Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, katsios2010 said:

ΚΑΙ; Τίποτα δεν τους κάνουν. Το πολύ, πολύ να σου επιστρέψουν τα κλεμμένα και αν...

για να παρει τα λεφτα του πισω λεμε τωρα.

εχεις να προτεινεις κατι αλλο?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μετά την αλλαγή του ψηφίου στην ΥΔΕ σήμερα το πρωί, μπόρεσα και έφτιαξα λογαριασμό στο my.elpedison. Απλά πάω και βάζω την κάρτα μου για να ενεργοποιήσω πάγια για την εγγύηση;

Η κοπέλα που ειχαμε κάνει την αίτηση μου ειχε πει οτι πρεπει να παρω τηλ για να μου δωσουν το RF για να ενεργοποιήσω πάγια στο site της elpedison αλλα δεν βλέπω πως σχετίζεται αυτό, αφου το RF ειναι μονο οταν παμε στην τράπεζα για να ενεργοποιήσουμε.

1 λεπτό πριν, epir21 είπε

Μετά την αλλαγή του ψηφίου στην ΥΔΕ σήμερα το πρωί, μπόρεσα και έφτιαξα λογαριασμό στο my.elpedison.

τυχερός είσαι , άλλοι περιμένουν εβδομάδα+

2 λεπτά πριν, epir21 είπε

Απλά πάω και βάζω την κάρτα μου για να ενεργοποιήσω πάγια για την εγγύηση;

ναι

2 λεπτά πριν, epir21 είπε

Η κοπέλα που ειχαμε κάνει την αίτηση μου ειχε πει οτι πρεπει να παρω τηλ για να μου δωσουν το RF για να ενεργοποιήσω πάγια στο site της elpedison αλλα δεν βλέπω πως σχετίζεται αυτό, αφου το RF ειναι μονο οταν παμε στην τράπεζα για να ενεργοποιήσουμε.

τα μπέρδεψε με διαδικασία που βάζεις πάγια στην τράπεζα

• Like 2

Και εγώ την ίδια άψογη και γρήγορη αντιμετώπιση είχα από την Ελπέ. 

Έλαβα μήνυμα για εξπροσωπηση από 10/02 , μπήκα στην σελίδα τους και έφτιαξα λογαριασμό και ενεργοποίησα και την πάγια πληρωμή.

• Like 1

1 λεπτό πριν, epir21 είπε

ενδιαφέρον, το έκανα μόλις και απλά ήθελε αριθμό κάρτας μόνο.. δεν χρειάζονται και τα άλλα στοιχεία της κάρτας?

το έχουμε ποστάρει κατα καιρούς και όντως αποτελεί μυστήριο μιας και θεωρητικά μπορείς να βάλεις ότι τυχαίο αριθμό σου κατέβει

μέλος άνοιξε νέο νήμα αλλά κατάντησε για απορίες της ελπέ και έκανα αναφορά για κλείδωμα , ίσως ανοίξω νέο κάποια στιγμή χωρίς να αναφέρω την ελπέ , απλά για το πως τεχνικά γίνεται να βάλεις απλά έναν αριθμό κάρτας χωρίς κανένα άλλο στοιχείο

• Like 1

Εγώ έβαλα βέβαια την κάρτα μου, ας μου τα σηκώσουν όλα δεν βαριέσαι, λίγα αφήνω μέσα χαχα.

Άλλη μια ερώτηση, απο οτι φαίνεται ειμαι στην ελπε με μετρήσεις ΔΕΔΔΗΕ απο 9/2 (τις έχει και στο site). Σήμερα που έφτιαξα τον λογαριασμό είδα οτι μπορώ να βάλω μετρήσεις με

Περίοδος Καταχώρισης Ενδείξεων: 14/02/2024 - 14/02/2024

Είναι κάποιο bug ή έπεσα πάνω στην μέρα που ανοίγει; Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μπορώ να σκεφτώ για τον οποίο να μην δηλώσω μετρήσεις; Απλα θα βγεί λογαριασμός απο 9/2 μέχρι 14/2 το οποιο δεν στέκει και ιδιαίτερα (δεν ξερω καθε πότε του μήνα βγάζει η Ελπε)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@korakios και όποιος άλλος θέλει, μπορείτε να δείτε λίγο την τιμή του MAXI Home; Με ΤΕΑ 93,02 €/MWh προϋποθέτει ΛΠ 18 €/MWh. Τόσο πολύ δεν είχαμε ούτε τον Ιανουάριο ούτε με υστέρηση 2 εβδομάδων όπως λένε (W-2 εννοoύν φαντάζομαι). Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουν ασυναρτησίες στο site. Ας περιμένουμε να το δούμε σε λογαριασμούς ή στο invoices.rae.gr...

Επεξ/σία από doomnx

3 λεπτά πριν, mewfather είπε

Καλημέρα! Ποια είναι η φθηνότερη αυτή τη στιγμή?

σκέφτεσαι για τουρισμό ? ή απλά να μείνεις σε ένα πρόγραμμα ? και αν ναι σταθερό ?

πολύ γενική ερώτηση , ξεκινάς με καρφιτσωμένη ανάρτηση και απαντάς στα παραπάνω

• Like 1

3 λεπτά πριν, epir21 είπε

Εγώ έβαλα βέβαια την κάρτα μου, ας μου τα σηκώσουν όλα δεν βαριέσαι, λίγα αφήνω μέσα χαχα.

Άλλη μια ερώτηση, απο οτι φαίνεται ειμαι στην ελπε με μετρήσεις ΔΕΔΔΗΕ απο 9/2 (τις έχει και στο site). Σήμερα που έφτιαξα τον λογαριασμό είδα οτι μπορώ να βάλω μετρήσεις με

Περίοδος Καταχώρισης Ενδείξεων: 14/02/2024 - 14/02/2024

Είναι κάποιο bug ή έπεσα πάνω στην μέρα που ανοίγει; Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μπορώ να σκεφτώ για τον οποίο να μην δηλώσω μετρήσεις; Απλα θα βγεί λογαριασμός απο 9/2 μέχρι 14/2 το οποιο δεν στέκει και ιδιαίτερα (δεν ξερω καθε πότε του μήνα βγάζει η Ελπε)

Κι εμένα τα ίδια.. εγώ θα δώσω μετρήσεις σημερα για να μη βάλουν ότι να είναι.Μπηκα 06/02.

21 minutes ago, korakios said:

βασικά τελευταία φορά μιας και δε δίνεις σημασία στις απαντήσεις που ήδη δώσαμε

σωστά σου χρέωσαν τα τέλη απο την αρχή απο τη στιγμή που ακύρωσαν τον έναντι

Το πρόβλημα είναι πήραν πίσω το δώρο με την ακύρωση και πρέπει να το ξαναβάλουν , θετικό οτι το κατάλαβαν , εγώ θα πήγαινα μέσω ΣτΚ/myrae

Σε καθε περιπτωση στο εκκαθαριστικο δεν πρεπει να αναγραφονται ολες οι μερες για χρεωσεις δημου. Πετώντας ενα ξερο "διορθωση" δεν μπορω να μυριζω τα νυχια μου για το τι διορθωσαν και τι οχι. 
Αλλωστε με βαση τη λογικη του Ηρων και οι 52 μερες αλλα και οι 25 μερες σε εκκαθαριστικο και εναντι, ειναι σωστες.
Στα παραδειγματα αλλων χρηστων που ανεβασαν λογαριασμους, οι χρεωσεις δημου στον εκκαθαριστικο πανε αναλογικα. 

5 λεπτά πριν, doomnx είπε

@korakios και όποιος άλλος θέλει, μπορείτε να δείτε λίγο την τιμή του MAXI Home; Με ΤΕΑ 93,02 €/MWh προϋποθέτει ΛΠ 18 €/MWh. Τόσο πολύ δεν είχαμε ούτε τον Ιανουάριο ούτε με υστέρηση 2 εβδομάδων όπως λένε (W-2 εννούν φαντάζομαι).

καθαρά κλέψιμο , αυτό είναι και το πρόβλημα με αυτά τα προγράμματα , να βγει άκρη

θα έχει ενδιαφέρον τιμές που θα αναρτήσει η άχρηστη ΡΑΕ

5 λεπτά πριν, CptBill είπε

Σε καθε περιπτωση στο εκκαθαριστικο δεν πρεπει να αναγραφονται ολες οι μερες για χρεωσεις δημου.

γιατί , σου τα χρωστάνε δώρο ? αφού δεν τα πλήρωσες στον έναντι , σκάλωσες

Στην περίπτωση της Ελπε που δέχεται δικές μας μετρήσεις στις 5 μέρες παραμονής τι γίνεται με την έκπτωση των 85 ευρώ;

Ας πούμε βγάζουν χρέωση για αυτές τις μέρες 15 ευρώ. 

Η Ελπε θα εκδώσει πιστωτικό με 70 ευρώ και στην επόμενη καταμέτρηση θα αφαιρεθούν αυτά τα χρήματα:

6 λεπτά πριν, CptBill είπε

Στα παραδειγματα αλλων χρηστων που ανεβασαν λογαριασμους, οι χρεωσεις δημου στον εκκαθαριστικο πανε αναλογικα. 

δεν έχει σχέση ο δικός σου λογαριασμός με των άλλων

Μόλις τώρα, madboy είπε

Στην περίπτωση της Ελπε που δέχεται δικές μας μετρήσεις στις 5 μέρες παραμονής τι γίνεται με την έκπτωση των 85 ευρώ;

Ας πούμε βγάζουν χρέωση για αυτές τις μέρες 15 ευρώ. 

Η Ελπε θα εκδώσει πιστωτικό με 70 ευρώ και στην επόμενη καταμέτρηση θα αφαιρεθούν αυτά τα χρήματα:

κανονικά , ναι

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...