώς αντίθετο.

Μόνο αν καις λίγα είναι υψηλό το πάγιο των 10€.

Αν έχεις νορμάλ ή υψηλές καταναλώσεις εννοείται ότι συμφέρει το μπλε της Protergia, αφού τα 5€ παραπάνω (από τα περισσότερα προγράμματα της αγοράς) δεν είναι τίποτα μπρος στα € που εξοικονομείς από τη χαμηλή τιμή /KWh.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 15/2/2024 στις 11:28 ΠΜ, AristidisZ είπε

βιάστηκα να κάνω μπλε, και με βλέπω να το σκάω το 100ρικο στην Ελίν...

το ξαναγράφω:

Όσοι κάνατε συμβόλαιο, έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης για 14 ήμερες, χωρίς καμία ρήτρα αποχώρησης.

• Like 1
Δημοσ.
45 minutes ago, epir21 said:

Νομίζω κάποιος το είχε κάνει και του είχαν ρίξει άκυρο (δεν βρίσκω το ποστ). Βέβαια αυτό έγινε πριν 2-3 βδομάδες αν θυμάμαι καλα, μπορεί πλέον να έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται και να στις δώσουν πριν καν φύγεις.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρει τον εκπρόσωπο που είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση πελατών. Μόνο με αλλαγή παρόχου γίνεται η δουλειά... βέβαια υπάρχει κι ένας συμφορουμήτης που δεν τον πήρανε τηλέφωνο.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, korakios είπε

@jasonas21 υπόψιν ΔΕΝ είναι σταθερό , αν θες σταθερό απαραίτητα , πες

Αν δεν πολυ αλλαζουν τα τιμολογια στα επαγγελματικα οπως στα οικιακα, θα κοιταξω και αυτο τοτε! Θυμαμαι οτι το weblue ειναι το πιο σταθερο κυμαινομενο προγραμμα παντως

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jasonas21 είπε

Αν δεν πολυ αλλαζουν τα τιμολογια στα επαγγελματικα οπως στα οικιακα, θα κοιταξω και αυτο τοτε! Θυμαμαι οτι το weblue ειναι το πιο σταθερο κυμαινομενο προγραμμα παντως

αποψή μου είναι να μην κλείσεις σταθερό , έτσι και αλλιώς το weblue πάντα είχε απο τις καλύτερες έως απλά καλές τιμές (βασικά δεν ακολούθησε το τριπάκι τους τελευταίους μήνες με νέα προγράμματα εις βάρος των παλιών)

αν ακούσεις για καμιά εκτόξευση τιμών χοντρικής τότε κοίτα για σταθερό

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, katcos είπε

Αίτηση στην Ελπεντισον 12/02/24 για αλλαγή από Ήρωνα.  Μου είπαν ( από Ελπε) ότι μέσα στη μέρα ίσως  γίνει η αλλαγή ή το πολύ σε 1-2 εργάσιμες από σήμερα το οτι εκπροσωπούμαι από αυτούς από 13/02 ! ( στο site του Δεδδηε δεν έχει αλλάξει ακόμη το τελευταίο ψηφίο της παροχής )

Σήμερα λήγει η προθεσμία καταχώρησης στο ''μετρα μόνος σου'' του myheron. 

Καταχωρώ στον Ηρωνα τις ενδείξεις της Δευτέρας που έδωσα στην Ελπέντισον για την αλλαγή ή το αφήνω για να εκδώσει τελικό ο Ήρωνας ( δεν έχει γίνει ακόμη φυσικά η διόρθωση του γνωστού λάθους -+50,00 ευρώ)

Καλύτερα να πάρεις στον Δεδδηε τηλέφωνο να ρωτήσεις.. Αν έχει πάει κάποια εντολή αλλαγής παρόχου.. Ασε τι σου λέει ο πάροχος.. 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, foul είπε

το ξαναγράφω:

Όσοι κάνατε συμβόλαιο, έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης για 14 ήμερες, χωρίς καμία ρήτρα αποχώρησης.

βιάστηκα από τις 29/12, τώρα δε παίζει προφανώς υπαναχώρηση 

• Sad 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, ekrepali είπε

βέβαια υπάρχει κι ένας συμφορουμήτης που δεν τον πήρανε τηλέφωνο

Μάλλον εμένα λες. Για τη Volton είναι σαν να μην υπάρχω. Έχω πάει, έχω κάτσει 1 μήνα, έχω φύγει και ακόμα στο myvolton δεν έχει εμφανιστεί ούτε η παροχή, ούτε με πήραν τηλ να μου πουν να γυρίσω (μη φύγω). 🤷‍♂️

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jasonas21 είπε

Δεν είναι απαραίτητο να ασχολείσαι κάθε μήνα. Μπορείς να πας σε ένα κυμαινόμενο εταιρείας που εμπιστεύεσαι και το αφήνεις για κάποιο διάστημα. Όταν έχεις χρόνο το ξανακοιτάς. Δηλαδή επειδή κάποιοι το κάνουν κάθε μήνα δεν είσαι και εσύ υποχρεωμένος να το κάνεις. 

Τώρα αν θέλεις σταθερό η ΗΡΩΝ έχει το FIX GENIUS BUSINESS με τιμή για 6 μήνες 0,132 (με συνέπεια) και πάγιο 9,50

Εσύ αποφασίζεις ;) 

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα αίτηση πριν 4 μέρες στο κίτρινο της ζενίθ βράδυ. Την επόμενη το πρωί με πήραν τηλ αλλά δεν με βρήκαν λόγω εργασίας. Με ξαναπήραν και τις επόμενες 2 μέρες και δεν μιλήσαμε. Σήμερα με ξαναπήραν και τα καταφέραμε να μιλήσουμε. Για κάποιο λόγο δεν είχαν ανέβει τα αρχεία που τους έστειλα, φώτο μετρητή, iban για πάγια εντολή, αριθμός παροχής κλπ. Μου προώθησε λοιπόν εκ νέου ένα μέιλ με όλα τα ζητούμενα δικαιολογητικά.

Σκέφτομαι να κάτσω κάνα 2-3 μήνες να ηρςμησουν λίγο τα πράγματα αλλά κι εγώ. Κατανάλωση έχω νορμάλ γύρω στις 250-280 τον μήνα οπότε σύμφωνα με εξελακια η ζενίθ έβγαινε η φθηνότερη έτσι κι αλλιώς. Ηρών με τις χοντράδες  που διαβάζουμε δεν πρόκειται να ξαναπάω. Ήμουν για 28 μέρες πριν τα χγεννα και ευτυχώς δεν έγιναν λάθη. Volton μια από τα ίδια. Τώρα είμαι ελπε, φάγαμε το 100αρικο και την κάνουμε. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zestikios είπε

Έκανα αίτηση πριν 4 μέρες στο κίτρινο της ζενίθ βράδυ. Την επόμενη το πρωί με πήραν τηλ αλλά δεν με βρήκαν λόγω εργασίας. Με ξαναπήραν και τις επόμενες 2 μέρες και δεν μιλήσαμε. Σήμερα με ξαναπήραν και τα καταφέραμε να μιλήσουμε.

καλό αυτό μιας και πριν εβδομάδες αναφέρθηκε οτι δεν απαντούσαν για αιτήσεις

ενημέρωσέ μας αν φτιάξαν το app για να δίνεις μετρήσεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...