Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, BasilisDi είπε

Τώρα πολύ αργά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα μου στείλουν τα έγγραφα 

κάνε τουλάχιστον κανα παζάρι να πάρεις δωροεπιταγές τουλάχιστον

μέχρι στιγμής παίρναν και τηλ μετά το email για τηλεφωνική επιβεβαίωση των όρων

εσύ σε 2-3 εργάσιμες κοιτάς στο site του ΔΕΔΔΗΕ αν άλλαξε το τελευταίο ψηφίο (δες καρφιτσωμένη ανάρτηση τέρμα ψηλά ) και αν όχι πάρε ΔΕΔΔΗΕ τηλ να δεις αν πήρανε το αίτημα απο την ελπέ

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

παιδια επειδη κοιτουσα το excel του φιλου @doomnx και τώρα είδα του @korakios τι είναι αυτό της protergia το σταθερό καινούργιο προγραμμα? δικαιούται ΚΟΤ-Γ? τι τζαμπα τιμή είναι αυτή?

1 λεπτό πριν, supermarioarv είπε

παιδια επειδη κοιτουσα το excel του φιλου @doomnx και τώρα είδα του @korakios τι είναι αυτό της protergia το σταθερό καινούργιο προγραμμα? δικαιούται ΚΟΤ-Γ? τι τζαμπα τιμή είναι αυτή?

δικαιούται (πάρε γραπτώς) , δες και το πάγιο , δεν είναι καμιά ευκαιρία , απλά συνηθίσατε σε ακριβές τιμές σταθερών και σας φαίνεται καλό .

1 λεπτό πριν, korakios είπε

δικαιούται (πάρε γραπτώς) , δες και το πάγιο , δεν είναι καμιά ευκαιρία , απλά συνηθίσατε σε ακριβές τιμές σταθερών και σας φαίνεται καλό .

ρε φιλε korakios λυσε μου μια απορία 

το κοτ-γ επιδοτείται με 10λεπτα την κιλοβατώρα αν δεν κάνω λάθος....

πως θα χρεώνομαι (θα με πληρώνουν για να έχω ρεύμα)????

Όσον αφορά την έκπτωση συνέπειας του τελικού λογαριασμού στον ΗΡΩΝ, βρήκα στους ειδικούς όρους αυτό:

Ε4.2 Ρητώς διευκρινίζεται ότι η ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ δεν εφαρμόζεται επί της Σταθερής Χρέωσης Προμήθειας του τυχόν εμπροθέσμως εξοφλημένου Τελικού Εκκαθαριστικού Λογαριασμού του Πελάτη.

1 λεπτό πριν, supermarioarv είπε

ρε φιλε korakios λυσε μου μια απορία 

το κοτ-γ επιδοτείται με 10λεπτα την κιλοβατώρα αν δεν κάνω λάθος....

πως θα χρεώνομαι (θα με πληρώνουν για να έχω ρεύμα)????

υπάρχει νήμα εκεί

https://www.insomnia.gr/forums/topic/598241-κοινωνικό-τιμολόγιο-ηλεκτρικού-ρεύματος/?do=getNewComment

μέχρι στιγμής δεν προβλέπεται αρνητική τιμή - πίστωση , πάει μηδέν

συνέχεια για τυχών υπόλοιπες απορίες για ΚΟΤ στο άλλο νήμα

2 λεπτά πριν, katsiletra είπε

Όσον αφορά την έκπτωση συνέπειας του τελικού λογαριασμού στον ΗΡΩΝ, βρήκα στους ειδικούς όρους αυτό:

Ε4.2 Ρητώς διευκρινίζεται ότι η ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ δεν εφαρμόζεται επί της Σταθερής Χρέωσης Προμήθειας του τυχόν εμπροθέσμως εξοφλημένου Τελικού Εκκαθαριστικού Λογαριασμού του Πελάτη.

ε, ναι ,  είναι γνωστό εδώ και καιρό , απο την αρχή του προγράμματος

προς το παρών,  λόγω τουρισμού , δεν σκάλισε τη νομιμότητα του όρου κάποιος μέχρι τώρα

2 λεπτά πριν, korakios είπε

ε, ναι ,  είναι γνωστό εδώ και καιρό , απο την αρχή του προγράμματος

προς το παρών,  λόγω τουρισμού , δεν σκάλισε τη νομιμότητα του όρου κάποιος μέχρι τώρα

Επειδή γράφεις στο excel, ότι τρώνε την έκπτωση συνέπειας στον τελικό λογαριασμό.

Άμα θέλουν δεν τη δίνουν, αφού συμφωνούμε με τους όρους που δεν διαβάζουμε.

1 λεπτό πριν, katsiletra είπε

Επειδή γράφεις στο excel, ότι τρώνε την έκπτωση συνέπειας στον τελικό λογαριασμό.

Άμα θέλουν δεν τη δίνουν, αφού συμφωνούμε με τους όρους που δεν διαβάζουμε.

καταρχάς όλοι τρώνε τη συνέπεια και θέλει myrae μιας και πετάν σαν δικαιολογία 2χρονου οτι δεν μπορούν να βγάλουν άλλο λογαριασμό μετά τον τελικό 😁

Για Ήρων ο συγκεκριμένος όρος για μένα είναι παράνομος ,σαν παράθυρο για έμμεση ρήτρα αποχώρησης , φυσικά έπρεπε να υπάρχει ΡΑΕ αλλά δεν υπάρχει δυστυχώς

εσύ φυσικά κινείσαι όπως νομίζεις :)

• Like 2

2 hours ago, korakios said:

το οποίο κλείδωσε για κάποιο λόγο , @Specs , πήρες γραμμή τι έγινε ?

ημουν εν πτησει οταν εγινε κ θυμαμαι που εβαλε ενα σκιτσο Αρκα ο dimostr , απαντησα εγω κατι κοκ κ παρολο που οταν ξαναειχα ιντερνετ βρηκα email για νεα απαντηση του dimostr , οταν πια μπηκα ειχαν σβηστει αυτα τα μηνυματα κ δεν ξερω κ τι τυχον αλλο μετα απο αυτα κ ειχε κλειδωθει. Πως μπορω να μαθω? @dimostr για να μη σπαμαρουμε αν ξερεις στειλε μας.

Μόλις τώρα, Specs είπε

ημουν εν πτησει οταν εγινε κ θυμαμαι που εβαλε ενα σκιτσο Αρκα ο dimostr , απαντησα εγω κατι κοκ κ παρολο που οταν ξαναειχα ιντερνετ βρηκα email για νεα απαντηση του dimostr , οταν πια μπηκα ειχαν σβηστει αυτα τα μηνυματα κ δεν ξερω κ τι τυχον αλλο μετα απο αυτα κ ειχε κλειδωθει. Πως μπορω να μαθω? @dimostr για να μη σπαμαρουμε αν ξερεις στειλε μας.

ζήτα/ζητείστε απο κανα mod να το ξεκλειδώσει αν είναι , έχει κάμποσες μέρες βλέπω

7 ώρες πριν, korakios είπε

καρφιτσωμένη ανάρτηση

απο τώρα

Δυστυχώς ταλαιπωρηθηκα να πάω σε κατάστημα ελπε και μου είπαν ότι αν δε βγει ο τελικός από ελπε δεν μπορώ να ξαναπάω και θέλουν και βεβαίωση από βολτον που κοιμάται όρθια 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Δυστυχώς ταλαιπωρηθηκα να πάω σε κατάστημα ελπε και μου είπαν ότι αν δε βγει ο τελικός από ελπε δεν μπορώ να ξαναπάω και θέλουν και βεβαίωση από βολτον που κοιμάται όρθια 

πέτυχες υπάλληλο ξεφτέρι ....

κάνε αίτημα στο myrae να εκδώσουν τελικό (αναφέροντας οτι έφαγες άκυρο σε κατάστημα λόγω καθυστέρησης τους)

καπάκια και volton για βεβαίωση

μίλα με doomnx να πάρεις 50+2*20 δωροεπιταγές Σκλαβενίτη να μην τραβιέσαι σε κατάστημα πάλι , πιστεύω το κονέ του δε θα χρειάζεται βεβαίωση , όμως θα πρέπει να φανεί στο σύστημα της ελπέ τερματισμένη η παροχή (δεν παίζει ρόλο η μη έκδοση τελικού)

τώρα που το ανέφερα , φαντάζομαι οτι φαίνεται ενεργή η παροχή σου στο myelpedison , αν όχι , όντως ο υπάλληλος εκεί ούτε για σφραγίδα δεν κάνει

τέλος το κονέ του ντουμ

________

κανονικά έπρεπε να δεχτεί την αίτηση και αυθημερόν, ή το πολύ μέχρι αύριο να έκλεινε την παροχή στο σύστημα ....

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2

2 hours ago, Demetroula said:

για το ΄΄διακοπή΄΄.
Γιατί τηλεφωνούν, για να το επιβεβαιώσουν;

Φαντάζομαι πολλοί ψαρώνουν μόλις ακούνε "διακοπή"... νομίζουν ότι θα τους κοπεί το ρεύμα μέχρι να γίνει η αλλαγή παρόχου κι ίσως αποφασίζουν να παραμείνουν.

Παλιά έκαναν αντιπροσφορές... τώρα που δεν έχουν να δώσουν τίποτα και καταλαβαίνουν ότι έχουν να κάνουν με τουρίστες μάλλον θα κλείσουν το τηλέφωνο στα μούτρα.

1 hour ago, lyk_an said:

Έχει "ΝΑΙ" σε αυτό

Αποδέχομαι την έναρξη της Παροχής υπηρεσιών προμήθειας Η.Ε. κατά τη διάρκεια περιόδου υπαναχώρησης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του Ν. 2251/1994 όπως ισχύει.

Άρα όντως δεν υπάρχει τρόπος;

1 hour ago, korakios said:

τώρα μπλέξιμο , άνοιξε myrae σήμερα να ισχυριστείς οτι δεν το είχες προσέξει και κακώς ήταν προεπιλεγμένο χωρίς ενημέρωση , ζητώντας υπαναχώρηση

edit δεν είμαι σίγουρος οτι χάνεις την υπαναχώρηση ακόμα και αν το έχεις επιλέξει

@ekrepali ?

δε νομίζω αλλά καλύτερα μην μπλέκεις

Αν δε γίνει αποδοχή στη συγκεκριμένη επιλογή, ο πάροχος είναι αναγκασμένος να περιμένει 14 μέρες για να στείλει το αίτημα εκπροσώπησης.

Οπότε πάντα τσεκάρεται αυτό, είτε εις γνώσιν είτε αν αγνοία του πελάτη... για να γίνει γρήγορα η αλλαγή. Δε νομίζω να μπορεί να υποστηρίξει ο πελάτης ότι δε γνώριζε... δύσκολα. Το μόνο διάστημα που θα μπορούσε να γίνει υπαναχώρηση ήταν απ'τη μέρα υπογραφής, μέχρι τη στιγμή που ο ΔΕΔΔΗΕ ολοκλήρωσε την αλλαγή.

Αν έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή, είναι σε ισχύ η ρήτρα.

• Like 1

34 λεπτά πριν, Specs είπε

Σου έστειλα πμ και μπορείς να το προωθήσεις και όπου αλλού θες 

• Like 1

θα ηθελα τα φωτα σας για τετραμηνια στην NRG.....οι εναντι ειναι στον εκκαθαριστικο χαμηλοτερα απο το συνολικο αθροιστικο ποσο και σας τους παραθετω προς γνωση για εσας και συμμορφωση απο εμενα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...