Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 minutes ago, Cmg__ said:

Με πήραν τώρα απο την διακράτηση της volton και μου πρότειναν δευτερο μήνα με δωρεάν 500 kwh, και δωρεάν πάγιο, και έχουν καλύτερη τιμή απο elpe. Να μείνω ή να πάω ελπέ για 55 + 2 x 20? 

Καλύτερα να πας Elpe να φας το δώρο και μετά ξαναπας Volton. Μην τους ζορίζουμε και πολύ με τις αλλαγές στον ΔΕΔΗΕ κυρίως.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, epir21 είπε

Θεοί στην Volton. Μόλις μου έστειλαν viber οτι ενεργοποιήθηκε η εκπροσώπηση με ημερομηνία 8/1, 1+ μήνα μετά και ενώ εχω φύγει εδω και σεδον μια βδομάδα :P

Ακριβώς το ίδιο και εμένα μόλις. 

Ότι ενεργοποιήθηκε η εκπροσώπηση με ημερομηνία 9/1 ενώ έχω φύγει από τις 8/2. Ή είδαν ότι φύγαμε ή άρχισαν να παίρνουν μπρος οι μηχανές τους.

Update: Άλλαξαν και οι μετρήσεις στο myvolton. Φαίνονται αυτές που έφυγα, άρα όπου να ναι θα βγει και ο τελικός φαντάζομαι.

Επεξ/σία από Nekro87

6 minutes ago, epir21 said:

Θεοί στην Volton. Μόλις μου έστειλαν viber οτι ενεργοποιήθηκε η εκπροσώπηση με ημερομηνία 8/1, 1+ μήνα μετά και ενώ εχω φύγει εδω και σεδον μια βδομάδα :P 

και μενα τωρα ηρθε... 22/1 ενεργοποιηση.

9 minutes ago, nvoros said:

Σιγα μην έβγαζε σωστό λογαριασμό η λαμογιοεταιρεία...Διπλοχρεώσεις στο δίκτυο διανομής...κλασσικά.

Αν μπορείς πες μου ποιο ακριβώς είναι το λάθος σε παρακαλώ.

Το 50αρικο τουλάχιστον σωστά το έχουν αφαιρέσει? 

4 λεπτά πριν, userAnon είπε

Αν μπορείς πες μου ποιο ακριβώς είναι το λάθος σε παρακαλώ.

Το 50αρικο τουλάχιστον σωστά το έχουν αφαιρέσει? 

Ρυθμιζόμενες χρεώσεις, διανομή δικτύου: =8*4,434*44/365 = 4,27 και όχι 8,54 που έχουν χρεώσει. Το 50αρικο ειναι ΟΚ.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, epir21 είπε

Πραγματικά είναι ένα μπάχαλο η φάση. Είμαι στο σπίτι και γελάω με τα χάλια τους.

Από 5/1 αίτηση. Πήγα σε αυτούς, άλλαξε το ψηφίο σε 05, τους το έλεγα, δεν το είδαν ποτέ. Ενδιάμεσα έκανα αίτηση για ελπέντισον στις 2/2, πήγα σε ελπέ, με πήραν με αντιπρόταση για 500KWh δώρο, το δέχτηκα (κακώς). Πρόλαβε ο ΔΕΔΔΗΕ και με πήγε ελπέντισον , άλλαξε πάλι το ψηφίο σε 06. Η ελπέντισον το είδε κατευθείαν σε μια εργάσιμη.

image.png.80ae63db6cf608b018d0982d3ddef369.png

Σήμερα είδα ότι άλλαξε το ψηφίο σε 07, άρα πήγα πάλι Βόλτον. Η ελπέ με λέει ενεργό ακόμη.

Και πριν από λίγο μου ήρθε το κορυφαίο ->

image.png.5f2fa497a8c9f23578b3e54c40849d87.png

Και να είμαι σε φάση WTF. Εκπροσώπηση από το μέλλον ( Ιούνιο ) ή θέλουν και αμερικάνικο σύστημα ; Τρομάρα τους. Αλλά το ψηφίο στο τέλος είναι 05 άρα μου έστειλαν ΣΗΜΕΡΑ για αλλαγή από 6 Ιανουαρίου και ενώ ενδιάμεσα έχω φύγει και έχω ξαναέρθει.

Πρέπει να οργανωθούν χθες.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
  • Confused 1

Και σε μένα το ίδιο μήνυμα ενεργοποίησης έλαβα από την Volton. 

Με 40 μέρες καθυστέρηση. Not bad.

Αντε και σε κάνα δίμηνο να διορθώσουν και τις Kwh στην περίπτωση μου.

12 minutes ago, liakjim said:

Πραγματικά είναι ένα μπάχαλο η φάση. Είμαι στο σπίτι και γελάω με τα χάλια τους.

Από 5/1 αίτηση. Πήγα σε αυτούς, άλλαξε το ψηφίο σε 05, τους το έλεγα, δεν το είδαν ποτέ. Ενδιάμεσα έκανα αίτηση για ελπέντισον στις 2/2, πήγα σε ελπέ, με πήραν με αντιπρόταση για 500KWh δώρο, το δέχτηκα (κακώς). Πρόλαβε ο ΔΕΔΔΗΕ και με πήγε ελπέντισον , άλλαξε πάλι το ψηφίο σε 06. Η ελπέντισον το είδε κατευθείαν σε μια εργάσιμη.

image.png.80ae63db6cf608b018d0982d3ddef369.png

Σήμερα είδα ότι άλλαξε το ψηφίο σε 07, άρα πήγα πάλι Βόλτον. Η ελπέ με λέει ενεργό ακόμη.

Και πριν από λίγο μου ήρθε το κορυφαίο ->

image.png.5f2fa497a8c9f23578b3e54c40849d87.png

Και να είμαι σε φάση WTF. Εκπροσώπηση από το μέλλον ( Ιούνιο ) ή θέλουν και αμερικάνικο σύστημα ; Τρομάρα τους. Αλλά το ψηφίο στο τέλος είναι 05 άρα μου έστειλαν ΣΗΜΕΡΑ για αλλαγή από 6 Ιανουαρίου και ενώ ενδιάμεσα έχω φύγει και έχω ξαναέρθει.

Πρέπει να οργανωθούν χθες.

@Cmg__για να μην τραβάς τα ίδια ;)

• Thanks 1

27 λεπτά πριν, Nekro87 είπε

Update: Άλλαξαν και οι μετρήσεις στο myvolton. Φαίνονται αυτές που έφυγα, άρα όπου να ναι θα βγει και ο τελικός φαντάζομαι.

Ναι και εμένα απο το πρωι και αναρωτιόμουν εαν θα βγει απευθειας τελικος (δεν εχει βγει αλλος)

5 ώρες πριν, epir21 είπε

8/1 πήγα Volton, απο 9/2 είμαι Elpedison.

Λογαριασμός δεν εχει βγει στην Volton, είδα μόλις οτι στο self-metering τους εχουν περαστεί οι μετρήσεις που έδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ με την αλλαγή μου στην Elpedison.

Να υποθέσω ότι ο ενας και μοναδικός λογαριασμός που θα βγει θα είναι τελικός εκκαθαριστικός με τις μετρήσεις του ΔΕΔΔΗΕ (αφου τις έχουν) ή θα πετάξουν και κανεναν random έναντι;

(έμεινα 31 μέρες τελικά δεν κατάφερα να μεγιστοποιήσω το κέρδος 😂)

11 λεπτά πριν, liakjim είπε

Και να είμαι σε φάση WTF. Εκπροσώπηση από το μέλλον ( Ιούνιο ) ή θέλουν και αμερικάνικο σύστημα ;

Αμερικάνικο 🤣 και εμένα 1/8 λεει (δηλαδή 8 Ιανουαρίου)

43 minutes ago, epir21 said:

Το στείλανε και στον συνάδελφο και ψαχνόταν!

Εμενα το είχανε στείλει σωστά στην ώρα του (6/1)  να ετοιμάζομαι σιγά σιγά για τουρισμό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Καλύτερα να πας Elpe να φας το δώρο και μετά ξαναπας Volton. Μην τους ζορίζουμε και πολύ με τις αλλαγές στον ΔΕΔΗΕ κυρίως.

λες να ισχύει η προσφορά 500kwh volton μετά τον μήνα ;;

Επεξ/σία από Cmg__

Για την ιστορία, ο Ήρωνας απήντησε σε μια μέρα στο αίτημα μέσω ΡΑΕ, παραδεχόμενος το λάθος του...

Αναφορά σε κείμενο

Αναφορικά με το αίτημά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω συστημικής δυσλειτουργίας που εντοπίστηκε από την Εταιρεία μας δεν αποδόθηκε το Δώρο Εγγραφής Αξίας 50€. Θα προχωρήσουμε σε έκδοση διορθωτικού λογαριασμού ο οποίος θα το αποδίδει και θα λάβετε τον εν λόγω λογαριασμό το επόμενο διάστημα.                                                                                                 Λυπόμαστε για την αναστάτωση που τυχόν προκλήθηκε και παραμένουμε στη διάθεσή σας.

• Like 3

7 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Πήρες τελικά τηλέφωνο; Τι σου απάντησαν;

Ναι πήρα και μου είπαν ότι ήταν αυτοματοποιημένο μήνυμα και ότι όντως η μέτρηση θα γίνει με τηλεμετρηση

Να ρωτήσω και κάτι άλλο πόσο καιρό μπορώ να κάτσω στην elpedison,Εννοώ μπορώ μα φύγω στον μήνα γιατί τι συμβόλαιο λέει για ένα χρόνο(πράσινο τιμολόγιο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...