Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, GreekGames είπε

Η κατανάλωση δυστυχώς δεν μπορεί να μειωθεί διότι είμαστε 5 άτομα χωρίς ηλιακό όποτε 5-10kwh την ημέρα είναι μόνο ο θερμοσίφωνας

σου απαντώ στο άλλο νήμα

το οποίο κλείδωσε για κάποιο λόγο , @Specs , πήρες γραμμή τι έγινε ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βλέπω στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ τις νέες ενδείξεις που είχα δώσει στην αλλαγή παροχου στις 06/02.το ψηφίο της παροχής παραμένει εκεί απαράλλαχτο.

Ρε @ekrepali δε λες στο βύσμα σου να πατήσει το κουμπάκι,την ψυχή μου έχουν βγάλει. 2 ticket και myrae και τίποτα. 

Σάββατο 10/02 έκανα αίτηση για ΕΛΠΕ τηλεφωνικά μέσω καταστήματος, δύο εργάσιμες μετά, σήμερα 13/02 με παίρνουν τηλ από ΗΡΩΝ (τρέχων) και μου λένε ''είστε η κυρία τάδε;''  ''Μάλιστα''. ''Έχετε υποβάλει αίτημα για διακοπή;'' ''Όχι, λέω, έχω υποβάλει αίτημα εκπροσώπησης σε άλλο πάροχο. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά;''
''Σήμερα ενημερώθηκε ο ΔΕΔΔΗΕ'' μου λέει και μου το κλείνει πριν προλάβω να απαντήσω.
Κάλεσα πίσω στο σταθερό που εμφανίζονταν, που είναι και το τηλεφωνικό κέντρο του ΗΡΩΝ και μου βγάζει ότι ΄΄όλοι οι εκπρόσωποι είναι απασχολημένοι, παρακαλώ καλέστε αργότερα'' ΄κλπ.
Να ανησυχήσω;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Σάββατο 10/02 έκανα αίτηση για ΕΛΠΕ τηλεφωνικά μέσω καταστήματος, δύο εργάσιμες μετά, σήμερα 13/02 με παίρνουν τηλ από ΗΡΩΝ (τρέχων) και μου λένε ''είστε η κυρία τάδε;''  ''Μάλιστα''. ''Έχετε υποβάλει αίτημα για διακοπή;'' ''Όχι, λέω, έχω υποβάλει αίτημα εκπροσώπησης σε άλλο πάροχο. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά;''
''Σήμερα ενημερώθηκε ο ΔΕΔΔΗΕ'' μου λέει και μου το κλείνει πριν προλάβω να απαντήσω.
Κάλεσα πίσω στο σταθερό που εμφανίζονταν, που είναι και το τηλεφωνικό κέντρο του ΗΡΩΝ και μου βγάζει ότι ΄΄όλοι οι εκπρόσωποι είναι απασχολημένοι, παρακαλώ καλέστε αργότερα'' ΄κλπ.
Να ανησυχήσω;

Όχι ακόμα...απλά έλαβε το αίτημα ο Ηρωνας.το θέμα είναι να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα από τη ΔΕΔΔΗΕ. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1

1 λεπτό πριν, Demetroula είπε

Να ανησυχήσω;

για το τι ? απλά σήμερα έλαβε αίτημα εκπροσώπησης ο ΔΕΔΔΗΕ , πάρε τηλ για επιβεβαίωση

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, korakios είπε

για το τι ? απλά σήμερα έλαβε αίτημα εκπροσώπησης ο ΔΕΔΔΗΕ , πάρε τηλ για επιβεβαίωση

για το ΄΄διακοπή΄΄.
Γιατί τηλεφωνούν, για να το επιβεβαιώσουν;
Δεν είδα να αντιπρότεινε κάτι.

Νομίζω ότι οι αιτήσεις στην ΕΛΠΕ όταν στέλνονται από τα καταστήματα (shop.befon) πάνε πιο γρήγορα στον ΔΕΔΔΗΕ, ή απλά έπεσε η  χρονική συγκυρία τώρα.
Την τελευταία φορά που την έκανα μέσω e -contract  περίμενα 15 εργάσιμες.

Επεξ/σία από Demetroula

Μου περνάει λίγο η σκέψη για υπαναχώρηση στο 8μηνο του ΦΑ και μπάσιμο στο 6μηνο protergia (οριακά προλαβαίνω το 14ημερο).
Υπενθυμίζω αφορούν μεγάλες καταναλώσεις και όχι αρέσκεια στον τουρισμό γι' αυτό και εξετάζονται τέτοια προγράμματα.

Έχει κανείς γνώση απ' το πως θα γινόταν στην πράξη αυτό;
Θα έβγαζε λογαριασμό η ΦΑ όποτε είναι να βγάλει, θα χρέωνε εγγύηση ή οχι; (πάγια μπαίνει μετά την έκδοση του πρώτου μου είπαν στη ΦΑ και η εγγύηση δεν μπαίνει στον πρώτο).

1 λεπτό πριν, Demetroula είπε

για το ΄΄διακοπή΄΄.

99.999% απλά εννοούσε διακοπή εκπροσώπησης , με ένα απλό τηλεφώνημα στο ΔΕΔΔΗΕ θα σου φύγει η απορία

2 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Γιατί τηλεφωνούν, για να το επιβεβαιώσουν;
Δεν είδα να αντιπρότεινε κάτι.

σαν τι να αντιπροτείνουν ? έξτρα 50ρικο που θα πάρουν πίσω ? 😂 μάλλον ξέμειναν τελείως 😛

το θέμα είναι να μη σε σπάσουν στα τηλέφωνα τις επόμενες μέρες (παίρνει το call center αυτόματα και είσαι σε αναμονή , αναγκαστικά έκανα φραγή ,δεν παλεύονταν με 2+ καθημερινά τηλέφωνα)

1 λεπτό πριν, lyk_an είπε

Μου περνάει λίγο η σκέψη για υπαναχώρηση στο 8μηνο του ΦΑ και μπάσιμο στο 6μηνο protergia (οριακά προλαβαίνω το 14ημερο).
Υπενθυμίζω αφορούν μεγάλες καταναλώσεις και όχι αρέσκεια στον τουρισμό γι' αυτό και εξετάζονται τέτοια προγράμματα.

Έχει κανείς γνώση απ' το πως θα γινόταν στην πράξη αυτό;
Θα έβγαζε λογαριασμό η ΦΑ όποτε είναι να βγάλει, θα χρέωνε εγγύηση ή οχι; (πάγια μπαίνει μετά την έκδοση του πρώτου μου είπαν στη ΦΑ και η εγγύηση δεν μπαίνει στον πρώτο).

αν είσαι οριακά στείλε σήμερα (να είναι δλδ σημερινή η ημερομηνία) το αίτημα υπαναχώρησης . Υπόψιν δεν ισχύει απο κατάστημα και δες μήπως υπέγραψες κάτι που λέει "'αμεση εκπροσώπηση"=παραίτηση του δικαιώματος υπαναχώρησης

στην πράξη θα τιμολογηθείς λίγες μέρες στη ΦΑ που φαντάζομαι έχεις περάσει

για την εγγύηση δε σε ενδιαφέρει μιας και θα είναι και τελικός

• Like 1

Η volton έδινε και affidea.. Έλεγα να κάνω κ μία δωρεάν εξετασούλα αίματος τώρα όσο είμαι ακόμα σε αυτούς :P 

Αλλα σαν να μιλάει με γρίφους ο γέροντας: 

Spoiler

image.png.4fdce3402a1ae29f8e385e63c42c8e81.png

δηλαδή αν κάνω δωρεάν εξέταση affidea κ μετά φύγω απο τη volton θα μου στείλουν το λογαριασμό σπίτι; :P 

12 λεπτά πριν, korakios είπε

μήπως υπέγραψες κάτι που λέει "'αμεση εκπροσώπηση"=παραίτηση του δικαιώματος υπαναχώρησης

Έχει "ΝΑΙ" σε αυτό

Αποδέχομαι την έναρξη της Παροχής υπηρεσιών προμήθειας Η.Ε. κατά τη διάρκεια περιόδου υπαναχώρησης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του Ν. 2251/1994 όπως ισχύει
.

Άρα όντως δεν υπάρχει τρόπος;

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, lyk_an είπε

Έχει "ΝΑΙ" σε αυτό

Αποδέχομαι την έναρξη της Παροχής υπηρεσιών προμήθειας Η.Ε. κατά τη διάρκεια περιόδου υπαναχώρησης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του Ν. 2251/1994 όπως ισχύει.

Άρα όντως δεν υπάρχει τρόπος;

τώρα μπλέξιμο , άνοιξε myrae σήμερα να ισχυριστείς οτι δεν το είχες προσέξει και κακώς ήταν προεπιλεγμένο χωρίς ενημέρωση , ζητώντας υπαναχώρηση

edit δεν είμαι σίγουρος οτι χάνεις την υπαναχώρηση ακόμα και αν το έχεις επιλέξει

@ekrepali ?

18 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Η volton έδινε και affidea.. Έλεγα να κάνω κ μία δωρεάν εξετασούλα αίματος τώρα όσο είμαι ακόμα σε αυτούς :P 

Αλλα σαν να μιλάει με γρίφους ο γέροντας: 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.4fdce3402a1ae29f8e385e63c42c8e81.png

δηλαδή αν κάνω δωρεάν εξέταση affidea κ μετά φύγω απο τη volton θα μου στείλουν το λογαριασμό σπίτι; :P 

δε νομίζω αλλά καλύτερα μην μπλέκεις

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, BasilisDi είπε

Γεια σας μόλις έκανα αίτηση στην elpedison μέσο του σάιτ,ξέρουμε πότε  περίπου θα γίνει η αλλαγή 

τι εννοείς μέσω του site ? επειδή κατάστημα δίνουν 50+35€ , και μέλος εδώ έχει κονέ για 50+2*20 δωροεπιταγές Σκλαβενίτη ....

Σε άλλα νέα στο δίπλα φόρουμ πόσταρε μέλος του έκανε πρόταση η ελπέ να γυρίσει με 50+100(ολόκληρα)+2*20€ 😂

edit τελικά ειδική περίπτωση ήταν μιας και τον είχαν ξεζουμίσει σε παλιό ακριβό πρόγραμμα , δλδ και λίγα πήρε

Επεξ/σία από korakios

4 λεπτά πριν, korakios είπε

τι εννοείς μέσω του site ? επειδή κατάστημα δίνουν 50+35€ , και μέλος εδώ έχει κονέ για 50+2*20 δωροεπιταγές Σκλαβενίτη ....

Σε άλλα νέα στο δίπλα φόρουμ πόσταρε μέλος του έκανε πρόταση η ελπέ να γυρίσει με 50+100(ολόκληρα)+2*20€ 😂

Τώρα πολύ αργά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα μου στείλουν τα έγγραφα 

Μόλις τώρα, BasilisDi είπε

Τώρα πολύ αργά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα μου στείλουν τα έγγραφα 

Ζήτα και επιταγές σκλαβενιτη,ακόμα δεν έχεις υπογράψει.θα στις δώσουν. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...