Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ναι, στην ουσία εφόσον εκκαθαρίζει καταναλώσεις και όχι δώρα, έπρεπε να αφαιρεί 71,45 € στο πεδίο Γ. Ορθώς η ΕΛΠΕ βάζει τα δώρα σε διαφορετικό πεδίο για να μη μπερδεύονται με τις χρεώσεις προμήθειας.

1os.pdf 1.19 MB · 0 downloads

2os.pdf 1.22 MB · 0 downloads

ΤΕΛΙΚΟΣ.pdf 1.21 MB · 1 download

πλήρωσε 51,52 και χρωστάει τέλη άρα σωστά βγαίνει το 21,45

αλλά πέταξε το 50ρικο

6 λεπτά πριν, physnik είπε

. Τους παίρνω τηλέφωνο, τους λέω τα σχετικά, μου λένε συγνώμη λάθος. Στον επόμενο μου αφαιρούν 20. Και στον εκκαθαριστικό, ξύπνησε το σύστημα τους και μου έδωσαν κι άλλα 20. Δεν με ενόχλησαν, δεν τους ενόχλησα. 

σου έδωσαν πάλι τα 20 γιατί τα πήραν πίσω απο την εκκαθάριση του έναντι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, korakios είπε

πλήρωσε 51,52 και χρωστάει τέλη άρα σωστά βγαίνει το 21,45

αλλά πέταξε το 50ρικο

σου έδωσαν πάλι τα 20 γιατί τα πήραν πίσω απο την εκκαθάριση του έναντι

Μλκ τι κουλό σύστημα είναι αυτό να εκκαθαρίζουν και τα δώρα; Λογικό να χαθεί η μπάλα.

• Like 1

7 ώρες πριν, katsios2010 είπε

προφανως η αρχη του τελους για τα πολλαπλα δωρα εφτασε, μας καταλαβαν, δεν το κραταγαμε κι εμεις καθολου κρυφο....

τουρίστες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι

• Like 2

59 λεπτά πριν, doomnx είπε

Εγώ θα ντρεπόμουν μετά από 2 μήνες να μην ξέρω να βγάλω λογαριασμό...

πόσο δίκιο... δεν πειράζει τουλάχιστον πληρώνω λιγότερα από ό,τι θα έπρεπε με 0,11/kWh.. τώρα αν θα στείλουν αναδρομική χρέωση μόνο αυτοί το ξέρουν... 😂

• Like 1
  • Thanks 1

5 ώρες πριν, navagr είπε

το elpedison bright θελει παγια εντολη? γιατι στην σελιδα τους λει πως ναι ομως εδω εχω ακουσει αλλα και στο excel πως οχι

Όχι δεν απαιτείται. Αν την κάνεις είναι μόνο για να μην πληρώσεις εγγύηση.

10 λεπτά πριν, korakios είπε

άρα σωστά βγαίνει το 21,45

Για μένα εκεί έπρεπε να είναι 71,45 και να έχουν το δώρο σε ξεχωριστό πεδίο και να μην ξανανακατεύεται στον εκκαθαριστικό.

• Like 1

4 λεπτά πριν, doomnx είπε

Μλκ τι κουλό σύστημα είναι αυτό να εκκαθαρίζουν και τα δώρα; Λογικό να χαθεί η μπάλα.

πάντα έτσι γινόταν γιαυτό και πολλοί νόμιζαν οτι παίρνουν δώρο 2 φορές , όπως πχ και το 20ρικο που τώρα αναφέρθηκε

Άρα και αναμενόμενο οτι αν έλλειπε στην εκκαθάριση δε θα το έπαιρνε γραμμή κόσμος , φοβάμαι οτι παίζει να γίνεται μήνες αυτό το "λάθος" ...

τουλάχιστον δε φάγανε απο το δίκτυο Διανομής , πες τη φίλη σου να πάρει τηλ να της πούνε παπάντζες και ανέλαβε myrae

• Like 1
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, korakios είπε

πάντα έτσι γινόταν γιαυτό και πολλοί νόμιζαν οτι παίρνουν δώρο 2 φορές , όπως πχ και το 20ρικο που τώρα αναφέρθηκε

Άρα και αναμενόμενο οτι αν έλλειπε στην εκκαθάριση δε θα το έπαιρνε γραμμή κόσμος , φοβάμαι οτι παίζει να γίνεται μήνες αυτό το "λάθος" ...

τουλάχιστον δε φάγανε απο το δίκτυο Διανομής , πες τη φίλη σου να πάρει τηλ να της πούνε παπάντζες και ανέλαβε myrae

Δεν είναι δική μου φίλη είναι φίλη χρήστη που έστειλε DM για βοήθεια. Είδα ότι λείπει το 50άρικο αλλά την πάτησα κι εγώ, νόμιζα ότι λείπει από την εγγύηση. Στα όρια της απατεωνιάς αυτό που κάνουν.

6 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν είναι δική μου φίλη είναι φίλη χρήστη που έστειλε DM για βοήθεια. Είδα ότι λείπει το 50άρικο αλλά την πάτησα κι εγώ, νόμιζα ότι λείπει από την εγγύηση. Στα όρια της απατεωνιάς αυτό που κάνουν.

για τις χρεώσεις διανομής είναι καθαρά απατεώνες , δε χωρά αμφισβήτηση , έχει καιρό η ιστορία επομένως δεν υπάρχει δικαιολογία για λάθος στη μηχανογράφηση . Μάλλον τα τρώνε ή χρωστάνε στο ΔΕΔΔΗΕ για κάποιο λόγο.

Τώρα για τα 50ρικα , θα φανεί σε κανα δίμηνο το πολύ , ήδη πρέπει να δώσουν εντολή στο τμήμα μηχανογράφησης να κάνουν τις διορθώσεις και οι επόμενοι να μην έχουν αυτό το λάθος

• Like 3
  • Thanks 2

Ποσό καιρό κάνει η ραε να απαντήσει ; Έχω βάλει αίτημα με το πρόβλημα του ηρων από υο Σάββατο που εμφανίστηκε το pdf και ακόμα τίποτα. 

2 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Ποσό καιρό κάνει η ραε να απαντήσει ; Έχω βάλει αίτημα με το πρόβλημα του ηρων από υο Σάββατο που εμφανίστηκε το pdf και ακόμα τίποτα. 

Η ΡΑΕ δεν απαντάει.Ο παροχος σου θα απαντήσει.Ο Ηρωνας γενικά αργεί. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αυτό είναι το καινούργιο σταθερό από ΗΡΩΝ;

FIX GENIUS HOME - ΗΡΩΝ (heron.gr)

0,104 €/kWh με συνέπεια και 9,50 € πάγιο

Ναι.
Η συνέπεια είναι 20% και αν το κάνεις μεχρι 29 Φεβρουαρίου, "κλειδώνεις" για όλη τη διάρκεια, ποσοστό συνέπειας 25% (0,0975 €/kWh με συνέπεια)

Επεξ/σία από couliswd
  • Like 1

17 ώρες πριν, Demetroula είπε

''Δεν δικαιούστε το δώρο/μπόνους εγγραφής (πχ 50 ευρώ) γιατί δεν παραμείνατε πελάτης για τουλάχιστον 2-3 μήνες''
    (χωρίς να αναγράφεται πουθενά κάτι τέτοιο στους όρους σύμβασης)

Γραπτή απάντηση από Ήρων είναι αυτό?

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο chat σημερα ένας υπάλληλος μου έλεγε μπουρδες. Ότι ταχα τα δώρο είναι μόνο για την κατανάλωση, ότι πρέπει να παραμείνω 2 μηνες λέει για να το πάρω. Αηδίες. Του κοινοποίησα την καταγγελία μου στη ΡΑΕ και μόλις τους το εξήγησα ότι πρέπει στον τελικό να πιστωθεί είτε το δώρο, είτε το έναντι να γίνει -, όπως ακριβώς χρεώθηκε(πιστώθηκε), το παραδέχτηκε και είπε θα βγει νέος εκκαθαριστικός.

Είναι ένας συνδυασμός ασχετοσύνης, πονηριάς και κλεψιάς. Μακριά.

Επεξ/σία από petranthe
  • Like 6
  • Sad 1

Εκδόθηκε 3ος έναντι από ζενίθ (αργοπορημένος) και αναφέρει επόμενη καταμέτρηση 10/6/2024 ενώ ήταν να γίνει κανονικά 8/2/2024. Τί κάνω για να βγει εκκαθαριστικός; Αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...