Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, ekrepali είπε

Ρε συ τι ολική διάλυση είναι αυτή...

Κρέμασαν όλα τα συστήματα, δεν ήταν προετοιμασμένα για τουριστική περίοδο από το Γενάρη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 ώρες πριν, doomnx είπε

Να ρωτήσω, έχει παραλάβει κανένας Edenred να μας δείξει πώς είναι; Είναι η Compliments όπως μας έλεγαν; Πού τη χρησιμοποιήσατε;

Είναι σαν μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα, απλά δεν είναι ανέπαφη, πρέπει να την περάσει στο μηχάνημα.

https://www.edenred.gr/el-GR/Solutions/Ticket-Compliments/Ticket-Compliments-Gift-Card

Εγώ βρήκα στην ιστοσελίδα της edenred ένα βενζινάδικο και την χρησιμοποίησα.

https://www.myedenred.gr/?utm_source=edenred_website&utm_medium=link&utm_campaign=tcar_faq#tca

• Thanks 1

Προσπαθώ να καταλάβω αν έχουν κάνει καμία πατάτα στην ELPE τύπου ΗΡΩΝ αλλά δεν βγάζω άκρη.

Προτελευταίος εκαθαριστικός:

Πρώτος έναντι (ξέχασα να δώσω μετρήσεις):

Δεύτερος έναντι: 

Τρίτος εναντι (εδώ πήραμε και το δώρο 100€. Ήμουν υφιστάμενος πελάτης)

Τελευταίος εκαθαριστικός:

Κυρίως προσπαθώ να καταλάβω πως προκύπτουν τα -167,74 και αν είναι σωστά. Παρακαλώ τα φώτα σας!

14 ώρες πριν, korakios είπε

περιμένω και εγώ τελικό "σύντομα" ,  είμαι περίεργος να δω τι θα κάνουν

Spoiler
ωχ μανα μου τι με περιμενει κι εμενα...

και ηδη πριν προλαβει να βγαλει τελικο ο ΗΡΩΝ, πηγαν τα φυντανια οπως βλεπετε και βγαλαν εκκαθαριστικο στις 31/1 με τις λαθος (!) ενδειξεις του ΔΕΔΔΗΕ απο 21/1, ενω στις 26/1 ηδη ο ΔΕΔΔΗΕ ειχε διορθωσει το λαθος και εβαλε τις σωστες με 5983 και 2032. κατι που με επεβεβαιωσαν και οι ιδιοι που μιλησα,οτι οφειλα εφοσον εκδοθηκε 31/1 ο εκκαθαριστικος ,να λαβουν την νεα μετρηση....

προς το παρον τους εστειλα αιτημα απο το myhrwn, ζητοντας τους να βγαλουν εκ νεου εκκαθαριστικο,γιατι υποτιθεται περιμενω να βγει και ο τελικος....που αν τα φυντανια προλαβουν και τον βγαλουν,καθηστε καλα, θα εχουν να μου χρεωσουν 923 Kwh για το διαστημα 22/1 μεχρι 1 ή 2/2 που μαλλον ειναι η τελευταια μερα σε αυτους...γιατι η οριστικη τελευταια μετρηση που φαινεται πλεον στην ελπε που μπηκα,ειναι 6069 και 2052.... και ο Ηρων εχει προς το παρον τις παλιες στον εκκαθαριστικο...

ε ρε γλεντια...

συν τις αλλη θελω να πιστευω οτι θα μου ξαναβαλουν στον τελικο παλι το 50ρικο,οπως ορθα μου ειχαν κανει τον Αυγουστο,γιατι θα χουμε και απο κει αναγουλες...

καλημέρα,περιέργος με πηραν απο τον Ηρωνα σχετικα με το αιτημα που τους εκανα για τον λαθος εκκαθαριστικο και οταν λεει πηραμε τις διορθωμενες ενδειξεις στις 25/1 απο τον ΔΕΔΔΗΕ,αλλα μπορει το "αρμοδιο" τμημα που εκδοσε τον λογ. στις 31/1 να μην τις ειχε παρει ακομα...

σε καθε περιπτωση συμφωνησαμε να ξαναβγαλουν εκκαθαριστικο μεχρι 25/1 ΒΑΖΟΝΤΑΣ ξανα το 50ρικο,που του εξηγησα ,οπως εγραψες εσυ @ekrepali και μου ειπε,ναι "δικιο" εχετε, θα το αναφερω και αυτο....

Spoiler

ekrepali

Δημοσ. πριν από 15 ώρες

19 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε

Έχει βγάλει κάποιος άκρη με ήρων; γιατί μου λένε αφού μπήκε στον έναντι το 50ρικο γιατί να μπει στον εκκαθαριστικό.

Έναντι -50

Εκκαθαριστικός: Αξία ρεύματος έναντι -(-50) = 50

-50+50=0... πάει το δώρο

Εφόσον το 50άρικο συμπεριλαμβάνεται στην αξία ρεύματος έναντι... τότε το παίρνουν πίσω.

Άρα πρέπει να το ξαναπιστώσουν στον εκκαθαριστικό στη στήλη (Α). Ή θα έπρεπε να μη το συμπεριλάβουν στην αξία ρεύματος έναντι.

και να βγαλουν μετα τελικο απο 26/1 μεχρι 1/2...

επεισοδιο 2650 με Ηρων συνεχεια....

• Thanks 1

προτείνω να φτιαξουμε ένα κείμενο το οποίο θα επισυνάπτουμε όλοι στο myrae για το πολύ σοβαρό θέμα του Ηρωνα, όσοι από εμάς έχουμε πρόβλημα.

• Like 3

12 ώρες πριν, physnik είπε

επειδή μάλλον ενημερώνονται από εδώ και οι πάροχοι

Εγώ είμαι σίγουρος ότι παρακολουθούν το νήμα. Σίγουρα έχουν τουλάχιστον έναν incognito υπάλληλο ο καθένας!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, katsios2010 said:

προτείνω να φτιαξουμε ένα κείμενο το οποίο θα επισυνάπτουμε όλοι στο myrae για το πολύ σοβαρό θέμα του Ηρωνα, όσοι από εμάς έχουμε πρόβλημα.

Κάντε myrae αίτημα κι αν δεν επιλυθεί πατήστε κόκκινα μέχρι να πάει στον διαμεσολαβητή. Επίσης πάρτε τηλέφωνο τη ΡΑΕ όλοι μαζί την ίδια μέρα, ο καθένας θα δώσει τον κωδικό αιτήματος. Αν έχουν τόσα παράπονα για το ίδιο ζήτημα θα το βάλουν σε ομαδοποίηση για να ελέγξουν το συμβαίνει (θεωρητικά). Πάντως με μεμονωμένα αιτήματα σίγουρα δεν ασχολούνται.

Κι έπειτα συνήγορο του καταναλωτή αμα δε δείτε προκοπη

Επεξ/σία από ekrepali

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κανω αιτηση για ελπε με προχθεσινη φωτο μετρητη πειραζει καπου; Εχω βαρεθει να βγαζω φωτογραφιες...

Επεξ/σία από Georgebek2

8 minutes ago, Georgebek2 said:

Αν κανω αιτηση για ελπε με προχθεσινη φωτο μετρητη πειραζει καπου; Εχω βαρεθει να βγαζω φωτογραφιες...

Οχι, εκτός κι αν μεσολάβησε επιτόπια καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ η αν έστειλε ένδειξη ο μετρητής σου με τηλεμετρηση 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

καμια φωτο και ποτε δεν εχω στειλει, γραψε απλά

εκτος απο befon συνδεσεις ελπε κανουν κι αλλοι? και αν ναι , με τι εξτρα δωρα? πχ σκλαβενιτης

Επεξ/σία από katsios2010

Επισης οι 30 μερες βολτον μετρανε απο την ημερομηνια της συμβασης ή της εκπροσωπησης απο ΔΕΔΔΗΕ (η οποια στην περιπτωση μου ειναι 3 μερες μετα);

7 minutes ago, Georgebek2 said:

Επισης οι 30 μερες βολτον μετρανε απο την ημερομηνια της συμβασης ή της εκπροσωπησης απο ΔΕΔΔΗΕ (η οποια στην περιπτωση μου ειναι 3 μερες μετα);

Tην εκπροσώπηση του δεδδηε

• Like 1

Στις 25/1 αίτημα στη ΔΕΗ και μαζί και αλλαγή ονόματος ακόμα τίποτα έκανα αίτημα στο myrae και μου απάντησε ο δεδδηε ότι το αίτημα ολοκληρώθηκε μπαίνω σήμερα να δω και βλέπω στην αναζητηση της υδε άλλο όνομα ούτε το δικό μου ούτε της συζύγου μου που ήταν πριν 

• Confused 1

Ο Ηρων έβγαλε τελικό στον λογαριασμό της μητέρας μου, χωρίς σε αυτόν να περιλαμβάνει το δώρο των 50 ευρώ.

Εκτός από καταγγελία στη ΡΑΕ, κάνουμε κάτι άλλο;

1/2 αίτηση στη βολτον (από ΕΛΠΕ), σήμερα 13/2 έγινε η αλλαγή ψηφίου και μπήκαν οι νέες μετρήσεις στο app του ΔΕΔΔΗΕ. 

Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης  (όπως μου είχαν εξηγήσει οι τεράστιοι @korakios και @ekrepali) να ξεκινάω στη βολτον με +103 kw σε σχέση με την μέτρηση που τους είχα στείλει όταν έκανα την αίτηση.

Μικρό το κακο στην περίπτωση μου, αφού τις 500kw δώρου δεν θα τις έφτανα, σε κάποιους άλλους όμως αυτή η καθυστέρηση μπορεί να κοστίσει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...