Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή με ήρωνα  έχω φοβηθεί πλεον πάρα πολύ θα φύγω στις 10-15 μέρες να μαι σίγουρος ότι θα μου φανεί το πενηντάρικο. Φυσικά θα πάω πάλι προς elpedison η οποία όμως δεν θα έχει βγάλει τελικό μέχρι τότε πειράζει άραγε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, katsios2010 είπε

Επειδή με ήρωνα  έχω φοβηθεί πλεον πάρα πολύ θα φύγω στις 10-15 μέρες να μαι σίγουρος ότι θα μου φανεί το πενηντάρικο. Φυσικά θα πάω πάλι προς elpedison η οποία όμως δεν θα έχει βγάλει τελικό μέχρι τότε πειράζει άραγε;

Να πάτε Volton κύριε. Μάθαμε τώρα όλοι χωρίς τελικό. 🙄

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Βολτον δεν με συμφέρει, μικρες καταναλωσεις εχω, με συμφερει να αφαιρούνται απο ολον τον λογαριασμο τα δωρα.

1 λεπτό πριν, katsios2010 είπε

Βολτον δεν με συμφέρει, μικρες καταναλωσεις εχω, με συμφερει να αφαιρούνται απο ολον τον λογαριασμο τα δωρα.

Να πάτε στη ZeniΘ που σας πλερώνει τα πάγια 😂

8 λεπτά πριν, doomnx είπε

Να πάτε στη ZeniΘ που σας πλερώνει τα πάγια 😂

Ζενιθ δε με συμφερει κυριε

Μόλις τώρα, katsios2010 είπε

Ζενιθ δε με συμφερει κυριε

Θα πάω ελπε χωρις τελικο και ελπιζω μη με διωξουν

Καλησπέρα θα ήθελα να  ρωτήσω είμαι τώρα στην volton αν θα φύγω για ένα μήνα και ύστερα ξαναγυρίσω και έχει ακόμα την προσφορά με τις 500 kwh θα τις δικαιούμαι πάλι σαν καινούργιος πελάτης??Σας ρωτάω γιατί έχω πάνω από 700 kwh τον μήνα

• Like 2

25 λεπτά πριν, COSTAKISMIKROS είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να  ρωτήσω είμαι τώρα στην volton αν θα φύγω για ένα μήνα και ύστερα ξαναγυρίσω και έχει ακόμα την προσφορά με τις 500 kwh θα τις δικαιούμαι πάλι σαν καινούργιος πελάτης??Σας ρωτάω γιατί έχω πάνω από 700 kwh τον μήνα

τον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ που καμια μερα θα σου πάρει το ρολοι απο τα νεύρα σκέφτομαι :P

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Δεν βγάζουν τελικό;

34 λεπτά πριν, COSTAKISMIKROS είπε

Αν υπάρχει η προσφορά θα θεωρείσαι νέος πελάτης,άρα θα τις δικαιούσαι. 

• Like 1

42 λεπτά πριν, Manefs23 είπε

Δεν βγάζουν τελικό;

Αυτός δεν έχει τελικό στον πάροχο που θέλει να επιστρέψει γιατί είναι ασυγκράτητος!

5 ώρες πριν, ekrepali είπε

Τι περίοδο κατανάλωσης έχει; Εγώ στο πηγάδι κατούρησα και δε μου βγάζει κανένας λογαριασμό...

Στο ίδιο πηγάδι κατουρήσαμε μου φαίνεται.
Εμένα από 22 Δεκέμβρη και μέχρι τώρα τράμπες ΗΡΩΝ- ΕΛΠΕ εναλλάξ ανά 25ήμερο και δεν έχει εκδώσει κανένας.

4 ώρες πριν, doomnx είπε

Φυσικά θα πάω πάλι προς elpedison η οποία όμως δεν θα έχει βγάλει τελικό μέχρι τότε πειράζει άραγε;

Εγώ τουρισμό κάνω με τον μοναδικό λογαριασμό που πήρα από την πρώτη ''στάση'' μου στον ΗΡΩΝ.
Κάθε φορά ρωτάω αν θέλουν βεβαίωση εκπροσώπησης και μου λένε όχι.
Με το ίδιο έγγραφο έχω κάνει όλες τις τράμπες, τον δέχτηκε αμέσως μετά η ΕΛΠΕ, τον ξαναδέχτηκε μετά ο ΗΡΩΝ (και ας είναι δικός τους) και προχθές τον ξαναδέχτηκε πάλι η ΕΛΠΕ.
Ας εστέλναν.

• Like 1

4 hours ago, Demetroula said:

Στο ίδιο πηγάδι κατουρήσαμε μου φαίνεται.
Εμένα από 22 Δεκέμβρη και μέχρι τώρα τράμπες ΗΡΩΝ- ΕΛΠΕ εναλλάξ ανά 25ήμερο και δεν έχει εκδώσει κανένας.

Εγώ τουρισμό κάνω με τον μοναδικό λογαριασμό που πήρα από την πρώτη ''στάση'' μου στον ΗΡΩΝ.
Κάθε φορά ρωτάω αν θέλουν βεβαίωση εκπροσώπησης και μου λένε όχι.
Με το ίδιο έγγραφο έχω κάνει όλες τις τράμπες, τον δέχτηκε αμέσως μετά η ΕΛΠΕ, τον ξαναδέχτηκε μετά ο ΗΡΩΝ (και ας είναι δικός τους) και προχθές τον ξαναδέχτηκε πάλι η ΕΛΠΕ.
Ας εστέλναν.

Σε όλες τις περιπτώσεις εμφανίζεσαι σαν νέος πελάτης και λαμβάνεις και τα δώρα από κάθε πάροχο;

9 λεπτά πριν, madboy είπε

Σε όλες τις περιπτώσεις εμφανίζεσαι σαν νέος πελάτης και λαμβάνεις και τα δώρα από κάθε πάροχο;

Mέχρι τώρα ναι. Περιμένω και την έκδοση των λογαριασμών να το επιβεβαιώσω.
Εννοείται έχω ενεργή πάγια εντολή.

• Like 1

10 ώρες πριν, doomnx είπε

Να ρωτήσω, έχει παραλάβει κανένας Edenred να μας δείξει πώς είναι; Είναι η Compliments όπως μας έλεγαν; Πού τη χρησιμοποιήσατε;

Κανονική καρτούλα Mastercard είναι ,κατεβάζεις την εφαρμογή τους και κανεις λογαριασμό συνδέοντας την κάρτα,από εκεί παρακολουθείς το υπόλοιπο και όταν τελειώσει την πετάς. Απ'οτι κατάλαβα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις παντού ,εγώ έβαλα καύσιμα και πήγα και ένα Σούπερ.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...