Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Λοιπόν αρχίζω και εγώ τα ντράβαλα με τον ΗΡΩΝ...

Μου έστειλαν τον εκκαθαριστικό ως απάντηση στο αίτημα μου στη myrae, που τους έλεγα απο πριν τον εκδώσουν να μου στείλουν αναλυτικό και να βάλουν το δώρο κλπ. Φαίνεται να αφαιρέσαν το δώρο 50 και τις εκπτώσεις συνέπειας, αλλά πάλι είναι πολύ.

κομπλέ αλλά ανέβασες τον μισό λογαριασμό και καθόλου προηγούμενο έναντι αν είχες και δεν φαίνεται αν σου φάγανε το δώρο

27 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Μου ήρθε 198,36 ευρώ για 18 ή 19 ημέρες εκρποσώπησης (στο ένα αίτημα Myrae απάντησαν 18 στο άλλο 19), και 959 kwh για σπίτι 25 τμ...

και

27 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Επίσης μου ήρθαν ρυθμιζόμενες χρεώσεις 100 ευρώ, έχει μέσα 60 ευρώ ΥΚΩ.... τι φάση;;;

νορμαλ με τέτοια κατανάλωση σε τόσες λίγες μέρες , σε φάγανε οι κλίμακες ΥΚΩ , το έχουμε αναφέρει πολλές φορές για να μη φουσκώνετε καταναλώσεις

28 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Είχα όντως κάνει λάθος στον προηγούμενο πάροχο και βγαίνοντας είχα δηλώσει μικρότερη ενδειξη απο την πραγματική, οπότε ίσως πέσανε πολλές kwh στον ήρωνα, αφού όπως λένε αυτοί μέτρησε και ο δεδδηε.. Παρόλα αυτά που μπορώ να επαληθεύσω αν οι μετρήσεις που έλαβαν υπόψιν είναι οι σωστές για την περίοδο που ήμουν;  Στο mydeddie app δεν φάνηκαν ποτέ.

πάρε τηλ το ΔΕΔΔΗΕ

3 λεπτά πριν, ev_trantos είπε

@korakios Καταγγελία στο ΣτΚ και ΡΑΕ να γίνει τώρα ή να περιμένω την απάντηση του αρμόδιου τμήματος του Ήρωνα σε 4-5 μέρες όπως μου είπαν τηλεφωνικά;

ποια απάντηση σε 4-5 μέρες ? αφού σου είπε

54 λεπτά πριν, ev_trantos είπε

"Υπάλλ: Χάσατε το δώρο των 50€ γιατί φύγατε πολύ νωρίς από την εταιρία...

ουσιαστικά το τηλ είναι απλά απαραίτητο σαν διαδικαστικό για να κάνει κάποιος καταγγελία

σιγά μη βγάλετε άκρη με τηλέφωνα και τους υπαλλήλους του Ήρων . Άσε που η μηχανογράφηση είναι τελείως ακατάλληλη για διορθωτικούς . Μην το καθυστερείς

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

@korakios ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν είχα έναντι απευθείας εκκαθαριστικός. εκτός αν έχουν βγάλει και δεν μου στείλανε γιατί ικανούς τους έχω. στο Myrae μου στείλαν τον εκκαθαριστικό, στο Myheron δεν φάνηκε ποτέ τίποτα ούτε στο email.. τηλ δεδδηε, τηλ ηρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

@korakios ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν είχα έναντι απευθείας εκκαθαριστικός. εκτός αν έχουν βγάλει και δεν μου στείλανε γιατί ικανούς τους έχω. στο Myrae μου στείλαν τον εκκαθαριστικό, στο Myheron δεν φάνηκε ποτέ τίποτα ούτε στο email.. τηλ δεδδηε, τηλ ηρων

άρα δεν έχει σχέση με το 50ρικο που χάνεται έναντι/εκκαθαριστικού

το myheron αργεί να συγχρονίσει , σου μένει τηλ ΔΕΔΔΗΕ να δεις τι παίζει με τις μετρήσεις αν και λογικά πήραν αυτές που έστειλες (λανθασμένα) στην αίτηση και την πάτησες

3 λεπτά πριν, ev_trantos είπε

Μου είπε αυτά που έγραψα πιο πριν αλλά είπε ότι θα στείλει και το αίτημα για έλεγχο στο αρμόδιο τμήμα.

προσωπικά θεωρώ οτι χάνεις χρόνο αλλά κινείσαι όπως νομίζεις

Επεξ/σία από korakios

Για κάποιον λόγο,εν αυτόν το μήνα οι τιμές έπεσαν, η Protergia αποφάσισε,να αυξήσει έστω και ελάχιστα (από 0.1569 σε 0.1571) το Value+ που είναι πλέον μη εμπορικά διαθέσιμο αλλά εμείς ανήκουμε ακόμα εκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω με τι σκεπτικό. 

6 λεπτά πριν, Alexandros Pappas είπε

Για κάποιον λόγο,εν αυτόν το μήνα οι τιμές έπεσαν, η Protergia αποφάσισε,να αυξήσει έστω και ελάχιστα (από 0.1569 σε 0.1571) το Value+ που είναι πλέον μη εμπορικά διαθέσιμο αλλά εμείς ανήκουμε ακόμα εκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω με τι σκεπτικό. 

Για να σε σμπρωξει να πας σε νεο πρόγραμμα. Γιατί βγαζουν συνέχεια νεα προγράμματα οι εταιρίες;

2 ώρες πριν, takoulou είπε

Αυτό θα γίνεται όταν θα ολοκληρωθεί ενα μεγάλο ποσοστό η Τηλεμετρηση... 

Toυς ..τηλεμετρητές θα μας τους εγκαταστήσουν δωρεάν άραγες;
(για εμάς που δεν έχουμε ..ακόμα)

11 λεπτά πριν, korakios είπε

το myheron αργεί να συγχρονίσει , σου μένει τηλ ΔΕΔΔΗΕ να δεις τι παίζει με τις μετρήσεις αν και λογικά πήραν αυτές που έστειλες (λανθασμένα) στην αίτηση και την πάτησες

Μίλησα με δεδδηε και όντως αυτές είναι οι μετρήσεις. η πρώτη μέτρηση όταν μπήκα ηρων ήταν λάθος, και έφαγα μόνο 20 kwh στην ελπεντισον που ήμουν πριν τον ηρων. Οπότε τώρα σκέφτομαι να πάρω την ελπέντισον, να τους πω για το λάθος μήπως με χρεώσουν τα μισά αυτοί με διορθωτικό λογαριασμό για τότε (έχω και 70 ευρώ μέσα), και να πληρώσω τα άλλα τα μισά ο ήρων, με την ελπίδα να μειωθούν οι συνολικές ρυθμιζόμενες χρεώσεις απο το κατοστάρικο. Άρα θέλουμε δύο διορθωτικούς σε ήρων κ ελπέντισον. γίνεται αυτό; το έχει προσπαθήσει κανείς;

10 λεπτά πριν, korakios είπε

πρέπει να ανεβάσεις ολόκληρους τους λογαριασμούς

όπως δείχνει μοιάζει σαν να πήρες επι 2 φορές το δώρο (και πιστωτικός έναντι και ξανά το δώρο)

Ενδιαφέρον αλλά δεν έχουν αφαιρέσει λιγότερα απο οτι έχω πληρώσει αλλα αφαιρούν το 50 στο section Α οπότε είναι μια η άλλη; θα ηταν δυο φορές το δώρο εαν μου είχαν αφαιρέσει όσα όντως είχα πληρώσει + τα 50 στο Α του εκκαθαριστικού. αυτο καταλαβαίνω.

Βάζω όλες τις δεύτερες σελίδες τον λογαριασμών (και ενός που δεν πλήρωσα γιατί βγήκε διορθωτικός (εκεί με είχαν μπερδέψει πολύ όπως τα είχαν υπολογίσει αλλά όπως γράφω φαίνεται σωστό)) εάν έχεις όρεξη να ασχοληθείς.

Spoiler

image.png.be94d0dc070734907b0e6e66659750fb.png

image.png.551588dd0fa618debe5ae7900058f37d.png

image.png.a4681f646e587b44643597e06651cdca.png

image.png.1b5f71be85366e2307da968c6197bf2e.png

image.png.f1af1ea462b44cbf6c7743959a503a02.png

image.png.e602547dc6184d5eb928fbad1aa92137.png

11 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Μίλησα με δεδδηε και όντως αυτές είναι οι μετρήσεις. η πρώτη μέτρηση όταν μπήκα ηρων ήταν λάθος, και έφαγα μόνο 20 kwh στην ελπεντισον που ήμουν πριν τον ηρων. Οπότε τώρα σκέφτομαι να πάρω την ελπέντισον, να τους πω για το λάθος μήπως με χρεώσουν τα μισά αυτοί με διορθωτικό λογαριασμό για τότε (έχω και 70 ευρώ μέσα), και να πληρώσω τα άλλα τα μισά ο ήρων, με την ελπίδα να μειωθούν οι συνολικές ρυθμιζόμενες χρεώσεις απο το κατοστάρικο. Άρα θέλουμε δύο διορθωτικούς σε ήρων κ ελπέντισον. γίνεται αυτό; το έχει προσπαθήσει κανείς;

Δεν νομίζω. Ίσως και να έχεις θέμα ότι έστειλες παραπλανητικες. Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι δίνουμε πραγματικές. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Δεν νομίζω. Ίσως και να έχεις θέμα ότι έστειλες παραπλανητικες. Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι δίνουμε πραγματικές. 

καταλαθος την είχα στείλει..

Λοιπόν επικοινώνησα με όλους, και στον ήρωνα μίλησα με έναν πολύ εξυπηρετικό τύπο. Δέχτηκαν να στείλω τώρα τη σωστή μέτρηση στο email (χωρίς φωτο), οπότε αυτοί θα ενημερώσουν τον δεδδηέ και ο δεδηε το προηγούμενο πάροχο (elpedison) για να βγουν διορθωτικοί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά  χωρίς κανα πρόστιμο περίεργο...

πόσο να βάλω; :P

θα βάλω μία νορμάλ 300 kwh

Επεξ/σία από Cmg__

Επειδή πολύ γκρίνια έχει πέσει τελευταία με τις αλλαγές παρόχων, να λέμε και τα καλά για να έρθει το νήμα στα ίσα του.
1. Αιτηση 5/2 σε Volton, υποβολή αιτήματος από την εταιρεία στον ΔΕΔΔΗΕ 7/2 και διεκπεραίωση εντός 24ώρου με επιτόπια μέτρηση.
2. Αίτηση 6/2 σε Eunice, υποβολή αιτήματος στον ΔΕΔΔΗΕ 7/2 και ο ΔΕΔΔΗΕ πέρασε και μέτρησε 9/2.
Ολα καλά...λοιπόν.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Cmg__ είπε

καλή επιτυχία 🤪

υπόψιν μόνο ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να κάνει διόρθωση , απο εκεί ξεκινάς

55 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

οπότε αυτοί θα ενημερώσουν τον δεδδηέ και ο δεδηε το προηγούμενο πάροχο (elpedison) για να βγουν διορθωτικοί.

αν το πάνε έτσι (δλδ ο Ηρών να ζητήσει απο ΔΕΔΔΗΕ διόρθωση) πάσο

55 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

πόσο να βάλω; :P

θα βάλω μία νορμάλ 300 kwh

υπολόγισε οτι η 1η κλίμακα ΥΚΩ ξεκινά απο 400kw/30 μέρες και η 2η 500kw/30 μέρες

Επεξ/σία από korakios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε

καλή επιτυχία 🤪

υπόψιν μόνο ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να κάνει διόρθωση , απο εκεί ξεκινάς

χχααχχαχ 🤪

1. Στον δεδδηε μου είπαν να μιλήσω και με τους δύο παρόχους, αφού ο πάροχος τους έστειλε ένδειξη.
  2. Στον προηγούμενο πάροχο (ελπε) μου είπαν να μιλήσω με τον επόμενο πρώτα (heron), να στείλω διόρθωση heron, να ενημερώσει ο heron το δεδδηέ, και ο δεδδηέ ξανά τον ήρων και την ελπεντισον.
  3. Ο επόμενος (heron) με ξαναέστειλε ΔΕΔΔΗΕ, αλλα προέβαλα σθεναρά αντίσταση και τώρα έστειλα την μέτρηση σε αυτούς. Αν πάνε όλα καλά θα ενημερώσουν τον δεδδηέ και θα βγουν δύο διορθωτικοί απο ήρων και ελπέ

Γενικά αυτό το πινγκ πονγκ του ποιος έδωσε την ένδειξη το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΓΚΕΣ. Αυτοί την κάνουν πάσες μεταξύ τους και σε στέλνουν ο ένας στον άλλον

Επεξ/σία από Cmg__

38 λεπτά πριν, epir21 είπε

Ενδιαφέρον αλλά δεν έχουν αφαιρέσει λιγότερα απο οτι έχω πληρώσει αλλα αφαιρούν το 50 στο section Α οπότε είναι μια η άλλη; θα ηταν δυο φορές το δώρο εαν μου είχαν αφαιρέσει όσα όντως είχα πληρώσει + τα 50 στο Α του εκκαθαριστικού. αυτο καταλαβαίνω.

Βάζω όλες τις δεύτερες σελίδες τον λογαριασμών (και ενός που δεν πλήρωσα γιατί βγήκε διορθωτικός (εκεί με είχαν μπερδέψει πολύ όπως τα είχαν υπολογίσει αλλά όπως γράφω φαίνεται σωστό)) εάν έχεις όρεξη να ασχοληθείς.

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.be94d0dc070734907b0e6e66659750fb.png

image.png.551588dd0fa618debe5ae7900058f37d.png

image.png.a4681f646e587b44643597e06651cdca.png

image.png.1b5f71be85366e2307da968c6197bf2e.png

image.png.f1af1ea462b44cbf6c7743959a503a02.png

image.png.e602547dc6184d5eb928fbad1aa92137.png

πάει πολύ πίσω και χάθηκε η μπάλα... φάνηκε κιόλας οτι ο Ήρων δε μπορεί να κάνει διόρθωση και πατά στον λανθασμένο και πιστώνει/χρεώνει μετά τη διαφορά

2 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

χχααχχαχ 🤪

1. Στον δεδδηε μου είπαν να μιλήσω και με τους δύο παρόχους.
  2. Στον προηγούμενο πάροχο (ελπε) μου είπαν να μιλήσω με τον επόμενο πρώτα (heron), να στείλω διόρθωση heron, να ενημερώσει ο heron το δεδδηέ, και ο δεδδηέ ξανά τον ήρων και την ελπεντισον.
  3. Ο επόμενος (heron) με ξαναέστειλε ΔΕΔΔΗΕ, αλλα προέβαλα σθεναρά αντίσταση και τώρα έστειλα την μέτρηση σε αυτούς. Αν πάνε όλα καλά θα ενημερώσουν τον δεδδηέ και θα βγουν δύο διορθωτικοί απο ήρων και ελπέ

συμπλήρωσα πριν κείμενο , δεν είδα οτι ο Ήρων δέχτηκε να στείλει διόρθωση στο ΔΕΔΔΗΕ

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...