Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

petranthe για πες μας κατι: είχε προηγηθεί έναντι; ή απλα΄ενας τελικός ξερός; (δηλαδη έκατσες λιγότερο απο μηνα).

Φαίνεται ξύπνησαν, αλλά ας το γράψουν και στους όρους ελεος, αυτό είναι παράνομο και καταχρηστικό.

Επεξ/σία από katsios2010
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 ώρες πριν, Θάνος Βενέτης είπε

Υπάρχει εξελάκι συγκριτικό για επαγγελματικά σταθερά τιμολόγια όπως των οικιακών; 

καρφιτσωμένη ανάρτηση

3 ώρες πριν, adi32 είπε

Η ΕΛΠΕ μου ειπε οτι ο τελικος θα εκδοθει 18/2 (εφυγα 10/1)

Οποτε περιμενω μεχρι τοτε να ξαναπαω ή παω απο τωρα  ?

Ειμαι βολτον και ηδη εχω 650kw 

απο τώρα

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, Giannis_Io said:

1/2 αίτηση στη βολτον (από ΕΛΠΕ), σήμερα 13/2 έγινε η αλλαγή ψηφίου και μπήκαν οι νέες μετρήσεις στο app του ΔΕΔΔΗΕ. 

To ότι σήμερα άλλαξε το ψηφίο, δε σημαίνει ότι σήμερα ξεκινάει η εκπροσώπηση της volton.

Η εκπροσωπηση ξεκινάει τη μέρα που η νοlton έστειλε το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ, πάρε τηλ και ρώτα τους... η τσεκαρε στο mydeddie app, μετρησεις, στατιστικά καταναλώσεων, ενδείξεις παροχης

Επίσης θύμισε μας αν έκανες αίτηση μέσω τηλεφώνου ή σε καταστημα

Επεξ/σία από ekrepali

44 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Στις 25/1 αίτημα στη ΔΕΗ και μαζί και αλλαγή ονόματος ακόμα τίποτα έκανα αίτημα στο myrae και μου απάντησε ο δεδδηε ότι το αίτημα ολοκληρώθηκε μπαίνω σήμερα να δω και βλέπω στην αναζητηση της υδε άλλο όνομα ούτε το δικό μου ούτε της συζύγου μου που ήταν πριν 

Για πάρε τηλέφωνο στον Δεδδηε να δεις.. Τι έγινε;; 

• Thanks 1

12 λεπτά πριν, ekrepali είπε

To ότι σήμερα άλλαξε το ψηφίο, δε σημαίνει ότι σήμερα ξεκινάει η εκπροσώπηση της volton.

Η εκπροσωπηση ξεκινάει τη μέρα που η νοlton έστειλε το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ, πάρε τηλ και ρώτα τους... η τσεκαρε στο mydeddie app, μετρησεις, στατιστικά καταναλώσεων, ενδείξεις παροχης

Επίσης θύμισε μας αν έκανες αίτηση μέσω τηλεφώνου ή σε καταστημα

Στο app του ΔΕΔΔΗΕ τσεκαρα τις μετρήσεις και έχουν καινούριες με ημερομηνία 11/2. Από τότε δεν ξεκινάω στη βολτον;

Η αίτηση έγινε τηλεφωνικώς. 

1 λεπτό πριν, Giannis_Io είπε

Στο app του ΔΕΔΔΗΕ τσεκαρα τις μετρήσεις και έχουν καινούριες με ημερομηνία 11/2. Από τότε δεν ξεκινάω στη βολτον;

Να πάρεις τηλέφωνο στον δεδδηε.. 

Μόλις τώρα, Giannis_Io είπε

αν δεν είναι αυτές που έδωσες και είναι καινούριες , μάλλον τότε μπήκες

αλλιώς αν είναι αυτές που έδωσες στην αίτηση , μπήκες όταν (άγνωστο το πότε, πάρε τηλ ΔΕΔΔΗΕ)  έστειλε η volton το αίτημα

• Like 1

9/2/2024 έκανα αίτηση σε κατάστημα Elpedison για τα 85€. Μέχρι σήμερα κανένα τηλέφωνο από Volton για αντιπρόταση παραμονής. Περίεργο. Αλλαγή στο τελευταίο ψηφίο δεν έχει γίνει, άρα λέω ας πάρω στο ΔΕΔΔΗΕ να δω τι γίνεται. Ο ευγενέστατος υπάλληλος μου επιβεβαίωσε ότι από χτες είμαι στην Elpedison (επιβεβαίωσα και τις μετρήσεις που είχα στείλει με φωτογραφία ότι δόθηκαν σωστές από την Elpe στο ΔΕΔΔΗΕ). Κάποιες φορές λέει κάνει 1-2 μέρες να φανεί η αλλαγή εκπροσώπησης στο ΔΕΔΔΗΕ App.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, petranthe είπε

Ο Ηρων έβγαλε τελικό στον λογαριασμό της μητέρας μου, χωρίς σε αυτόν να περιλαμβάνει το δώρο των 50 ευρώ.

Εκτός από καταγγελία στη ΡΑΕ, κάνουμε κάτι άλλο;

Είχε προηγηθεί έναντι ; ήταν ένας και μοναδικός τελικός και εκκαθαριστικός;

Επεξ/σία από katsios2010

1 λεπτό πριν, atom7 είπε

9/2/2024 έκανα αίτηση σε κατάστημα Elpedison για τα 85€. Μέχρι σήμερα κανένα τηλέφωνο από Volton για αντιπρόταση παραμονής. Περίεργο. Αλλαγή στο τελευταίο ψηφίο δεν έχει γίνει, άρα λέω ας πάρω στο ΔΕΔΔΗΕ να δω τι γίνεται. Ο ευγενέστατος υπάλληλος μου επιβεβαίωσε ότι από χτες είμαι στην Elpedison (επιβεβαίωσα και τις μετρήσεις που είχα στείλει με φωτογραφία ότι δόθηκαν σωστές από την Elpe στο ΔΕΔΔΗΕ). Κάποιες φορές λέει κάνει 1-2 μέρες να φανεί η αλλαγή εκπροσώπησης στο ΔΕΔΔΗΕ App.

την 3η μέρα άνοιξε ticket και myrae μιας και αν δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα δε θα ενημερωθούν και οι πάροχοι (καθυστέρηση έκδοσης τελικού volton , καθυστέρηση myelpedison)

• Thanks 1

10 minutes ago, Giannis_Io said:

Πω πω... με το τσιγγέλι στα βγάζουμε.

1/2 έκανες αίτηση volton... τι ένδειξη έδωσες;

11/2 υπάρχει καινούργια ένδειξη. Ποια είναι αυτή η ένδειξη;

Έγινε επιτόπια καταμέτρηση στις 11/2;

Έχεις ψηφιακό μετρητή με τηλεμέτρηση, ναι ή όχι;

Πριν από τη μέτρηση στις 11/2 υπάρχει άλλη ένδειξη μεταξύ 1/2 - 10/2;

1 ώρα πριν, petranthe είπε

Ο Ηρων έβγαλε τελικό στον λογαριασμό της μητέρας μου, χωρίς σε αυτόν να περιλαμβάνει το δώρο των 50 ευρώ.

Εκτός από καταγγελία στη ΡΑΕ, κάνουμε κάτι άλλο;

ΣτΚ αν απαντήσουν παπάντζες στο myrae ωστε να επισυνάψεις τη σύσταση του ΣτΚ όταν κάνεις στο myrae απόρριψη

αλλά πες πόσο καιρό ήταν στον Ήρων και αν βγήκε έναντι πρώτα

Χτες έκανα αιτήματα στο myrae για 2 παροχές elpedison, να εκδώσουν εκκαθαριστικούς λογαριασμούς (καταμετρήσεις τέλος Δεκεμβρίου). Πριν λίγο απάντησαν και στα 2, επισύναψαν pdf λογαριασμών με ημερομηνία έκδοσης 8/2... ενώ στο myelpedison στη μια παροχή φαίνεται μόνο το ποσό στη καρτέλα online πληρωμή ενώ στην άλλη δε φαίνεται ακόμα τίποτα. Δε ξέρω αν εκδόθηκαν λόγω του αιτήματος στη ΡΑΕ (με αναδρομική ημερομηνία) ή  αν είχαν ήδη εκδοθεί κι έχει σκαλώσει το σύστημα...

• Like 2

Η ζενιθ δεν λέει να εκδοσει λογαριασμό για τον Ιανουάριο. Στο chat μου είπαν ότι υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω της αλλαγής των τιμολογίων. Ε ρε γλέντια.

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά, 

απο κατάστημα τελικά μου δώσανε το 2x20 αλλα με δυσκολία. Tip: αν θέλετε να στείλετε σκέτο το νούμερο χωρίς φωτογραφία μετρητή, το στέλνετε ξεχωριστά απο τα άλλα δικαιολογητικά εγγραφής, σε ξεχωριστό email που λέει είμαι ο τάδε και αυτή είναι η μέτρηση.

Για τουρισμό μπαίνω στο ειδικό ex-ante κυμαινόμενο σωστά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...