Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Η Volton έφτιαξε και promo για το Αγ. Βαλεντίνου

Άρα δεν κάνει καμιά φοβερή χάρη σε όσους προσπαθεί να τους "κρατήσει" δίνοντάς τους άλλες 500 kWh δώρο. Αφού έτσι κι αλλιώς αν κάποιος φύγει και ξαναπάει ως νέος πελάτης, δικαιούται το δώρο των 500 kWh. 👍

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

52 λεπτά πριν, dimitris_st13 είπε

Εκτός από το δώρο που είναι φαγωμένο, και η χρέωση έναντι με θετικό αντί για αρνητικό πρόσημο, δεν είναι και αυτό λάθος?
Βρήκα λογαριασμό από Αύγουστο να κάνει το ίδιο. Εμένα είχε και το δώρο όμως.

αν είχε το δώρο ξανά στον τελικό και στο σύνολο λαμβάνει υπόψιν την πίστωση , πχ τα -43,31€ στο σύνολο

Spoiler

image.png.72d8c68c355d0060eeb0967f36790c25.png

τότε είναι σωστό

5 λεπτά πριν, atom7 είπε

Άρα δεν κάνει καμιά φοβερή χάρη σε όσους προσπαθεί να τους "κρατήσει" δίνοντάς τους άλλες 500 kWh δώρο. Αφού έτσι κι αλλιώς αν κάποιος φύγει και ξαναπάει ως νέος πελάτης, δικαιούται το δώρο των 500 kWh. 👍

προφανώς

το νου σας στη δωροκάρτα public

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

μάλλον έχεις ήδη περάσει ELPE.Για τσέκαρε με ΔΕΔΔΗΕ

Ακόμα είμαι στην Volton & λογικά θα παραμείνω εκεί....γιαυτό μου κα΄νει εντύπωση?

Επεξ/σία από akisdg

1 λεπτό πριν, akisdg είπε

Ακόμα είμαι στην Volton & λογικά θα παραμείνω εκεί....γιαυτό μου κα΄νει εντύπωση?

αν κοιτάς το τελευταίο ψηφίο μπορεί και να αργήσει να εμφανιστεί , πάρε τηλ ΔΕΔΔΗΕ για πιο άμεσα

• Like 1

2 λεπτά πριν, akisdg είπε

Θα πρέπει να το ζητήσει ο πάροχος σου την ανάκληση της εντολής.. Την μεταφορά..Ο Δεδδηε δεν μπορεί να κάνει κάτι αν παραλάβει αυτή την εντολή.. 

3 ώρες πριν, atom7 είπε

Σίγουρα είναι χρονοβόρο για κάποιον να πρέπει να "διαβάσει" 10 σελίδες αν μπαίνει στο φόρουμ κάθε 2-3 μέρες, αλλά η μόνη λύση θα ήταν ίσως να φτιαχτεί ξεχωριστό νήμα για κάθε πάροχο. Δεν το βλέπω όμως ούτε αυτό πρακτικό.

Εγώ κάθε δύο-τρεις μέρες στρώνομαι και διαβάζω όλες τις σελίδες που έχω μείνει πίσω με τις ερωτήσεις και τα περιστατικά των μελών παρόλο που δεν αφορούν εμένα άμεσα   και για να κρατάω επαφή με την διαδικασία -ο τουρισμός θέλει παρακολούθηση σε όλες του τις λεπτομέρειες-  αλλά και για να μαθαίνω καλύτερα.
Φυσικά και αξίζει τον χρόνο, τα χρήματα που έχω γλυτώσει συνολικά στους λογαριασμούς ρεύματος είναι τρομερή βοήθεια και είμαι ευγνώμων στα παιδιά και στο φόρουμ.
Έχω δει μέλη να ανεβάζουν αντίγραφα λογαριασμών τους ώστε να τους βοηθήσουν οι πλέον ειδήμονες στο είδος, μιλάμε για custom συμβουλευτική και από ότι καταλαβαίνω δωρεάν.

• Like 3

46 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Όποιος μπορεί να μου πει πως γίνεται κάποιος να πληρώσει 26,84 ευρώ για 266 kwh για το διάστημα 13/11-20/12/23 συμεριλαμβανομένου και του δώρου τον 50 θα του ταχυδρομήσω το πτυχίο μου των οικονομικών.

Αν μπορείς ανέβασε το λογαριασμό να καταλάβουμε που ακριβώς έγινε το λάθος. (Εκτός αν έχει ανέβει πρόσφατα και έχει αναλυθεί, οπότε άκυρο).

2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Θα πρέπει να το ζητήσει ο πάροχος σου την ανάκληση της εντολής.. Την μεταφορά..Ο Δεδδηε δεν μπορεί να κάνει κάτι αν παραλάβει αυτή την εντολή.. 

έτσι μου είχαν πει ότι θα κάνουν...απλά επειδή ακόμα δεν έχω μεταφερθεί σκέφτομαι μήπως τελικά δεν γίνει...αλλά έλα που έσκασε η επιταγή σήμερα...πάντως μέχρι σήμερα ε΄μαι volton (τώρα μίλησα με την εταιρία)

1 λεπτό πριν, Nekro87 είπε

Αν μπορείς ανέβασε το λογαριασμό να καταλάβουμε που ακριβώς έγινε το λάθος. (Εκτός αν έχει ανέβει πρόσφατα και έχει αναλυθεί, οπότε άκυρο).

δεν έχει νόημα , είναι απλό , αν στον εκκαθαριστικό/τελικό δεν μπαίνει 2η φορά το 50ρικο τότε το έχουν φάει μιας και το παίρνουν πίσω με τη χρέωση έναντι στο πεδίο Γ

Μόλις τώρα, akisdg είπε

έτσι μου είχαν πει ότι θα κάνουν...απλά επειδή ακόμα δεν έχω μεταφερθεί σκέφτομαι μήπως τελικά δεν γίνει...αλλά έλα που έσκασε η επιταγή σήμερα...πάντως μέχρι σήμερα ε΄μαι volton (τώρα μίλησα με την εταιρία)

μήπως είναι απο άλλη φορά που ήσουν στην ελπέ ?

5 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Έχω δει μέλη να ανεβάζουν αντίγραφα λογαριασμών τους ώστε να τους βοηθήσουν οι πλέον ειδήμονες στο είδος, μιλάμε για custom συμβουλευτική και από ότι καταλαβαίνω δωρεάν.

θα σας στείλουμε το λογαριασμό αργότερα 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει βγάλει κάποιος άκρη με ήρων; γιατί μου λένε αφού μπήκε στον έναντι το 50ρικο γιατί να μπει στον εκκαθαριστικό. Τελικά έχει μπει σε κανέναν και στον εκκαθαριστικό;

Επίσης από ελπε μόλις μου είπαν ότι καταργήθηκε το smart Γ21 και μένει μόνο το smartzero που βγαίνει πιο ακριβή η kw με τον τύπο.

Επεξ/σία από Con_stant1ne
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler
  Στις 26/1/2024 στις 6:53 ΜΜ, ekrepali είπε

Όμως (σύμφωνα με το παράδειγμα σου) αν δώσουμε ένδειξη στον ΔΕΔΔΗΕ πριν το παράθυρο και κάνουμε αλλαγή παρόχου με νέες ενδείξεις πριν τη λήξη του παραθύρου, ή αν δώσουμε ένδειξη στον ΔΕΔΔΗΕ μετά τη λήξη του παραθύρου και κάνουμε αλλαγή παρόχου με νέες ενδείξεις μετά τη λήξη του παραθύρου... τότε το σύστημα ολοκληρώνει την αλλαγή παρόχου με τις ενδείξεις που είχαμε δώσει νωρίτερα.

Πες οτι οντως ειναι ετσι,εδωσα εδω τοτε τον Νοέμβριο 22/11 (5350,1848) μετα το παράθυρο διμηνου,πηρα επιτοπια τελη Δεκεμβρίου 28/12(5777,1960) εγω,εκανα αλλαγη παροχου αρχες Ιανουαρίου(4/1) με τις ενδείξεις Δεκεμβρίου...καλα ως εδω τα εχουμε πει.

Θα πρεπε το σύστημα λες να ολοκληρώσει την αλλαγη με τις ενδείξεις που εδωσα τον Νοέμβριο.και οντως η επομενη καταμετρηση 4μηνου για εμένα ηταν 17/1. Το σύστημα τοτε οντως(στις 17/1) σύμφωνα με την ΕΛΠΕ,εριξε το πρωτο ακυρο για τις μετρήσεις,αλλα ενω στο σαιτ υπηρχαν οι προηγούμενες μετρησεις μου οι εκκαθαριστικες απο 8/11 5118,1790 μαλλον ειχε κρατημενες στην "μνημη" του τις ενδείξεις του Νοεμβρίου,τις οποιες για καποιο λόγο δεν τις περασε στο σύστημα ως οφειλε στις 17/1 και να φαίνεται επισημα γιατι δεν περασε την αιτηση,απλα εριξε ακυρο στην ΕΛΠΕ και τις περασε εν τελει στις 22/1

Οποτε ειμαστε μια χαρά και 2 τρομαρες...🙄

Θα πρέπει μαλλον ειτε να δεχτω τις νεες μετρησεις πλεον εχοντας χασει σχεδον ολον Ιανουάριο στην ΕΛΠΕ,με οτι συνεπάγεται ποσο θα βγει ο τελικος στον ΗΡΩΝ, γιατί να διορθωθεί η ολη κατάσταση,ουτε η myrae,νομιζω θα δωσει καποια ουσιαστική λυση

Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από lacta13

Spoiler

Στις 17/1 στον Θαλη υπηρχαν οι 5350 και 1848, ασχετα που δεν φαίνονταν γι αυτό και μπηκαν επισημα στις 22/1

Αλλα ισως περαν της σιγουρης καθυστέρησης στην αίτηση απο ΕΛΠΕ (4/1 αιτηση->1ο ακυρο 17/1),ειτε υπηρχαν αυτες,ειτε οι 5118 και 1790, έπρεπε να περασει η αιτηση.αυτο με ειπαν και απο τον ΔΕΔΔΗΕ.

Οι 5970 και 2031 μου τις ειπε σήμερα η προϊσταμένη που τις ειδε απο την τηλεμετρηση και θα περάσουν τωρα αυτές...

Αλλα θα κρατησω και την δικη σου εκδοση για τον παρακατω λογω: σε μια απο τις απειρες επικοινωνίες με τον ΔΕΔΔΗΕ,ενας υπαλληλος των μετρήσεων,μου πεταξε με μισολογα κατι οτι μπηκε τηλεμετρηση σε σενα και λοιπα....και τον λεω εχω καινούργιο μετρητη εδω και ενα χρονο που εκανα αιτηση για νυχτερινό...μου λεει ναι οκ,αλλα κατι βλέπω με τηλεμετρηση...

και φαντάζομαι λοιπον να επεσε η ολη ιστορία στις 17/1,να εχει ο Θαλης τις 5350 και 1848 απο την δικη μου ένδειξη του Νοεμβρίου,αλλα παράλληλα να ενεργοποιηθηκε η τηλεμετρηση μαζι και πλεον να μην αφηνε το σύστημα καμια μέτρηση με λιγοτερες KWh απο τις 5970 και 2031...

Spoiler

καλημερα σας,εν συνεχεια του σηριαλ μου, τελικα παρθηκε με τηλεμετρηση εκ νεου νεες μετρησεις απο ΔΕΔΔΗΕ (ΗM:5983,ΝΥ:2032) και αναγκαστικα θα γινε επιτελους η μεταβαση με αυτες και ολος ο Ιανουαριος θα βγει στον ΗΡΩΝ και τελικος λογαριασμος 1100 για 83-85 μερες...να δουμε τι θα μας βγει εχοντας πληρωσει 2 εναντι 80ευρω και 396 KWh...

στο myrae δεν καταλαβα τελικα πως λειτουργει...περιμενα απαντησεις και απο τους 2,στην ουσια ακρη δεν εβγαλα,ο μεν ΔΕΔΔΗΕ δεν με απαντησε ποτε ξανα στις ερωτησεις μου, η ΕΛΠΕ μου απαντουσε αρλουμπες μιλα με ΔΕΔΔΗΕ και πατησα εν τελει το πρασινο κουμπι και απλα εκλεισαν τα αιτηματα....η ιδια η RAE που και πως επεμβαινει στο σαιτ; αφου κλεισει καποιος το αιτημα; δεν το καταλαβα ποτε...ουτε οσο τα ειχα ανοιχτα ειχαν καποια συμμετοχη,ουτε βλεπω που τα εκλεισα να γινεται κατι...

ωχ μανα μου τι με περιμενει κι εμενα...

και ηδη πριν προλαβει να βγαλει τελικο ο ΗΡΩΝ, πηγαν τα φυντανια οπως βλεπετε και βγαλαν εκκαθαριστικο στις 31/1 με τις λαθος (!) ενδειξεις του ΔΕΔΔΗΕ απο 21/1, ενω στις 26/1 ηδη ο ΔΕΔΔΗΕ ειχε διορθωσει το λαθος και εβαλε τις σωστες με 5983 και 2032. κατι που με επεβεβαιωσαν και οι ιδιοι που μιλησα,οτι οφειλα εφοσον εκδοθηκε 31/1 ο εκκαθαριστικος ,να λαβουν την νεα μετρηση....

προς το παρον τους εστειλα αιτημα απο το myhrwn, ζητοντας τους να βγαλουν εκ νεου εκκαθαριστικο,γιατι υποτιθεται περιμενω να βγει και ο τελικος....που αν τα φυντανια προλαβουν και τον βγαλουν,καθηστε καλα, θα εχουν να μου χρεωσουν 923 Kwh για το διαστημα 22/1 μεχρι 1 ή 2/2 που μαλλον ειναι η τελευταια μερα σε αυτους...γιατι η οριστικη τελευταια μετρηση που φαινεται πλεον στην ελπε που μπηκα,ειναι 6069 και 2052.... και ο Ηρων εχει προς το παρον τις παλιες στον εκκαθαριστικο...

ε ρε γλεντια...

συν τις αλλη θελω να πιστευω οτι θα μου ξαναβαλουν στον τελικο παλι το 50ρικο,οπως ορθα μου ειχαν κανει τον Αυγουστο,γιατι θα χουμε και απο κει αναγουλες.... 

Spoiler

1osenanti.jpg.3e14b096c854c18d2c2e1f943b549f38.jpg

Spoiler

1osenanti_b.jpg.4d0bf5b9c6a2786a624e2287419d5c42.jpg

Spoiler

2osenanti.jpg.6b0fa0fe940f22ef91d7b21c5940d990.jpg

Spoiler

2osenanti_b.jpg.4707cf66301ab67956aa18f84917d76d.jpg

Spoiler

ekkatharistikos1.jpg.53493bf6e860d3855161b04cac9396d4.jpg

Spoiler

ekkatharistikos2.jpg.ac7a3aee285f5715a0fb14d704f8db5e.jpg

Spoiler

ekkatharistikos3.jpg.e9082eb125fdf0074f9ec8da639872f9.jpg

Spoiler

elpenea.jpg.af807f902676a3037385ba55a17ada29.jpg

Επεξ/σία από lacta13

3 λεπτά πριν, lacta13 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ωχ μανα μου τι με περιμενει κι εμενα...

και ηδη πριν προλαβει να βγαλει τελικο ο ΗΡΩΝ, πηγαν τα φυντανια οπως βλεπετε και βγαλαν εκκαθαριστικο στις 31/1 με τις λαθος (!) ενδειξεις του ΔΕΔΔΗΕ απο 21/1, ενω στις 26/1 ηδη ο ΔΕΔΔΗΕ ειχε διορθωσει το λαθος και εβαλε τις σωστες με 5983 και 2032. κατι που με επεβεβαιωσαν και οι ιδιοι που μιλησα,οτι οφειλα εφοσον εκδοθηκε 31/1 ο εκκαθαριστικος ,να λαβουν την νεα μετρηση....

προς το παρον τους εστειλα αιτημα απο το myhrwn, ζητοντας τους να βγαλουν εκ νεου εκκαθαριστικο,γιατι υποτιθεται περιμενω να βγει και ο τελικος....που αν τα φυντανια προλαβουν και τον βγαλουν,καθηστε καλα, θα εχουν να μου χρεωσουν 923 Kwh για το διαστημα 22/1 μεχρι 1 ή 2/2 που μαλλον ειναι η τελευταια μερα σε αυτους...γιατι η οριστικη τελευταια μετρηση που φαινεται πλεον στην ελπε που μπηκα,ειναι 6069 και 2052.... και ο Ηρων εχει προς το παρον τις παλιες στον εκκαθαριστικο...

ε ρε γλεντια...

συν τις αλλη θελω να πιστευω οτι θα μου ξαναβαλουν στον τελικο παλι το 50ρικο,οπως ορθα μου ειχαν κανει τον Αυγουστο,γιατι θα χουμε και απο κει αναγουλες.... 

1osenanti.jpg.3e14b096c854c18d2c2e1f943b549f38.jpg

1osenanti_b.jpg.4d0bf5b9c6a2786a624e2287419d5c42.jpg

2osenanti.jpg.6b0fa0fe940f22ef91d7b21c5940d990.jpg

2osenanti_b.jpg.4707cf66301ab67956aa18f84917d76d.jpg

ekkatharistikos1.jpg.53493bf6e860d3855161b04cac9396d4.jpg

ekkatharistikos2.jpg.ac7a3aee285f5715a0fb14d704f8db5e.jpg

ekkatharistikos3.jpg.e9082eb125fdf0074f9ec8da639872f9.jpg

elpenea.jpg.af807f902676a3037385ba55a17ada29.jpg

δεν άνοιξα καν τα spoiler , πιστεύω στην περίπτωσή σου θα κλείσει η μηχανογράφηση του Ήρων 😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...