Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, korakios είπε

εγώ θα έκανα αίτημα στο myrae μπας και ψαρέψω , δλδ και 20 μέρες να περνούσαν αν λέγαν οτι μπορείς να φύγεις θα την έκανα

Ψιλοτυχαία η παράθεση, αλλά αρχικά ευχαριστώ για τις ίδεες.
Τελικά δεν είμαι τόσο οριακά (02/02 η αίτηση, 06/02 η εκπροσώπηση) αλλά απ' ότι φαίνεται πράγματι δεν θα ισχύει η υπαναχώρηση αφού έχεις εκπροσωπηθεί.
Με myrae δε θα ήθελα να μπλέξω ομολογώ.
Αυτό που πλέον σκέφτομαι είναι αν αξίζει να ρίξω πιστόλα πληρώνοντας τη ρήτρα ΦΑ (60 + φπα = 75 αν δεν κάνω λάθος), δεδομένου ότι σύμφωνα με τα εξέλια αυτή θα γινόταν απόσβεση με κάψιμο ~2500-3000 kwh στης protergia, που με βάση την κατανάλωση μου μπορεί να γίνει σε ~4 μήνες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 ώρες πριν, lyk_an είπε

Αυτό που πλέον σκέφτομαι είναι αν αξίζει να ρίξω πιστόλα πληρώνοντας τη ρήτρα ΦΑ (60 + φπα = 75 αν δεν κάνω λάθος), δεδομένου ότι σύμφωνα με τα εξέλια αυτή θα γινόταν απόσβεση με κάψιμο ~2500-3000 kwh στης protergia, που με βάση την κατανάλωση μου μπορεί να γίνει σε ~4 μήνες.

Με βάση την λογική για 4 μήνες δεν κάνει διαφορά είτε στον ένα είτε στον άλλο. Φαντάζομαι τις 3 χιλιάδες τις έχεις υπολογίσει = ρήτρα / (διαφορά τιμής ανά kwh)

Πριν 5 μέρες έκανα αίτηση σε κατάστημα Ελπε.

Σήμερα στην σελίδα του Δεδδηε είδα ότι άλλαξε ψηφίο η παροχή. 

Για δημιουργία λογαριασμού στην Ελπε και ενεργοποίηση παγιας εντολής μέσα από την σελίδα τους ,μπορώ από τώρα ή στέλνουν κάποιον κωδικό ενεργοποίησης;

9 ώρες πριν, korakios είπε

ναι αλλά το πεδίο Γ του τελικού λογαριασμού έχει χρέωση άρα και το πήραν πίσω

Ότι θέλουν κάνουν.Σε εμένα το ξαναβάλανε με διορθωτικό εκκαθαριστικό αλλά πετσοκομένο.32.99 αντί για 50.Δηλαδή πλήρωσα δυο φορές την κατανάλωση ρεύματος του Νοεμβρίου......

10 λεπτά πριν, madboy είπε

Για δημιουργία λογαριασμού στην Ελπε και ενεργοποίηση παγιας εντολής μέσα από την σελίδα τους ,μπορώ από τώρα ή στέλνουν κάποιον κωδικό ενεργοποίησης;

Κάνε εγγραφή μόνος σου, μην περιμένεις μήνυμα 

• Like 2

Καλημέρα, ειχα κανει για ελπε για ενα συγγενή και παρόλο που έχουν περάσει κανα 20 μερες τη δωροεπιταγή των 60 δεν εχω καποια ενημέρωση. Πως έρχεται μεσω εμαιλ η σπιτι ?

Επίσης αν ξαναπαμε με το ιδιο ΑΦΜ Ηρων παιρνουμε το 50 ακομα για δευτερη φορα ?

53 λεπτά πριν, madboy είπε

Όταν μπήκα ΕΛΠΕ δεν μου ήρθε ποτέ μήνυμα. Δοκίμαζα από μόνος μου εγγραφή ανά 2-3 μέρες και τελικά μετά από περίπου 2 εβδομάδες από την αλλαγή ψηφίου κατάφερα να δημιουργήσω λογαριασμό. Υπομονή και σε αυτό, όλα γίνονται με ρυθμούς χελώνας.

• Like 2
  • Thanks 1

Είμαι στον Ηρων στο κίτρινο τιμολόγιο και εξέδωσαν λογαρισμό εχτές με τιμή κιλοβατορας 0,1564

Τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε βγαίνει κατεκτίμηση η τιμή σήμερα ή αυριο θα βγει η τιμή και θα γίνει αντιλογισμός 

Δηλαδή εκτιμάτε οτι θα είναι αυτή η τιμή στο κίτρινο ?

Γιατί δεν περιμένετε μια ημέρα 

Τι κόλπα είναι αυτά ?

την βοήθεια σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, Giannis_Io said:

Όταν μπήκα ΕΛΠΕ δεν μου ήρθε ποτέ μήνυμα. Δοκίμαζα από μόνος μου εγγραφή ανά 2-3 μέρες και τελικά μετά από περίπου 2 εβδομάδες από την αλλαγή ψηφίου κατάφερα να δημιουργήσω λογαριασμό. Υπομονή και σε αυτό, όλα γίνονται με ρυθμούς χελώνας.

Ξεκινάω τις προσπάθειες δηλαδή και βλέπουμε πότε θα τα καταφέρω. Ενεργοποιήσες και πάγια εντολή; Αν ναι, πότε εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός και αν σου είχαν αφαιρέσει την εγγύηση λόγω πάγιας εντολής.

Επεξ/σία από madboy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, messinia3 είπε

Βλέπω στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ τις νέες ενδείξεις που είχα δώσει στην αλλαγή παροχου στις 06/02.το ψηφίο της παροχής παραμένει εκεί απαράλλαχτο.

Μια απο τα ίδια αλλα έχει μετρήσεις που ήρθαν και πήραν, όχι δικες μου. Ψηφίο δεν έχει αλλάξει ακόμα. Βέβαια ούτε τικετ έχω ανοίξει ούτε rae.

Update: Μόλις άλλαξε το ψηφίο - χθες το βράδυ δεν είχε αλλάξει.

11 ώρες πριν, doomnx είπε

Απλά να σας ενημερώσω ότι κονέ είχαμε. Η εταιρεία δεν θέλει άλλο τους τουρίστες (χάνοντας και όσους έκλειναν σταθερά ή αέρια μαζί).

Ελπίζω να μας δώσει την 20αρα που είχαμε κάνει αίτηση 6/2 - το "αστείο" είναι οτι δεν μου έστειλε κανένα χαρτί για την 20αρα και οταν το ανέφερα μου ειπε αυτό ειναι της εταιρείας μας όχι της elpedison και δεν μπορώ να σου στείλω χαρτί - οπότε αν το φάνε άντε να βγάλεις άκρη.

Επεξ/σία από epir21
  • Like 1

11 λεπτά πριν, epir21 είπε

Μια απο τα ίδια αλλα έχει μετρήσεις που ήρθαν και πήραν, όχι δικες μου. Ψηφίο δεν έχει αλλάξει ακόμα. Βέβαια ούτε τικετ έχω ανοίξει ούτε rae.

Update: Μόλις άλλαξε το ψηφίο - χθες το βράδυ δεν είχε αλλάξει.

Καλημέρα,επιτέλους άλλαξε και σε μένα το τελευταίο ψηφίο. Επιτυχία!

• Like 2
  • Thanks 1

8 ώρες πριν, Demetroula είπε

''Δεν δικαιούστε το δώρο/μπόνους εγγραφής (πχ 50 ευρώ) γιατί δεν παραμείνατε πελάτης για τουλάχιστον 2-3 μήνες''
    (χωρίς να αναγράφεται πουθενά κάτι τέτοιο στους όρους σύμβασης)

Εδώ μου το πήραν πίσω πριν ακόμα φύγω...στον δεύτερο λογαριασμό μπραφ...και πρώτο εκκαθαριστικό 

• Sad 1

12 ώρες πριν, doomnx είπε

Απλά να σας ενημερώσω ότι κονέ είχαμε. Η εταιρεία δεν θέλει άλλο τους τουρίστες (χάνοντας και όσους έκλειναν σταθερά ή αέρια μαζί).

Συνεχίζουμε με φυσικά καταστήματα και 85 € ή τηλεφωνικά στη BEFON.

προφανως η αρχη του τελους για τα πολλαπλα δωρα εφτασε, μας καταλαβαν, δεν το κραταγαμε κι εμεις καθολου κρυφο....

• Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...