Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, korakios είπε

κομπλέ , έχει όμως αναφερθεί οτι καθυστερούν να σε πάρουν τηλ για την αίτηση

επίσης δες αν υπάρχει το app της ζενιθ στο store (για να δίνεις κατανάλωση)

Το ζενίθ app στο store αναφέρει πως είναι για παλιότερη έκδοση android άρα παπαλα.Αν γνωρίζεις κάποιος για το myzenith μέσω του site αν μπορεί να υποβληθεί η καταμέτρηση 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 λεπτά πριν, doom26 είπε

Σκέφτομαι να πάω ζενίθ στο κίτρινο για 200kw/h το μήνα αξίζει?Και ως εταιρία είναι οκ ή σαν τον Ήρων?

Έκανα την αίτηση για τον πατέρα μου. Όλα γίνανε αρκετά γρήγορα και πολύ σωστά όσο αφορά την αίτηση, ήταν συμπληρωμένα όλα τα πεδία μέχρι και η ένδειξη με τις kwh. 

Το μόνο αρνητικό είναι το app  τους που έχει να αναβαθμιστεί αρκετούς μήνες με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η εγκατάσταση στην τελευταία έκδοση του android, μετά από τηλεφώνημα είπαν ότι θα ενημερωθεί σύντομα. Αν και κρατάω μικρο καλάθι για αυτό,  μπορείς να κάνεις account στο myzenith  από το  site.

• Thanks 1

30 minutes ago, korakios said:

περιμένω και εγώ τελικό "σύντομα" ,  είμαι περίεργος να δω τι θα κάνουν

Εγώ αποχώρησα 29/12.

Στις 10/1 εμφανίστηκε με time travel στο myheron λογαριασμός με έκδοση 31/12 (εκκαθαριστικός μέχρι 20/11), από ένδειξη που είχα δώσει στο mydeddie. Έτσι εκκαθαρίστηκε εμένα το δώρο, ευτυχώς. Τι μηχανογράφηση όμως... δουλευταράδες... όλος ο κόσμος ετοιμαζόταν για ρεβεγιόν κι ο ΗΡΩΝ έβγαζε δήθεν λογαριασμούς. 😄 Oύτε τα προσχήματα δε τηρούνε, προκειμένου να βγάλουν δήθεν λογαριασμούς σε μηνιαία βάση.

Spoiler

4.jpg.0d4996b2a1e3f1b29bc4b041a07abe5f.jpg

Τώρα υποτίθεται ότι μέχρι 10/2... άντε μέχρι σήμερα επειδή μεσολάβησε ΣΚ... να εμφανιστεί στο myheron ο τελικός (με ημερομηνία time travel 31/1). Aμ δε... Ρώτησα στο chat γιατί υπάρχει καθυστέρηση και μου είπε το κουλό ότι ο τελικός μπορεί να εκδοθεί μέχρι και 2 μήνες μετά την αποχώρηση. "Πού το λέει αυτό στη σύμβαση", τον ρωτάω... και μου απαντάει την ίδια αυθαιρεσία με διαφορετικό τρόπο.

Μακάρι να είναι απλό θέμα καθυστέρησης και να μη σκαλίζουν τίποτε άλλο.

Επίσης ένα άλλο αίτημα που είχα ανοίξει στο myrae για το αέριο και συμφώνησαν να σβήνουν ένα υπόλοιπο 20 ευρώ με έκτακτο (κι έκανα τη μαλακία να ολοκληρώσω το αίτημα)... ε λοιπόν έχουν περάσει 35 μέρες και μάντεψε, ακόμα δεν το έχουν σβήσει.

--------

Στα άλλα νέα της ημέρας... τα συστήματα της Elpedison έχουν προβλήματα απ'τη Παρασκευή (ίσως και πιο πίσω). Παίρνω δηλαδή τηλέφωνο να ρωτήσω πότε θα βγούνε λογαριασμό και δε φορτώνει καν το σύστημα τους για αναζήτηση ΑΦΜ και παροχής. Και λένε 'πάρτε τηλέφωνο σε μερικές ώρες'. Λες να έχουν κι αυτοί καμιά "αναβάθμιση" όπως η volton, που το πήγαιναν μέρα παρά μέρα.

Ρε συ τι ολική διάλυση είναι αυτή... 😄

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, lazarnik είπε

μετά από τηλεφώνημα είπαν ότι θα ενημερωθεί σύντομα

4 χρόνια λέγανε το ίδιο μέχρι να κάνουν το app 😁

16 λεπτά πριν, doom26 είπε

Αν γνωρίζεις κάποιος για το myzenith μέσω του site αν μπορεί να υποβληθεί η καταμέτρηση 

μόνο τηλ

edit : πάντως και στο apple store , δείχνει οτι η εφαρμογή έχει καμια 2ετία να αναβαθμιστεί και στα σχόλια γράφουν οτι δε μπορούν να κάνουν login .

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, doom26 είπε

Το ζενίθ app στο store αναφέρει πως είναι για παλιότερη έκδοση android άρα παπαλα.Αν γνωρίζεις κάποιος για το myzenith μέσω του site αν μπορεί να υποβληθεί η καταμέτρηση 

Αυτό δεν το γνωρίζω ακόμα μιας και εκπροσωπηθηκε πριν 2 μέρες. Στο τηλέφωνο που έκανα είπαν ότι γίνεται μέσω τηλ, αλλά μετά από όταν θα βγει ο πρώτος λογαριασμός. Μου έδωσε ένα τηλέφωνο όπου θα μπορώ να δίνω ενδείξεις. 

Επεξ/σία από lazarnik

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Στα άλλα νέα της ημέρας... τα συστήματα της Elpedison έχουν προβλήματα απ'τη Παρασκευή (ίσως και πιο πίσω). Παίρνω δηλαδή τηλέφωνο να ρωτήσω πότε θα βγούνε λογαριασμό και δε φορτώνει καν το σύστημα τους για αναζήτηση ΑΦΜ και παροχής. Και λένε 'πάρτε τηλέφωνο σε μερικές ώρες'. Λες να έχουν κι αυτοί καμιά "αναβάθμιση" όπως η volton, που το πήγαιναν μέρα παρά μέρα.

Ρε συ τι ολική διάλυση είναι αυτή... 😄

για το myelpedison λες ? εμένα λειτουργεί κανονικά

ή εννοείς οτι δε μπορείς να κάνεις λογαριασμό ?

6 ώρες πριν, korakios είπε

αν είχε το δώρο ξανά στον τελικό και στο σύνολο λαμβάνει υπόψιν την πίστωση , πχ τα -43,31€ στο σύνολο

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.72d8c68c355d0060eeb0967f36790c25.png

τότε είναι σωστό

προφανώς

το νου σας στη δωροκάρτα public

Ναι αλλά είναι σωστό στην αξία ρεύματος έναντι να έχει θετικό πρόσημο; έτσι στην χρεώνει δύο φορές, μια στη στήλη Α που κάνει την εκκαθάριση και τα μετράει όλα εξ αρχής και μια στη Γ. 

Ενώ νομίζω θα έπρεπε να έχει αρνητικό πρόσημο η αξία ρεύματος έναντι, όπως έχει συμβεί σε άλλους λογαριασμούς μου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο 25 γεναρη που εφυγα απο ελπε ακομα δεν εχει βγει τελικος. Κατι παιζει ισως και με αυτους οταν φευγεις......

Επίσης στο my elpidison η παροχή φαίνεται ακόμα ενεργή.

Επεξ/σία από lazarnik

1 λεπτό πριν, favou2000 είπε

Πάντως ο τελικός από Ήρων σε εμένα ήταν χωρίς προβλήματα Βέβαια έκανε 55 μέρες να βγει αλλά τουλάχιστον ήταν σωστός 

ποσες μερες εκατσες; ειχες μονο εκκαθαριστικο ή και εναντι λογαριασμο;

2 λεπτά πριν, dimitris_st13 είπε

Ναι αλλά είναι σωστό στην αξία ρεύματος έναντι να έχει θετικό πρόσημο; έτσι στην χρεώνει δύο φορές, μια στη στήλη Α που κάνει την εκκαθάριση και τα μετράει όλα εξ αρχής και μια στη Γ. 

Ενώ νομίζω θα έπρεπε να έχει αρνητικό πρόσημο η αξία ρεύματος έναντι, όπως έχει συμβεί σε άλλους λογαριασμούς μου.

όχι , το θετικό πρόσημο στο πεδίο Γ μηδενίζει το δώρο 50€ του έναντι (και κρατάει τα τέλη μόνο) , γιαυτό και ξαναμπαίνει το δώρο στον εκκαθαριστικό

αν είχε αρνητικό πρόσιμο και δεν υπήρχε η πίστωση όπως στη φωτό , τότε απλά δε θα ξαναέβαζε το δώρο 2η φορά

4 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Απο 25 γεναρη που εφυγα απο ελπε ακομα δεν εχει βγει τελικος. Κατι παιζει ισως και με αυτους οταν φευγεις......

Επίσης στο my elpidison η παροχή φαίνεται ακόμα ενεργή.

και θα φαίνεται για καιρό ακόμη ,

10 μέρες μετά την τελευταία μέρα προθεσμία καταχώρησης ενδείξεων να περιμένεις τουλάχιστον

• Like 2

5 λεπτά πριν, gogkroj είπε

ποσες μερες εκατσες; ειχες μονο εκκαθαριστικο ή και εναντι λογαριασμο;

41 ημέρες, βγήκε έναντι με το 50ευρω μέσα σχετικά γρήγορα, και μετά από 55 μέρες τελικός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, korakios είπε

και θα φαίνεται για καιρό ακόμη ,

10 μέρες μετά την τελευταία μέρα προθεσμία καταχώρησης ενδείξεων να περιμένεις τουλάχιστον

Το θυμάμαι που το έλεγες, για αυτό δεν σε επριξα τόσες μέρες 😋😋😋. Έχουν περάσει 13 μέρες,  θα περιμένω μέχρι Παρασκευή μετά θα τους ενοχλήσω.

Επεξ/σία από lazarnik

8 minutes ago, dimitris_st13 said:

Παλιά την αξία ρεύματος έναντι την εμφάνιζαν με αρνητικό πρόσημο. Τώρα την εμφανίζουν με θετικό πρόσημο. Δεν έχει σημασία τι βλέπουμε... η συνάρτηση που τρέχει από πίσω είναι σίγουρα αφαίρεση του ποσού.

Για τις χρεώσεις ρεύματος γίνεται αφαίρεση ενώ για το δώρο που συμπεριλαμβάνεται στην αξία, γίνεται αφαίρεση στην αφαίρεση δηλαδή πρόσθεση... κι έτσι χάνεται το δώρο. -(-50) = 50 χρέωση

Πηγαίνω elpedison 27/12 έως 20/1 έδεινα μέτρηση και έδωσα στις 17/1.1)μου βγάζουν έναντι χωρίς την ένδειξη μου ένα ποσό - 69.τους λέω γιατί δεν βάλατε με την μέτρηση μου. Και τι κάνουν τα παλικάρια; 2)μου βγάζουν σήμερα με τις δικές μου ενδείξεις δηλ έως 17/1 χωρίς να αφαιρέσουν το δικό τους έναντι που βγάλανε για ίδιες ημερομηνίες. Έτσι έπρεπε να κάνουν ή εγώ είμαι περίεργος; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...