Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Πω πω... με το τσιγγέλι στα βγάζουμε.

1/2 έκανες αίτηση volton... τι ένδειξη έδωσες;

11/2 υπάρχει καινούργια ένδειξη. Ποια είναι αυτή η ένδειξη;

Έγινε επιτόπια καταμέτρηση στις 11/2;

Έχεις ψηφιακό μετρητή με τηλεμέτρηση, ναι ή όχι;

Πριν από τη μέτρηση στις 11/2 υπάρχει άλλη ένδειξη μεταξύ 1/2 - 10/2;

1/2 έδωσα στη Βολτον 3628 μέρας και 1099 νύχτας.

11/2 υπάρχει στο app ένδειξη 3709 μέρας και 1121 νύχτας.

Ο μετρητής είναι τηλεμετρουμενος και ο  ΔΕΔΔΗΕ με τον οποίο μίλησα μου είπε ότι έγινε τηλεμετρηση στις 11/2.

Δεν υπάρχει ένδειξη μεταξύ 1/2 και 11/2.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι αυτές οι περιπου 100kw μεταξύ 1/2 και 11/2 μήπως πάνε ελπεδισον και όχι Βολτον;

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

απο κατάστημα τελικά μου δώσανε το 2x20 αλλα με δυσκολία

Εννοείς σου έδωσαν ΚΑΙ τα 85€ (50+35) αλλά ΚΑΙ τα 2x20 ;

• Like 1
Δημοσ.

1 λεπτό πριν, atom7 είπε

Εννοείς σου έδωσαν ΚΑΙ τα 85€ (50+35) αλλά ΚΑΙ τα 2x20 ;

Ναι, σωστά. Που μπαινω ρε παιδιά στο ex ante ή στο ex post?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Ναι, σωστά. Που μπαινω ρε παιδιά στο ex ante ή στο ex post?

Στο πράσινο (Ειδικό) που έχει έκπτωση η kWh για τις πρώτες 100 kWh.

(κρίμα δεν πίεσα κι εγώ στο κατάστημα για τις δωροεπιταγές, αλλά είπα να μην το ξεφτιλίσω...)

Επεξ/σία από atom7
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, atom7 είπε

Στο πράσινο (Ειδικό) που έχει έκπτωση η kWh για τις πρώτες 100 kWh.

και μπορώ να φύγω όποτε θέλω;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω για πάροχο ρεύματος για φοιτητικό σπίτι. Έχω καταλήξει στο κίτρινο τιμολόγιο λόγω μικρής κατανάλωσης (130 Kwh περίπου) και βλέπω πως η Ζενίθ έχει μια καλή προσφορά. Πάγιο σταθερά 1 ευρώ 60 ευρώ έκπτωση μοιρασμένη στους πρώτους 6 λογαριασμούς,νυχτερινό τιμολόγιο και χωρίς ρήτρα αποχώρησης (σημαντικό για εμένα). Διαβάζω όμως αρκετά κακά reviews ακόμα και κατηγορίες για εσκεμμένο φούσκωμα και ανθρώπους που έφυγαν από τα σπίτια τους και με κατεβασμένο γενικό και τους ερχόντουσαν υπέρογκοι λογαριασμοί.

Έχει κανείς κάποια εμπειρία; Υπάρχει κάποιος τρόπος να προστατευτεί κανείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Giannis_Io said:

1/2 έδωσα στη Βολτον 3628 μέρας και 1099 νύχτας.

11/2 υπάρχει στο app ένδειξη 3709 μέρας και 1121 νύχτας.

Ο μετρητής είναι τηλεμετρουμενος και ο  ΔΕΔΔΗΕ με τον οποίο μίλησα μου είπε ότι έγινε τηλεμετρηση στις 11/2.

Δεν υπάρχει ένδειξη μεταξύ 1/2 και 11/2.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι αυτές οι περιπου 100kw μεταξύ 1/2 και 11/2 μήπως πάνε ελπεδισον και όχι Βολτον;

Aγνόησαν τις ενδείξεις σου και έκαναν την αλλαγή στις 11/2 με την ένδειξη της τηλεμέτρησης.

Η τηλεμέτρηση στέλνει εκκαθαριστική καταμέτρηση περίπου στις 10 κάθε μήνα; Ήταν προγραμματισμένο δηλαδή; Ή μήπως οι εκκαθαριστικές τηλεμετρούμενες καταμετρήσεις γίνονται πχ τέλος του μήνα και πήραν επιπλέον ένδειξη με τηλεμέτρηση για να κάνουν την αλλαγή;

Οι 100kw πάνε elpedison... εφόσον έγινε η αλλαγή με τις πραγματικές ενδείξεις.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστώ παίδες, αν δεν ήσασταν εσείς... πάλι καλά γιατί φάκαμε και λίγο φόλα με την Ηρων της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ... να τα πατσίσουμε.. με ευγένεια χαμόγελο και υπονοούμενα ότι αν θα μου το κάνετε αυτό θα έρθω σίγουρα σε εσάς και είστε φοβεροί πωλητές!

αα αυτό είναι πράσινο σωστά; https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-eidiko-timologio-oikiako_133075/

πρώτη φορά μπαίνω σε πράσινο και δεν τα ξέρω καλα, καταλάβατε~~~; (φουσέκης)

Επεξ/σία από Cmg__
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασε κανείς να δεις αν μπορει να παρει 85 +2*20 τηλεφωνικα απο κατάστημα elpedison ?

ή θελει παρουσια;

Επεξ/σία από stylish
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aγνόησαν τις ενδείξεις σου και έκαναν την αλλαγή στις 11/2 με την ένδειξη της τηλεμέτρησης.

Η τηλεμέτρηση στέλνει εκκαθαριστική καταμέτρηση περίπου στις 10 κάθε μήνα; Ήταν προγραμματισμένο δηλαδή; Ή μήπως οι εκκαθαριστικές τηλεμετρούμενες καταμετρήσεις γίνονται πχ τέλος του μήνα και πήραν επιπλέον ένδειξη με τηλεμέτρηση για να κάνουν την αλλαγή;

Οι 100kw πάνε elpedison... εφόσον έγινε η αλλαγή με τις πραγματικές ενδείξεις.

Οι προγραμματισμένες εκκαθαριστικές μετρήσεις του ΔΕΔΔΗΕ ειναι Ιανουάριο, Μάιο, Σεπτεμβριο. Δεν έχω ειδοποίηση ότι αυτό έχει αλλάξει, σε σχέση και με αυτά που λένε για μηνιαίες μετρήσεις, ούτε φυσικά έχω δει τηλεμετρησεις κάθε 10 του μήνα. 

Η μέτρηση που έγινε στις 11/2 δεν ήταν προγραμματισμένη. 

Οπότε να υποθέσω ότι σε καθε αλλαγή παρόχου από εδώ και πέρα θα παίρνουν τηλεμετρηση ή αυτό ήταν κάτι που το ζήτησε η Βολτον;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Giannis_Io said:

Οπότε να υποθέσω ότι σε καθε αλλαγή παρόχου από εδώ και πέρα θα παίρνουν τηλεμετρηση ή αυτό ήταν κάτι που το ζήτησε η Βολτον;

Δε ξέρω αν υπάρχει επιλογή στον Θαλή να ζητάει ο πάροχος επιτόπια καταμέτρηση... στους απλούς μετρητές πάντως ο ΔΕΔΔΗΕ λαμβάνει υπόψιν τη δική μας ένδειξη εκτός σπανίως πλέον περιπτώσεων που βγαίνουν για επιτόπια.

Στις τηλεμετρήσεις θεωρώ πιθανό πως ο ΔΕΔΔΗΕ λαμβάνει έκτακτη καταμέτρηση από μόνος του, εφόσον έχει πλέον αυτή τη δυνατότητα.

Επίσης έχει ενδιαφέρον να μάθεις ποιος το κωλοβάρεσε κι έμεινες 10 μέρες παραπάνω στην Elpedison. Άργησε η volton να στείλει το αίτημα, ή άργησε ο δεδδηε να το υλοποιήσει;

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Καλησπέρα παιδιά, 

απο κατάστημα τελικά μου δώσανε το 2x20 αλλα με δυσκολία. Tip: αν θέλετε να στείλετε σκέτο το νούμερο χωρίς φωτογραφία μετρητή, το στέλνετε ξεχωριστά απο τα άλλα δικαιολογητικά εγγραφής, σε ξεχωριστό email που λέει είμαι ο τάδε και αυτή είναι η μέτρηση.

Για τουρισμό μπαίνω στο ειδικό ex-ante κυμαινόμενο σωστά;

Σε ποιο κατάστημα ήταν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...