Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 minutes ago, Disrespect said:

Θεωρείτε πιθανό να πέσει κάτω απο 0,9 η κιλοβατώρα τους επόμενους μήνες;  Είμαι ενα κλίκ πρίν βάλω το μπλέ της προτέργια. 

Η λογική λέει ναι. Οι παροχοι είναι εταιρείες που αποσκοπούν στο κέρδος. 

Δεν γίνεται να παρουσιάζουν ένα εξάμηνο πρόγραμμα χωρίς να έχουν υπολογίσει το κέρδος τους μέσα. Ήδη έχουνε πάρει την κατηφόρα οι τιμές της Mwh και αν δεν γίνει κάτι απρόσμενο, οι τιμές του Μαρτίου θα παίξουν κάπου εκεί ή ελάχιστα χαμηλότερα. 

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Disrespect είπε

Θεωρείτε πιθανό να πέσει κάτω απο 0,9 η κιλοβατώρα τους επόμενους μήνες;  Είμαι ενα κλίκ πρίν βάλω το μπλέ της προτέργια. 

Οπως κινουνται μεχρι στιγμης οι τιμες χονδρικης σιγουρα θα ειναι χαμηλοτερες οι τιμες του φεβρουαριου. Ακομα για και αυριο, οχι απλα για τους επομενους μηνες, οποια προβλεψη και να δωσω/δωσουμε μπορει να πεσει εξω. Ειναι χρηματιστηριο. Σημερα ειναι κατω, αυριο μπορει να ειναι πανω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, atom7 είπε

Προς το παρόν έχω μόνο έναν παλιό λογαριασμό, αυτόν της ELPE από την πρώτη μου μετάβαση σε αυτή. Με αυτόν θα πορεύομαι, αλλά ως πότε; Τώρα ας πούμε κατά την επιστροφή μου στην ELPE όταν τους είπα ότι ο προηγούμενος λογαριασμός είναι δικός τους, μου είπαν "καλά άστο, θα κάνουμε την αίτηση χωρίς λογαριασμό". Και γενικά μου χαλάει το OCD η Volton... 🥹

Εμένα, στην Elpedison Περιστερίου δεν δέχονται την αίτηση χωρίς λογαριασμό της Volton. Ήμουν Elpedison μέχρι 14/1, μετά Volton και τώρα δεν δέχονται τελικό Elpedison. Μου ζήτησαν εναλλακτικά Ε9, αλλά εκεί δεν αναγράφεται ο αριθμός παροχής, οπότε ούτε αυτό το δέχονται. 

Δημοσ.
2 minutes ago, noths said:

Εμένα, στην Elpedison Περιστερίου δεν δέχονται την αίτηση χωρίς λογαριασμό της Volton. Ήμουν Elpedison μέχρι 14/1, μετά Volton και τώρα δεν δέχονται τελικό Elpedison. Μου ζήτησαν εναλλακτικά Ε9, αλλά εκεί δεν αναγράφεται ο αριθμός παροχής, οπότε ούτε αυτό το δέχονται. 

Βεβαίωση εκπροσώπησης από Volton αν τους δώσεις;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, madboy είπε

Βεβαίωση εκπροσώπησης από Volton αν τους δώσεις;

Δεν μου ζήτησαν, επέμεναν πως πρέπει να περιμένω έκδοση λογαριασμού. 

Δύσκολα τα πράγματα, πρέπει να φύγω από Volton, δεν θέλω να πάω Ηρωνα, με βλέπω για ακατονόμαστη προσωρινά. 

Δημοσ.
1 minute ago, noths said:

Δεν μου ζήτησαν, επέμεναν πως πρέπει να περιμένω έκδοση λογαριασμού. 

Δύσκολα τα πράγματα, πρέπει να φύγω από Volton, δεν θέλω να πάω Ηρωνα, με βλέπω για ακατονόμαστη προσωρινά. 

Και σε μένα ζήτησαν λογαριασμό σπο Volton , αλλά τους έδωσα λογαριασμό από Δεη και βεβαίωση από Volton και η αίτηση έγινε αποδεκτή μια χαρά.  Ζήτα βεβαίωση και όταν την πάρεις πήγαινε με αυτή στο κατάστημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, για τις σκλαβενίτη απο κατάστημα πρέπει να είναι κάπου γραμμένο σε προωθητική ενέργεια; Θα φαίνεται κάπου; Ή απλά θα πάω απο κει και θα τις πάρω κάποια φάση;

Δημοσ.
1 hour ago, ekrepali said:

Πω πω, μας στράβωσες... 🔍 😄
Κατ'αρχάς πες μας αν είναι έναντι ή εκκαθαριστικός για να μη γράφουμε θεωρίες.

τελικός είναι

Δημοσ.

Να αναφέρω κι εγώ λοιπόν την εμπειρία μου απο τον Ηρων που απο τι φαίνεται τα έκανε σ...τα. Ημουν εκει για κανα 10 ήμερο τέλη Νοέμρη με αρχές Δεκέμβρη και μετά είχα φύγει για ΕΛΠΕ. Για εκείνο το 10ήμερο λοιπόν έβγαλε τον προηγούμενο μήνα έναντι οπου μου χρέωνε την εγγύηση και πολύ υψηλες ρυθμιζόμενες, έκανα άιτημα myrae για να βγάλει εκκαθαριστικό και τους είχα πάρει και τηλ. Την προηγούμενη βδομάδα εκδίδει λοιπόν 2 εκκαθαριστικούς, ναι καλά διαβάσατε 2 εκκαθαριστικούς. Στον έναν μετράει το δώρο αλλά έχει πάλι πολύ υψηλές ρυθμιζόμενες που τα υπολόγισα  και είναι λάθος και στον άλλον μου μετράει έναν ανύπαρκτο μη πληρωμένο που καμία σχέση δεν έχει το ποσό ούτε με τον έναντι ούτε με τον πρώτο εκκαθαριστικό,δεν μετράει το δώρο το 5ορικο και μετράει και τον αλλον εκκαθαριστικο. Σας κούφανα? Πήρα τηλ μου είπε και η κοπέλα οτι έχει γίνει λάθος και να μη τα υπολογίζω και οτι θα τα ξαναμετρήσουν. Εντωμεταξύ έχουν βάλει και κάτι τρελές μετρήσεις που τύπου κανα 600αρι κιλοβατώρες που τόσες μετα βίας δεν κάνω ούτε σε έναν μήνα πόσω μάλλον σε 10 μέρες...εδω τον Γενάρη που ήμουν Volton για τις 500 και τις μετρούσα ούτε αυτές δεν έπιασα. 

• Sad 1
Δημοσ.

Με πήραν τώρα απο την διακράτηση της volton και μου πρότειναν δευτερο μήνα με δωρεάν 500 kwh, και δωρεάν πάγιο, και έχουν καλύτερη τιμή απο elpe. Να μείνω ή να πάω ελπέ για 55 + 2 x 20? 

Μου είπε και ένα ψεμματάκι (ελπίζω) ότι τα δώρα στην ελπέντισον θα τα γυρίσω πίσω αν φύγω, αλλα όταν της είπα κάνετε λάθος μαζεύτηκε. 

Θα προσπαθήσω να κάνω την αλλαγή να πάρω τα δώρα της elpe και να τους ξαναπάρω τηλ μήπως  ισχύει ακόμα η προσφορά τους για τις 500 kwh. 

Δίνουν και 50 του Public αλλα αν φύγεις σε ένα χρόνο κ την πάρεις τα γυρίζεις πίσω.

3 λεπτά πριν, Captain_AMeAKA είπε

Να αναφέρω κι εγώ λοιπόν την εμπειρία μου απο τον Ηρων που απο τι φαίνεται τα έκανε σ...τα. Ημουν εκει για κανα 10 ήμερο τέλη Νοέμρη με αρχές Δεκέμβρη και μετά είχα φύγει για ΕΛΠΕ. Για εκείνο το 10ήμερο λοιπόν έβγαλε τον προηγούμενο μήνα έναντι οπου μου χρέωνε την εγγύηση και πολύ υψηλες ρυθμιζόμενες, έκανα άιτημα myrae για να βγάλει εκκαθαριστικό και τους είχα πάρει και τηλ. Την προηγούμενη βδομάδα εκδίδει λοιπόν 2 εκκαθαριστικούς, ναι καλά διαβάσατε 2 εκκαθαριστικούς. Στον έναν μετράει το δώρο αλλά έχει πάλι πολύ υψηλές ρυθμιζόμενες που τα υπολόγισα  και είναι λάθος και στον άλλον μου μετράει έναν ανύπαρκτο μη πληρωμένο που καμία σχέση δεν έχει το ποσό ούτε με τον έναντι ούτε με τον πρώτο εκκαθαριστικό,δεν μετράει το δώρο το 5ορικο και μετράει και τον αλλον εκκαθαριστικο. Σας κούφανα? Πήρα τηλ μου είπε και η κοπέλα οτι έχει γίνει λάθος και να μη τα υπολογίζω και οτι θα τα ξαναμετρήσουν. Εντωμεταξύ έχουν βάλει και κάτι τρελές μετρήσεις που τύπου κανα 600αρι κιλοβατώρες που τόσες μετα βίας δεν κάνω ούτε σε έναν μήνα πόσω μάλλον σε 10 μέρες...εδω τον Γενάρη που ήμουν Volton για τις 500 και τις μετρούσα ούτε αυτές δεν έπιασα. 

εγώ φίλε έπαθα το ίδιο αλλα είχα βάλει λάθος ένδειξη. Δες τις ενδείξεις σου όταν μπ΄κηες και όταν βγήκες.

• Like 1
Δημοσ.

Τις είδα για αυτό λέω οτι είναι λάθος. Μόλις άνοιξα άιτημα και στην ραε, δεύτερο μιας και είχα ανοίξει και για τον έναντι τον προηγούμενο μήνα. Για να δούμε. Για να φανταστείτε μιλάμε για ένα ποσό 170 ευρώ για 10 μέρες την στιγμή που δεν έπιανα καν 50 σε έναν μήνα, πάντα έβγαιναν πιστωτικά.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, noths είπε

Εμένα στο κατάστημα

Spoiler

Νίκαιας

μου ζήτησαν Ε9, ταυτότητα, φωτογραφία μετρητή και λογαριασμό. Τους είπα ότι η Volton δεν έχει εκδόσει ακόμα λογαριασμό, αλλά έχω τον τελικό που μου έβγαλε η Elpedison όταν έφυγα για Volton. Και μου είπε ο υπάλληλος ότι θα το προχωρήσει χωρίς λογαριασμό. Όντως το προχώρησε και μετά από 2 εργάσιμες πέρασα ξανά στην Elpedison.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, userAnon είπε

αυτός είναι σωστός, σωστά?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.9766a9e0e8ea44cec9c253fa1c2e0e01.png

Σιγα μην έβγαζε σωστό λογαριασμό η λαμογιοεταιρεία...Διπλοχρεώσεις στο δίκτυο διανομής...κλασσικά.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Με πήραν τώρα απο την διακράτηση της volton και μου πρότειναν δευτερο μήνα με δωρεάν 500 kwh

Περίεργο, παίζει να είμαι ο μόνος που δεν θέλησε ποτέ να κρατήσει η Volton. Κακό δικό τους γιατί έχω καταναλώσεις 800-1200 kWh, άρα ακόμα και με τις 500 δώρο πάλι θα έβγαζαν... Στον 1 μήνα παραμονής μου υπολογίζω να τους πληρώσω 200€ plus. (Φαντάσου να μην είχα τα δώρα...)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεοί στην Volton. Μόλις μου έστειλαν viber οτι ενεργοποιήθηκε η εκπροσώπηση με ημερομηνία 8/1, 1+ μήνα μετά και ενώ εχω φύγει εδω και σχεδόν μια βδομάδα :P 

Επεξ/σία από epir21
  • Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...