Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 minutes ago, doomnx said:

Σε λογαριασμό φίλης ΤΕΛΙΚΟΣ.pdf βλέπω ότι το δώρο μια χαρά το λαμβάνουν υπόψη στον εκκαθαριστικό, αλλά η εγγύηση των 50 € είναι αυτή που δεν αφαιρείται στον τελικό. Τι φάση;

Είναι που θα κάτσει η μπίλια στη ρουλέτα του Ήρωνα, μην τρελαίνεσαι 🤣

spacer.png

Επεξ/σία από thanospetr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω καεί άσχημα γιατί για 4 έναντι έχω πληρώσει για τα Α+Β 53,98 (μαζί με τα 50 πιστωτικό, αλλιώς θα ήταν 103,98) και στον εκκαθαριστικό μου εχουν αξια έναντι -55,55 (μικρή απόκλιση ίσως ειναι η συνέπεια που έλεγε ο ekrepali) 

Στον εκκαθαριστικό επίσης έχει πάλι τα -50 δώρο έγγραφης. Θεωρώ ότι αφου υπάρχει αυτό είμαι ΟΚ, αν εξαιρέσεις την μικρή απόκλιση.

Απλα το ψάχνω γιατι πριν μέρες ο korakios ανέφερε οτι μπορεί να έχω πάρει 2 φορές το δώρο.

Για να το είχα πάρει 2 φορές δεν θα έπρεπε στην αξία έναντι να έχει 103,98 έτσι ώστε στον εκκαθαριστικό να το αφαιρέσει 2 φορές;

Τεσπα αρκετά ξέφυγα με το offtopic

Επεξ/σία από epir21

3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Σε λογαριασμό φίλης ΤΕΛΙΚΟΣ.pdf βλέπω ότι το δώρο μια χαρά το λαμβάνουν υπόψη στον εκκαθαριστικό, αλλά η εγγύηση των 50 € είναι αυτή που δεν αφαιρείται στον τελικό. Τι φάση;

Που ακριβώς αναφέρεται το δώρο; Επίσης κ εγώ παρατήρησα ότι στον έναντι πάνω εκεί που λέει τα στοιχεία, μου γράφει εγγύηση 0€ ενώ στον εκκαθαριστικό εγγύηση 50€ όπως στης φίλης σου. Στον υπολογισμό των χρεώσεων σαφώς και είναι μηδενικά. Έχω πάγια εντολή και στις 2 παροχές.

• Like 3

Παιδιά έχει κάνενας καταφέρει να πάρει απάντηση απο ΕΛΠΕ;

Τους έχω στείλει και Mail εδώ και 20 μέρες και αίτηση στο myrae απο 8/2   και δεν έχω λάβει καμία απάντηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Ηρων

Εμένα στα στοιχεία λογαριασμου ειχε εγγυηση 53 euro και στον εναντι και στον τελικο ΑΛΛΑ ΔΕΝ εχει χρεωθει , νομιζω ειναι απλα θεμα εμφανισης εφοσον δεν ειναι στο πεδιο κατω απο τις χρεωσεις για ΕΡΤ

Για Elpedison

4 λεπτά πριν, sdikr είπε

Παιδιά έχει κάνενας καταφέρει να πάρει απάντηση απο ΕΛΠΕ;

Τους έχω στείλει και Mail εδώ και 20 μέρες και αίτηση στο myrae απο 8/2   και δεν έχω λάβει καμία απάντηση

Δεν ξερω ποσο περιπλοκη είναι η περιπτωση σου αλλα εγω για εκδοση τελικου η επικοινωνια με chat βοηθησε

Επεξ/σία από crypkratos
  • Like 2

2 ώρες πριν, korakios είπε

βασικά δε νομίζω να ισχύει καν αυτή η τιμή μιας και πάει με την περίοδο κατανάλωσης του λογαριασμού

Υποτίθεται ότι βγάζουν υποθετική περίοδο κατανάλωσης τις 31 μέρες Ιανουαρίου για σύγκριση 🙄

1 ώρα πριν, CptBill είπε

"Η τιμολογηση στον Ηρων  γινεται απο  παιδια δημοτικου με απώτερο σκοπο την μαθηματικη τους εξασκηση "

Είναι πολύ καλό, το μεταφέρω αυτούσιο 😂

1 ώρα πριν, darkmatinee είπε

Ο Ήρων δεν έχει λογιστήριο & μηχανογράφηση. Use it at your own risk!

Α πολύ καλό και αυτό, το προσθέτω. 🤜🤛

• Like 2
  • Thanks 1

36 λεπτά πριν, doomnx είπε

εσένα είναι με άλλο τρόπο υπολογισμού , μπορείς να ποστάρεις και τον έναντι ?

για την εγγύηση μήπως απλά γράφει το ποσό και την έχει πάρει με πάγια ?

edit δεν έχει εγγύηση , γράφει οτι έχει βάλει την πάγια

Ελπέ προσπάθησα μόλις τώρα να καταχωρήσω τις ενδείξεις καθως το περιθώριο είναι μόνο για σήμερα και βγάζει μήνυμα λάθους.

Κάποιος άλλος νεος τουρίστας που τα κατάφερε να καταχωρήσει σημερινή ενδειξη; 

1 λεπτό πριν, madboy είπε

Ελπέ προσπάθησα μόλις τώρα να καταχωρήσω τις ενδείξεις καθως το περιθώριο είναι μόνο για σήμερα και βγάζει μήνυμα λάθους.

Κάποιος άλλος νεος τουρίστας που τα κατάφερε να καταχωρήσει σημερινή ενδειξη; 

μπες στο chat να δεις τι παίζει

• Like 2

Με χρεωση στην ΕΛΠΕ για Ιανουάριο 0,11621 μου ήρθε αυτό…

Spoiler

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ενημερώνουμε πως έχετε λάβει 15€/mWh έκπτωση για την κατανάλωση του σπιτιού σας, τον μήνα Ιανουάριο. 

Η έκπτωση έχει ήδη συμπεριληφθεί στην τιμή χρέωσης ανά kWh για την κατανάλωσή σας κατά την περίοδο του Ιανουαρίου με το πρόγραμμα ELPEDISON Smart, όπως αυτή απεικονίζεται στη σελίδα 5 του λογαριασμού σας.

H έκπτωση θα συμπεριληφθεί στο σύνολο των λογαριασμών που περιλαμβάνουν κατανάλωση Ιανουαρίου με το πρόγραμμα ELPEDISON Smart.

Δείτε το αντίγραφο του λογαριασμού σας στο myElpedison.

Είμαστε στην διάθεση σας,
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Elpedison.

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Σωστά... πρέπει να ταιριάζει το ποσό απ'τον έναντι (Α+Β) με τον εκκαθαριστικό (Γ). Ίσως υπάρχει μια απόκλειση αν ο έναντι περιλαμβάνει συνέπεια προηγούμενοι εκκαθαριστικού. Και στον εκκαθαριστικό πρέπει να υπάρχει -50 στο (Α)

Επίσης το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι συγκρίνουν το συνολικό ποσό του έναντι (που περιλαμβάνει δημοτικά τέλη), με το (Γ) του εκκαθαριστικού.

Διαφωνώ στο ότι πρέπει να φαίνεται το -50 του δώρου στον εκκαθαριστικό. Αρκεί να το λαμβάνουν υπόψη στο πεδίο Γ όταν αφαιρούν τον/τους έναντι.

1 ώρα πριν, epir21 είπε

Μόνο το Α του έναντι ή και Β (ΥΚΩ κλπ)?

Προμήθεια και ρυθμιζόμενες από έναντι αφαιρούνται στον εκκαθαριστικό.

1 λεπτό πριν, alexiskara είπε

Με χρεωση στην ΕΛΠΕ για Ιανουάριο 0,11621 μου ήρθε αυτό…

Απόκρυψη περιεχομένων

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ενημερώνουμε πως έχετε λάβει 15€/mWh έκπτωση για την κατανάλωση του σπιτιού σας, τον μήνα Ιανουάριο. 

Η έκπτωση έχει ήδη συμπεριληφθεί στην τιμή χρέωσης ανά kWh για την κατανάλωσή σας κατά την περίοδο του Ιανουαρίου με το πρόγραμμα ELPEDISON Smart, όπως αυτή απεικονίζεται στη σελίδα 5 του λογαριασμού σας.

H έκπτωση θα συμπεριληφθεί στο σύνολο των λογαριασμών που περιλαμβάνουν κατανάλωση Ιανουαρίου με το πρόγραμμα ELPEDISON Smart.

Δείτε το αντίγραφο του λογαριασμού σας στο myElpedison.

Είμαστε στην διάθεση σας,
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Elpedison.

καλή φάση , αν και κρατάς στην άκρη ένα ποσό για μελλοντική διόρθωση

ικανούς τους έχω να δώσουν 0,000015 😁

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Διαφωνώ στο ότι πρέπει να φαίνεται το -50 του δώρου στον εκκαθαριστικό. Αρκεί να το λαμβάνουν υπόψη στο πεδίο Γ όταν αφαιρούν τον/τους έναντι.

το θέμα είναι οτι δεν το λαμβάνουν και κάνουν πίστωση εκτός πεδίου και χρέωση εντός του Γ

αυτός που ανέβασες είναι και ο σωστός τρόπος , αλλά κάτι παίζει και μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε λογαριασμούς λες και είναι διαφορετικές εταιρίες

• Thanks 1

13 minutes ago, korakios said:

μπες στο chat να δεις τι παίζει

"Η εκπροσώπηση της παροχής σας είναι πολύ πρόσφατη, 10/2 ενεργοποιήθηκε, ο πρώτος σας λογαριασμός θα εκδοθεί περίπου στα μέσα Μαρτίου, και το διάστημα που μπορείτε να κάνετε καταχώρηση είναι από 1 ως 10 του μήνα. Αυτό λόγω της προσφατης ενεργοποιησής σας δεν έχει ενημερωθεί ακόμα στην εφαρμογή, φαίνεται πως μπορείτε να κάνετε καταχώρηση για καταναλωση μολις 4ων ημερών αλλά δεν είναι εφικτό."

Για να το γνωρίζουν και οι υπόλοιποι νέοι τουρίστες σε περίπτωση ίδιου προβλήματος με την καταχώρηση ενδείξεων.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lokirulerofhell είπε

Που ακριβώς αναφέρεται το δώρο; Επίσης κ εγώ παρατήρησα ότι στον έναντι πάνω εκεί που λέει τα στοιχεία, μου γράφει εγγύηση 0€ ενώ στον εκκαθαριστικό εγγύηση 50€ όπως στης φίλης σου. Στον υπολογισμό των χρεώσεων σαφώς και είναι μηδενικά. Έχω πάγια εντολή και στις 2 παροχές.

...

Επεξ/σία από doomnx

15 λεπτά πριν, korakios είπε

αυτός που ανέβασες είναι και ο σωστός τρόπος , αλλά κάτι παίζει και μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε λογαριασμούς λες και είναι διαφορετικές εταιρίες

Αυτο ειναι το τρελό , υπαρχουν αρκετες υποπεριπτωσεις και εκει πραγματικα χανεις την μπαλα, σαν να τυχαιοποιει τα "λάθη"

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...