Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

59 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Εγώ (Λακωνία) επειδή δεν υπάρχει στην περιοχή μου πήρα τηλ σε κατάστημα της Καλλιθέας για τα 50 +35 και επίσης, ενώ έδωσα τιμή μέτρησης με φωτογραφία, δεν ανέγραφε την ένδειξη στο συμβόλαιο. Επέμενα να καταχωρηθεί και μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο. Στο mail του ''συναινώ και αποδέχομαι'',  έγραψα δίπλα και την ένδειξη με bold, ημερομηνία και φωτογραφία μετρητή επισυναπτόμενη.
Σήμερα δεν πρόλαβα, αύριο που θα πάρω τηλ στον ΔΕΔΔΗΕ, θα ρωτήσω να επιβεβαιώσω με τι ένδειξη έστειλαν το αίτημα.

Το νου σου στις ενδείξεις που θα πάρει η ΕΛΠΕ. Όταν πήγα σε αυτούς αντί να πάρουν τις ενδείξεις που τους έστειλα με φωτογραφία (τις είχα γράψει και ολογράφως με bold), πήγαν και πήραν τα τζιμανια την ένδειξη που είχα στείλει στην προηγούμενη αλλαγή παρόχου. 

Αποτέλεσμα να γίνει ένα μπαχαλο καθώς βρέθηκα ξαφνικά με +620kw από την πραγματική μου κατανάλωση, το οποίο λύθηκε αφού άνοιξα αίτημα στο myrae. 

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

34 minutes ago, paul2 said:

Εκει στη Volton τι κανουν ρε παιδια? Εχει αποψη κανενας? Τελη του μηνα επερνα λογαριασμο, 10 Ιαν εδωσα μετρηση, ακομα αναμενω...Στο τηλεφωνο τις τελευταιες 15 μερες μου λενε οτι ειναι στο λογιστηριο και θα βγει...Πιστευει κανενας οτι γινεται για καποιο λογο αυτο? 

Γραπτη απάντηση στο myrae 6/2 "τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί λογαριασμός"

Ίσως εννοούν τις επόμενες 10 μέρες, τι επόμενες 50 μέρες... ποιος ξέρει.

Αφού δε τους βάζει χέρι η ΡΑΕ, ό,τι γουστάρουν κάνουν...

30 minutes ago, dumakos said:

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. 

Έχει κανείς πρόβλημα με εγγραφή στο myelin?

Μου είπαν να κάνω σύνδεση μόλις βγει ο λογαριασμός 

Ο λογαριασμός βγήκε εδώ και 5 μέρες και ακόμα Μου βγάζει μνμ λάθους. 

Και mail έστειλα και τηλέφωνο πήρα αλλά τπτ.

Ιδέα κανείς?

Ναι, ένας συμφορουμήτης στο topic του αερίου επίσης δε μπορεί να γραφτεί. Εξυπηρέτηση γιοκ, χρωστάνε και έξτρα τεμ από το 2022-2023.

12 minutes ago, wasd said:

Για το δώρο που λες, βλέπω να έχουν βάλει το αρχικό πιστωτικό που είχε πάρει από το δώρο οπότε αν και δεν το αναγράφει καθαρά, θεωρώ ότι έχει υπολογιστεί. Εκτός αν τα διαβάζω λάθος.. 

To έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, διάβασε όλα τα comments να δεις τι παίζει.

Συνοπτικά σου έβαλαν -50 στον έναντι.

Στον τελικό το -50 συμπεριλαμβάνεται στην αξία ρεύματος έναντι, η οποία αφαιρείται για να βγει το τελικό ποσό πληρωμής. Επομένως -(-50) = 50 ... σου παίρνουν πίσω το 50άρικο.

Οφείλουν να το πιστώσουν ξανά στον τελικό στη στήλη (Α). Αλλιώς είναι δώρο άδωρο.

• Like 2
  • Thanks 2

Σαρώνει στο 6μηνο το νέο πρόγραμμα της Protergia. Με συνέπεια, χωρίς συνέπεια, με δώρα, χωρίς δώρα, πάντα εκεί, πρώτο. Μόνο για χαμηλές καταναλώσεις βγαίνει μπροστά το Bright με τα 85 δώρο.

YiVWf6m.jpeg

• Like 14

6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

To έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, διάβασε όλα τα comments να δεις τι παίζει.

Συνοπτικά σου έβαλαν -50 στον έναντι.

Στον τελικό το -50 συμπεριλαμβάνεται στην αξία ρεύματος έναντι, η οποία αφαιρείται για να βγει το τελικό ποσό πληρωμής. Επομένως -(-50) = 50 ... σου παίρνουν πίσω το 50άρικο.

Οφείλουν να το πιστώσουν ξανά στον τελικό στη στήλη (Α). Αλλιώς είναι δώρο άδωρο.

δυστυχώς πολλοί θα την πατήσουν , έστησε καλή κομπίνα ο Ήρων , ακόμα και όσοι κοιτάνε το λογαριασμό αν τους πετάξουν "μα το βάλαμε στον έναντι" παίζει να ψαρώσουν

27 λεπτά πριν, wasd είπε

Για το δώρο που λες, βλέπω να έχουν βάλει το αρχικό πιστωτικό που είχε πάρει από το δώρο οπότε αν και δεν το αναγράφει καθαρά, θεωρώ ότι έχει υπολογιστεί. Εκτός αν τα διαβάζω λάθος.. 

ναι αλλά το πεδίο Γ του τελικού λογαριασμού έχει χρέωση άρα και το πήραν πίσω

• Like 1
  • Thanks 3

Ο Χριστός και η Παναγία. Ποιος το σκέφτηκε όλο αυτό το σκηνικό με το δώρο; 

Ekrepali και korakios τι να πω. Σας ευχαριστώ πολύ. Αν δεν μου εξηγουσατε, χαμπάρι δεν θα είχα πάρει. 

• Like 1

1 ώρα πριν, thanos206 είπε

Πάρα πολύ καλό.Βασικα μόνο αυτήν τη σελίδα να δεις έβγαλες άκρη.Αν έβαζες και τα πάγια θα ήταν σουπερ😉

Με το ιστορικό τιμών δεν βγάζεις καθόλου άκρη. Γι'αυτό υπάρχουν οι άλλες σελίδες που περιλαμβάνουν και πάγια και καταναλώσεις και προσφορές και ρήτρες αποχώρησης 🙃

• Like 1

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Σχετικά με την άμεση εκπροσώπηση και το αν χάνουμε το δικαίωμα υπαναχώρησης ή όχι... νόμιζα πως ήμουν σίγουρος αλλά τελικά δεν είμαι. 😛

Στην πλατφόρμα που έχουμε για να περνάμε τις αιτήσεις online μόνο η Protergia έχει την επιλογή να επιλέξουμε ή όχι το πεδίο "Eναρξη σε περίοδο υπαναχώρησης" και αποκτά το δικαίωμα να μην περιμένει τις ημέρες υπαναχώρησης 

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Απλά να σας ενημερώσω ότι κονέ είχαμε. Η εταιρεία δεν θέλει άλλο τους τουρίστες (χάνοντας και όσους έκλειναν σταθερά ή αέρια μαζί).

Συνεχίζουμε με φυσικά καταστήματα και 85 € ή τηλεφωνικά στη BEFON.

Σε ευχαριστούμε για το κονέ. Όμως γνώμη μου, και πολύ έκατσε. Δεν υπάρχει συμφέρον σε πωλητή να κάνει δουλειές με τουρίστες, δεν θα του μείνει προμήθεια ποτέ με τους τουρίστες που από κανάρα σε κανάρα θα πετάνε!! 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, wasd είπε

Ο Χριστός και η Παναγία. Ποιος το σκέφτηκε όλο αυτό το σκηνικό με το δώρο; 

Ekrepali και korakios τι να πω. Σας ευχαριστώ πολύ. Αν δεν μου εξηγουσατε, χαμπάρι δεν θα είχα πάρει. 

ήταν απο παλιά πατέντα του Ήρων , αφαιρούσαν το δώρο αλλά το ξαναβάζανε στον τελικό, τώρα η μηχανογράφηση το πέταξε εκτός "κατα λάθος"

βέβαια ένας υπάλληλος είπε στεγνά σε μέλος οτι "έφυγες νωρίς και δεν το δικαιούσαι"  , έχει ψωμί η υπόθεση

αν το έπαιζα στοίχημα θα έλεγα είναι "λάθος" και όσοι κάνουν καταγγελία θα το πάρουν , οι υπόλοιποι δε νομίζω όπως και με τη χρέωση διανομής

Με την ευκαιρία , τυχερός είσαι που το ανέφερα , νόμιζα οτι το φτιάξανε μιας και όσοι πόσταραν με το φαγωμένο 50ρικο,  είχαν σωστή τη χρέωση

κάνε τις πράξεις στο πεδίο Β εκεί που λέει "ελληνικό σύστημα διανομής" , τη σειρά που έχει το 4,434 , θα εκπλαγείς 😁

Επεξ/σία από korakios
  • Confused 1

26 λεπτά πριν, korakios είπε

δυστυχώς πολλοί θα την πατήσουν , έστησε καλή κομπίνα ο Ήρων , ακόμα και όσοι κοιτάνε το λογαριασμό αν τους πετάξουν "μα το βάλαμε στον έναντι" παίζει να ψαρώσουν

ναι αλλά το πεδίο Γ του τελικού λογαριασμού έχει χρέωση άρα και το πήραν πίσω

Φιλαράκι συγνώμη αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν μου βγαίνουν τα νούμερα στον λογαριασμό έναντι και εκκαθαριστικό του φίλου κι επειδή είμαι ηρων και θα φάω ΣΚ σίγουρα και γώ την φόλα αν δεν σε πειράζει μπορείς να εξηγήσεις σε παρακαλώ αναλυτικά τι έβαλε που και που το χρέωσε μετά και τι πήρε πίσω που δεν έπρεπε μπας και το πάρουμε μυρωδιά και μείς οι άξεστοι; Ευχαριστώ!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, DinoSOS είπε

Φιλαράκι συγνώμη αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν μου βγαίνουν τα νούμερα στον λογαριασμό έναντι και εκκαθαριστικό του φίλου κι επειδή είμαι ηρων και θα φάω ΣΚ σίγουρα και γώ την φόλα αν δεν σε πειράζει μπορείς να εξηγήσεις σε παρακαλώ αναλυτικά τι έβαλε που και που το χρέωσε μετά και τι πήρε πίσω που δεν έπρεπε μπας και το πάρουμε μυρωδιά και μείς οι άξεστοι; Ευχαριστώ!!

το έχουμε αναλύσει , τι άλλο να πούμε ?

στον εκκαθαριστικό έχει ένα πεδίο με κόκκινα που λέει μείον το πιστωτικό , όλα καλά μέχρι εδώ αφού στο πιστωτικό είναι και το δώρο που πήρε στον έναντι

Αλλά στο πεδίο Γ χρεώνει το έναντι κατανάλωσης αντί να έχει μέσα μόνο τα δημοτικά τέλη , δλδ εκεί σου παίρνει πίσω το δώρο

Παλιά στο πεδίο Α σου ξαναέβαζε το δώρο στον εκκαθαριστικό και όλα καλά , τώρα αν δεν υπάρχει , το φάγανε

Δλδ αν δεν έχει το δώρο 50€ ξανά στον εκκαθαριστικό , 99,99% το φάγανε

επίσης τσέκαρε και εσύ τις πράξεις  στο πεδίο Β εκεί που λέει "ελληνικό σύστημα διανομής" , τη σειρά που έχει το 4,434 μιας και είναι παλιό λάθος του Ήρων και χρεώνει τα διπλάσια σε αρκετούς

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, petrosp_13 είπε

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί κάποιες σελίδες πίσω

Η δωροεπιταγή των 60 στην ΕΛΠΕ πότε θα έρθει;;

Ενεργοποίηση 24/01

Σημερα με πηραν τηλεφωνο για να με ρωτησουν διευθυνση ,ονομα και τι ωρες με βολευει για να μου τη φερουν  (ενεργοποιηση απο 30/01 περιοχη πατρα)

• Thanks 1

8 ώρες πριν, Giannis_Io είπε

Που τα βρισκουν οι σατανάδες;

Προτείνω, εκτός από τα γνωστά βραβεία,  κάθε πρώτη του μήνα να βραβεύουμε και την καλύτερη παπ@ριά που ακούσαμε. 

Δηλώστε από τώρα υποψηφιότητες 😂

30 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δηλώστε από τώρα υποψηφιότητες 😂

''Δεν δικαιούστε το δώρο/μπόνους εγγραφής (πχ 50 ευρώ) γιατί δεν παραμείνατε πελάτης για τουλάχιστον 2-3 μήνες''
    (χωρίς να αναγράφεται πουθενά κάτι τέτοιο στους όρους σύμβασης)

• Like 2
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...