Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Παλιά έκαναν αντιπροσφορές... τώρα που δεν έχουν να δώσουν τίποτα και καταλαβαίνουν ότι έχουν να κάνουν με τουρίστες μάλλον θα κλείσουν το τηλέφωνο στα μούτρα.

Από το chatbox μου είπαν ότι θα με καλέσουν αύριο για αντιπροσφορά. 
Έχω περιέργεια να δω τι θα αντιπροσφέρουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Αντε να σου δώσουν αλλά 50,αλλά στο προφορικό.μην ασχοληθείς καν.

• Like 2

5 minutes ago, Demetroula said:

Εδώ δε μπορούν να βγάλουν άκρη με το 50άρικο που υπάρχει στη σύμβαση, φαντάσου τι μπάχαλο μπορεί να δημιουργηθεί με ό,τι συμφωνησετε τηλεφωνικώς. Άσε που θα κάνουν πάλι 2 μήνες να βγάλουν λογαριασμό...

• Like 3

24 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή, είναι σε ισχύ η ρήτρα.

σίγουρα ?

25 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν δε γίνει αποδοχή στη συγκεκριμένη επιλογή, ο πάροχος είναι αναγκασμένος να περιμένει 14 μέρες για να στείλει το αίτημα εκπροσώπησης.

(ευτυχώς) μέχρι τώρα στέλνουν νωρίτερα απο τις 14 μέρες χωρίς την ανάγκη της αποδοχής άμεσης εκπροσώπησης

10 λεπτά πριν, Demetroula είπε

προσωπικά δε θα το σήκωνα καν (μπλοκ) για να μη γίνει κάποιο "μπέρδεμα" και γίνει ξανά αίτημα επιστροφής "κατα λάθος" με όσα γίνονται το τελυταίο καιρό στους λογαριασμούς

• Like 1

Μια ερώτηση, έκανα αίτημα για να πάω Volton (είμαι στον Ηρωνα απο Σεπτεμβριο) στις 5 Φεβρουαρίου και μέχρι σήμερα που είναι 13 δεν έχω καμία ειδοποίηση πως πάει το θέμα και ο Ηρωνας δεν έχει βγάλει λογαριασμό που έπρεπε να βγει 31/1 δηλαδή 13 μέρες πριν.

Πρέπει να κάνω κάτι?

Να ανησυχώ 😂 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και κατι αλλο που ισως σας ενδιαφερει .......05/02/2024 μετρηση ΔΕΔΔΗΕ .... επομενη καταμετρηση ΔΕΔΔΗΕ   05/03/2024 ...Αθηνα κεντρο......αρχιζουν οι μηνιαιες μετρησεις....

Επεξ/σία από marmaris
  • Like 4

2 λεπτά πριν, adi32 είπε

ακριβως ετσι 

καλά , μην περιμένεις οτι θα φανεί ανενεργή άμεσα, θυμάμαι πήρε κάποιες μέρες (αφού μου είχαν στείλει την αίτηση)

τεσπα, προχώρα myrae τουλάχιστον να μη φαίνεσαι πελάτης το σύστημά τους για να περάσει η αίτηση

δεν ξέρω αν το κονέ του doomnx μπορεί να το κάνει μαζί με την αίτηση , καλύτερα μίλα με ντουμ

2 λεπτά πριν, DeareN είπε

Μια ερώτηση, έκανα αίτημα για να πάω Volton (είμαι στον Ηρωνα απο Σεπτεμβριο) στις 5 Φεβρουαρίου και μέχρι σήμερα που είναι 13 δεν έχω καμία ειδοποίηση

μπορεί και ποτέ να μην έχεις...

πάρε τηλ το ΔΕΔΔΗΕ να μάθεις απο πότε είσαι στη βολτον (αν έστειλε το αίτημα)

5 ώρες πριν, korakios είπε

@doomnx έβγαλε ο ΑΔΜΗΕ την ΜΤΑ με 108,125

η Προτέργια συνεχίζει να έχει 120,01 😁 στο site της , ποιος ξέρει αν θα αρμέξει όσους ξέμειναν σε παλιό πρόγραμμα αποτρέποντας να μπουν αυτόματα στο πράσινο ....

Είδες που ακολουθεί το παράδειγμα της ZeniΘ και χρησιμοποιεί την τελευταία γνωστή ΜΤΑ; Πάω να ενημερώσω τους πίνακες

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είστε και εσείς σημαντικοί για τον ΕΙΡΩΝΑ που προσπαθεί να σας πείσει ότι ήταν λάθος που φεύγετε και ότι εκεί που πάτε είναι χειρότερα η μόνο εγώ είχα την τιμή να συζητάμε 22 λεπτά(σαν τηλεφώνημα χωρισμού ήταν 🤣)..(και το θέμα λογαριασμός με το φάγωμα του δώρου συζητήσαμε αλλά δεν βγάλαμε άκρη φυσικά)... πέταξα και την αποχώρηση από το αέριο και ότι είναι οριστική η απόφαση μου(όχι ότι πρότειναν και κάτι να με κρατήσουν κοντά τους 😝🤑) και τελείωσε εκεί το πανηγύρι!

Επεξ/σία από Dogtor21

Η 50αρα απο volton για public αν φυγεις την ζητανε πισω σωστα; 

Μπορεις να μην την δεχτεις ; Υπαρχει αλλη παγιδα αν θες να φυγεις μετεπειτα απο αυτο το προγραμμα;

Μιλαω για το προγραμμα :

image.png.f21ed7f9627f8929d91f82187f6fa90e.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stylish είπε

Η 50αρα απο volton για public αν φυγεις την ζητανε πισω σωστα; 

ναι

1 ώρα πριν, stylish είπε

Μπορεις να μην την δεχτεις ;

εξαρτάται αν θα αναγράφεται ρητά στη σύμβαση

1 ώρα πριν, stylish είπε

Υπαρχει αλλη παγιδα αν θες να φυγεις μετεπειτα απο αυτο το προγραμμα;

προς το παρών όχι

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Είδες που ακολουθεί το παράδειγμα της ZeniΘ και χρησιμοποιεί την τελευταία γνωστή ΜΤΑ; Πάω να ενημερώσω τους πίνακες

βάλε και το νεο της Προτέργιας

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-safe/

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-safe-six-months/

και σε αναμονή για αλλαγή τιμής του

https://heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/home-genius-fix/

εκτός αν πήγαν να κοροϊδέψουν και πήγαν να πασάρουν το εσωτερικό πρόγραμμα fix4u home

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Thanks 2

21 λεπτά πριν, marmaris είπε

και κατι αλλο που ισως σας ενδιαφερει .......05/02/2024 μετρηση ΔΕΔΔΗΕ .... επομενη καταμετρηση ΔΕΔΔΗΕ   05/03/2024 ...Αθηνα κεντρο......αρχιζουν οι μηνιαιες μετρησεις....

Το εχουμε αναφερει οτι εχουν  ξεκινησουν οι μηνιαιες καταμετρησεις.. Μερικοι δεν το  πιστεψαν... Σε λιγες ξεκιναει Περιστερι , Αιγαλεω ,  αλλες περιοχες της Αθηνας κτλπ... Πελοποννησος  και συνεχιζουν...

• Like 1

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Το εχουμε αναφερει οτι εχουν  ξεκινησουν οι μηνιαιες καταμετρησεις.. Μερικοι δεν το  πιστεψαν... Σε λιγες ξεκιναει Περιστερι , Αιγαλεω ,  αλλες περιοχες της Αθηνας κτλπ... Πελοποννησος  και συνεχιζουν...

δε μας ενδιαφέρει στο παρών νήμα , συνέχεια εκεί

https://www.insomnia.gr/forums/topic/743968-καταχώρηση-ενδείξεων-μετρητή-δεδδηε/?do=getNewComment

Feedback από τα Elpedison στην Πάτρα:

Έχουν ένα τύπο στο κατάστημα (shop in shop) ο οποίος βαριέται τη ζωή του, πραγματικά σκέφτομαι να πάρω το franchise της Elpedison στην Πάτρα και να βγάζω εύκολα λεφτά 😅. Του έδωσα τις μετρήσεις και τον ρώτησα πότε θα γίνει η μετατροπή και μου λέει πρέπει να έρθει ο ΔΕΔΗΕ πρώτα (ότιναναι λέμε). Ελπίζω το φυντάνι που θα δει την αίτηση να δει τις μετρήσεις και να μας λυπηθεί...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...