Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Καλησπέρα παιδιά και πάλι. Παρακολουθώ όλον αυτόν τον καιρό τα λάθη του ΗΡΩΝ που γράφετε στο φόρουμ και μόλις κοίταξα και τον δικό μου τελικό λογαριασμό και η αξία ρεύματος έναντι στον εκκαθαριστικό στο Πεδίο Γ του λογαριασμού είναι + (έχει προστεθεί δηλαδή). Είναι σωστό αυτό;

νωρίς το τσέκαρες 😁 ανέβασε λογαριασμό μέσα σε spoiler

@HAthinaia και τον προηγούμενο έναντι , αν είναι παραπάνω απο ένας έναντι , όλους

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, korakios είπε

νωρίς το τσέκαρες 😁 ανέβασε λογαριασμό μέσα σε spoiler

@korakios άστα να πάνε με φάγανε κάτι τρεχάματα. Ορίστε ο λογαριασμός ο τελικός εκκαθαριστικός. btw ο λογαριασμός είναι ενός γνωστού που τον κουβαλάω στον τουρισμό και έχει ΚΟΤ, αλλα ακριβώς το ίδιο γίνεται και στους δικούς μου λογαριασμούς.

Spoiler

image.png.4f68337e3d3f948688f69c187b217a07.png

Ας αγνοήσουμε το γεγονός ότι σαν καλο κορόιδο είχα βάλει τότε και την προστασία Guarantee. Πριν από τον εκκαθαριστικό αυτό είχε εκδοθεί επίσης ένας μόνο έναντι. Τον επισυνάπτω παρακάτω.

Spoiler

image.png.5e614b7ca23cb06e78ef75f4ba8f9c9d.png

Επεξ/σία από HAthinaia
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Ορίστε ο λογαριασμός ο τελικός εκκαθαριστικός. btw ο λογαριασμός είναι ενός γνωστού που τον κουβαλάω στον τουρισμό και έχει ΚΟΤ, αλλα ακριβώς το ίδιο γίνεται και στους δικούς μου λογαριασμούς.

είναι ωραίο το -41,82 του έναντι και αν δεις μπαίνει στον εκκαθαριστικό στο Σύνολο ... (με κόκκινο κύκλο)

αλλά απο τον έναντι αφαιρείται το Α+Β στον εκκαθαριστικό (μαζί με το δώρο) , δλδ κλασσικά πλέον το καταλάβατε ελπίζω

μείον το (-53,07+2,72) δλδ , μείον το -50,35 , άρα γίνεται συν 50,35

Μέχρι εδώ είναι το ίδιο που γινόταν μέχρι στιγμής , η διαφορά είναι οτι ο συγκεκριμένος λογαριασμός είναι σωστός αφου ξαναμπήκε στον εκκαθαριστικό το δώρο

άρα δες αν και στον δικό σου μπήκε 2η φορά το 50ρικο

Spoiler

κρίμα που δεν πήρατε 100€ ή 150€ που έδινε σε ΚΟΤ όπως είδα και πρόσφατα ,

ίσως στην επόμενη τράμπα 😁

Αν κάνεις βέβαια τις πράξεις στο Δίκτυο Διανομής (πεδίο Β) εκεί που λέει επι 4,434 θα δεις το κλασσικό "λάθος" που πλέον δεν είναι λάθος αλλά κλέβουν αποδεδειγμένα στεγνά μικροποσά

τσέκαρε και τον δικό σου

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, korakios είπε

είναι ωραίο το -41,82 του έναντι και αν δεις μπαίνει στον εκκαθαριστικό στο Σύνολο ... (με κόκκινο κύκλο)

αλλά απο τον έναντι αφαιρείται το Α+Β στον εκκαθαριστικό (μαζί με το δώρο) , δλδ κλασσικά πλέον το καταλάβατε ελπίζω

μείον το (-53,07+2,72) δλδ , μείον το -50,35 , άρα γίνεται συν 50,35

Μέχρι εδώ είναι το ίδιο που γινόταν μέχρι στιγμής , η διαφορά είναι οτι ο συγκεκριμένος λογαριασμός είναι σωστός αφου ξαναμπήκε στον εκκαθαριστικό το δώρο

άρα δες αν και στον δικό σου μπήκε 2η φορά το 50ρικο

Απόκρυψη περιεχομένων

κρίμα που δεν πήρατε 100€ ή 150€ που έδινε σε ΚΟΤ όπως είδα και πρόσφατα ,

ίσως στην επόμενη τράμπα 😁

Αν κάνεις βέβαια τις πράξεις στο Δίκτυο Διανομής (πεδίο Β) εκεί που λέει επι 4,434 θα δεις το κλασσικό "λάθος" που πλέον δεν είναι λάθος αλλά κλέβουν αποδεδειγμένα στεγνά μικροποσά

τσέκαρε και τον δικό σου

ευχαριστώ πολύ @korakios το κατάλαβα πολύ καλύτερα τώρα. 2 φορές τον έχω κάνει τράμπα στον ΗΡΩΝ τον γνωστό και καμία από αυτές τις φορές δεν έχει πάρει πάντως 100αρικο δώρο που δίνουν άτυπα αντί του 50ρικου σε όσους έχουν ΚΟΤ. Δεν τον θέλει το πράγμα😂

Επεξ/σία από HAthinaia
Δημοσ.
14 ώρες πριν, korakios είπε

με 9,90 πάγιο και ~0,03 διαφοράς προσωπικά δε θα είχα ηρεμία 😛

Στις 900 kW το μήνα. και με 5 ευρώ πάγιο που έχω τώρα νομίζω τοι τα 5 ευρώ πιο πάνω το μήνα δεν είναι κάτι σημαντικό. Επίσης για 0.01 διαφορά αλλάζουμε κάθε μήνα εκτός από τα δώρα... 

Πάμε σε νεκρούς μήνες αλλά κάπου προσωπικά βαρέθηκα να αλλάζω κάθε μηνα πάροχο με τα οποία προβλήματα έχει ο καθένας. 

Οπότε λέω να το δοκιμάσω... Και βλέπουμε από Σεπτέμβριο. 

Θα το τρεναρω λίγο ακόμα μπας και βγει και κανένα άλλο σταθερό. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Swimmer21 είπε

Λυπόμαστε για την αναστάτωση που τυχόν προκλήθηκε και παραμένουμε στη διάθεσή σας

Σας παρακαλώ όχι άλλο ποστ με την απάντηση-κονσέρβα του Ήρωνα, δεν μπορώ άλλο να βλέπω αυτό το "λυπΌμαστε" μου τινάζει τα νεύρα... 🥺

Δημοσ.
1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε

Πάμε σε νεκρούς μήνες αλλά κάπου προσωπικά βαρέθηκα να αλλάζω κάθε μηνα πάροχο με τα οποία προβλήματα έχει ο καθένας. 

Θα το τρεναρω λίγο ακόμα μπας και βγει και κανένα άλλο σταθερό. 

Εγώ περιμένω οτι η Ελιν θα κάνει την έκπληξη και θα βγάλει φθηνό σταθερό (αυτό θέλω να ελπίζω τουλάχιστον).

Όντως είναι νεκροί μήνες (λίγος Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος) αλλά Ιουνιος Ιουλιος Αυγουστος προσωπικά καίω εύκολα 300-400 το μήνα οπότε εαν βγει κανα σταθερό με 0.8 τώρα τους επόμενους νεκρούς μήνες, θα το τσιμπήσω. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και εγώ με τελικό του ΗΡΩΝ όπου μου βάλαν την αρνητική κατανάλωση του έναντι σαν θετική στον τελικό παραθέτω παρακάτω τους δυο λογαριασμούς, τώρα για μη πίστωση του δώρου νομίζω δεν έχω πρόβλημα, όσο αφορά τις ρυθμιζόμενες πολύ πιθανό να τις διπλό χρέωσαν δεν έκατσα να τις υπολογίσω. Πως κινούμε λέτε να λυθεί με ένα απλό τηλέφωνο η ραε?

Spoiler

Screenshot(110).png.9110cc2194d45f2f8e28b28a94ee1e5a.pngScreenshot(109).png.74fbdf6959caf400e325ea1c13b62da6.png

Δημοσ.
On 14/02/2024 at 22:44, ekrepali said:

Στη αξία ρεύματος  περιλαμβάνεται και το δώρο... τότε -(-50) γίνεται χρέωση 50 άρα σου παίρνουν πίσω το δώρο. Γι'αυτό βγαίνει χρέωση αντί για πίστωση στη στήλη Γ, αλλα θα πρέπει να σου ξαναπιστώσουν το 50άρικο στον εκκαθαριστικό στη στήλη Α.

---

Κάνεις καταγγελία στη ραε (αμφισβήτηση χρεώσεων) και γράφεις:

Στον εκκαθαριστικό λογαριασμό στη στήλη (Γ) στην αξία ρεύματος έναντι συμπεριλαμβάνεται το δώρο που μου είχατε πιστώσει στον έναντι. Εφόσον το δώρο στον έναντι είχε αρνητικό πρόσημο και η αξία ρεύματος έναντι αφαιρείται από το σύνολο του εκκαθαριστικού τότε το -(-50 ευρώ) γίνεται χρέωση 50 ευρώ. Άρα μου πήρατε πίσω το 50άρικο.

Θα έπρεπε να ξαναπιστώσετε το 50 άρικο στον εκκαθαριστικό στη στήλη (Α). Παρακαλώ εκδώστε έκτακτο λογαριασμό με πίστωση 50 ευρώ.

.

5 minutes ago, giorgoskoy said:

Καλημέρα και εγώ με τελικό του ΗΡΩΝ όπου μου βάλαν την αρνητική κατανάλωση του έναντι σαν θετική στον τελικό παραθέτω παρακάτω τους δυο λογαριασμούς, τώρα για μη πίστωση του δώρου νομίζω δεν έχω πρόβλημα, όσο αφορά τις ρυθμιζόμενες πολύ πιθανό να τις διπλό χρέωσαν δεν έκατσα να τις υπολογίσω. Πως κινούμε λέτε να λυθεί με ένα απλό τηλέφωνο η ραε?

Hide contents

Βλέπε πάνω να μη τα ξαναγράφω, το 50αρικο σου έφαγαν.

Οι ρυθμιζόμενες είναι οκ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Βλέπε πάνω να μη τα ξαναγράφω, το 50αρικο σου έφαγαν.

Οι ρυθμιζόμενες είναι οκ.

Πρέπει να σου ξανα πιστώσουν το δώρο στο πεδιο Α του εκκαθαριστικου, όπως έκαναν στον έναντι , γιατι στο παίρνουν πίσω με αλχημείες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgoskoy είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot(110).png.9110cc2194d45f2f8e28b28a94ee1e5a.pngScreenshot(109).png.74fbdf6959caf400e325ea1c13b62da6.png

https://my.rae.gr

50 λεπτά πριν, xsaviola28 είπε

σε έναντι από Ηρων με λάθος τις ρυθμιζόμενες στέλνουμε ραε τώρα ή περιμένουμε τον εκκαθαριστικό; 

εκκαθαριστικό

• Like 1
Δημοσ.

Λόγω του ότι σε 8 μέρες κλείνει ο μήνας στην Volton στο μαγαζί και είμαι ήδη στις 700/1000 kw επικοινώνησα με πωλήτρια της Elpedison που είχε περάσει πρίν κάνα δυο εβδομάδες.

Ενώ αυτήν αρχή μου πρότεινε τα 50+35 όταν της είπα ότι γνωρίζω για τα 5*20 σε πρώην πελάτες που επιστρέφουν ,κάτι που εδειξε να αγνοεί,μου αντιπρότεινε 50+35+2*20 Σκλαβενίτη.

Μετά από λίγο επικοινώνησε ξανά και μου είπε ότι αντί για τις δωροεπιταγες Σκλαβενίτη μπορεί να μου δώσει και αυτή τα 5*20 για παραμονή 6 μήνες.

Τι λέτε να επιλέξω;;

Δημοσ.

Έλαβα από Elpedison (έφυγα αρχές Φεβρουαρίου για Volton) το παρακάτω:

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ενημερώνουμε πως έχετε λάβει 15€/mWh έκπτωση για την κατανάλωση του σπιτιού σας, τον μήνα Ιανουάριο.

Η έκπτωση έχει ήδη συμπεριληφθεί στην τιμή χρέωσης ανά kWh για την κατανάλωσή σας κατά την περίοδο του Ιανουαρίου με το πρόγραμμα ELPEDISON Smart, όπως αυτή απεικονίζεται στη σελίδα 5 του λογαριασμού σας.

H έκπτωση θα συμπεριληφθεί στο σύνολο των λογαριασμών που περιλαμβάνουν κατανάλωση Ιανουαρίου με το πρόγραμμα ELPEDISON Smart.

Δείτε το αντίγραφο του λογαριασμού σας στο myElpedison.

Είμαστε στην διάθεση σας,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Elpedison.

Το έχει λάβει κανείς; Τι εννοούν; Επιπλέον έκπτωση;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...