Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 hours ago, Con_stant1ne said:

Έχει βγάλει κάποιος άκρη με ήρων; γιατί μου λένε αφού μπήκε στον έναντι το 50ρικο γιατί να μπει στον εκκαθαριστικό.

Έναντι -50

Εκκαθαριστικός: Αξία ρεύματος έναντι -(-50) = 50

-50+50=0... πάει το δώρο

Εφόσον το 50άρικο συμπεριλαμβάνεται στην αξία ρεύματος έναντι... τότε το παίρνουν πίσω.

Άρα πρέπει να το ξαναπιστώσουν στον εκκαθαριστικό στη στήλη (Α). Ή θα έπρεπε να μη το συμπεριλάβουν στην αξία ρεύματος έναντι.

3 hours ago, giorgosvet said:

Δεδομένα:

Σήμερα συμπληρώνεται 1 μήνας στη volton .

Σήμερα πέρασε  ο ΔΕΔΔΗΕ   για καταμέτρηση 4μήνου.

Αύριο θα κάνω αίτηση σε κατάστημα elpedison για τα 50+35 ευρώ.

Ζητούμενο: Τι ενδείξεις μετρητή θα δώσω στην elpedison? Σημερινή φωτό ή αυριανή?

Δώσε πχ 5 κιλοβατώρες παραπάνω.

3 hours ago, korakios said:

πιστεύω οτι είναι η καλύτερη απάντηση απο μπαρούφες του στυλ το βάλαμε στον έναντι

κλασσικά , ΣτΚ/myrae

Μερικοί συμφορουμήτες είχαν απλό εκκαθαριστικό, όχι τελικό. Εκτός κι αν έφυγαν και εκκρεμούσε και εκκαθαριστικός και τελικός, και το σύστημα δεν έβαλε το 50άρι στην εκκαθάριση λόγω τερματισμένης παροχής. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πέσουν καταγγελίες να βάλουν μυαλό.

Εγώ πάλι καλά έκατσα μέχρι να φάω το δώρο (εμφανίστηκε στον εκκαθαριστικό), τώρα περιμένω τελικό αλλά είναι άφαντος. Θα'χει πλάκα να μου κάνουν κάνα χουνέρι.

1 hour ago, stylish said:

Καπου εχω μπερδευτει με τη volton.

Σχετικα με το δωρο των 500, αν καψεις πχ 300 σε 15 μερες, ειναι μηδενικο το ρευμα; 

Μια μικρη επεξηγηση αν μπορει καποιος;

Δικαιούσαι 500kw σε 30 μέρες. Σε 15 μέρες δικαιούσαι 250kw δώρο και θα πληρώσεις τις 50kw.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 ώρες πριν, epir21 είπε

Εμένα μετά απο τηλ που τους πήρα το πρωί είπαν οτι ολοκλήρωσαν σήμερα αλλα περιμένω να φανούν οι μετρήσεις ή να αλλάξει ο αριθμος παροχής αλλιως θα τους ξανακαλέσω.

Το περίεργο ειναι οτι είχαν τις μετρήσεις που είχα δώσει στην Ελπεντισον (μου τις ειχαν πει οταν τους ειχα πάρει τηλέφωνο ) αλλα ξαναπήραν για να κάνουν την αλλαγή -.- 

Καλά στο τηλέφωνο εμένα 3 μέρες (από Παρασκευή)μου λένε ότι έχει σταλεί προς ολοκλήρωση...δεν αλλάζει όμως το ψηφίο. Οπότε τσέκαρε κι εσύ,γιατί κι αυτοί μπαρούφες λένε. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, Demetroula είπε

Korakie πόσοι πιστεύεις ότι είμαστε οι τουρίστες περίπου; 

Όλο και λιγότεροι, έτσι όπως πάει...

Άσχετο, αλλά ήθελα να επιστρέψω τους γονείς στην Ελίν και συνειδητοποιώ ότι έχουν βάλει ένα τηλεφωνικό κέντρο ως ενδιάμεσο για να επικοινωνήσεις μαζί τους, που κρατάει τα στοιχεία σου υποτίθεται και σου τηλεφωνεί. Ωστόσο περιμένω από την προηγούμενη βδομάδα, δεν πήραν ποτέ. Ένα από τα πολύ καλά της Ελίν ήταν η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μαζί τους, δυστυχώς αυτό χάθηκε, μάλλον επειδή πήγε πολύς κόσμος και δεν γινόταν αλλιώς. Υπάρχει κανείς που κατάφερε να επικοινωνήσει με αυτόν τον τρόπο;

1 hour ago, korakios said:

Προσφορές για ενεργειακό τουρισμό (καλό είναι οι τουρίστες να βάζουν πάγια εντολή να μη μπλέκουν με εγγυήσεις) :

1. Ελπέδισον 50€ δωρο (+2*20€ έξτρα κουπόνι Σκλαβενίτη,πληροφορίες στα φόρουμ) ή σε καταστήματα 50€ δώρου +35€ λόγω Βαλεντίνου

2. 50€ με ηλεκτρονική αίτηση απο Ήρων (μέσω e-contract, όχι το πράσινο)

3. έως 500kw για τις πρώτες 30 μέρες απο Volton (αναλογικά , 16,66kw/ημέρα) - Προσοχή μην πάρετε τη δωροκάρτα puplic 50€...αναφέρονται προβλήματα στην ολοκλήρωση της αίτησης και λάθη καταχωρήσεων

Προγράμματα πος αποφυγή :

πράσινα NRG/Protergia καθώς και Zenith Power Home Direct, λόγω τεράστιας αρχικής τιμής χωρίς την έκπτωση συνέπειας

επίσης αποφεύγουμε το nrg @ cost+ λόγω τεράστιου κλιμακωτού πάγιου

Προσοχή σε λογαριασμούς Ήρων , επαληθεύσετε τη χρέωση Δικτύου Διανομής (στις ρυθμιζόμενες)

Προσοχή σε λογαριασμούς Ήρων , επαληθεύσετε οτι στον εκκαθαριστικό σας βάλανε τα 50€ μιας και αφαιρούνται στον έναντι

ELPEDISON μπορούμε να πάρουμε 50+2Χ20+35?

• Like 1

18 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Korakie πόσοι πιστεύεις ότι είμαστε οι τουρίστες περίπου; 

δε μετρησα , λείπει κανένας ? Κοιτάξτε αν είναι άδεια η διπλανή θέση 😁

2 λεπτά πριν, walex είπε

ELPEDISON μπορούμε να πάρουμε 50+2Χ20+35?

μπα

17 λεπτά πριν, marinna είπε

Άσχετο, αλλά ήθελα να επιστρέψω τους γονείς στην Ελίν και συνειδητοποιώ ότι έχουν βάλει ένα τηλεφωνικό κέντρο ως ενδιάμεσο για να επικοινωνήσεις μαζί τους, που κρατάει τα στοιχεία σου υποτίθεται και σου τηλεφωνεί. Ωστόσο περιμένω από την προηγούμενη βδομάδα, δεν πήραν ποτέ. Ένα από τα πολύ καλά της Ελίν ήταν η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μαζί τους, δυστυχώς αυτό χάθηκε, μάλλον επειδή πήγε πολύς κόσμος και δεν γινόταν αλλιώς. Υπάρχει κανείς που κατάφερε να επικοινωνήσει με αυτόν τον τρόπο;

σε ποιο τηλέφωνο δοκίμασες ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, marinna είπε

2106241770, αυτό που είχα από παλιά - δεν είδα αν άλλαξε κάτι στο σάιτ

ακόμα αυτό έχει

γράφει και ένα άλλο , δοκίμασε μπας και κάτσει

+30 2106241500

@marinna μάλλον άκυρο , δείχνει οτι είναι απο τα κεντρικά (μάλλον καύσιμα)

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

Πέραν της πλάκας αρχίζουν και μαζεύονται πολλά τα λάθη στον Ήρωνα, ενώ επίσης ΔΕΔΔΗΕ καθυστερεί χαρακτηριστικά. Κάτι πρέπει να γίνει και ειλικρινά σκέφτομαι αν μέχρι αύριο δεν έχει γίνει η μετάβαση στη δική κου περίπτωση να ψάξω που μπορώ να καταγγείλω το ΔΕΔΔΗΕ πέραν της αχρηστης ΡΑΕ...

• Like 2

Ερώτηση (μιας που χρόνια είχα να αλλάξω πάροχο).
06/02 έγινε η αλλαγή από elpe -> ΦΑ (τσεκαρισμένο απο ΔΕΔΔΗΕ).
Η ένδειξη που έδωσα μπαίνοντας θα χρησιμοποιηθεί για τελικό/εκκαθαριστικό από αρχές Σεπτέμβρη (αφού τέλη Δεκέμβρη δεν ήρθαν όπως έπρεπε).
Ταυτόχρονα 31/01 είχα δώσει ένδειξη στην elpe, κλασικά.

Και η ελπέ έβγαλε τώρα μόνο το έναντι με ένδειξη Γενάρη.
Πληρώνεται κανονικά το έναντι Γενάρη με την πάγια και περίμένω τον Μάρτη να βγει ο τελικός/εκκαθαριστικός; Θα βγει αυτόματα κάνας διορθωτικός που θα 'ναι τελικός;
Γίνεται κάπως να κουμανταριστεί να βγεί τώρα ο τελικός με λίγα λόγια;

1 λεπτό πριν, lyk_an είπε

Ερώτηση (μιας που χρόνια είχα να αλλάξω πάροχο).
06/02 έγινε η αλλαγή από elpe -> ΦΑ (τσεκαρισμένο απο ΔΕΔΔΗΕ).
Η ένδειξη που έδωσα μπαίνοντας θα χρησιμοποιηθεί για τελικό/εκκαθαριστικό από αρχές Σεπτέμβρη (αφού τέλη Δεκέμβρη δεν ήρθαν όπως έπρεπε).
Ταυτόχρονα 31/01 είχα δώσει ένδειξη στην elpe, κλασικά.

Και η ελπέ έβγαλε τώρα μόνο το έναντι με ένδειξη Γενάρη.
Πληρώνεται κανονικά το έναντι Γενάρη με την πάγια και περίμένω τον Μάρτη να βγει ο τελικός/εκκαθαριστικός; Θα βγει αυτόματα κάνας διορθωτικός που θα 'ναι τελικός;
Γίνεται κάπως να κουμανταριστεί να βγεί τώρα ο τελικός με λίγα λόγια;

χλωμό , περιμένεις τελικό

• Like 1

2 hours ago, Cmg__ said:

Ευχαριστώ πάρα πολυ ! Αυτή την βοήθεια ήθελα.. Άρα να το υπολογίζω αυτό όχι μόνο για τον ήρων αλλα και για τον προηγούμενο πάροχο (να μην μου ανεβάσει αυτός τις ΥΚΩ). Να είναι κάπως μοιρασμένο ε; Αν και στον προηγούμενο έχω ένα 70ρι και σύντομα ένα 85αρι. Συνολικά έχω 959 kwh να μοιράσω (και περιμένουν 20 kwh που είχαν χρεωθεί στον προηγούμενο). 

Το σωστό είναι να δίνεις τα πραγματικα νούμερα,  αλλιώς θα γυρισει να σε δαγκώσει όπως και το έκανε

• Like 1

42 minutes ago, marinna said:

Είχα πάρει κι εγώ πριν 10 μέρες, σχετικά με κάτι λεφτά που μου χρωστάνε στο Γ21 από έξτρα τεμ (ενώ εκκρεμούν και 2 αιτήματα στο myrae). Όντως στο τηλεφωνικό κέντρο κράτησαν όνομα, είπανε ότι θα ενημερώσουν το αρμόδιο τμημα να με καλέσουν. Ακόμα με καλούνε. Πάνε κι αυτοί, το κλείσανε το μαγαζάκι;

• Like 1
  • Sad 1

Καλησπέρα, έχοντας ξεκινήσει τον τουρισμό, τελειώνω το 100ρικο της Ελπέ.

Λέω να κινηθώ προς Ήρων (για το 50ρικο) με σκοπό να κάτσω 20 μέρες ώστε να βγει ένας λογαριαςμός, τελικός φαντάζομαι.

Αλλά διαβάζω πολλά αρνητικά σχόλια για Ήρων και προβληματίζομαι.

Ερώτηση, εμπειρικά σε πόσες μέρες γίνεται η αλλαγή παρόχου;

7 λεπτά πριν, sdikr είπε

Το σωστό είναι να δίνεις τα πραγματικα νούμερα,  αλλιώς θα γυρισει να σε δαγκώσει όπως και το έκανε

Ναι την πάτησα αλλα δεν το έκανα επίτηδες, είχε γίνει μπέρδεμα με τις φωτογραφίες και με μπέρδεψε και ο υπάλληλος.. πάλι καλά μάλλον φαίνεται φως στο τούνελ. ακόμα και στραβή να γίνει πάντως είμαι πάλι κερδισμένος απο τον τουρισμό

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...