Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, katsios2010 είπε

προφανως η αρχη του τελους για τα πολλαπλα δωρα εφτασε, μας καταλαβαν, δεν το κραταγαμε κι εμεις καθολου κρυφο....

αυτό σκεφτόμουν πάντα, αλλα σαν αντιεπιχείρημα αυτουνού έλεγα: μπροστά στις 10 εκατομμύρια παροχές πόσοι να κάνουν τουρισμό; όσοι είμαστε εδώ;

εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα στο κύκλο μου να κάνει, τους παρακαλάω να πανε να πάρουν τα δώρα έστω μια φορά και να μείνουν στον πιο φθηνό και εχουν αράξει όλοι ΔΕΗ. Και για κάποιο λόγο δεν είχαν αλλάξει ούτε πριν μπούμε στα χρωματιστά, έδιναν 15λεπτά για kwh και έδινα 7-8-9 λεπτά στον Ηρων

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, epir21 είπε

αυτό σκεφτόμουν πάντα, αλλα σαν αντιεπιχείρημα αυτουνού έλεγα: μπροστά στις 10 εκατομμύρια παροχές πόσοι να κάνουν τουρισμό; όσοι είμαστε εδώ;

εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα στο κύκλο μου να κάνει, τους παρακαλάω να πανε να πάρουν τα δώρα έστω μια φορά και να μείνουν στον πιο φθηνό και εχουν αράξει όλοι ΔΕΗ. Και για κάποιο λόγο δεν είχαν αλλάξει ούτε πριν μπούμε στα χρωματιστά, έδιναν 15λεπτά για kwh και έδινα 7-8-9 λεπτά στον Ηρων

ΜΑΚΑΡΙ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να σταματήσουν τα δώρα από τους παροχους γιατί στην ουσία αυτό είναι και το μεγάλο δέλεαρ προσέλευσης πελατών. 

Σε περίπτωση που τα σταματήσουν και είναι 2-3 λεπτά φθηνότεροι στην κιλοβατώρα θα ψάχνουν τους νεους πελάτες με το κυαλι.

Ειδικά με τα θέματα λογαριασμών που έχουν αρκετοί παροχοι  και γενικα της εξυπηρέτησης, δεν νομίζω να τους προτιμήσει κάποιος αντί της ΔΕΗ.

Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βάλουν όριο παραμονής για νανισχυει το δώρο.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 2
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, madboy είπε

Δεν νομίζω να σταματήσουν τα δώρα από τους παροχους γιατί στην ουσία αυτό είναι και το μεγάλο δέλεαρ προσέλευσης πελατών. 

Σε περίπτωση που τα σταματήσουν και είναι 2-3 λεπτά φθηνότεροι στην κιλοβατώρα θα ψάχνουν τους νεους πελάτες με το κυαλι.

Μπορεί να μην τα σταματήσουν αλλα να βάλουν όρο ελάχιστης διαμονής, όπως έχουν πχ σε δωροεπιταγές public η Volton κλπ.

Με ξαναπήραν απο Volton και μου είπαν πάλι ότι τα 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό που μου δίνει η elpdedison θα μου τα πάρει πίσω εαν δεν κάτσω 8 μήνες (μου ειπε οτι το λέει στούς όρους του δώρου....)

24 minutes ago, chefakis said:

Για καταστήμα ΕΛΠΕ τι χρειάζεται να έχω μαζί μου;

Υπομονή :)

Απλά ζήτα να μπουν οι μετρήσεις στην αίτηση για να μην χρειαστεί να έρθει ο ΔΕΔΗΕ & χάσεις μέρες...

• Like 1

14 λεπτά πριν, madboy είπε

Ειδικά με τα θέματα λογαριασμών που έχουν αρκετοί παροχοι  και γενικα της εξυπηρέτησης, δεν νομίζω να τους προτιμήσει κάποιος αντί της ΔΕΗ.

Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βάλουν όριο παραμονής για νανισχυει το δώρο.

γιατι το οριο παραμονης δεν ειναι κακο ;

1 ώρα πριν, madboy είπε

Ξεκινάω τις προσπάθειες δηλαδή και βλέπουμε πότε θα τα καταφέρω. Ενεργοποιήσες και πάγια εντολή; Αν ναι, πότε εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός και αν σου είχαν αφαιρέσει την εγγύηση λόγω πάγιας εντολής.

Ξεκίνα να προσπαθείς και κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις. Εγώ είχα πάρει και τηλεφώνου αλλά φυσικά δεν έβγαλα άκρη, μου έλεγαν τα κλασικά για την αναβάθμιση που κάνουν στο σύστημα. 

Όταν τελικά έκανα το λογαριασμό στο myelpe ενεργοποίησα την παγια και στον πρώτο λογαριασμό δεν είχα εγγύηση. Ο πρώτος λογαριασμος εκδόθηκε μετά από 1 μήνα.

• Like 1

11 λεπτά πριν, epir21 είπε

Μπορεί να μην τα σταματήσουν αλλα να βάλουν όρο ελάχιστης διαμονής, όπως έχουν πχ σε δωροεπιταγές public η Volton κλπ.

Με ξαναπήραν απο Volton και μου είπαν πάλι ότι τα 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό που μου δίνει η elpdedison θα μου τα πάρει πίσω εαν δεν κάτσω 8 μήνες (μου ειπε οτι το λέει στούς όρους του δώρου....)

σε κανεναν ορο δωρου δεν το λεει αυτο, ψεμα απροκαλυπτο

5 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

image.png

• Like 2

7 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Μου το είχε πει τον Δεκέμβριο μια κλώσσα και της απάντησα ότι "Κρίνουν εξ' ιδίων τα αλλότρια...".

4 παροχές, μία κοινή ιστορία αμαρτίας:

Μεταφερμένες στην ακατονόμαστη (κάποιες από 4/1 άλλες στο διάστημα 25-30/1) και η ελπεντισον απαντάει ότι δεν είναι δική της ευθύνη η μη έκδοση τελικών λογαριασμών, τα ρίχνει στο διαχειριστή. 

Πάω για myrae κατά ποιανού, παρόχου ή διαχειριστή;

Οι 

1 λεπτό πριν, geodimis είπε

4 παροχές, μία κοινή ιστορία αμαρτίας:

Μεταφερμένες στην ακατονόμαστη (κάποιες από 4/1 άλλες στο διάστημα 25-30/1) και η ελπεντισον απαντάει ότι δεν είναι δική της ευθύνη η μη έκδοση τελικών λογαριασμών, τα ρίχνει στο διαχειριστή. 

Πάω για myrae κατά ποιανού, παρόχου ή διαχειριστή;

Οι παροχές έχουν ενεργοποιηθεί στη ΔΕΗ; στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ τι τελευταία ένδειξη έχει;

27 minutes ago, chefakis said:

Για καταστήμα ΕΛΠΕ τι χρειάζεται να έχω μαζί μου;

Ταυτότητα, λογαριασμό προηγούμενου παροχου ή βεβαίωση εκπροσώπησης και φωτογραφία τον μετρητή. 

• Like 1

14 minutes ago, katsios2010 said:

γιατι το οριο παραμονης δεν ειναι κακο ;

Εννοείται είναι για τους τουρίστες,  αλλά και αυτοί θέλουν από την μεριά τους να προφυλαχθουν.

Είναι η δεύτερη φορά που κάνω τουρισμό και η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά καλά.  Αλλά για τους παροχους είναι μια πληγή. 

Σίγουρα αυτοί έχουν τα οικονομικά μεγέθη και ξέρουν αν θα αλλάξουν τους όρους ή όχι.

Εμείς είμαστε απλοί θεατές.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...