Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 minutes ago, dopermann said:

Ρε παιδια εμενα μου ηρθε το ρευμα 330 ειμαι ασχετος τελειως ειμαι Δεη Γ1Ν οικιακο τιμολογιο ΚΟΤ Β οριο λεει 1400 kwh και για 63 μερες ο λογαριασμος λεει πως εκαψα 1466 kwh...Εκαψα λεει 949 μερα και 517 νυχτα τι να κανω να φυγω απο Δεη να παω σε αλλη εταιρια????Εγγυηση λεει 20 ευρω..

δει.png

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις την κατανάλωση,  όπου και να πας ο τρόπος χρέωσης θα είναι ο ίδιος

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Χμ κι εγώ το σκέφτηκα αλλά στο excell δεν υπάρχει διαφορά 

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot_2024-02-15-18-26-57-442_cn_wps.moffice_eng.jpg.1906ba316a97c5106a85c81cad60766b.jpg

αν μπορείς βάλτο σε spoiler , με το excel του doom δυστυχώς δε βγάζω άκρη μιας και έχει μέσα άχρηστα (για μένα) πράγματα

αν στην ελπέ είναι 0,145 μέσος όρος η κιλοβατώρας τότε όντως ασήμαντες οι διαφορές (κανα 10ευρω υπερ ελπέ) αρκεί να κάψεις 500kw και όχι λιγότερο

4 λεπτά πριν, sdikr είπε

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις την κατανάλωση,  όπου και να πας ο τρόπος χρέωσης θα είναι ο ίδιος

δεν αφορά το παρών νήμα , ίσως συνέχεια στο επιστημονικό νήμα 😁

https://www.insomnia.gr/forums/topic/797159-μέση-ενδεικτική-κατανάλωση-ηλεκτρικού-ρεύματος-σε-νοικοκυριό/?do=findComment&comment=60163011

6 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Μου ήρθε και μένα ίδια απάντηση από ηρων μέσω ραε. Πατάμε αποδοχή απάντησης; 

ΟΧΙ

περιμένεις να μπουν τα λεφτά πρώτα

• Like 1

Μια γρήγορη ερώτηση, οι 500kw Volton ξεκινούν από την ημερομηνία εκπροσώπισης ή από τη στιγμή που έρχεται το μήνυμα ενεργοποίησης? 

Γιατί μου ήρθε σήμερα μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε επιτυχώς με ημερομηνία εκπροσώπισης 8/2 και δεν αναφέρει πότε ενεργοποιήθηκε. 

(Μέχρι και αυτό περίπλοκο ρε γμτ) 

Μόλις τώρα, DeareN είπε

Μια γρήγορη ερώτηση, οι 500kw Volton ξεκινούν από την ημερομηνία εκπροσώπισης ή από τη στιγμή που έρχεται το μήνυμα ενεργοποίησης? 

Γιατί μου ήρθε σήμερα μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε επιτυχώς με ημερομηνία εκπροσώπισης 8/2 και δεν αναφέρει πότε ενεργοποιήθηκε. 

(Μέχρι και αυτό περίπλοκο ρε γμτ) 

ημερομηνία εκπροσώπησης, πάρε τηλ το ΔΕΔΔΗΕ

αν και λογικά 8/2 θα είναι

• Like 1

4 minutes ago, korakios said:

Ναι αλλά αν πάει εκεί και ρωτάει σε ποιον άλλον παρόχο να πάει θα του λες δεν αφορά εκείνο το νήμα 😋

Κάνε μια εξαίρεση και εσυ

Spoiler
Μόλις τώρα, sdikr είπε

Ναι αλλά αν πάει εκεί και ρωτάει σε ποιον άλλον παρόχο να πάει θα του λες δεν αφορά εκείνο το νήμα 😋

Κάνε μια εξαίρεση και εσυ

εξαίρεση έκανα και απάντησα γιατί έχασε την έκπτωση ΚΟΤ , είδες ? 😂

αν κάνανε λάθος στα κιλοβατ συνέχεια στης ΔΕΗ

αν κάτι άλλο παίζει με την κατανάλωση στο άλλο νήμα που ανέφερα

είμαι σίγουρος απο που προέρχεται αλλά  έχει κλειδώσει το νήμα σύγκριση κόστους θέρμανσης

ένα οφτοπικ προκαλεί αλυσιδωτά πολλά ποστ και προσπαθώ να τα κόψω μιας και πολλαπλασιάζονται , μέχρι στιγμής είναι τα 4 δικά μας ποστ (μαζί με το παρών) , άνετα γίνονται 14 σε 2 σελίδες , το έχω δει το έργο πολλές φορές

19 λεπτά πριν, korakios είπε

αν μπορείς βάλτο σε spoiler , με το excel του doom δυστυχώς δε βγάζω άκρη μιας και έχει μέσα άχρηστα (για μένα) πράγματα

αν στην ελπέ είναι 0,145 μέσος όρος η κιλοβατώρας τότε όντως ασήμαντες οι διαφορές (κανα 10ευρω υπερ ελπέ) αρκεί να κάψεις 500kw και όχι λιγότερο

Σε spoiler είναι. Σίγουρα θα πάω πάνω από 500 λόγω αντλίας. Τώρα αν η ελπε δώσει μόνο 50 ή και τίποτα τον άλλο μήνα είμαι χαμένος.Αλλα μπορεί και η volton να σταματήσει τις δωρεάν kWh , κάνεις δεν ξέρει.Χμ, αν πήγαινα σε παροχο που δεν δίνει δώρο θα έπαιρναν τηλέφωνο για να μείνω volton;;;😗

μόλις μου απάντησε και έμενα ο ΗΡΩΝ από το myrae (3 εργάσιμες ήμερες)

Αναφορικά με το αίτημά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω συστημικής δυσλειτουργίας που εντοπίστηκε από την Εταιρεία μας δεν αποδόθηκε το Δώρο Εγγραφής Αξίας 50€. Θα προχωρήσουμε σε έκδοση διορθωτικού λογαριασμού ο οποίος θα το αποδίδει και θα λάβετε τον εν λόγω λογαριασμό το επόμενο διάστημα.                                                                       Λυπόμαστε για την αναστάτωση που τυχόν προκλήθηκε και παραμένουμε στη διάθεσή σας.

• Like 2
  • Thanks 1

Θα κάνω μια παρομοίωση για την βολτον μιας και γίνονται εδώ και πολύ καιρό εκατοντάδες παράπονα.

Σκεφτείτε το μίνι μάρκετ της γειτονιάς σας ότι βγάζει μια προσφορά την οποία την διαφημίζει πολύ και σχεδόν παντού πχ την κόκα κόλα από 1 ευρώ το κουτάκι σε 25 σεντς.Τι θα γίνει?Θα έρθουν όχι μόνο από την γειτονιά σας αλλά και από όλο τον νομό να ψωνίσει και ο καψερος ιδιοκτήτης δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει όπως θα έπρεπε.

Ε αυτό συμβαίνει με την συγκεκριμένη εταιρεία οπότε υπομονή.Θα πάρετε την κόκα κόλα αλλά σε κάνα δυο μέρες στην ουρά 😁

• Thanks 1

25 λεπτά πριν, Nemo1776 είπε

Αναφορικά με το αίτημά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω συστημικής δυσλειτουργίας που εντοπίστηκε από την Εταιρεία μας δεν αποδόθηκε το Δώρο Εγγραφής Αξίας 50€. Θα προχωρήσουμε σε έκδοση διορθωτικού λογαριασμού ο οποίος θα το αποδίδει και θα λάβετε τον εν λόγω λογαριασμό το επόμενο διάστημα.                                                                       Λυπόμαστε για την αναστάτωση που τυχόν προκλήθηκε και παραμένουμε στη διάθεσή σας.

3 εργάσιμες?!ταχύτατο το  copy paste,αντε να αρχίζουν να βγάζουν και τους διορθωτικους σιγά σιγά. 

3 hours ago, userAnon said:

τελικός είναι

Στο δίκτυο διανομής στη 1η γραμμή, αν κάνεις τη πράξη θα δεις ότι στο χρέωσαν διπλό.

3 hours ago, Nekro87 said:

Update: Άλλαξαν και οι μετρήσεις στο myvolton. Φαίνονται αυτές που έφυγα, άρα όπου να ναι θα βγει και ο τελικός φαντάζομαι.

Kι εμένα δείχνει την ένδειξη του ΔΕΔΔΗΕ αλλά χωρίς ημερομηνία.

Επίσης έχω υπόλοιπο χρεωστικό 70 ευρώ από έναντι κατά προσέγγιση, υπολογίζω ότι ο εκκαθαριστικός θα είναι περίπου 70.

Απ'το πρωί που τσεκάρω το υπόλοιπο... πότε γράφει €70, πότε γράφει €- σκέτο... έχει τρελαθεί. 😄 Μάλλον έχουν εκδοθεί οι λογαριασμοί και είναι το σύστημα υπό ενημέρωση.

Η δε elpedison που μου έστειλε τους λογαριασμούς μέσω ραε στις 12/2 με ημερομηνία έκδοσης 8/2... στο myelpedison έχει φανεί του σπιτιού... αλλά ο λογαριασμός του μαγαζιού είναι άφαντος, δεν έχει συγχρονιστεί.

2 hours ago, AristidisZ said:

Για την ιστορία, ο Ήρωνας απήντησε σε μια μέρα στο αίτημα μέσω ΡΑΕ, παραδεχόμενος το λάθος του...

52 minutes ago, Con_stant1ne said:

Μου ήρθε και μένα ίδια απάντηση από ηρων μέσω ραε. Πατάμε αποδοχή απάντησης; 

14 minutes ago, Nemo1776 said:

Σε ένα άλλο θέμα που είχα με ΗΡΩΝ, υποσχέθηκαν να κάνουν μια πίστωση... κι εδώ και 40 μέρες, μαντέψτε... δεν έχει γίνει τίποτα. Είναι φουλ αναξιόπιστοι... εγώ θα πατούσα κόκκινο και θα έγραφα "Περιμένω την άμεση έκδοση λογαριασμού και μετά θα ολοκλήρωσω το αίτημα"

Επίσης προσοχή με τη συνέπεια.

Αν δε δώσουν το 50άρικο μέχρι τη λήξη του λογαριασμού, θα πρέπει να πληρώσετε όλο το ποσό για να μη χάσετε τη συνέπεια στον επόμενο... και μετά αν δώσουν το 50άρικο θα είστε -50 πιστωτικοί. Θεωρητικά όταν ένας λογαριασμός αμφισβητήται δεν ισχύει η ημερομηνία λήξης, αλλά το σύστημα του ΗΡΩΝ σιγά μην είναι προγραμματισμένο να υπολογίζει τέτοιες παραμέτρους, θα τρέχετε πάλι μετά για διορθώσεις.

Αντιθέτως αν βγάλουν άμεσα διορθωτικό λογαριασμό... δε θα περιλαμβάνει τη συνέπεια καθώς ο λογαριασμός θα είναι απλήρωτος, κι όταν βγει ο επόμενος κανονικός λογαριαασμός μπορεί να λείπει η συνέπεια και θα πρέπει να ξανακάνετε αμφισβήτηση.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...