Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, couliswd είπε

Ναι.
Η συνέπεια είναι 20% και αν το κάνεις μεχρι 29 Φεβρουαρίου, "κλειδώνεις" για όλη τη διάρκεια, ποσοστό συνέπειας 25% (0,0975 €/kWh με συνέπεια)

Αυτή την προσφορά δεν την έχει στο site 🤔

8 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Εκδόθηκε 3ος έναντι από ζενίθ (αργοπορημένος) και αναφέρει επόμενη καταμέτρηση 10/6/2024 ενώ ήταν να γίνει κανονικά 8/2/2024. Τί κάνω για να βγει εκκαθαριστικός; Αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ;

Σίγουρα δεν μέτρησαν 8/2; Τσέκαρες στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ;

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Αυτό είναι το καινούργιο σταθερό από ΗΡΩΝ;

FIX GENIUS HOME - ΗΡΩΝ (heron.gr)

0,104 €/kWh με συνέπεια και 9,50 € πάγιο

Για όσους την πάτησαν με το άλλο μπλε (με τα 15 ευρώ πάγιο) μπορούν να κάνουν υπαναχώρηση...
Συμφέρει εννοείται το νέο, έκτος κι έχεις χαμηλή κατανάλωση (που δεν συμφέρει ούτως ή άλλως κανένα μπλε)

• Like 1

Υπέγραψα συμβόλαιο με την elpedison και τώρα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό από δεδδηε και λέει για την ολοκλήρωση το αιτήματος μου θα έρθει αύριο Τεχνικος

εμενα μου πήγε το μυαλό σε μέτρηση για να την δώσουν στην elpedison αλλά εγώ έχω ψηφιακό μετρητή και δεν έρχονται ποτέ να μετρήσουν γίνετε ηλεκτρονικά

• Confused 1

1 λεπτό πριν, BasilisDi είπε

Υπέγραψα συμβόλαιο με την elpedison και τώρα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό από δεδδηε και λέει για την ολοκλήρωση το αιτήματος μου θα έρθει αύριο Τεχνικος

εμενα μου πήγε το μυαλό σε μέτρηση για να την δώσουν στην elpedison αλλά εγώ έχω ψηφιακό μετρητή και δεν έρχονται ποτέ να μετρήσουν γίνετε ηλεκτρονικά

μάλλον αυτοματοποιημένη μπαρούφα , πάρε τηλ ΔΕΔΔΗΕ

7 λεπτά πριν, BasilisDi είπε

Θα έρθουν από εκεί  απο τον Δεδδηε για την μέτρηση.. 

6 λεπτά πριν, korakios είπε

μάλλον αυτοματοποιημένη μπαρούφα , πάρε τηλ ΔΕΔΔΗΕ

Δεν είναι μπαρουφα.. Στέλνει μήνυμα ο Δεδδηε.. 

43 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Εκδόθηκε 3ος έναντι από ζενίθ (αργοπορημένος) και αναφέρει επόμενη καταμέτρηση 10/6/2024 ενώ ήταν να γίνει κανονικά 8/2/2024. Τί κάνω για να βγει εκκαθαριστικός; Αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ;

Πήρες τηλέφωνο στον Δεδδηε να δείς αν έγινε η καταμέτρηση.. Αν ήταν να μετρήσουν 8/2 η ένδειξη  θα πήγε στον πάροχο 11-12/2 περίπου ..

• Thanks 1

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Αυτό είναι το καινούργιο σταθερό από ΗΡΩΝ;

FIX GENIUS HOME - ΗΡΩΝ (heron.gr)

0,104 €/kWh με συνέπεια και 9,50 € πάγιο

1 ώρα πριν, couliswd είπε

Ναι.
Η συνέπεια είναι 20% και αν το κάνεις μεχρι 29 Φεβρουαρίου, "κλειδώνεις" για όλη τη διάρκεια, ποσοστό συνέπειας 25% (0,0975 €/kWh με συνέπεια)

31 λεπτά πριν, doomnx είπε

Σωστά, σημερινή ενημέρωση ότι αυτό είναι το FIX GENIUS HOME 2 το νέο 6μηνο μπλε με συνέπεια 20% κατεβαίνει στα 0,104/kWh και πάγιο 9,50€

Μας έχουν ενημερώσει ότι τρέχει και σιωπηλά ένα PROMO με επιπλέον 5% έως τέλος του μήνα με το οποίο κατεβαίνει η τιμή στα 0,975/kWh και ματσάρει της Protergia. Δεν ξέρω αν διατίθεται στα καταστήματα. Εμείς πάντως το δίνουμε

Και αυτό είναι το αντίστοιχο FIX GENIUS BUSINESS 2 6μηνο σταθερό επαγγελματικό με συνέπεια 20% κατεβαίνει στα 0,132/kWh με 9,50€ πάγιο

https://heron.gr/energy/electricity/epixeirisi/business-genius-fix/

• Like 1
  • Thanks 1

47 λεπτά πριν, doomnx είπε

11 λεπτά πριν, takoulou είπε

Πήρες τηλέφωνο στον Δεδδηε να δείς αν έγινε η καταμέτρηση.. Αν ήταν να μετρήσουν 8/2 η ένδειξη  θα πήγε στον πάροχο 11-12/2 περίπου ..

Οχι, θα τσεκαρω. Ευχαριστώ.

16 minutes ago, BasilisDi said:

Είναι γνωστό πως η τηλεμέτρηση είναι δουλειά τριών ατόμων...

Ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ έρχεται για επιτόπια:

Spoiler

0.jpg.59c7889b942cc0a83f0e1bceec7b22ac.jpg

Ο σεκιουριτάς λαμβάνει την ένδειξη:

Spoiler

1.jpg.214ca1f57971ac4b1581a0398b9b6f24.jpg

Ο γραφιάς την καταχωρεί στο computer:

Spoiler

2.jpg.38a46ecf305f89856f06ac9f44157636.jpg

• Thanks 1

8 λεπτά πριν, takoulou είπε

τα ξανάπαμε , δεν έχει καμια δουλειά ο ΔΕΔΔΗΕ με επιτόπια , αμολάω σκύλο σε καταμετρητές ....

τώρα αν η ελπέ έδωσε εντολή επιτόπιας θέλει σκάλισμα για το αν υπάρχει καταρχάς τέτοιο πράγμα , αν λάβανε μετρήσεις απο τον πάροχο , αν γίνεται απο απόσταση στην κάθε περίπτωση , αν συντρέχει λόγος και προβλέπεται να παρακάμψουν την ένδειξη του πάροχου κτλ

Για τουρισμό από volton να ξαναγυρίσω ελπε; Τα 85 ευρώ με αίτηση στο κατάστημα που βλέπω στο excel ισχύουν; Είναι στον πρώτο λογαριασμό στο σύνολο όπως και τα προηγούμενα;

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Είναι γνωστό πως η τηλεμέτρηση είναι δουλειά τριών ατόμων...

Ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ έρχεται για επιτόπια:

Απόκρυψη περιεχομένων

0.jpg.59c7889b942cc0a83f0e1bceec7b22ac.jpg

Ο σεκιουριτάς λαμβάνει την ένδειξη:

Απόκρυψη περιεχομένων

1.jpg.214ca1f57971ac4b1581a0398b9b6f24.jpg

Ο γραφιάς την καταχωρεί στο computer:

Απόκρυψη περιεχομένων

2.jpg.38a46ecf305f89856f06ac9f44157636.jpg

Ευχαριστώ έπρεπε να λέμε που με τόσους εμπλεκόμενους η δουλειά γίνεται μέσα σε μόνο 10 μέρες. 

Μόλις τώρα, nick_81 είπε

Για τουρισμό από volton να ξαναγυρίσω ελπε; Τα 85 ευρώ με αίτηση στο κατάστημα που βλέπω στο excel ισχύουν; Είναι στον πρώτο λογαριασμό στο σύνολο όπως και τα προηγούμενα;

ισχύουν , μέχρι στιγμής σύνολο

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, doomnx είπε

27 λεπτά πριν, takoulou είπε

Τελικά ο ΔΕΔΔΗΕ έχει πάρει μέτρηση και ο λογαριασμός εκδόθηκε 13/2 αλλά έναντι. Τί κάνω; Δεν πληρώνω τον έναντι και τους ζητάω εκκαθαριστικό;

Επεξ/σία από lexotamilf

Μόλις τώρα, lexotamilf είπε

Τελικά ο ΔΕΔΔΗΕ έχει πάρει μέτρηση και ο λογαριασμός εκδόθηκε 13/2 αλλά έναντι. Τί κάνω;

αν δεν έχει απόκλιση μεγάλη το αφήνεις αλλιώς myrae αλλά ζητάς ακύρωση του έναντι και έκδοση εκκαθαριστικού

όμως αν κάνουν διόρθωση αντί ακύρωσης (σαν νέο επόμενο λογαριασμό)  μπορεί και να χάσεις την μπάλα

ζήτα και κάποια πίστωση για ελλειπή ποιότητα υπηρεσιών

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...