Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, takoulou είπε

Μπορεί να γίνει αυτές τις ημέρες.. Δεν πέρασε   και καιρός.. 

Αλλά μπορεί και να γίνει επιτόπια καταμέτρηση.. Υπομονή λίγο. 

Σε δύο ημέρες θα πρέπει να ολοκληρώνονται οι αιτήσεις. Κανένας λόγος για επιτόπια δεν υπάρχει,αφου η αίτηση συνοδεύεται από φωτογραφίες του μετρητή. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο θέλουν να το παρουσιάσουν. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 9/2/2024 στις 3:15 ΜΜ, akisdg είπε

Λοιπόν παιδιά έχω νεότερα με την μεταβάση στην Elpedison. 

Εχθές με κάλεσαν από την Volton, γιατί τους ήρθε μήνυμα για την μετάβαση και με ρώτησαν τι πρόβλημα είχα και θέλω να φύγω. Αφού εξήγησα ότι είναι θέμα κατανάλωσεων και δώρων, μου αντιπροτειναν να μείνω μαζί τους και να λάβω ακόμα 500kw και το πάγιο δώρο και για τον επόμενο μήνα, στο πρόγραμμα που είμαι. Επίσης υπήρχε μια δωροεπιταγη από το practicer 50€, αλλά με δέσμευση για ένα χρόνο, πράγμα που φυσικά αρνήθηκα. 

Έτσι παραμένω και αυτό το μήνα εκεί να βγει ο χειμώνας αναίμακτα και σε ένα μήνα τα βλεπουμε ξανά. 

Πολύ καλή ευκαιρία ευτυχώς και στην κατάλληλη στιγμή.... Συνεχίζουμε δυνατά 

Μόλις με κάλεσαν από ΕΛΠΕ να μου στείλουν την επιταγή του Σκλαβενίτη, η οποία θα έρθει αύριο...τι να κάνω να την δεχθώ ή θα έχω πρόβλημα μιας και παραμένω ουσιαστικά στην volton?

1 λεπτό πριν, akisdg είπε

Μόλις με κάλεσαν από ΕΛΠΕ να μου στείλουν την επιταγή του Σκλαβενίτη, η οποία θα έρθει αύριο...τι να κάνω να την δεχθώ ή θα έχω πρόβλημα μιας και παραμένω ουσιαστικά στην volton?

μάλλον έχεις ήδη περάσει ELPE.Για τσέκαρε με ΔΕΔΔΗΕ

1 λεπτό πριν, razkal είπε

Ηρθε και σε εμενα κουφος τελικος απο ΗΡΩΝ (113 ευρω για 322kwh)...

ειναι παρομοια περιπτωση με αυτο που γραφεται τις τελευταιες μερες?

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.a4bf31c3b3d3cbd84bdcc96d591ca55a.png

ειναι

• Like 2

Λοιπόν παίδες πάω τώρα σε κατάστημα elpe για το 85αρι + ότι πάρουμε, είμαι ακριβώς στον ένα μήνα στη volton. Όπως μου είχε πει παλιά ο φίλος @ekrepali.

Ελπίζω να είχε δίκιο μην πάρει πολύ καιρό η αλλαγή στον elpedison και ελπίζω να μην μου ζητήσουν φώτο μετρητή. Θα την έχω μαζί καλού κακού.

@doomnx μήπως υπάρχει ακόμα η προσφορά 50+ 2x20  ή κάτι καλύτερο απο 85αρι απο εδώ online; 

• Like 1

Εκτός από το δώρο που είναι φαγωμένο, και η χρέωση έναντι με θετικό αντί για αρνητικό πρόσημο, δεν είναι και αυτό λάθος?
Βρήκα λογαριασμό από Αύγουστο να κάνει το ίδιο. Εμένα είχε και το δώρο όμως.

• Thanks 1

26 minutes ago, akisdg said:

Παρτην

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Σε δύο ημέρες θα πρέπει να ολοκληρώνονται οι αιτήσεις. Κανένας λόγος για επιτόπια δεν υπάρχει,αφου η αίτηση συνοδεύεται από φωτογραφίες του μετρητή. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο θέλουν να το παρουσιάσουν. 

Αυτό θα γίνεται όταν θα ολοκληρωθεί ενα μεγάλο ποσοστό η Τηλεμετρηση... 

Επεξ/σία από takoulou

2 minutes ago, akisdg said:

λες να έχω θέμα ποινής ή να την ζητήσουν πίσω, αφού θα την έχω κάνει χρήση🤣

Δεν υπάρχουν όροι ότι πληρώνεις πέναλτυ αν φύγεις.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τύποι του ΗΡΩΝ δεν παίζονται .Μόλις μου απάντησαν στο My Rae επισυνάπτοντας τον ίδιο λάθος εκκαθαριστικό που είχα επισυνάψει και εγώ στην καταγγελία μου χτες ως αμφισβητούμενο....Κοινώς πετάνε χαρταετό.Δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι θέλουν μέσω τον υπολογισμών τους να επιβάλλουν ένα άτυπο χαράτσι , κάτι σαν κρυφή ρήτρα αποχώρησης.Όποιος μπορεί να μου πει πως γίνεται κάποιος να πληρώσει 26,84 ευρώ για 266 kwh για το διάστημα 13/11-20/12/23 συμεριλαμβανομένου και του δώρου τον 50 θα του ταχυδρομήσω το πτυχίο μου των οικονομικών.Βάζω και την λογιστική καρτέλα τους που έστειλαν για να γελάσουμε...

1707406210448 λογιστική καρτέλα.pdf

Επεξ/σία από vagmouk

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, vagmouk said:

Οι τύποι του ΗΡΩΝ δεν παίζονται .Μόλις μου απάντησαν στο My Rae επισυνάπτοντας τον ίδιο λάθος εκκαθαριστικό που είχα επισυνάψει και εγώ στην καταγγελία μου χτες ως αμφισβητούμενο....Κοινώς πετάνε χαρταετό.Δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι θέλουν μέσω τον υπολογισμών τους να επιβάλλουν ένα άτυπο χαράτσι , κάτι σαν κρυφή ρήτρα αποχώρησης.Όποιος μπορεί να μου πει πως γίνεται κάποιος να πληρώσει 26,84 ευρώ για 266 kwh για το διάστημα 13/11-20/12/23 συμεριλαμβανομένου και του δώρου τον 50 θα του ταχυδρομήσω το πτυχίο μου των οικονομικών.Βάζω και την λογιστική καρτέλα τους που έστειλαν για να γελάσουμε...

1707406210448 λογιστική καρτέλα.pdf 63.1 kB · 7 downloads

Θέλει τρόπο η αμφισβήτηση, να τους κάνετε να κατανοήσουν το λάθος.

Μπήκε η έκπτωση στον έναντι -50

Στον εκκαθαριστικό η έκπτωση συμπεριλαμβάνειται στην αξία ρεύματος έναντι, άρα -(-50) = +50

Έδωσαν λοιπόν την έκτπωση στον έναντι και τη πήρανε πίσω στον εκκαθαριστικό.

Ζητάτε την έκδοση έκτακτου εκκαθαριστικού λογαριασμό ώστε να πιστωθεί το 50άρικο.

Αν και πάλι δε καταλαβαίνουν... κάνετε καταγγελία στον ΣτΚ.

--------------

Η Volton έφτιαξε και promo για το Αγ. Βαλεντίνου. Προσοχή μη πάρετε την επιταγή, αλλά εννοείται πως είναι ικανοί να τη δώσουν "με το ζόρι". Εγώ θα κάνω αίτηση στις 19/2 για σιγουριά... εάν βέβαια μέχρι τότε έχουν εκδωθεί λογαριασμοί που είναι σε εκκρεμότητα.

Spoiler

4.jpg.5e799ae7d5bbf5b5fad931cf4ef2b2cb.jpg

*Η προωθητική ενέργεια ισχύει μόνο για νέες αιτήσεις στα προγράμματα Volton Energy Free & Ειδικό Τιμολόγιο Volton Γ1 και Γ21, από 12/2 έως και 18/2.

edit: Παρατηρώ στους όρους της δωροκάρτας, ότι δεν υπάρχει όρος όπου ο πελάτης μπορεί προεραιτικά να μην αποδεχτεί το δώρο (όπως παλιά με το διακόπτη ράγας). Αυτό εννοώ ότι μπορεί να τη δίνουν με το ζόρι... ότι ακόμα κι αν ο πελάτης δεν υπογράψει αυτό το χαρτί.... μπορεί το σύστημα να βλέπει νέο πελάτη και να στέλνει αυτομάτως κωδικό. Κάργα παράνομο καθώς απογορεύεται η ρήτρα αποχώρησης στα κυμαινόμενα... κι αν με το ζόρι κρατάνε 12 μήνες ένα πελάτι για να μη δώσει πίσω το 50άρικο, του στερούν το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2

46 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Λοιπόν παίδες πάω τώρα σε κατάστημα elpe για το 85αρι + ότι πάρουμε, είμαι ακριβώς στον ένα μήνα στη volton. Όπως μου είχε πει παλιά ο φίλος @ekrepali.

Ελπίζω να είχε δίκιο μην πάρει πολύ καιρό η αλλαγή στον elpedison και ελπίζω να μην μου ζητήσουν φώτο μετρητή. Θα την έχω μαζί καλού κακού.

@doomnx μήπως υπάρχει ακόμα η προσφορά 50+ 2x20  ή κάτι καλύτερο απο 85αρι απο εδώ online; 

Επιστρέφω από το κατάστημα δίνουνε το 85άρι για 5 * 20 ούτε λόγος ούτε διπλή σκλαβενίτη. Περιμένω αύριο τηλέφωνο μήπως δώσουνε μία σκλαβενίτη. Θα πρέπει να ρωτήσουν ντως λενε οτι 2-3 μέρες θέλει η αλλαγή

20 λεπτά πριν, vagmouk είπε

1707406210448 λογιστική καρτέλα.pdf 63.1 kB · 13 downloads

άνοιξε ΣτΚ , περίμενε τη σύσταση και επισύναψέ την στην απάντηση στο myrae

ταυτόχρονα με την σύσταση , στείλε στο info της ΡΑΕ υπόψιν τμήματος προστασίας καταναλωτών και σπάσε τους στα τηλέφωνα

αίτημα ΥΠΕΝ (με τη σύσταση) να μεσολαβήσει και όταν πετάξουν το μπαλάκι στη ΡΑΕ μιλάς με Συνήγορο του Πολίτη

13 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Θέλει τρόπο η αμφισβήτηση, να τους κάνετε να κατανοήσουν το λάθος.

μόνο στη μπανανία αυτά δυστυχώς

Spoiler

πάντως είμαι μέσα για δικηγόρο , αλλά με όρο οτι θα είναι και κατά της ΡΑΕ όταν η τελευταία κλασσικά θα πετάει χαρταετό

Δλδ για μένα δεν έχει νόημα να κυνηγάμε τους πάροχους , το όλο μπάχαλο προέρχεται απο ΡΑΕ

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...