Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dogtor21 είπε

Είστε και εσείς σημαντικοί για τον ΕΙΡΩΝΑ που προσπαθεί να σας πείσει ότι ήταν λάθος που φεύγετε και ότι εκεί που πάτε είναι χειρότερα η μόνο εγώ είχα την τιμή να συζητάμε 22 λεπτά(σαν τηλεφώνημα χωρισμού ήταν 🤣)..(και το θέμα λογαριασμός με το φάγωμα του δώρου συζητήσαμε αλλά δεν βγάλαμε άκρη φυσικά)... πέταξα και την αποχώρηση από το αέριο και ότι είναι οριστική η απόφαση μου(όχι ότι πρότειναν και κάτι να με κρατήσουν κοντά τους 😝🤑) και τελείωσε εκεί το πανηγύρι!

Άσε φίλε,,τα ίδια και χειρότερα, ούτε αν ήταν ο τελευταίος πάροχος,υποσχέσεις πολλές στην αρχή ,σου βγάζουν την ψυχή στο τέλος ,τους παρακαλούσα να εκδώσουν λογαριασμό για να φύγω και να τελειώνω.Μην σου φανεί παράξενο αν θυμηθούν κάποια στιγμή ότι κάτι ξέχασαν να σου χρεώσουν από "συστημικό" λάθος. 

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, korakios είπε

αργά η γρήγορα θα γινόταν , ευχαριστούμε για τα όσα δώρα μέχρι στιγμής :)

Απόκρυψη περιεχομένων

μάλλον σου ξέφυγε το

Πάμε γι' άλλα!

Το Value Safe τι άλλαξε; Ίδιο το βλέπω;

Α, το link που έβαλες παραπέμπει στο παλιό. Τώρα είδα το νέο εξαμηνιαίο. Nice!

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, gkany είπε

Άσε φίλε,,τα ίδια και χειρότερα, ούτε αν ήταν ο τελευταίος πάροχος,υποσχέσεις πολλές στην αρχή ,σου βγάζουν την ψυχή στο τέλος ,τους παρακαλούσα να εκδώσουν λογαριασμό για να φύγω και να τελειώνω.Μην σου φανεί παράξενο αν θυμηθούν κάποια στιγμή ότι κάτι ξέχασαν να σου χρεώσουν από "συστημικό" λάθος.

τι σχέση έχει η έκδοση λογαριασμού για να φύγεις ?

βασικά απο το myheron μπορείς να βγάλεις βεβαίωση εκπροσώπησης αυτοματοποιημένα

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Πάμε γι' άλλα!

Το Value Safe τι άλλαξε; Ίδιο το βλέπω;

το κάνανε και 6μηνο και μείωσαν τιμή , σε έκαψα έβαλα λάθος λινκ σόρυ 😁

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-safe-six-months/

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, Demetroula said:

Σήμερα δεν πρόλαβα, αύριο που θα πάρω τηλ στον ΔΕΔΔΗΕ, θα ρωτήσω να επιβεβαιώσω με τι ένδειξη έστειλαν το αίτημα.

Το χειρότερο που έχουμε δει 2-3 φορές σε συμφορουμήτες... έβαλαν τη τελευταία εκκαθαριστική καταμέτρηση που υπήρχε στο σύστημα... και ο ΔΕΔΔΗΕ έκανε μεγαλύτερη πατάτα ολοκληρώνοντας την αλλαγή μ'αυτή τη παλιά ένδειξη. Δηλαδή δε χρεώνεσαι κατανάλωση στο προηγούνο πάροχο. Ειδικά αν ο προηγούμενος πάροχος ήταν η volton, είναι κακό αυτό γιατί θα χάσεις τη δωρεάν κατανάλωση.

Άλλο σενάριο είναι να έρθουν για επιτόπια. Ή αν έχεις τηλεμέτρηση, μπορεί να τραβήξουν ένδειξη τη μέρα της αλλαγής.

Απ'τη στιγμή όμως που έστειλες φώτο, πρέπει να γίνει η αλλαγή μ'αυτή την ένδειξη. Κράτα το απεσταλμένο mail μη το σβήσεις.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Επέμενα να καταχωρηθεί και μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο

Και εμενα Δεκεμβριο ετσι εγινε αλλα δεν υπηρξε προβλημα , αν πανε ολα καλα κρατα το ονομα  για να ξερεις για το μελλον ;)

Δημοσ.

Εκει στη Volton τι κανουν ρε παιδια? Εχει αποψη κανενας? Τελη του μηνα επερνα λογαριασμο, 10 Ιαν εδωσα μετρηση, ακομα αναμενω...Στο τηλεφωνο τις τελευταιες 15 μερες μου λενε οτι ειναι στο λογιστηριο και θα βγει...Πιστευει κανενας οτι γινεται για καποιο λογο αυτο? 

Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. 

Έχει κανείς πρόβλημα με εγγραφή στο myelin?

Μου είπαν να κάνω σύνδεση μόλις βγει ο λογαριασμός 

Ο λογαριασμός βγήκε εδώ και 5 μέρες και ακόμα Μου βγάζει μνμ λάθους. 

Και mail έστειλα και τηλέφωνο πήρα αλλά τπτ.

Ιδέα κανείς?

Δημοσ.
43 minutes ago, led zeppelin said:

Όσοι έχουμε κάνει την γύρα στις elpedison Ήρων volton. Μπορούμε να το πάμε από την αρχή και να πάρουμε ξανά τα δώρα;

Μπορείς να πας και 2-3 μήνες στη Ζενίθ που δίνει δώρο 10€ το μήνα για να ξαποστάσεις :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Έκανα μετάβαση από ηρων σε volton και μου ήρθε ο τελικός εκκαθαριστικός από ηρων. 

Μου φαίνονται πολλά και θέλω να δείτε τι μου διαφεύγει.. 

Spoiler

IMG_20240213_221636.jpg.17a63dd635da13967d77fc22136fd451.jpg

Spoiler

IMG_20240213_221848.jpg.08b9fbd7162b97e895e69cc9672e2899.jpg

Είχα κάνει το contract και είχα το - 50 δώρο. Μου εξέδωσαν μέσα σε 10 μέρες έναν έναντι από τον οποίον βγήκε πιστωτικό λόγω του 50ρικου και μετά βγήκε ο τελικός. 

Πολλά δεν είναι όμως 120 ευρώ (με το πιστωτικό πέφτει στα 88) για 330kwh;

Σκεφτόμουν μήπως έχει γίνει κάτι με την εγγύηση και είναι τέτοιο το ποσό. 

Δημοσ.
39 minutes ago, doomnx said:

Απλά να σας ενημερώσω ότι κονέ είχαμε. Η εταιρεία δεν θέλει άλλο τους τουρίστες (χάνοντας και όσους έκλειναν σταθερά ή αέρια μαζί).

Συνεχίζουμε με φυσικά καταστήματα και 85 € ή τηλεφωνικά στη BEFON.

Πήρε κάνα μπόνους της προκοπής το κονέ ή τζάμπα τόσο πρήξιμο από εδώ μέσα :P

Δημοσ.

ηρθε λογαριασμος απο την ελπε ,τελειωσαν τα 100 και επειδη δε θελω να μπλεξω με ηρων κλπ σκεφτομαι να κανω ενα περασμα απο τη δεη (4all ) για κανα 20ημερο και μετα να προλαβω το δωρο της ελπε .πως σας φαινεται ;;

ο λογαριασμος αν καταλαβαινω καλα εχει και σε μενα το γνωστο λαθος;;

συγγνωμη παλι μπερδευτηκα με το spoiler.... 

ελπε1.JPG

ελπε2.JPG

ελπε3.JPG

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, wasd είπε

Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Έκανα μετάβαση από ηρων σε volton και μου ήρθε ο τελικός εκκαθαριστικός από ηρων. 

Μου φαίνονται πολλά και θέλω να δείτε τι μου διαφεύγει.. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_20240213_221636.jpg.17a63dd635da13967d77fc22136fd451.jpg

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_20240213_221848.jpg.08b9fbd7162b97e895e69cc9672e2899.jpg

Είχα κάνει το contract και είχα το - 50 δώρο. Μου εξέδωσαν μέσα σε 10 μέρες έναν έναντι από τον οποίον βγήκε πιστωτικό λόγω του 50ρικου και μετά βγήκε ο τελικός. 

Πολλά δεν είναι όμως 120 ευρώ (με το πιστωτικό πέφτει στα 88) για 330kwh;

Σκεφτόμουν μήπως έχει γίνει κάτι με την εγγύηση και είναι τέτοιο το ποσό. 

δε φαίνεται τίποτα αλλά δε χρειάζεται , είναι γνωστό το πρόβλημα

δες αν στον τελικό συο ξαναβάλανε το δώρο 50€ ή όχι , πάρε τηλ να σου πούνε μπαρούφες και ξεκινα  ΣτΚ/myrae

1 λεπτό πριν, tengai34 είπε

ναι , αλλά δε χρειάζεται να το σκαλίσεις , είμαι σίγουρος οτι θα χρεώσουν αναδρομικά γιαυτό άσε στην άκρη ένα ποσό να υπάρχει

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, tengai34 said:

ηρθε λογαριασμος απο την ελπε ,τελειωσαν τα 100 και επειδη δε θελω να μπλεξω με ηρων κλπ σκεφτομαι να κανω ενα περασμα απο τη δεη (4all ) για κανα 20ημερο και μετα να προλαβω το δωρο της ελπε .πως σας φαινεται ;;

συγγνωμη παλι μπερδευτηκα με το spoiler.... 

Μαζί σου, είναι ο πιο γρήγορος σταθμός ανταποκρισης ταχυτουρισμου λόγω econtract εξολοκλήρου ηλεκτρονικό και ολοκληρώνεται σε 2-3 μέρες. Έχω πάει ήδη 4 παροχές εκεί τον πέρασμενο μηνα και αυτό το μήνα τις ξανά φέρνω στην ΕΛΠΕ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Μήνες ερευνών και προσπαθειών" για να φτιάξουν ένα λογαριασμό με λευκή τη 2η σελίδα. 😅

Μάλλον εκεί θα εξηγούν αναλυτικά πώς θα μας τον φορέσουν αναδρομικά... η προετοιμασία είναι το ήμισυ του παντός.

Spoiler

!fdfd.jpg.93447e704400e72e62d7ae31e82837a0.jpg

Spoiler

5454.jpg.1a60bee60bb68ffb4566fe9111ffd739.jpg

edit: Τώρα που το ξανασκέφτομαι... μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις γραμμένες με αόρατο μελάνι. 🤪

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, korakios είπε

δε φαίνεται τίποτα αλλά δε χρειάζεται , είναι γνωστό το πρόβλημα

δες αν στον τελικό συο ξαναβάλανε το δώρο 50€ ή όχι , πάρε τηλ να σου πούνε μπαρούφες και ξεκινα  ΣτΚ/myrae

ναι , αλλά δε χρειάζεται να το σκαλίσεις , είμαι σίγουρος οτι θα χρεώσουν αναδρομικά γιαυτό άσε στην άκρη ένα ποσό να υπάρχει

Έχεις δίκιο. Δεν ξέρω τι λάθος έκανα στο ανέβασμα. Είμαι απο κινητό. 

Εδώ ο έναντι 

Spoiler

IMG_20240213_223615.jpg.26112379ccd406ffd7de76f5d76e99ad.jpgIMG_20240213_223723.jpg.40c6b10a984a29604ff86ac6f7d53226.jpg

Και εδώ ο τελικός 

Spoiler

IMG_20240213_224326.jpg.a530520b5074fef84f44b4fb9c46b78f.jpgIMG_20240213_224528.jpg.8cfa6325c53abe9336c3032246c4120a.jpgIMG_20240213_224609.jpg.3522917d2b4b2da2dc5fcd30241f2656.jpg

Για το δώρο που λες, βλέπω να έχουν βάλει το αρχικό πιστωτικό που είχε πάρει από το δώρο οπότε αν και δεν το αναγράφει καθαρά, θεωρώ ότι έχει υπολογιστεί. Εκτός αν τα διαβάζω λάθος.. 

Επεξ/σία από wasd
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...