Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

off topic: μόνο σε μένα οι δύο τελευταίες σελίδες του νήματος (1725 και 1726) είναι πανομοιότυπες;

άκυρο, έφτιαξε μόλις απάντησα...

22 ώρες πριν, korakios είπε

την 3η μέρα άνοιξε ticket και myrae μιας και αν δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα δε θα ενημερωθούν και οι πάροχοι (καθυστέρηση έκδοσης τελικού volton , καθυστέρηση myelpedison)

Σήμερα άλλαξε το τελευταίο ψηφίο και εμφανίζεται στο myΔΕΔΔΗΕ η μέτρηση που έδωσα στην Elpe κάνοντας την αίτηση. Άρα πάμε καλά!

Επεξ/σία από atom7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

27 minutes ago, nvoros said:

Οι 

Οι παροχές έχουν ενεργοποιηθεί στη ΔΕΗ; στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ τι τελευταία ένδειξη έχει;

Κανονικά ενεργοποιημένες στη ΔΕΗ και με νέο ψηφίο.

20 λεπτά πριν, atom7 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

off topic: μόνο σε μένα οι δύο τελευταίες σελίδες του νήματος (1725 και 1726) είναι πανομοιότυπες;

άκυρο, έφτιαξε μόλις απάντησα...

Spoiler

Μου το κάνει και εμένα συχνά, αλλά νόμιζα ότι μόνο σε εμένα συνέβαινε... 🤪

• Like 2

On 10/02/2024 at 01:51, CptBill said:

Παιδες ας μου εξηγησει καποιος. 2 λογαριασμοι μου εκδοθηκαν στον ηρων. ενας εναντι (25 μερες) με τις μετρησεις που εδωσα και ενα εκκαθαριστικος 52 μερες.  
Περα απο το γεγονος οτι το δικτυο διανομης ειναι λαθος χρεωμενο (15 ευρω αντια για ~7)

Στον τελικο εκκαθαριστικο, γιατι χρεωνουν για 52 μερες τις χρεώσεις δήμου χωρις να αφαιρεσουν την εναντι χρεωση στις χρεωσεις δημου απο το πρηγουμενο λογαριασμο δλδ τις 25 μερες?
Κανω κατι λαθος στο συλλογισμο μου? 

heron01.jpg

heron02.jpg

Θυμιζω το λογαριασμο που ελαβα. Συνολικα εχω λαβει 2 λογαριασμούς απο ηρων. Εναντι και εκκαθαριστικος. 

Αυτη ειναι η απαντηση που ελαβα σημερα. 
Συγνωμη αλλα ειναι λογικο να χρεωνομαι  στο εναντι 25 ημερες για χρεωσεις δημου και στον εκκαθαριστικο 52 μερες για χρεωσεις δημου  (οσο η διαρκεια του εκκαθαριστικου)  χωρις να πιστώνονται οι 25 ημερες του εναντι που πληρωσα για χρεωσεις δημου?
Επισης πετώντας ενα ξερο "διορθωσαμε το πεδιο Β" και βαζοντας την ενδειξη διορθωση στον εκαθαριστικο, απλα χανεσαι.
@ekrepali (και οχι μονο) τα φωτα σου/σας

image.png.06605f9ea45811006e90ba2b4946ce8f.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, razkal είπε

εχει κανεις ενημερωση ως ποτε θα ισχυουν τα 85 της ελπε?

όλο τον Φεβρουάριο λένε

Επεξ/σία από armenistis1980
  • Like 1

6 minutes ago, CptBill said:

Θυμιζω το λογαριασμο που ελαβα. Συνολικα εχω λαβει 2 λογαριασμούς απο ηρων. Εναντι και εκκαθαριστικος. 

Συγνωμη αλλα ειναι λογικο να χρεωνομαι  στο εναντι 25 ημερες για χρεωσεις δημου και στον εκκαθαριστικο 52 μερες για χρεωσεις δημου  (οσο η διαρκεια του εκκαθαριστικου)  χωρις να πιστώνονται οι 25 ημερες του εναντι που πληρωσα για χρεωσεις δημου?
Επισης πετώντας ενα ξερο "διορθωσαμε το πεδιο Β" και βαζοντας την ενδειξη διορθωση στον εκαθαριστικο, απλα χανεσαι.

Απίθανοι οι τύποι, κλέβουν στην ψύχρα απ' όπου μπορούν. Εξαφάνιση δώρων, διπλή χρέωση δήμου για επικαλυπτόμενες μέρες λογαριασμών, λανθασμένοι αριθμητικοί υπολογισμοί που τους έχουν αναφερθεί απ' το καλοκαίρι..
Η άποψή μου είναι να αφαιρεθεί η εταιρεία από τα excel και τις συζητήσεις μας ολότελα γιατί είναι κατ' εξακολούθηση παραβατική και μόνο σε μπελάδες και πονοκέφαλο μπορεί να οδηγήσει.

• Like 12

19 minutes ago, thanospetr said:

Απίθανοι οι τύποι, κλέβουν στην ψύχρα απ' όπου μπορούν. Εξαφάνιση δώρων, διπλή χρέωση δήμου για επικαλυπτόμενες μέρες λογαριασμών, λανθασμένοι αριθμητικοί υπολογισμοί που τους έχουν αναφερθεί απ' το καλοκαίρι..
Η άποψή μου είναι να αφαιρεθεί η εταιρεία από τα excel και τις συζητήσεις μας ολότελα γιατί είναι κατ' εξακολούθηση παραβατική και μόνο σε μπελάδες και πονοκέφαλο μπορεί να οδηγήσει.

Πηρα τηλεφωνο καπακι. Μου ελεγαν οτι δεν ειναι κατι λανθασμενο. Τους εξηγουσα οτι χρεωθηκα στον τελικο εκκαθαριστικο χρεωσεις δημου οχι για το αναλογικο διαστημα 25/12/23 εως 21/01/2024   αλλα παλι για τις ημερες που ηδη πληρωσα στο εναντι.
Επεμεναν οτι ειναι σωστο.

5 minutes ago, CptBill said:

Πηρα τηλεφωνο καπακι. Μου ελεγαν οτι δεν ειναι κατι λανθασμενο. Τους εξηγουσα οτι χρεωθηκα στον τελικο εκκαθαριστικο χρεωσεις δημου οχι για το αναλογικο διαστημα 25/12/23 εως 21/01/2024   αλλα παλι για τις ημερες που ηδη πληρωσα στο εναντι.
Επεμεναν οτι ειναι σωστο.

Myrae και ΣτΚ, αν δεν τα εχεις κανει ηδη.

Μόλις τώρα, razkal είπε

Myrae και ΣτΚ, αν δεν τα εχεις κανει ηδη.

ΚΑΙ; Τίποτα δεν τους κάνουν. Το πολύ, πολύ να σου επιστρέψουν τα κλεμμένα και αν...

• Like 2
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, CptBill είπε

Ο Ήρων όντως δεν μας τα λέει καλά. Έχω 2 παροχές, στην μια μου έβγαλε εκκαθαριστικό χωρίς το δώρο (1ος λογαριασμός) και στην άλλη έναντι με το δώρο (πιθανότατα για να το αφαιρέσει στον εκκαθαριστικό που θα βγεί).

https://i.imgur.com/gI3t6KR.png

Επεξ/σία από lokirulerofhell

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, CptBill είπε

βασικά τελευταία φορά μιας και δε δίνεις σημασία στις απαντήσεις που ήδη δώσαμε

σωστά σου χρέωσαν τα τέλη απο την αρχή απο τη στιγμή που ακύρωσαν τον έναντι

Το πρόβλημα είναι πήραν πίσω το δώρο με την ακύρωση και πρέπει να το ξαναβάλουν , θετικό οτι το κατάλαβαν , εγώ θα πήγαινα μέσω ΣτΚ/myrae

ότι κατάλαβες , καλή συνέχεια απο μένα :)

1 ώρα πριν, lokirulerofhell είπε

Ο Ήρων όντως δεν μας τα λέει καλά. Έχω 2 παροχές, στην μια μου έβγαλε εκκαθαριστικό χωρίς το δώρο (1ος λογαριασμός) και στην άλλη έναντι με το δώρο (πιθανότατα για να το αφαιρέσει στον εκκαθαριστικό που θα βγεί).

https://i.imgur.com/gI3t6KR.png

άρα δεν είναι θέμα μόνο μηχανογράφησης με "λάθος" έναντι και εκκαθάρισης

edit Επαλήθευσε και τη χρέωση του δικτύου διανομής αν είναι σωστή (αυτό με το 4,434 στις πράξεις)

1 ώρα πριν, Dogtor21 είπε

Αίτηση στις 10/2 για ΕΛΠΕ.. μήνυμα σήμερα ότι με εκπροσωπεί από 12...τε φάση?? Τόσο γρήγορα.??.

κανονικά έτσι πάει , σχεδόν το είχαμε ξεχάσει τους τελευταίους μήνες 😁

3 ώρες πριν, thanospetr είπε

τουλάχιστον στο δικό μου θα παραμείνει ,έχω 1η σελίδα τα προειδοποιητικά

3 ώρες πριν, bilham είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Μου το κάνει και εμένα συχνά, αλλά νόμιζα ότι μόνο σε εμένα συνέβαινε... 🤪

όχι , σκαλώνει συχνά , ίσως φταίνε οι πολλές σελίδες , πόσταρα και στο bugs section , μάλιστα πολλές φορές δε λειτουργούν τα λινκ με ποστ ή και της καρφιτσωμένης ανάρτησης μια και σε παει σε λάθος σελίδα

4 ώρες πριν, epir21 είπε

Με ξαναπήραν απο Volton και μου είπαν πάλι ότι τα 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό που μου δίνει η elpdedison θα μου τα πάρει πίσω εαν δεν κάτσω 8 μήνες (μου ειπε οτι το λέει στούς όρους του δώρου....)

μπαίνει και συτό στα υποψήφια μπαρουφοβραβεία 😁

Επεξ/σία από korakios
  • Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...