Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, bilham είπε

Στους λογαριασμούς που είχαμε δει ότι "έτρωγαν" το δώρο το ποσό στο πεδίο Γ ήταν θετικό, αντί να επιστρέφει δηλαδή πρόσθετε στον εκκαθαριστικό

Το πρόσημο στο Γ εξαρτάται από το ύψος της κατανάλωσης, δεν σημαίνει από μόνο του κάτι για την συμπερίληψη ή μη του δώρου στον υπολογισμό.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8/1 πήγα Volton, απο 9/2 είμαι Elpedison.

Λογαριασμός δεν εχει βγει στην Volton, είδα μόλις οτι στο self-metering τους εχουν περαστεί οι μετρήσεις που έδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ με την αλλαγή μου στην Elpedison.

Να υποθέσω ότι ο ενας και μοναδικός λογαριασμός που θα βγει θα είναι τελικός εκκαθαριστικός με τις μετρήσεις του ΔΕΔΔΗΕ (αφου τις έχουν) ή θα πετάξουν και κανεναν random έναντι;

(έμεινα 31 μέρες τελικά δεν κατάφερα να μεγιστοποιήσω το κέρδος 😂)

βιάστηκα να κάνω μπλε, και με βλέπω να το σκάω το 100ρικο στην Ελίν...

Η πλάκα είναι ότι τα πιο ελκυστικά είναι του Ήρωνα και της Προτέργιας

Ήρων δε με βλέπω να ξαναπηγαίνω με τίποτα, Προτέργια κάνουν τις ίδιες ομορφιές ή είναι πιο σοβαροί ; 

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Είσαι πωλητής; Να σε προτιμήσουμε ρε αγόρι αν είναι.

Την ψιλιάστηκα τη δουλειά, γιατί 9 με 14 είναι μόλις 5 μέρες. Μόνο η ΔΕΗ βγάζει λογαριασμό με μετρήσεις ΔΕΔΔΗΕ τόσο γρήγορα 😅

Αν δεν υπάρχει έκπτωση συνέπειας να χάσεις, άσε τον έναντι απλήρωτο μέχρι να βγει εκκαθαριστικός, κλάιν 😜

Θα βγάλουν λες εκκαθαριστικό στον επόμενο;

36 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τσεκαρα τώρα το myvolton, έχει αλλάξει το υπόλοιπο πληρωμής, οπότε θα βγει και το pdf σε μερικές μέρες. Άντε να τελειώσει και η προσφορά των ερωτευμένων να κάνω αιτήσεις την άλλη βδομάδα για σιγουριά

10/1 - 11/2 ήμουν Volton. (12/2 έφυγα για ELPE). Το myportal.volton .gr ποτέ δεν έδειξε ενεργή την παροχή μου. (Τις πρώτες μέρες είχα πέσει πάνω στην περίφημη αναβάθμιση των συστημάτων τους). Θα τους πάρω τώρα τηλ να δω πότε έχουν σκοπό να εκδόσουν κάνα λογαριασμό...

15 minutes ago, atom7 said:

10/1 - 11/2 ήμουν Volton. (12/2 έφυγα για ELPE). Το myportal.volton .gr ποτέ δεν έδειξε ενεργή την παροχή μου. (Τις πρώτες μέρες είχα πέσει πάνω στην περίφημη αναβάθμιση των συστημάτων τους). Θα τους πάρω τώρα τηλ να δω πότε έχουν σκοπό να εκδόσουν κάνα λογαριασμό...

Γιατί βιάζεστε να πληρώσετε;; Αφήστε τα παιδιά στην ησυχία τους :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν βλέπω να έχει θιχτεί με αυτό το τρόπο παλιότερα.Το excel ειναι κατατοπιστικό και αρκεί να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.ΌΜΩΣ ποιά είναι κατά τη γνώμη σς η καλύτερη εταιρία με βάση : τιμές-φερεγγυότητά(στα θέματα λογαριασμών) και customer experience γενικότερα.

Επεξ/σία από thrileo1983

Αν υπήρχε μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα, όλοι θα πηγαίναμε εκεί αργά ή γρήγορα και οι υπόλοιπες θα έκλειναν

Δεν είναι τόσο απλό και μονοσήμαντο

• Like 1

Ο Ηρων σε δύο γνωστούς μου, στον ένα κλασικά τρώει το δώρο των 50€ και στον 2ο που είναι ΚΟΤ και ο λογαριασμός φαίνεται από σήμερα στο myheron,  αφαίρεσε το αρχικό δώρο των 150€  και του πρόσθεσε ένα δώρο των 100€.

7 λεπτά πριν, thrileo1983 είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν βλέπω να έχει θιχτεί με αυτό το τρόπο παλιότερα.Το excel ειναι κατατοπιστικό και αρκεί να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.ΌΜΩΣ ποιά είναι κατά τη γνώμη σς η καλύτερη εταιρία με βάση : τιμές-φερεγγυότητά(στα θέματα λογαριασμών) και customer experience γενικότερα.

η σωστή απάντηση είναι δεν υπάρχει τέτοια εταιρία , πάντα θα υπάρχει κάποιος δυσαρεστημένος

πχ εγώ ήμουν κομπλέ με nrg , zenith , elin ,volterra αλλά υπάρχουν μέλη που δε θέλουν να ξαναπατήσουν

• Like 2

3 λεπτά πριν, petrosp_13 είπε

Αν υπήρχε μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα, όλοι θα πηγαίναμε εκεί αργά ή γρήγορα και οι υπόλοιπες θα έκλειναν

Δεν είναι τόσο απλό και μονοσήμαντο

Μην το λες.Η Ελλάδα ως αγορά είναι price oriented.Τι σημαίνει αυτό?Ότι οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν με βάση την χαμηλότερη τιμή και ΜΟΝΟ.Έιτε είναι πάροχος τηλεφωνίας ,είτε γάλα στο σουπερμαρκετ ,είτε αυτοκίνητο.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, Scorpios0 είπε

Ο Ηρων σε δύο γνωστούς μου, στον ένα κλασικά τρώει το δώρο των 50€ και στον 2ο που είναι ΚΟΤ και ο λογαριασμός φαίνεται από σήμερα στο myheron,  αφαίρεσε το αρχικό δώρο των 150€  και του πρόσθεσε ένα δώρο των 100€.

ο 2ος ας κάτσει όπως είναι και μην το σκαλίσει

• Like 2

1 λεπτό πριν, Swimmer21 είπε

Μόλις μίλησα με ΉΡΩΝ, το κατάλαβαν αμέσως το πρόβλημα και θα μου στείλουν διορθωτικό!

αφού στο είπε , σίγουρα 😂

απο Δευτέρα myrae

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...