Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

χαχαχ. εννοώ ότι έπρεπε να τους πιέσω λίγο, στην αρχή τα αρνιώντουσαν όλα για το έγκλημα :P ύστερα μου είπαν να πάρουν τηλέφωνο, να μου πουν την άλλη μέρα και ίσως για μία σκλαβενίτη. τελικά χλάτσωσαν 2!!

τώρα που το σκέφτομαι οι τσιγκούνηδες σου έδωσαν μόνο 50+35+2*20 και όχι και τα 5*20 , να ξαναπάς να κάνεις παράπονα 😂

Επεξ/σία από korakios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

χαχαχ. εννοώ ότι έπρεπε να τους πιέσω λίγο, στην αρχή τα αρνιώντουσαν όλα για το έγκλημα :P ύστερα μου είπαν να πάρουν τηλέφωνο, να μου πουν την άλλη μέρα και ίσως για μία σκλαβενίτη. τελικά χλάτσωσαν 2!!

τα επιπλέον δώρα σου δόθηκαν στην ίδια παροχή την οποία έφερες και όχι σε κάποιον που σε σύστησε, σωστά;

1 λεπτό πριν, korakios είπε

τώρα που το σκέφτομαι οι τσιγκούνηδες σου έδωσαν μόνο 50+35+2*20 και όχι και τα 5*20 , να ξαναπάς να κάνεις παράπονα 😂

Μπορεί να τον πάρουν οι ίδιοι τηλέφωνο να του πουν ότι ξέχασαν να το προσθέσουν 😁

Επεξ/σία από SofoS@

Μόλις τώρα, SofoS@ είπε

τα επιπλέον δώρα σου δόθηκαν στην ίδια παροχή την οποία έφερες και όχι σε κάποιον που σε σύστησε, σωστά;

σωστά

1 λεπτό πριν, korakios είπε

χαχαχαχ απο εκει ξεκίνησα το παζάρι! :P

δεν λες που κάθετι αυτό γτ ποιος ξέρει τι θα πληρώσω ήρων..

εν τω μεταξύ στον λογαριασμό ήρων τώρα είδα ότι έχει ημ/νια έκδοσης 31/1/2024 ενώ τον πήρα μόλις χθες 12/2 και απο το Myrae... 

1 λεπτό πριν, Cmg__ είπε

σωστά

χαχαχαχ απο εκει ξεκίνησα το παζάρι! :P

δεν λες που κάθετι αυτό γτ ποιος ξέρει τι θα πληρώσω ήρων..

εν τω μεταξύ στον λογαριασμό ήρων τώρα είδα ότι έχει ημ/νια έκδοσης 31/1/2024 ενώ τον πήρα μόλις χθες 12/2 και απο το Myrae... 

Πες μας το κατάστημα να πάμε κι εμείς :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SofoS@ είπε

Πες μας το κατάστημα να πάμε κι εμείς :P

φίλε μου θα σου πω το ίδιο που είπα και σε πριβε.

Η αλήθεια είναι ότι η υπάλληλος με έχει ορκίσει να μην πω τίποτα και της το υποσχέθηκα και θέλω να είμαι σωστός (τουλάχιστον μέχρι να κλείσει η συμφωνία μου) και να μην δίνω την περιοχή μου στο thread, ΑΛΛΑ αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ειμαι Θεσσαλονίκη (δεν έχει και πάρα πολλά καταστήματα, 4 είναι όλα κ όλα) και ότι πιστεύω ότι όπου και να πας, αν τους πεις ότι: "μπορώ να κάνω σύνδεση με εσάς αν μου δώσετε 5χ20 (θα το αρνηθούνε αλλα το λέμε για να ξεκινήσουμε ψηλα) ή 2χ20 σκλαβε " για να υπονοηθεί ότι αλλιώς θα χάσουν την πώληση, πιστεύω θα τα πάρεις. Αν σου πουν όχι πες τους να πάρουν ένα τηλεφωνάκι μήπως γίνεται και να σε ενημερώσουνε αύριο. Αν δεν στα δώσουν πας σε άλλο κατάστημα και το ξαναδοκιμάζεις. Ελπίζω να βοήθησσα και να πάρουμε την τριπολιτσά!

Επεξ/σία από Cmg__
  • Like 3

11 minutes ago, Cmg__ said:

τελικά χλάτσωσαν 2!!

Έπρεπε να κρατήσεις το όνομα του υπαλλήλου... να σου ξαναδώσει άλλες 2 όταν φύγεις και ξαναγυρίσεις το Μάρτιο. 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@doomnx έβγαλε ο ΑΔΜΗΕ την ΜΤΑ με 108,125

η Προτέργια συνεχίζει να έχει 120,01 😁 στο site της , ποιος ξέρει αν θα αρμέξει όσους ξέμειναν σε παλιό πρόγραμμα αποτρέποντας να μπουν αυτόματα στο πράσινο ....

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Thanks 1

Ειχα 2 τερματισμενες παροχες στον Ηρων κ μια ενεργη που μετα τα τελευταια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να φυγω....ειχα ενα πιστωτικο γυρω στα 40 ευρω απ τις 2 τερματισμενες κ σε τηλεφωνικη επικοινωνια που τους ζητησα να μου τα πιστωσουν στην τραπεζα μου ειπαν οτι δε γινεται γτ ειναι κατω απο 200 ευρω κ οτι μπορουν μονο να τα μεταφερουν στην ενεργη παροχη!! Εχει ακουσει κανενας αλλος παρομοια μπαρουφα?

• Sad 1

8 λεπτά πριν, desiro είπε

Ειχα 2 τερματισμενες παροχες στον Ηρων κ μια ενεργη που μετα τα τελευταια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να φυγω....ειχα ενα πιστωτικο γυρω στα 40 ευρω απ τις 2 τερματισμενες κ σε τηλεφωνικη επικοινωνια που τους ζητησα να μου τα πιστωσουν στην τραπεζα μου ειπαν οτι δε γινεται γτ ειναι κατω απο 200 ευρω κ οτι μπορουν μονο να τα μεταφερουν στην ενεργη παροχη!! Εχει ακουσει κανενας αλλος παρομοια μπαρουφα?

😂 , όχι , παίρνει βραβείο 😁, μάλλον έχουν ξεμείνει απο φράγκα τελείως 😛

λες οτι έχεις μια παροχή ενεργή , είναι απο τουρισμό ? αν ναι θα έλεγα μη δεχτείς να μεταφερθεί εκεί το ποσό μιας και παίζει θέμα με το 50ρικο

αν το έχεις ήδη πάρει , τότε απλά μετέφερε το ποσό εκεί

38 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Η αλήθεια είναι ότι η υπάλληλος με έχει ορκίσει να μην πω τίποτα και της το υποσχέθηκα

Έλα πες την αλήθεια, της έκανες τα γλυκά ματάκια (καθότι Βαλεντίνου αύριο)... Εμείς οι οικογενειάρχες δεν έχουμε ELPίδα... 

33 λεπτά πριν, korakios είπε

έβγαλε ο ΑΔΜΗΕ την ΜΤΑ με 108,125

Έχει σχέση με την ΤΕΑ ή καμία σχέση; Αν ναι, λίγο υψηλό δεν είναι; Παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά τις τιμές της ΕΕ και περιμένω μια τιμή κάτω από 100 για να είμαι ειλικρινής.

28 λεπτά πριν, desiro είπε

ειπαν οτι δε γινεται γτ ειναι κατω απο 200 ευρω κ οτι μπορουν μονο να τα μεταφερουν στην ενεργη παροχη!! Εχει ακουσει κανενας αλλος παρομοια μπαρουφα?

Που τα βρισκουν οι σατανάδες;

Προτείνω, εκτός από τα γνωστά βραβεία,  κάθε πρώτη του μήνα να βραβεύουμε και την καλύτερη παπ@ριά που ακούσαμε. 

26 minutes ago, desiro said:

Όρος 16.2: Φιλική διευθέτηση.

Όρος 16.3: Αν δε προβλέπεται στους όρους ο τρόπος επίλυσης της παραπάνω διαφοράς, μπορείς να δικαιωθείς μόνο στο δικαστήριο.

Spoiler

1.jpg.2fc53ef1706cec2f9242891e09976da8.jpg

Βέβαια αυτό που σου είπε για τα 200 ευρώ, το έβγαλε απ'το κεφάλι του.

3 ώρες πριν, atom7 είπε

9/2/2024 έκανα αίτηση σε κατάστημα Elpedison για τα 85€. Μέχρι σήμερα κανένα τηλέφωνο από Volton για αντιπρόταση παραμονής. Περίεργο. Αλλαγή στο τελευταίο ψηφίο δεν έχει γίνει, άρα λέω ας πάρω στο ΔΕΔΔΗΕ να δω τι γίνεται. Ο ευγενέστατος υπάλληλος μου επιβεβαίωσε ότι από χτες είμαι στην Elpedison (επιβεβαίωσα και τις μετρήσεις που είχα στείλει με φωτογραφία ότι δόθηκαν σωστές από την Elpe στο ΔΕΔΔΗΕ). Κάποιες φορές λέει κάνει 1-2 μέρες να φανεί η αλλαγή εκπροσώπησης στο ΔΕΔΔΗΕ App.

8/2 έκανα την αίτηση σε elpe από ΔΕΗ.
Σήμερα άλλαξε το ψηφίο στη ΔΕΔΔΗΕ, επανεργοποίησα το myelpedison γιατί το είχα απενεργοποιήσει πριν 3 χρόνια που είχα φύγει και καπάκι ενεργοποίησα πάγια εντολή.
Μου δείχνει ότι μπορώ μόνο για σήμερα(13/2) να δηλώσω καταναλώσεις οπότε θα το κάνω σε λίγο.

Μέχρι τώρα όλα πάνε όπως τα είπαν....

19 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Το σταθερό της Protergia που είναι στα 0.10€ έχει κάποια παγίδα;

IMG_2234.png

είδες να αναγράφεται το πάγιο ? όχι , άρα μαντεύεις κατευθείαν οτι θα είναι υψηλό

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-safe-six-months/

μόνο 9,90€ 😁

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...