Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Λέω ότι δεν ξέρουν να βγάλουν τιμή ρε μλκ. Τι τραγικότητες είναι αυτές;

ήμουν σίγουρος οτι δε θα βγαίνει άκρη με επαλήθευση  , αλλά το οτι έχουν άλλα στο site και άλλα χρεώνουν στο λογαριασμό μου κάνει εντύπωση, εκτός φυσικά του οτι η χρέωση δεν είναι σωστή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Η volton μου έστειλε μήνυμα ότι η παροχή μου έχει ενεργοποιηθεί απο1/7/2024.Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι εφαρμόζουν το αμερικάνικο σύστημα.

Επίσης με ενδείξεις δεδδηε απο24/1/24,μου είπαν ότι ο λογαριασμός θα βγει τέλη Φεβρουαρίου. 

Απορώ με τι ενδείξεις θα τον βγάλουν.

7 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Η volton μου έστειλε μήνυμα ότι η παροχή μου έχει ενεργοποιηθεί απο 1/7/2024

νωρίς-νωρίς

8 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι εφαρμόζουν το αμερικάνικο σύστημα.

μπιλιάρδο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Θα ήθελα τη γνώμη σας επειδή θεωρώ ότι υπάρχει ασυμβατότητα στις τιμές που με χρεώνει η NRG στο "Ειδικό Τιμολόγιο NRG οικιακό". Δεν είχα αλλάξει ποτέ από το save που ήμουν και θεωρώ ότι είμαι στο πράσινο. Οι τιμές θα έπρεπε να είναι 0,141€/kWh με την έκπτωση συνέπειας τον Ιανουάριο (1ο συνημμένο). Από το 2ο συνημμένο που φαίνονται οι καταναλωθείσες kWh και από το 3ο που φαίνεται η έκπτωση συνέπειας, συνάγεται ότι με έχουν χρεώσει πολύ περισσότερο από 0,141. Έχω κάνει κάποιο λογικό λάθος; Ευχαριστώ πολύ όποιον βοηθήσει να καταλάβω...

Συνημμένο 1

Συνημμένο 2

Συνημμένο 3

Επεξ/σία από windglider

5 λεπτά πριν, windglider είπε

Καλησπέρα!

Θα ήθελα τη γνώμη σας επειδή θεωρώ ότι υπάρχει ασυμβατότητα στις τιμές που με χρεώνει η NRG στο "Ειδικό Τιμολόγιο NRG οικιακό". Δεν είχα αλλάξει ποτέ από το save που ήμουν και θεωρώ ότι είμαι στο πράσινο. Οι τιμές θα έπρεπε να είναι 0,141€/kWh με την έκπτωση συνέπειας τον Ιανουάριο (1ο συνημμένο). Από το 2ο συνημμένο που φαίνονται οι καταναλωθείσες kWh και από το 3ο που φαίνεται η έκπτωση συνέπειας, συνάγεται ότι με έχουν χρεώσει πολύ περισσότερο από 0,141. Έχω κάνει κάποιο λογικό λάθος; Ευχαριστώ πολύ όποιον βοηθήσει να καταλάβω...

image.png

Screenshot 2024-02-15 at 9.09.47 PM.png

Screenshot 2024-02-15 at 9.08.37 PM.png

βάλτα αν μπορείς σε spoiler

ότι γράφει σε χρέωσε ,τερμα δεξιά τιμές ,  δε βλέπω κάτι διαφορετικό

μάλλον δεν κατάλαβες γιατί στα excel έχουμε μαυρισμένη την NRG και άλλα προγράμματα , έχουν τεράστια αρχική τιμή

θα πάρεις στον επόμενο 0,07 επί ότι έκαψες

θα σου πρότεινα έντονα να φύγεις , φυσικά η NRG δε θα σου δίνει την έκπτωση που αφορά κατανάλωση τελικού με την παιδική δικαιολογία οτι δε μπορεί να βγάλει λογαριασμό μετά τον τελικό , εσύ μέσω ΣτΚ και myrae θα ζητήσεις έκτακτο πιστωτικό

10 λεπτά πριν, windglider είπε

το 3ο που φαίνεται η έκπτωση συνέπειας,

αφορά την προηγούμενη κατανάλωση

• Thanks 2

Στις 14/2/2024 στις 7:50 ΜΜ, BasilisDi είπε

Υπέγραψα συμβόλαιο με την elpedison και τώρα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό από δεδδηε και λέει για την ολοκλήρωση το αιτήματος μου θα έρθει αύριο Τεχνικος

εμενα μου πήγε το μυαλό σε μέτρηση για να την δώσουν στην elpedison αλλά εγώ έχω ψηφιακό μετρητή και δεν έρχονται ποτέ να μετρήσουν γίνετε ηλεκτρονικά

Εβγαλες ακρη; Τι εγινε με το μηνυμα που σου εχει σταλει;  Ειναι αληθινο; Πηρες τηλεφωνο;

5 λεπτά πριν, takoulou είπε

Εβγαλες ακρη; Τι εγινε με το μηνυμα που σου εχει σταλει;  Ειναι αληθινο; Πηρες τηλεφωνο;

αφού σου απάντησε

4 ώρες πριν, BasilisDi είπε

Ναι πήρα και μου είπαν ότι ήταν αυτοματοποιημένο μήνυμα και ότι όντως η μέτρηση θα γίνει με τηλεμετρηση

• Like 1

1 ώρα πριν, Swimmer21 είπε

Εντωμεταξυ ζήτησα τηλεφωνικώς να βγάλω την πάγια εντολή (την έχω ενεργή κι ας έχω φύγει από τον πάροχο) και δεν ήξερε η υπάλληλος, μου λέει μέσω τραπέζης.

Από το web/app δεν βλέπω τρόπο να βγει, το έχει κάνει κανείς;

Αν μιλάς για Ήρωνα, έχει φόρμα και την στέλνεις σε άλλο mail όχι στο customare care 

αν δε βγάλεις άκρη στείλε pm

Μου έστειλαν μήνυμα από ηρων να καταχωρήσω ενδείξεις μετρητή από 13 έως 15 Φλεβάρη, μπαίνω τώρα στην εφαρμογή να στείλω τις ενδείξεις και το παράθυρο καταχώρησης έχει εξαφανιστεί!!! Μα έως 15 δε γράφανε 23:59;;

2 ώρες πριν, korakios είπε

ήμουν σίγουρος οτι δε θα βγαίνει άκρη με επαλήθευση  , αλλά το οτι έχουν άλλα στο site και άλλα χρεώνουν στο λογαριασμό μου κάνει εντύπωση, εκτός φυσικά του οτι η χρέωση δεν είναι σωστή

Το Choice είναι σωστό πάντως.

29 λεπτά πριν, doomnx είπε

Το Choice είναι σωστό πάντως.

Εγώ σε αυτά τα ex post με τιμή από αδμηε κάτι δεν έχω καταλάβει καλά.

Υποτίθεται ότι θα δίνουν τιμή το πρώτο,ας υποθέσουμε, πενταημερο του μήνα για τον προηγούμενο.Αν ο αδμηε καθυστερεί να βγάλει τιμή:

α)θα παίρνουν ΜΤΑΗΕ περασμένου μήνα όντως;

β)θα περιμενουν να βγάζει τιμή ο αδμηε και να ανακοινώνουν;

γ) θα βγάζουν τιμή κατά προσέγγιση και μετά θα γίνεται εκκαθάριση;

Ή κάθε εταιρία θα κάνει ότι θέλει;

Υπάρχει νομοθεσία;

Ότι άλλο εκτός από το β για μένα θα ήταν απαράδεκτο για ex post ακόμα και αν χρειαζόταν να καθυστερούσαν οι λογαριασμοί.

20 λεπτά πριν, thanos206 είπε

Εγώ σε αυτά τα ex post με τιμή από αδμηε κάτι δεν έχω καταλάβει καλά.

Υποτίθεται ότι θα δίνουν τιμή το πρώτο,ας υποθέσουμε, πενταημερο του μήνα για τον προηγούμενο.Αν ο αδμηε καθυστερεί να βγάλει τιμή:

α)θα παίρνουν ΜΤΑΗΕ περασμένου μήνα όντως;

β)θα περιμενουν να βγάζει τιμή ο αδμηε και να ανακοινώνουν;

γ) θα βγάζουν τιμή κατά προσέγγιση και μετά θα γίνεται εκκαθάριση;

Ή κάθε εταιρία θα κάνει ότι θέλει;

Υπάρχει νομοθεσία;

Ότι άλλο εκτός από το β για μένα θα ήταν απαράδεκτο για ex post ακόμα και αν χρειαζόταν να καθυστερούσαν οι λογαριασμοί.

Η ΖενιΘ κάνει το α και μετά διορθώνει πάντως 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Disrespect είπε

Θεωρείτε πιθανό να πέσει κάτω απο 0,9 η κιλοβατώρα τους επόμενους μήνες;  Είμαι ενα κλίκ πρίν βάλω το μπλέ της προτέργια. 

Για να βγάλουν σταθερό με τιμή κάτω από 0,10 καταλαβαίνεις ότι υπολογίζουν ότι η τιμή θα κατέβει κάτω από αυτό το όριο. Μπορεί να φτάσει και τα 0,08 τους επόμενους μήνες

Αλλά και αυτό να συμβεί η τιμή σταθερού 0,0975 είναι αρκετά κοντά. Δεν θα πετυχαίνεις πάντα την απόλυτα φθηνότερη τιμή. αλλά να κοιτάς να είσαι κάπου εκεί κοντά. 

Επίσης το σταθερό έχει και εξασφάλιση αν γίνει κάποια στραβή το επόμενο διάστημα και ανέβουν οι τιμές. Και αυτό είναι κάτι που το πληρώνεις με υψηλότερη τιμή, στην περίπτωσή μας με ελαφρώς υψηλότερη τιμή.

Συνεπώς, άποψή μου είναι ότι, αυτή είναι κατάλληλη στιγμή για κάποιον να κλείσει σε σταθερό

3 ώρες πριν, windglider είπε

Καλησπέρα!

Το "Ειδικό Τιμολόγιο NRG οικιακό είναι πράσινο

Για να δεις αν σε χρέωσαν παραπάνω δες τον προηγούμενο λογαριασμό. Πόσες ήταν οι kWh του Ιανουαρίου; Αν ήταν 350 περίπου είσαι εντάξει (γιατί 350Χ0,07=24,50)

Για τις 805 kWh του Ιανουαρίου και τις 29 του Φεβρουαρίου όπως φαίνονται στο συνημμένο 2 θα δεις τη συνέπεια, αν πληρώσεις εμπρόθεσμα, στον επόμενο λογαριασμό

Το 1ο και το 3ο συνημμένα είναι ίδια

Επεξ/σία από bilham
  • Thanks 1

Πληροφοριακα τα 150 ευρω που δινει η Ελπεδισον για να ξανγυρισεις σ αυτους ειναι 50 ευρω + 5Χ20 (απο 20 ευρω τους 5 πρωτους μηνες). Με πηρε κι εμενα σημερα μια κοπελιτσα και της ειπα οτι στα καταστηματα δινουν 50+35. Μου ειπε οτι ηταν μεχρι σημερα του Αγ. Βαλεντινου, κ της ειπα οταν τελειωσω απ την Βολτον κι αν δεν δινουν το +35 θα της τηλεφωνησω. 

• Thanks 1

Καλησπέρα παιδιά και πάλι. Παρακολουθώ όλον αυτόν τον καιρό τα λάθη του ΗΡΩΝ που γράφετε στο φόρουμ και μόλις κοίταξα και τον δικό μου τελικό λογαριασμό και η αξία ρεύματος έναντι στον εκκαθαριστικό στο Πεδίο Γ του λογαριασμού είναι + (έχει προστεθεί δηλαδή). Είναι σωστό αυτό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...