Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Just now, tsigpan said:

Καλησπερα.

Elpedison smart υπεγραψα 27/12 σημερα ηρθε ο πρωτος εναντι χωρις το δωρο των 100 ευρώ. Εγγυηση δεν υπαρχει  αφου εβαλα παγια. 

MyRAE αμφισβήτηση. Επισύναψε τη σύμβαση και τους ειδικούς όρους του δώρου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Δε ξέρω αν υπάρχει επιλογή στον Θαλή να ζητάει ο πάροχος επιτόπια καταμέτρηση... στους απλούς μετρητές πάντως ο ΔΕΔΔΗΕ λαμβάνει υπόψιν τη δική μας ένδειξη εκτός σπανίως πλέον περιπτώσεων που βγαίνουν για επιτόπια.

Στις τηλεμετρήσεις θεωρώ πιθανό πως ο ΔΕΔΔΗΕ λαμβάνει έκτακτη καταμέτρηση από μόνος του, εφόσον έχει πλέον αυτή τη δυνατότητα.

Σε όσες αλλαγές έχω κάνει μέχρι τώρα πάντα λάμβαναν υπόψιν τους τις μετρήσεις που τους έστελναν εκτός από τη μια φορά που η ελπεδισον έκανε την πατάτα. 

Οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι σε μετρητές με τηλεμετρηση υπάρχει περιπτωση η αλλαγή να γίνει με την ένδειξη που θα πάρει ο ΔΕΔΔΗΕ εξ αποστάσεως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ekrepali είπε

MyRAE αμφισβήτηση. Επισύναψε τη σύμβαση και τους ειδικούς όρους του δώρου.

Να μην τους παρω τηλεφωνο ή να παω στο καταστημα που εκανα το συμβολαιο;

Πήρα befon και μου ειπαν θα το προωθησουν για ελεγχο.  ποια ειναι η γνωμη σας προχωραω προς τα αγνωστα μονοπατια της RAE η αναμενω; απλα αν στειλουν διορθωτικό αυτο θα γινει αφου θα εχουν τραβηξει τα χρηματα απο την παγια. και αν εχω παει σε αλλο παροχο θα ειναι μεγαλυτερο μπλεξιμο.

Επεξ/σία από tsigpan

12 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Σε όσες αλλαγές έχω κάνει μέχρι τώρα πάντα λάμβαναν υπόψιν τους τις μετρήσεις που τους έστελναν εκτός από τη μια φορά που η ελπεδισον έκανε την πατάτα. 

Οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι σε μετρητές με τηλεμετρηση υπάρχει περιπτωση η αλλαγή να γίνει με την ένδειξη που θα πάρει ο ΔΕΔΔΗΕ εξ αποστάσεως. 

Αν υπάρχει Τηλεμετρηση  πιθανόν θα πάρουν την ένδειξη που θα κατεβάσει ο Δεδδηε.. 

20 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε ξέρω αν υπάρχει επιλογή στον Θαλή να ζητάει ο πάροχος επιτόπια καταμέτρηση... στους απλούς μετρητές πάντως ο ΔΕΔΔΗΕ λαμβάνει υπόψιν τη δική μας ένδειξη εκτός σπανίως πλέον περιπτώσεων που βγαίνουν για επιτόπια.

Στις τηλεμετρήσεις θεωρώ πιθανό πως ο ΔΕΔΔΗΕ λαμβάνει έκτακτη καταμέτρηση από μόνος του, εφόσον έχει πλέον αυτή τη δυνατότητα.

Επίσης έχει ενδιαφέρον να μάθεις ποιος το κωλοβάρεσε κι έμεινες 10 μέρες παραπάνω στην Elpedison. Άργησε η volton να στείλει το αίτημα, ή άργησε ο δεδδηε να το υλοποιήσει;

Δεν υπάρχει κάτι στο συστημα του Θαλή.. Μπορεί ο πάροχος να ζητήσει την καταμέτρηση για να εκτελεστεί η εντολή.. 

Και στους απλούς μετρητές μπορεί να γίνει  η επιτόπια καταμέτρηση.. Είναι ανάλογα.. 

16 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αν υπάρχει Τηλεμετρηση  πιθανόν θα πάρουν την ένδειξη που θα κατεβάσει ο Δεδδηε.. 

Αυτό έγινε, που όμως δεν είχε γίνει σε προηγούμενες αλλαγές. Να δούμε αν θα γίνει στις επόμενες.

26 minutes ago, tsigpan said:

Να μην τους παρω τηλεφωνο ή να παω στο καταστημα που εκανα το συμβολαιο;

Πήρα befon και μου ειπαν θα το προωθησουν για ελεγχο.  ποια ειναι η γνωμη σας προχωραω προς τα αγνωστα μονοπατια της RAE η αναμενω; απλα αν στειλουν διορθωτικό αυτο θα γινει αφου θα εχουν τραβηξει τα χρηματα απο την παγια. και αν εχω παει σε αλλο παροχο θα ειναι μεγαλυτερο μπλεξιμο.

Στο κατάστημα που έκανες το συμβόλαιο, σου έδωσαν να υπογράψεις το PDF απ'το Christmas Promo; (βλέπε αρχείο κάτω)

Εάν ναι, τότε αποκλείεται να μη το απέστειλαν στα κεντρικά.

Επίσης στη 1η σελίδα της σύμβασης, αναγράφει το Promo στο κουτάκι της Ειδικής προσφοράς;

Spoiler

1.jpg.5e528a0d0e4f7bc468c80b543ee57c6e.jpg

Εάν ξέχασε ο υπάλληλος να το πατήσει, ίσως να μη περάστηκε συστεμικά. Εκείνες τις μέρες θυμάμαι το είχανε προς κατάργηση, και μετά η befon έδωσε παράταση.

Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι μέσω RAE θα ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα (αν έχεις κάτι απ΄τα παραπάνω που ανέφερα).

Αλλιώς αν δεν έχεις αποδεικτικό ότι υπέγραψες το Promo, τράβα στο κατάστημα να βρεις τον υπάλληλο που το ξέχασε... να ενημερώσει εκείνος τα κεντρικά ότι ίσχυε το promo για υπογραφή σε κατάστημα για όλο το Δεκέμβριο (είχαν και αφίσεις).

Κι εννοείται ζητάς να πιστωθεί με έκτακτο λογαριασμό, όχι στον επόμενο.

CHRISTMAS PROMO - ΔΩΡΟ 100€ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.pdf

Ουφ.Μόλις τώρα που βρήκα λίγη ηρεμία και καθαρό μυαλό κατάλαβα τι έκαναν οι λογισταράδες του ΗΡΩΝΑ.Στον πρώτο έναντι είχα αξία ρεύματος 17,01-50 ευρώ δώρο=-32,99.Στον εκκαθαριστικό που βγάλανε, σωστά αντιλόγισαν τα -32,99 στη στήλη Γ και τα κάνανε +  αλλά έπνιξαν τα 50 στη στήλη Α.Αφού έσκουξα βγάλανε διορθωτικό πιστωτικό αλλά όχι για τα 50 αλλά για τα 32,99!!!!.Μου απέδωσαν δηλαδή το πενηντάρικο ,αλλά κουτσουρεμένο με την κατανάλωση του Νοεμβρίου.....Και φυσικά για τη συνέπεια ούτε λόγος.Παρόλο που μου την είχαν βάλει στον προηγούμενο έναντι.Τσάκαλοι.

• Like 2

1 ώρα πριν, NeuroticUnicorn είπε

Καλησπέρα,

Ψάχνω για πάροχο ρεύματος για φοιτητικό σπίτι. Έχω καταλήξει στο κίτρινο τιμολόγιο λόγω μικρής κατανάλωσης (130 Kwh περίπου) και βλέπω πως η Ζενίθ έχει μια καλή προσφορά. Πάγιο σταθερά 1 ευρώ 60 ευρώ έκπτωση μοιρασμένη στους πρώτους 6 λογαριασμούς,νυχτερινό τιμολόγιο και χωρίς ρήτρα αποχώρησης (σημαντικό για εμένα). Διαβάζω όμως αρκετά κακά reviews ακόμα και κατηγορίες για εσκεμμένο φούσκωμα και ανθρώπους που έφυγαν από τα σπίτια τους και με κατεβασμένο γενικό και τους ερχόντουσαν υπέρογκοι λογαριασμοί.

Έχει κανείς κάποια εμπειρία; Υπάρχει κάποιος τρόπος να προστατευτεί κανείς;

Φίλε μου δες εδώ: 

ΓΙα κανα Elpedison Bright σε βλέπω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Στο κατάστημα που έκανες το συμβόλαιο, σου έδωσαν να υπογράψεις το PDF απ'το Christmas Promo; (βλέπε αρχείο κάτω)

Εάν ναι, τότε αποκλείεται να μη το απέστειλαν στα κεντρικά.

Επίσης στη 1η σελίδα της σύμβασης, αναγράφει το Promo στο κουτάκι της Ειδικής προσφοράς;

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

1.jpg.5e528a0d0e4f7bc468c80b543ee57c6e.jpg

Εάν ξέχασε ο υπάλληλος να το πατήσει, ίσως να μη περάστηκε συστεμικά. Εκείνες τις μέρες θυμάμαι το είχανε προς κατάργηση, και μετά η befon έδωσε παράταση.

Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι μέσω RAE θα ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα (αν έχεις κάτι απ΄τα παραπάνω που ανέφερα).

Αλλιώς αν δεν έχεις αποδεικτικό ότι υπέγραψες το Promo, τράβα στο κατάστημα να βρεις τον υπάλληλο που το ξέχασε... να ενημερώσει εκείνος τα κεντρικά ότι ίσχυε το promo για υπογραφή σε κατάστημα για όλο το Δεκέμβριο (είχαν και αφίσεις).

Κι εννοείται ζητάς να πιστωθεί με έκτακτο λογαριασμό, όχι στον επόμενο.

CHRISTMAS PROMO - ΔΩΡΟ 100€ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.pdf 162.43 kB · 0 downloads

ναι εχω το pdf  με το Christmas Promo με την υπογραφη μου. Στην RAE χρειαζεται να στειλω ολο το συμβολαιο που ειναι καμια 15 σελιδες με ειδικους και γενικους ορους και το pdf με το promo; Επίσης στο συμβολαιο στην παραγραφο 3 και στην Ταυτοτητα Προσφερομενης Συμβασης στο πλαισιο λοιπες πιστωσεις γραφει οχι, δεν θα επρεπε να λεει ναι λογω του promo των 100 ευρω.

Επεξ/σία από tsigpan

1 ώρα πριν, Cmg__ είπε

Καλησπέρα παιδιά, 

απο κατάστημα τελικά μου δώσανε το 2x20 αλλα με δυσκολία. Tip: αν θέλετε να στείλετε σκέτο το νούμερο χωρίς φωτογραφία μετρητή, το στέλνετε ξεχωριστά απο τα άλλα δικαιολογητικά εγγραφής, σε ξεχωριστό email που λέει είμαι ο τάδε και αυτή είναι η μέτρηση.

Για τουρισμό μπαίνω στο ειδικό ex-ante κυμαινόμενο σωστά;

1 ώρα πριν, atom7 είπε

Εννοείς σου έδωσαν ΚΑΙ τα 85€ (50+35) αλλά ΚΑΙ τα 2x20 ;

1 ώρα πριν, Cmg__ είπε

Ναι, σωστά. Που μπαινω ρε παιδιά στο ex ante ή στο ex post?

όταν λες με λίγη δυσκολία εννοείς οτι έπαιζες ρώσικη ρουλέτα και οι υπάλληλοι δε δέχτηκαν στον 1ο γύρο ? 😂

11 λεπτά πριν, tsigpan είπε

ναι εχω το pdf  με το Christmas Promo με την υπογραφη μου. Στην RAE χρειαζεται να στειλω ολο το συμβολαιο που ειναι καμια 15 σελιδες και το pdf με το promo; Επίσης στο συμβολαιο στην παραγραφο 3 και στην Ταυτοτητα Προσφερομενης Συμβασης στο πλαισιο λοιπες πιστωσεις γραφει οχι, δεν θα επρεπε να λεει ναι λογω του promo των 100 ευρω.

όχι , ήταν ξεχωριστό , απο τη στιγμή που το έχεις στο email όλα καλά

στο myrae απλά ανέβασε το promo αν δε χωρά όλο το συμβόλαιο

προϋπόθεση φυσικά οτι δεν ήσουν ήδη πελάτης και στο έταξε ο υπάλληλος με κότερο δώρο

• Like 1

4 minutes ago, tsigpan said:

ναι εχω το pdf  με το Christmas Promo με την υπογραφη μου. Στην RAE χρειαζεται να στειλω ολο το συμβολαιο που ειναι καμια 15 σελιδες και το pdf με το promo; Επίσης στο συμβολαιο στην παραγραφο 3 και στην Ταυτοτητα Προσφερομενης Συμβασης στο πλαισιο λοιπες πιστωσεις γραφει οχι, δεν θα επρεπε να λεει ναι λογω του promo των 100 ευρω.

Στη παράγραφο 3 και στο 11Γ, κι εμένα δε γράφει τίποτα. Αυτό δεν αφορά το promo αλλά άλλους ειδικούς όρους της σύμβασης όπως για παράδειγμα το guarantee του ΗΡΩΝ.

Τα promo αναγράφονται στη 1η σελίδα όπως στη φώτο που ανέβασα μέσα στο spoiler.

Τώρα εσύ έχεις απλά ένα χαρτί ειδικών όρων christmas promo με την υπογραφή σου και την ημερομηνία, αλλά φαντάζομαι δεν έχει υπογραφή και σφραγίδα καταστήματος; Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως όταν σκανάρισαν τα έγγραφα για να τα στείλουν στα κεντρικά, το έστειλαν κι αυτό οπότε θα μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Αν κάνεις αμφισβήτηση στο myrae... ναι ανέβασε και τις 15 σελίδες. Αν δε χωράει το PDF, κάντο εκτύπωση σε PDF (στον εκτυπωτή επιλέγεις δηλαδή το πρόγραμμα σου πχ Acrobat) και τσέκαρε το κουτάκι ασπρόμαυρης εκτύπωσης ώστε να κερδίσεις MB απ'τα χρώματα.

7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Στη παράγραφο 3 και στο 11Γ, κι εμένα δε γράφει τίποτα. Αυτό δεν αφορά το promo αλλά άλλους ειδικούς όρους της σύμβασης όπως για παράδειγμα το guarantee του ΗΡΩΝ.

Τα promo αναγράφονται στη 1η σελίδα όπως στη φώτο που ανέβασα μέσα στο spoiler.

Τώρα εσύ έχεις απλά ένα χαρτί ειδικών όρων christmas promo με την υπογραφή σου και την ημερομηνία, αλλά φαντάζομαι δεν έχει υπογραφή και σφραγίδα καταστήματος; Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως όταν σκανάρισαν τα έγγραφα για να τα στείλουν στα κεντρικά, το έστειλαν κι αυτό οπότε θα μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Αν κάνεις αμφισβήτηση στο myrae... ναι ανέβασε και τις 15 σελίδες. Αν δε χωράει το PDF, κάντο εκτύπωση σε PDF (στον εκτυπωτή επιλέγεις δηλαδή το πρόγραμμα σου πχ Acrobat) και τσέκαρε το κουτάκι ασπρόμαυρης εκτύπωσης ώστε να κερδίσεις MB απ'τα χρώματα.

Σωστά δεν έχει υπογραφή και σφραγίδα καταστήματος. befon που μιλησα μου ειπε πως ειδε την συμβαση και το promo των 100  και θα το προωθησει. ελπιζω να μην φαω κανενα ακυρο απο RAE.  Ευχαριστω  ekrepali αλλη μια φορα για τον χρονο και την βοηθεια σου.

• Like 1

1 λεπτό πριν, tsigpan είπε

Σωστά δεν έχει υπογραφή και σφραγίδα καταστήματος. befon που μιλησα μου ειπε πως ειδε την συμβαση και το promo των 100  και θα το προωθησει. ελπιζω να μην φαω κανενα ακυρο απο RAE.  Ευχαριστω  ekrepali αλλη μια φορα για τον χρονο και την βοηθεια σου.

μην αγχώνεσαι και σε άλλους έχουν "ξεχάσει" τα δώρα αλλά μέσω myrae βγαίνει άκρη (και γρήγορα)

• Like 1

2 minutes ago, korakios said:

μην αγχώνεσαι και σε άλλους έχουν "ξεχάσει" τα δώρα αλλά μέσω myrae βγαίνει άκρη (και γρήγορα)

Εγώ το Γ21 το είχα κάνει στη Befon και το έγραψαν το promo.

Μόλις διαπίστωσα ότι στην αίτηση που είχα κάνει στο κατάστημα (για την οικιακή παροχή) δεν είχανε γράψει το promo στη 1η σελίδα, και κλασικά στο pdf του promo έχει μόνο δική μου υπογραφή. Πώς τη πάτησα έτσι ο νιούμπης...

Δεν υπάρχει όμως πρόβλημα καθώς μπήκε το 100άρικο μόνο του. Όντως έχω βύσμα και δε το ξέρω... 🤣

Spoiler

2.jpg.a46988d18ef3a4eb24f02fff50694491.jpg1.jpg.53f50b460edb80f31f86fc817e890e43.jpg

29 λεπτά πριν, korakios είπε

όταν λες με λίγη δυσκολία εννοείς οτι έπαιζες ρώσικη ρουλέτα και οι υπάλληλοι δε δέχτηκαν στον 1ο γύρο ? 😂

όχι , ήταν ξεχωριστό , απο τη στιγμή που το έχεις στο email όλα καλά

στο myrae απλά ανέβασε το promo αν δε χωρά όλο το συμβόλαιο

προϋπόθεση φυσικά οτι δεν ήσουν ήδη πελάτης και στο έταξε ο υπάλληλος με κότερο δώρο

χαχαχ. εννοώ ότι έπρεπε να τους πιέσω λίγο, στην αρχή τα αρνιώντουσαν όλα για το έγκλημα :P ύστερα μου είπαν να πάρουν τηλέφωνο, να μου πουν την άλλη μέρα και ίσως για μία σκλαβενίτη. τελικά χλάτσωσαν 2!!

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...