Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ANTONIOS67 είπε

μπορεί να μου δώσει και αυτή τα 5*20 για παραμονή 6 μήνες.

καταρχάς δεν έχουν οι όροι κάτι για παραμονή

3 λεπτά πριν, ANTONIOS67 είπε

μου αντιπρότεινε 50+35+2*20 Σκλαβενίτη.

αν σκέφτεσαι να την κάνεις στον μήνα καλύτερα τα 2*20 , αρκεί να σου τα στείλουν εγκαίρως , αλλιώς βολεύεσαι και με το πρώτο 20ρικο στο λογαριασμό απο τα 5*20

Μόλις τώρα, Swimmer21 είπε

Το έχει λάβει κανείς; Τι εννοούν; Επιπλέον έκπτωση;

Έχει αναφερθεί μέρες πριν , το αγνοείς

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1/2 αίτηση έκανα αίτηση στη βολτον. 

Δέκα μέρες μετά πήρα τηλέφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ και με ενημέρωσαν ότι έγινε η αλλαγή στις 11/2.

Σήμερα 16/2 έλαβα βαιμπερ καλωσορίσματος από τη βολτον με ημερομηνία εκπροσώπησης πράγματι στις 11/2 όπως μου είχε πει ο ΔΕΔΔΗΕ. 

Όσοι έχετε απορίες σε ποια φάση βρίσκεται η αλλαγή σας να ρωτάτε το ΔΕΔΔΗΕ, σίγουρα θα μάθετε πιο γρήγορα και πιο έγκυρα από το να χάνετε το χρόνο σας σε τηλέφωνα και τσατ με τον πάροχο.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, bilham είπε

Επίσης το σταθερό έχει και εξασφάλιση αν γίνει κάποια στραβή το επόμενο διάστημα και ανέβουν οι τιμές. Και αυτό είναι κάτι που το πληρώνεις με υψηλότερη τιμή, στην περίπτωσή μας με ελαφρώς υψηλότερη τιμή.

Συνεπώς, άποψή μου είναι ότι, αυτή είναι κατάλληλη στιγμή για κάποιον να κλείσει σε σταθερό

Ναι αλλά όχι με 10€ πάγιο, κάπου έλεος δηλαδή. Δήθεν χαμηλή τιμή κιλοβατώρας και τα δίνεις σε πάγια, ακόμα κι αν καις λίγα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Σήμερα μου απάντησε ο ΗΡΩΝ σε παράπονο που έστειλα με email, σχετικά με τον λανθασμένο υπολογισμό του δώρου των 50 ευρώ στον εκκαθαριστικό. Για το συγκεκριμένο αναφέρει

"Συμπληρωματικές Χρεώσεις (πίνακας Γ)

Στο πεδίο αυτό αφαιρείται η αξία ρεύματος έναντι που έχετε χρεωθεί στους προηγούμενους έναντι λογαριασμούς. Στο συγκεκριμένο λογαριασμό δεν έχει γίνει αφαίρεση ενώ θα έπρεπε, λόγω συστημικής αστοχίας η οποία επηρέασε μία μερίδα πελατών.
Αυτό θα διορθωθεί σε επόμενο λογαριασμό, καθώς η εταιρία έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες."

Δημοσ.

Έστειλα myRAE στον ΗΡΩΝ ότι βγάλανε τον λογαριασμό με έκδωση 13 ημέρες πριν τον λάβω... και ζητάω να τον ξαναβγάλουν σωστό. Είναι έως 28/2 και μου το έβγαλαν 12/2 ενώ λέει έκδοση λογαριασμού 31/1

Με ενημερώσανε πως δεν υπάρχει έκπτωση συνέπειας στο Simply Generous HOME B, και όντως μάλλον δεν υπάρχει.

Γιατί το κάναν αυτό με την πιο πίσω ημερομηνία. Να επιμείνω να τον ξαναβγάλουν με σωστή ημερομηνία; 

Ένα πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι τους έχω στείλει διορθωτική ένδειξη για την αρχή της εκπροσώπησης, και δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει. Οπότε για να μην πληρώσω αυτον τον τεράστιο λογαριασμό που μου ήρθε μέχρι να βγάλουν διορθωτικό, μήπως να τους πω να το ξαναβγάλουν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, tryfos said:

Ναι αλλά όχι με 10€ πάγιο, κάπου έλεος δηλαδή. Δήθεν χαμηλή τιμή κιλοβατώρας και τα δίνεις σε πάγια, ακόμα κι αν καις λίγα.

ετσι και αλλιώς όλα πλέον τα προγράμματα έχουν 5€ πάγιο αν δεν κάνω λαθος. Άρα η επιπλέον χρέωση είναι 5€ ή max 50kwh. δεν είναι τόσο τραγικό

Επεξ/σία από userAnon
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αίτηση στην Ελπεντισον 12/02/24 για αλλαγή από Ήρωνα.  Μου είπαν ( από Ελπε) ότι μέσα στη μέρα ίσως  γίνει η αλλαγή ή το πολύ σε 1-2 εργάσιμες από σήμερα το οτι εκπροσωπούμαι από αυτούς από 13/02 ! ( στο site του Δεδδηε δεν έχει αλλάξει ακόμη το τελευταίο ψηφίο της παροχής )

Σήμερα λήγει η προθεσμία καταχώρησης στο ''μετρα μόνος σου'' του myheron. 

Καταχωρώ στον Ηρωνα τις ενδείξεις της Δευτέρας που έδωσα στην Ελπέντισον για την αλλαγή ή το αφήνω για να εκδώσει τελικό ο Ήρωνας ( δεν έχει γίνει ακόμη φυσικά η διόρθωση του γνωστού λάθους -+50,00 ευρώ)

Επεξ/σία από katcos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι κι εγώ μετά από πολύ καιρό να αλλάξω πάροχο (είμαι στο Φυσικό Αέριο με πράσινο τιμολόγιο) και σκέφτομαι για το κίτρινο της Ζενίθ που έχει την προσφορά των 60 ευρώ δώρο (που αποδίδεται ως 10 ευρώ για τους επόμενους 6 μήνες).

Ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας σχετικά με το πρόγραμμα αυτό και την Ζενίθ γενικότερα...

Οι καταναλώσεις μου είναι περίπου 250 kWh συνολικά το μήνα από τις οποίες το 1/4 περίπου είναι νυχτερινές.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Γιώργος

Επεξ/σία από elessar2020
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, katcos είπε

Αίτηση στην Ελπεντισον 12/02/24 για αλλαγή από Ήρωνα.  Μου είπαν ( από Ελπε) ότι μέσα στη μέρα ίσως  γίνει η αλλαγή ή το πολύ σε 1-2 εργάσιμες από σήμερα. ( στο site του Δεδδηε δεν έχει αλλάξει ακόμη το τελευταίο ψηφίο της παροχής )

Σήμερα λήγει η προθεσμία καταχώρησης στο ''μετρα μόνος σου'' του myheron. 

Καταχωρώ στον Ηρωνα τις ενδείξεις της Δευτέρας που έδωσα στην Ελπέντισον για την αλλαγή ή το αφήνω για να εκδώσει τελικό ο Ήρωνας ( δεν έχει γίνει ακόμη φυσικά η διόρθωση του γνωστού λάθους -+50,00 ευρώ)

Δεν κάνεις τίποτα θα βγει τελικός με την ένδειξη που έδωσες στην ΕΛΠΕ 

• Like 2
Δημοσ.

Ερώτηση για αν το έχει κάνει κανείς!

Τελειώνει ο μήνας στην Volton αλλά δεν θα με χάλαγε να μείνω και ακόμα έναν με επιπλέον 500kW/h. Έχει πάρει κανείς τηλέφωνο να τους πει ότι προτίθεται να φύγει για να του κάνουν προσφορά και να γλυτώσει την ταλαιπωρία;  Αν ναι ποιο το αποτέλεσμα;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

1/2 αίτηση έκανα αίτηση στη βολτον. 

Δέκα μέρες μετά πήρα τηλέφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ και με ενημέρωσαν ότι έγινε η αλλαγή στις 11/2.

Σήμερα 16/2 έλαβα βαιμπερ καλωσορίσματος από τη βολτον με ημερομηνία εκπροσώπησης πράγματι στις 11/2 όπως μου είχε πει ο ΔΕΔΔΗΕ. 

Όσοι έχετε απορίες σε ποια φάση βρίσκεται η αλλαγή σας να ρωτάτε το ΔΕΔΔΗΕ, σίγουρα θα μάθετε πιο γρήγορα και πιο έγκυρα από το να χάνετε το χρόνο σας σε τηλέφωνα και τσατ με τον πάροχο.

Εννοείς 2/11 έτσι; 😅

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kozywozy είπε

Τελειώνει ο μήνας στην Volton αλλά δεν θα με χάλαγε να μείνω και ακόμα έναν με επιπλέον 500kW/h. Έχει πάρει κανείς τηλέφωνο να τους πει ότι προτίθεται να φύγει για να του κάνουν προσφορά και να γλυτώσει την ταλαιπωρία;  Αν ναι ποιο το αποτέλεσμα;

Κάνε αίτηση για άλλον πάροχο και λογικά θα σε πάρουν τηλ. Υπόψη ότι θα σου πουν ψέματα ότι τάχα μου θα σταματήσουν τη διαδικασία για να μην πας επόμενο αλλά στην πραγματικότητα θα έχεις ήδη φύγει οπότε θα είναι σαν να ξαναγυρνάς στα καπάκια σαν νέος πελάτης. Αν είσαι οκ με αυτό, go.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kozywozy είπε

Νομίζω κάποιος το είχε κάνει και του είχαν ρίξει άκυρο (δεν βρίσκω το ποστ). Βέβαια αυτό έγινε πριν 2-3 βδομάδες αν θυμάμαι καλα, μπορεί πλέον να έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται και να στις δώσουν πριν καν φύγεις.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...