Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

Βλέπω στον παραπάνω λογαριασμό δεν χρέωσαν ερτ, ούτε και στου πατέρα μου.  Τι κόλπα είναι αυτά, να φενεται φθηνός?

Στον δικό μου έγινε επειδή έχω χρεωθεί για ίδιες μέρες την ερτ σε άλλο έναντι 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Τώρα υποτίθεται ότι μέχρι 10/2... άντε μέχρι σήμερα επειδή μεσολάβησε ΣΚ... να εμφανιστεί στο myheron ο τελικός (με ημερομηνία time travel 31/1). Aμ δε... Ρώτησα στο chat γιατί υπάρχει καθυστέρηση και μου είπε το κουλό ότι ο τελικός μπορεί να εκδοθεί μέχρι και 2 μήνες μετά την αποχώρηση. "Πού το λέει αυτό στη σύμβαση", τον ρωτάω... και μου απαντάει την ίδια αυθαιρεσία με διαφορετικό τρόπο.

Μακάρι να είναι απλό θέμα καθυστέρησης και να μη σκαλίζουν τίποτε άλλο.

--------

Στα άλλα νέα της ημέρας... τα συστήματα της Elpedison έχουν προβλήματα απ'τη Παρασκευή (ίσως και πιο πίσω). Παίρνω δηλαδή τηλέφωνο να ρωτήσω πότε θα βγούνε λογαριασμό και δε φορτώνει καν το σύστημα τους για αναζήτηση ΑΦΜ και παροχής. Και λένε 'πάρτε τηλέφωνο σε μερικές ώρες'. Λες να έχουν κι αυτοί καμιά "αναβάθμιση" όπως η volton, που το πήγαιναν μέρα παρά μέρα.

Ρε συ τι ολική διάλυση είναι αυτή... 😄

Κάποια πράγματα από την δική μου εμπειρία που ίσως βοηθήσουν
Σχετικά με την πρώτη παράγραφο, 
Εμένα αυτο που μου είχαν πει από το Chat και εκ του αποτελέσματος φαίνεται οτι είχαν δίκιο αυτήν την φορά !!  
Για να βγει τελικος πρέπει να έχει περάσει η ημερομηνία λήξης πληρωμής του προηγούμενου λογαριασμού. 
Σημαντικό: Η ημερομηνία έκδοσης με το πότε εμφανίζεται στο ebill ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ σχέση

Παράδειγμα

Οπότε σε εμένα είχαν έναντι 
•    Ημερομηνία έκδοσης:31/12/2023
•    Περίοδος κατανάλωσης:24/11/2023 - 08/12/2023
•    Πληρωμή έως  30/01/2024

ΤΕΛΙΚΟΣ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ
•    Ημερομηνία έκδοσης:31/01/2024
•    Περίοδος κατανάλωσης:24/11/2023 - 29/12/2023
•    Πληρωμή έως 28/02/2024

Δηλαδή για το παραπάνω παράδειγμα , έπρεπε να περάσει η 30/01/2024 για να αρχίσουν να το σκέφτονται.
Τους ξαναενόχλησα στο Chat με το που μπήκε ο Φεβρουάριος και μου είπαν οτι είναι σε διαδικασία τιμολόγησης και οτι θα βγει εντός ολίγων ημέρων και είδα την χρέωση στο ebill νομίζω 6/02/2024 και μπόρεσα να κατεβάσω το pdf μετα από τρεις ημέρες

Σχετικά με την δεύτερη παράγραφο,
Αν αναφέρεσαι σε τελικό  , εμένα έκαναν περίπου δυο εβδομάδες να τον βγάλουν.
Αυτο που τους κινητοποίησε ήταν από το Chat οπου ζήτησα να καταγραφεί το αίτημα για επίσπευση του τελικού λογαριασμού και παραδόξως το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε βγει ( μπόρει να ήταν και τυχαίο , τι να πω ) ,
Απλά δοκίμασε και Chat μήπως είσαι πιο τυχερος :)

Επεξ/σία από crypkratos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, doomnx said:

Γι' αυτό περιμένουμε τελικό. Βγάλε άκρη τώρα.

Ευτυχώς που όταν επιστρέφεις σου βγάζει νέα παροχή με άλλο ψηφίο όποτε θα βγει άκρη αρκεί να μεταφέρεται το πιστωτικό υπόλοιπο της παλιάς στη νέα όταν το ζητήσεις.

Off topic η ακατονόμαστη απορώ πως βγάζει τελικό 1-2 μέρες αφού φύγεις με τις μετρήσεις τις οποίες δίνεις στο νέο πάροχο. Τόσο δύσκολο είναι να εφαρμοστεί και από τους υπόλοιπους;

Δε μπορεί η ίδια εταιρία -ΕΛΠΕ- να εκδίδει έκτακτο όταν βάλεις την πάγια -πολλές φορές ακόμα και πριν τον πρώτο λογαριασμό- και να μην μπορεί να βγάλει έναν τελικό ανά μήνα αφού φύγεις!

Επεξ/σία από geodimis
  • Like 2
  • Thanks 1

@7tasos7 εντάξει είναι... απλά φρόντισε στον εκκαθαριστικό στην αξία ρεύματος έναντι να περιλαμβάνονται οι προχρεωμένες κιλοβατώρες και των 2 έναντι (105+259 = 364kw). Eπίσης έχει πληρώσει δημοτικά τέλη & έρτ μέχρι 20/1, φρόντισε στον εκκαθαριστικό να χρεώνουν δημοτικά τέλη & ερτ από 21/1 και μετέπειτα.

8 minutes ago, korakios said:

δεν κάνανε διόρθωση , βασικά κανένας δεν κάνει απο όσο κατάλαβα , (διόρθωση = ακύρωση προηγούμενου και επανέκδοση)

Μόνο η Ελίν πολύ παλιά στο electricon που τα έκανε μπάχαλο με τις κλίμακες των ΥΚΩ... κι έστειλαν σε όλους ακυρωτικούς λογαριασμούς με όλες τις χρεώσεις διαγραμμισμένες!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω, έχει παραλάβει κανένας Edenred να μας δείξει πώς είναι; Είναι η Compliments όπως μας έλεγαν; Πού τη χρησιμοποιήσατε;

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

Just now, doomnx said:

Να ρωτήσω, έχει παραλάβει κανένας Edenred να μας δείξει πώς είναι; Είναι η Compliments όπως μας έλεγαν; Πού τη χρησιμοποιήσατε;

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω 20αρα Σκλαβενίτη από την εποχή του -100€ με ενεργοποίηση 10/01…

Μόλις τώρα, geodimis είπε

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω 20αρα Σκλαβενίτη από την εποχή του -100€ με ενεργοποίηση 10/01…

Έχεις φύγει 135 φορές στο ενδιάμεσο, δεν ξέρω αν θα σου στείλουν 😂

2 minutes ago, doomnx said:

Έχεις φύγει 135 φορές στο ενδιάμεσο, δεν ξέρω αν θα σου στείλουν 😂

Όχι όχι για άλλη παροχή είναι, κλειστού σπιτιού, εκεί θα μείνω μέχρι να φάω τα -100€ 😂

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, geodimis είπε

Όχι όχι για άλλη παροχή είναι, κλειστού σπιτιού, εκεί θα μείνω μέχρι να φάω τα -100€ 😂

Α για κλειστό σπίτι στο σταθερό τις πήρα σε 10 μέρες δεν έχω παράπονο. Την ίδια προσφορά με τα 100. 

Βγήκε και το weekly report του ΑΔΜΗΕ για 22-28 Ιανουαρίου. Κοντεύουμε, παιδιά, να βγάλουμε ΜΤΑ.

Επεξ/σία από doomnx

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

image.png.962b8c15be9e306ef078f98105bf44bc.png

Λοιπόν, επειδή μάλλον ενημερώνονται από εδώ και οι πάροχοι, λέω να τα σβήσουμε αυτά τα πόστια τα σχετικά με τις τάχα μου λάθος χρεώσεις. γιατί θα μπερδευτούν και θα στέλνουν διορθωτικούς.
Εκτός του ότι μας έφαγαν και την έκπτωση του 0,015 και την έκαναν 0,000015.
Εγώ πάντως δεν θα τους το ζητήσω αυτό. Με το 100άρικο είμαι καλά. Ας δείξουμε λίγο έλεος...
(Σσσσς: η διαφορά είναι 0,0189€/kWh. Όχι 0,0339. To λέω για να μην γίνει κανένα λάθος...)

Επεξ/σία από physnik

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...