Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, CptBill είπε

Σε καθε περιπτωση στο εκκαθαριστικο δεν πρεπει να αναγραφονται ολες οι μερες για χρεωσεις δημου.

Σε εκκαθαριστικό ΗΡΩΝ έκδοση 31/12 στον Δήμο έχει μόνο τις ημέρες μετά από τον τελευταίο έναντι (23 μέρες). Στην ΕΡΤ έχει όλες τις μέρες του εκκαθαριστικού (4μηνο). Οπότε είναι σωστό.

Σε εκκαθαριστικό τελικό ΗΡΩΝ έκδοση 31/1 στον Δήμο έχει μόνο τις ημέρες από τον τελευταίο εκκαθαριστικό (31 ημέρες). Στην ΕΡΤ πάλι έχρι 31 ημέρες όσες είχαν περάσει απο τον τελευταίο εκκαθαριστικό. 

Οπότε ολα μοιάζουν σωστά. Μάλλον αρχίζουν και τιμωρούν όσους έκατσαν για 1 μήνα και βγήκε απλα ενας εκκαθαριστικός, εμένα που εχει βγει εκκαθαριστικός πριν τον τελικό, φαίνεται να ειναι σωστά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, epir21 είπε

Σε εκκαθαριστικό ΗΡΩΝ έκδοση 31/12 στον Δήμο έχει μόνο τις ημέρες μετά από τον τελευταίο έναντι (23 μέρες). Στην ΕΡΤ έχει όλες τις μέρες του εκκαθαριστικού (4μηνο). Οπότε είναι σωστό.

Σε εκκαθαριστικό τελικό ΗΡΩΝ έκδοση 31/1 στον Δήμο έχει μόνο τις ημέρες από τον τελευταίο εκκαθαριστικό (31 ημέρες). Στην ΕΡΤ πάλι έχρι 31 ημέρες όσες είχαν περάσει απο τον τελευταίο εκκαθαριστικό. 

Οπότε ολα μοιάζουν σωστά. Μάλλον αρχίζουν και τιμωρούν όσους έκατσαν για 1 μήνα και βγήκε απλα ενας εκκαθαριστικός, εμένα που εχει βγει εκκαθαριστικός πριν τον τελικό, φαίνεται να ειναι σωστά

η περίπτωση του CptBill είναι διαφορετική και φοβάμαι οτι μπερδεύει και τους υπόλοιπους

του κάνανε ακύρωση όλου του έναντι (άρα ακυρώθηκαν και τα τέλη)

οι υπόλοιποι δεν είχατε τέτοιο λογαριασμό

@epir21 κάνε του tag μπας και το καταλάβει γιατί νομίζει οτι έχει και δίκαιο απο το ποστ σου 😁

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

7 λεπτά πριν, korakios είπε

καθαρά κλέψιμο , αυτό είναι και το πρόβλημα με αυτά τα προγράμματα , να βγει άκρη

Τέλος πάντων η διαφορά βγαίνει 0,003 €/kWh, αλλά μου κάνει εντύπωση.

Μόλις τώρα, thanos678 είπε

Μπηκα στη volton να προσθεσω τη παροχη μου και μου βγαζει το παρακατω...

Απόκρυψη περιεχομένων

image.jpeg.322a5800532330a73749a0758996984a.jpeg

έχει καιρό όπως είπαν άλλα μέλη, το αγνοείς αν εμφανίζεται η παροχή σου , αλλιώς επικοινωνείς με volton αν πέρασαν μέρες και δεν μπαίνει

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Τέλος πάντων η διαφορά βγαίνει 0,003 €/kWh, αλλά μου κάνει εντύπωση.

βασικά δε νομίζω να ισχύει καν αυτή η τιμή μιας και πάει με την περίοδο κατανάλωσης του λογαριασμού

• Thanks 1

6 minutes ago, korakios said:

η περίπτωση του CptBill είναι διαφορετική και φοβάμαι οτι μπερδεύει και τους υπόλοιπους

@epir21 κάνε του tag μπας και το καταλάβει γιατί νομίζει οτι έχει και δίκαιο απο το ποστ σου 😁

Ναι ρε καταλαβα. Βεβαια  πλεον αναρωτιεμαι εαν με τη πιστωση που εκαναν εχει εκδοθει με ακριβεια cent σωστος λογαριασμος γιατι ΞΑΝΑΛΕΩ παλι με ενα ξερο "διορθωση" μυριζεις τα νυχια σου. 
Εκαναν το αναποδο σε εμενα σε αντιθεση με αλλους που εβαζαν αναλογικα στον εκκαθαριστικο τις μερες του δημου. 
Ακομα ομως και οταν τους ρωτησα για τις μερες χρεωσεις του δημου, θεωρησαν φυσιολογικο να χρεωνεσαι στον εκκαθαριστικο τις μερες του εναντι.  Αντι να πουν, μα σου πιστωσαμε ολο τον εναντι. 

7 λεπτά πριν, korakios είπε

οκ κατάλαβα - δεν είχα παρακολουθήσει το πρόβλημα του.

Γιατί δεν τον κάνεις εσυ tag? κάπου σε έχασα :lol:

@CptBill 

9 λεπτά πριν, thanos678 είπε

Μπηκα στη volton να προσθεσω τη παροχη μου και μου βγαζει το παρακατω...

Απόκρυψη περιεχομένων

image.jpeg.322a5800532330a73749a0758996984a.jpeg

Έτσι είναι εμένα ένα μήνα τώρα , μην ασχολείσαι κάτσε το μήνα σου και μετά γεια σας 

• Like 2

Μόλις τώρα, CptBill είπε

Βεβαια  πλεον αναρωτιεμαι εαν με τη πιστωση που εκαναν εχει εκδοθει με ακριβεια cent σωστος λογαριασμος γιατι ΞΑΝΑΛΕΩ παλι με ενα ξερο "διορθωση" μυριζεις τα νυχια σου.

ε ζήτα ανάλυση γιαυτό το κομμάτι

Spoiler
1 λεπτό πριν, epir21 είπε

οκ κατάλαβα - δεν είχα παρακολουθήσει το πρόβλημα του.

Γιατί δεν τον κάνεις εσυ tag? κάπου σε έχασα :lol:

@CptBill 

κουράστηκα , 100 φορές το τα είπαμε και ρωτούσε τον Ήρων γιατί του έφαγαν τα τέλη

4 ώρες πριν, epir21 είπε

Ελπίζω να μας δώσει την 20αρα που είχαμε κάνει αίτηση 6/2 - το "αστείο" είναι οτι δεν μου έστειλε κανένα χαρτί για την 20αρα και οταν το ανέφερα μου ειπε αυτό ειναι της εταιρείας μας όχι της elpedison και δεν μπορώ να σου στείλω χαρτί - οπότε αν το φάνε άντε να βγάλεις άκρη.

Αυτά που κλείσατε θα τα πάρετε. Από δω και πέρα γιοκ.

• Like 2
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, epir21 είπε

εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα στο κύκλο μου να κάνει, τους παρακαλάω να πανε να πάρουν τα δώρα έστω μια φορά και να μείνουν στον πιο φθηνό και εχουν αράξει όλοι ΔΕΗ. Και για κάποιο λόγο δεν είχαν αλλάξει ούτε πριν μπούμε στα χρωματιστά, έδιναν 15λεπτά για kwh και έδινα 7-8-9 λεπτά στον Ηρων

Έτσι ακριβώς και στους δικούς μου γνωστούς. Προτιμάνε ΔΕΗ, το σίγουρο. 

2 λεπτά πριν, CptBill είπε

@doomx
Δεν βαζεις κανα disclaimer στα εξελ σου για το τιμολογιακο κομματι του Ηρωνα?

Του τύπου;

1 minute ago, doomnx said:

Του τύπου;

"Η τιμολογηση στον Ηρων  γινεται απο  παιδια δημοτικου με απώτερο σκοπο την μαθηματικη τους εξασκηση "

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...