Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, korakios είπε

ότι κατάλαβες κατάλαβες , αν διαφωνείς στο οτι σου χρωστάνε 50ρικο , πάσο , δικιά σου τσέπη ,

αν διαφωνείς στον τρόπο που τα υπολογίζω δε με καίει να σου πω την αλήθεια :)

Δεν υπάρχει λόγος να μου απαντάς έτσι νομίζω, ακόμη και λάθος να κάνω. Αμαυρώνεις άλλωστε και τον κόπο σου που έχεις αφιερώσει εως τώρα.

Δεν σου ζητάω να μου απαντάς σε όλα μηνύματά μου. Εάν έχεις κουραστεί, μπορείς απλά να τα αγνοείς. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας, θεωρώ πως άλλος είναι ο σκοπός αυτού το νήματος.

16 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το σωστό είναι (59,84+39,07+34,18-50,00) + (40,08+4,93) + 7,96 - 24,52

Το +34.18 προκύπτει από την αφαίρεση της αξίας ρεύματος έναντι που συμπεριλαμβάνει και το δώρο δηλαδή -(-34.18). Μέσα σ'αυτόν τον υπολογισμό που δεν βλέπεις το δώρο ξεκάθαρα, το -50 του δώρου γίνεται -(-50) = 50.

Κι εφόσον το δώρο κάνει φτερά, πρέπει να ξαναπιστώσουν το 50άρικο στη στήλη Α.

Σου παραθέτω παλιό επαγγελματικό λογαριασμό να δεις πώς γίνεται σωστά η πίστωση.

Έναντι:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

33.jpg.64f0e39f9a4c31f1926689239ae6e76d.jpg

Εκκαθαριστικός:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

44.jpg.9b722f24287b9c834f945a7b8ccafe7a.jpg

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πρέπει να κλείσω, θα το δω αναλυτικά αύριο το πρωί. Καλό βράδυ σε όλους

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, physnik είπε

Δλδ αν κάνω νέα εγγραφή θα με πάει στην καρτέλα μου. Εννοείς να κάνω econtract χωρίς να είμαι συνδεδεμένος και μετά συνδέομαι με τα ίδια στοιχεία; Σόρρυ. Δεν μου είναι εντελώς σαφές γιατί πήρα και άλλη απάντηση.

μάλλον άλλοι χρησιμοποιούν app , δεν ξέρω , εγώ απο pc μπαίνω και

αν είμαι συνδεδεμένος στο myheron , αν απο τη σελίδα του Ηρων πάω στο e-contract με πετά στο myheron

εκεί , δεν μπορώ να επιλέξω πρόγραμμα

γιαυτό και κάνω αποσύνδεση και αίτηση σαν νέος πελάτης απο την ιστοσελίδα του Ήρων το e-contract

Δημοσ.
2 minutes ago, Swimmer21 said:

Από κινητό δεν μπορω να τα βάλω σε σποιλερ.

Παιδιά δυσκολεύομαι να το κατανοήσω πως μου παίρνουν πίσω το δώρο.. κάηκα..

Καταγγελία στο myrae, γράφετε ότι:

Στον εκκαθαριστικό λογαριασμό στη στήλη (Γ) στην αξία ρεύματος έναντι συμπεριλαμβάνεται το δώρο που μου είχατε πιστώσει στον έναντι. Εφόσον το δώρο στον έναντι είχε αρνητικό πρόσημο και η αξία ρεύματος έναντι αφαιρείται από το σύνολο του εκκαθαριστικού τότε το -(-50 ευρώ) γίνεται χρέωση 50 ευρώ. Άρα μου πήρατε πίσω το 50άρικο.

Θα έπρεπε να ξαναπιστώσετε το 50 άρικο στον εκκαθαριστικό στη στήλη (Α). Παρακαλώ εκδώστε έκτακτο λογαριασμό με πίστωση 50 ευρώ.

• Like 7
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Εγώ δεν έχω κάνει απεγγραφή. Όταν χρειάστηκε να πάω δεύτερη φορά για το κλασσικό 50ρι μέσα από το MyHeron έχεις την επιλογή από το ''shop'' να πας να διαλέξεις το πρόγραμμα που θέλεις και να προχωρήσεις μέσω econtract. H παροχή σου στο ''οι παροχές μου'' φαίνεται απενεργοποιημένη;

Σόρρυ για το καπάκι ποστ αλλά όσο έγραφα δώθηκε νέα απάντηση.
Δεν υπάρχει ενεργή παροχή, (ούτε ενεργό συμβόλαιο, προφανώς). Απλά κρατάω σύνδεση στην εφαρμογή γιατί έχει βγει ο τελικός και η πληρωμή είναι μέχρι 22/2.
Οπότε δεν χρειάζεται να κάνω τίποτε. Μπαίνω στην εφαρμογή (ή στο myheron), επιλέγω πρόγραμμα και κάνω econtract. Ok. Thanks.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Από κινητό δεν μπορω να τα βάλω σε σποιλερ.

Παιδιά δυσκολεύομαι να το κατανοήσω πως μου παίρνουν πίσω το δώρο.. κάηκα..

αν πληρώσεις πχ 30€ ρεύμα στο έναντι , στον εκκαθαριστικό το παίρνεις πίσω , συμφωνούμε σε αυτό ?

Δημοσ.
4 minutes ago, korakios said:

αν πληρώσεις πχ 30€ ρεύμα στο έναντι , στον εκκαθαριστικό το παίρνεις πίσω , συμφωνούμε σε αυτό ?

Το παίρνεις πίσω μόνο αν έχεις "κάψει" λιγότερο ρεύμα από αυτό της μέτρησης του εκκαθαριστικού, όχι;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

πλήρωσες έναντι 61,47 (με το δώρο)

παίρνεις πίσω τα έναντι (επιστρέφοντας το δώρο) αλλά πληρώνεις φυσικά τα τέλη

-61,47+8,03+14,45= -38,99

σου χρωστάνε το δώρο

προσπάθησε να τα βάλεις σε spoiler

61,47 έναντι πλήρωσες λόγω δώρου, χωρίς το δώρο θα πλήρωνε 61,47+50= 111,47!

Άρα πλήρωσες λιγότερα στο έναντι από όσα θα έπρεπε αν πχ δεν υπήρχε δώρο, άρα εφόσον μεταφέρεται μικρότερο πόσο στον εκκαθαριστικό λόγω δώρου πως ζητάς μετά να σου ξανά πιστωθεί;;;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, korakios είπε

παίρνεις πίσω τα έναντι (επιστρέφοντας το δώρο) αλλά πληρώνεις φυσικά τα τέλη

-61,47+8,03+14,45= -38,99

σου χρωστάνε το δώρο

Δεν είναι έτσι. Αφαιρούνται (δεν προστίθενται) στον εκκαθαριστικό στο πεδίο Γ οι χρεώσεις ρεύματος των 2 έναντι (μαζί με το δώρο) σωστά

Συνεπώς το δώρο και όσα πλήρωσε στα έναντι, αφαιρούνται από την υποχρέωση πληρωμής στον εκκαθαριστικό

• Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Swimmer21 είπε

Το παίρνεις πίσω μόνο αν έχεις "κάψει" λιγότερο ρεύμα από αυτό της μέτρησης του εκκαθαριστικού, όχι;

όχι φυσικά

η έναντι κατανάλωση είναι πλασματική ποτέ δεν έκαψες ευρώ ρεύματος

ότι ποσό ρεύματος χρεώνεται σε έναν έναντι επιστρέφεται ,

μόνο ο εκκαθαριστικός έχει την πραγματική σου κατανάλωση σε ευρώ και μόνο αυτή πληρώνεις ουσιαστικά

μάλλον αγνοούσες τα υπερβασικά 😁

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Ό,τι πληρώνεις θα αφαιρεθεί στον εκκαθαριστικό, ακόμα και αν βγει πιστωτικός

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bilham είπε

Δεν είναι έτσι. Αφαιρούνται (δεν προστίθενται) στον εκκαθαριστικό στο πεδίο Γ οι χρεώσεις ρεύματος των 2 έναντι (μαζί με το δώρο) σωστά

έτσι είναι , αφαιρούνται φυσικά

πληρωσε 61,47 και με το μείον μπροστά που έβαλα στις πράξεις αφαιρείται , εκτός αν εννοείς κάτι άλλο

1 λεπτό πριν, bilham είπε

Ό,τι πληρώνεις θα αφαιρεθεί στον εκκαθαριστικό, ακόμα και αν βγει πιστωτικός

κάτσε , είναι στα βασικά , μην το βάζεις για πιστωτικά ακόμα

Δημοσ.

Ναι γιατί μέχρι το 2022 κατανάλωνα φαιά ουσία για πιο σημαντικά θέματα 😂

Οκ άρα στον εκκαθαριστικό γυρίζει το ποσό του έναντι.

Άρα μου γυρίζουν και το 50αρικο αλλά επειδή στον έναντι έχει μείον μπροστα, γίνεται +50€;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Καταρχάς να ευχαριστώ για την ενημέρωση που παρέχετε εδώ. Διαβάζω καθημερινα ώστε να είμαι ενήμερος και βλέποντας τα προβλήματα με τον Ηρωνα τις περασμένες ημέρες, ήρθε και η σειρά  μου. Βγήκε ο τελικός ένα μήνα μετά και ενώ είμαι ΕΛΠΕ.

Έχω χαθεί με τις προσθαφαιρέσεις και αναρωτιέμαι αν μου έχουν φάει μόνο το 50ρικο εγγραφής ή και παραπάνω εφόσον τον 2ο έναντι τον πλήρωσα.

Spoiler

1ος έναντι

1osenanti.PNG.bec7ce1df5ca2313dcaff94d5db778e0.PNG

Spoiler

2ος εναντι πληρωθηκε

2osenanti.PNG.26560857a91a62ea1732901247c8eb70.PNG

Spoiler

τελικος

telikos.PNG.c170c6f14f2d107d4cbf2ba207cc2ffc.PNG

Δημοσ.
Just now, pitakos21 said:

Καλησπέρα σας,

Καταρχάς να ευχαριστώ για την ενημέρωση που παρέχετε εδώ. Διαβάζω καθημερινα ώστε να είμαι ενήμερος και βλέποντας τα προβλήματα με τον Ηρωνα τις περασμένες ημέρες, ήρθε και η σειρά  μου. Βγήκε ο τελικός ένα μήνα μετά και ενώ είμαι ΕΛΠΕ.

Έχω χαθεί με τις προσθαφαιρέσεις και αναρωτιέμαι αν μου έχουν φάει μόνο το 50ρικο εγγραφής ή και παραπάνω εφόσον τον 2ο έναντι τον πλήρωσα.

Hide contents

1ος έναντι

1osenanti.PNG.bec7ce1df5ca2313dcaff94d5db778e0.PNG

Hide contents

2ος εναντι πληρωθηκε

2osenanti.PNG.26560857a91a62ea1732901247c8eb70.PNG

Hide contents

τελικος

telikos.PNG.c170c6f14f2d107d4cbf2ba207cc2ffc.PNG

Μάλλον είσαι ακριβώς το ίδιο με μένα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bilham είπε

Συνεπώς το δώρο και όσα πλήρωσε στα έναντι, αφαιρούνται από την υποχρέωση πληρωμής στον εκκαθαριστικό

4 λεπτά πριν, korakios είπε

έτσι είναι , αφαιρούνται φυσικά

Στους λογαριασμούς που είχαμε δει ότι "έτρωγαν" το δώρο το ποσό στο πεδίο Γ ήταν θετικό, αντί να επιστρέφει δηλαδή πρόσθετε στον εκκαθαριστικό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...